Devin urin blokira učinke izloženosti dioksinu koji uzrokuju rak

Kamile
10 komentara

Prije devet godina, NutritionFacts.org objavio je video izvješće u kojem se ističu različiti prirodni spojevi koji blokiraju učinke izloženosti dioksinu u tijelu koji uzrokuju rak. Uz povrće i voće iz roda Cruciferasa, pripovjedač objašnjava da je devin urin – a posebno onaj djevičanskih deva – još jedan potencijalni lijek za izloženost dioksinu koji, iako gadan, može zaštititi izloženu osobu od raka.

Ljudska crijeva krcata su onim što je poznato kao Ah receptori, koji su u specifičnoj interakciji sa spojevima u brokuli i drugom povrću iz porodice krstašica i aktiviraju ih. Ah receptori su toliko jedinstveni u vrstama molekula koje privlače da je bilo mnogo međunarodnih znanstvenih konferencija posvećenih upravo njima.

Ove su konferencije pokazale da povrće iz skupine Cruciferas pomaže u podržavanju snažnog imunološkog sustava aktiviranjem Ah receptora. Ovi aktivirani receptori štite ne samo od invazije patogena, već i od širokog spektra toksina kojima smo svi izloženi, uključujući dim cigareta, ispušne plinove, plinove iz peći, kuhano meso i ribu, mliječne proizvode, pa čak i majčino mlijeko zbog onoga što oni sami su izloženi – da ne spominjemo najnoviju kemijsku katastrofu koja je pogodila istočnu Palestinu.

“Mnogi od tih zagađivača ispoljavaju svoje toksične učinke preko sustava Ah receptora”, objašnjava pripovjedač. “Na primjer, dioksini napadaju tijelo uglavnom putem prehrane, više od 90 posto izloženosti, jer se koncentriraju kroz prehrambeni lanac, što predstavlja ozbiljnu zdravstvenu zabrinutost.”
“Ali postoje fitonutrijenti u voću, povrću, čaju, crnom vinu i grahu koji blokiraju učinke dioksina na razinama koje su bliske onima koje možete pronaći u krvotoku ljudi nakon što pojedu voće i povrće.”

Katastrofa u istočnoj Palestini oslobodila je nesagledive razine dioksina koji će više nego vjerojatno dovesti do klastera raka u godinama koje dolaze – barem među onima koji ne uspiju adekvatno zaštititi svoje tijelo od izloženosti dioksinu putem prehrane. Osim konzumiranja više voća i povrća, pripovjedač s NutritionFacts.org također objašnjava kako urin deve može obaviti posao.

“Zapravo postoji jedan životinjski proizvod za koji se također pokazalo da potencijalno blokira učinke dioksina koji uzrokuju rak – urin deve”, kaže on, citirajući studiju o tome. “Utvrđeno je da urin deve, ali ne i kravlji, inhibira učinke poznate kancerogene kemikalije.”

“Važno je, naglašavaju istraživači, da je urin djevičanske deve pokazao najveći stupanj inhibicije, što je bolje od urina gravidne deve, na primjer. Dakle, sljedeći put kada naša djeca ne žele jesti svoje voće i povrće, možemo samo reći: ‘Hej! Ili to ili devina mokraća!

Ako vam se devin urin ne sviđa, pokušajte jesti najmanje tri jabuke dnevno

Kako bi imali koristi od prednosti jabuka u prevenciji raka, trebale bi se konzumirati oko tri dnevno samo da se prepolovi toksičnost dioksina. Poluživot ovih fitonutrijenata također je samo oko 25 sati, tako da bi trebalo konzumirati jabuke u redovitim intervalima i “nastavljati dan za danom”.

“Ali ako jedemo dovoljno, unos biljnom prehranom trebao bi biti dovoljan da spriječi učinke dioksina koji uzrokuju rak”, objašnjava pripovjedač.

“Isprva smo samo mislili da je samo povrće iz skupine Cruciferas sposobno zaključati ove receptore i obraniti se od toksina… ali s obzirom na raznolikost i fleksibilnost prehrane većine sisavaca, specifična ovisnost o povrću iz skupine Cruciferas za optimalnu imunološku funkciju crijeva činila bi se pretjeranom ograničavajuće. Mnoge druge namirnice sadrže spojeve sa sličnim svojstvima stimulacije imuniteta.”

Devin urinjabukaKamilaliječenjerak
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 godina prije

Zanimljivo ali i pomalo odvratno.

Blaza
1 godina prije

Kuba proizvodi lijek za rak! Cijena mu je 1$.

tihobl
1 godina prije

A kaj vam je to Cruciferas?

Samo da mi neko pomene pisanje cirilicom dobice Cruciferas u glavu.

SIRIUS
1 godina prije

super… znači ak se potruješ sa dioxinom – put Sahare, pa ak živ stigneš do tam, onda se moraš otuširat kad deva ide piškiti, nekako se podmetnut a da njoj to bude prihvatljivo. no kolko deve piške? pretpostavljam skoro pa uopće ne… haha!
zanimljiv tekst, a još nije 1.travanj 🙂

nepoželjni
1 godina prije

Mislim… Stvarno !?

I sada, kada bi pitao Logično koji im je motiv za napisati ovakav članak, mogli bi me napasti da sam zlonamjeran ili …. nisam dovoljno bistar da shvatim Sarkazam? Provokacija? Provjera ispravnosti mog mozga? …ali stvarno koji je cilj ovoga? …da pored svih go vana koje gutamo u industrijskoj hrani, za spas pučanstva (i svoj naravno) stupim u vezu sa nekim beduinom i da napravim biznis :

  • p iša lina “iskusne” deve 100ml – 15€
  • p iša lina “neiskusne” device (djevice) 100ml – 30€

😉
…….Hahaha, …oprostite ali meni je to stvarno smiješno.

(predlažem da kada želite nasmijati čitatelje pustite smijeh koji se aktivira otvaranjem članka, kao u britanskim “humorističkim” serijama, jer će inače mnogi to shvatiti ozbiljno;)

tihobl
1 godina prije

Sad ameri moraju uvesti milion kamila da zapisavaju Ohajo.

Macedon
1 godina prije

Pitaju plavusu sta je razlika izmedju sheva I deva. A ona odgovara: Paaa ne znam nikad nisam se devila.

Dr.Oza
1 godina prije

Brokula , kraljica povrca, najbolje divlja ne krizana .Jos jedno povrce koje samo lijeci preko 6 vrsti najcescih tumora , crijeva mjehura,prostate,zeluca, …. ,SPAROGA. Najbolji prirodni izvori fitoaktivni antitumornih tvari su upravo krstasice i lisnice…Jedite ili jos bolje pravite sokove od tog bilja.
kelj, zelje, prokulice,salate,zelen celera, zelen mrkve,karfiola, brokula,,sparoge, articoke i sl…..

hint GERSON terapije.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI