Dok ste bili usredotočeni na rusku invaziju, vlada Ujedinjenog Kraljevstva objavila je novo izvješće u kojem potvrđuje da potpuno cijepljeni sada čine 92% smrtnih slučajeva Covid-19 u Engleskoj

Smrt nakon cjepiva
50 komentara

U članku od 14. 03. 2022. The Expose izvještava o britanskim podacimao smrtnih ishoda nakon cijepljenja (While you were focused on Russia’s invasion, the UK Government published a new report confirming the Fully Vaccinated now account for 92% of Covid-19 Deaths in England).

Dok su glavni mediji tri duga tjedna odlučili emitirati samo neprovjerena priopćenja ukrajinske vlade, povijesne snimke sukoba u Palestini i vojne parade, više vladinih priopćenja za tisak u kojima se poriče rusko otkriće laboratorija za biološko oružje koje financira SAD u Ukrajini, i smiješne tvrdnje da je Putin poludio jer pati od ‘Dugog Covida’. Sve se to radi kako bi se izazvalo strah u javnosti da je Treći svjetski rat pred vratima, i kako bi vas natjerali da pogrešno okrivite Putina za bijedu koja je konačno pogodila kućanstvo u obliku inflacije i povećanja poreza. Sve zahvaljujući više od dvije godine kada je Vlada tresla “čarobno stablo novca” kako bi platila stvari kao što su “Test and Trace”, smiješna količina eksperimentalnih injekcija Covid-19 i shema odgode. Jad koji je sada deset puta gori zahvaljujući sankcijama koje je vaša Vlada uvela Rusiji.No, dok su središnji mediji bili iznimno uspješni u tome da se usredotočite na sve gore navedeno svojim lažima i propagandom, druge užasne vijesti ostaju neprijavljene i prolaze kroz radar. Kao što je novo izvješće britanske vlade koje potvrđuje da potpuno cijepljena populacija sada čini 92% smrtnih slučajeva od Covida-19 u Engleskoj, a šokantno je da je velika većina tih smrtnih slučajeva među trostruko cijepljenima.

Agencija za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva (UKHSA) objavljuje tjedno izvješće o nadzoru cjepiva protiv Covid-19, od kojih je najnovije objavljeno u četvrtak, 10. ožujka. Broj slučajeva Covid-19 prema statusu cijepljenja u Engleskoj između 7. veljače i 6. 22. ožujka i potvrđuje da je velika većina zabilježena među trostruko cijepljenom populacijom.

Sveukupno, između 7. veljače i 6. ožujka zabilježeno je ukupno 878.003 slučajeva Covid-19 diljem Engleske, a trostruko cijepljeno stanovništvo činilo ih je 544.745, dok je necijepljeno stanovništvo činilo samo 167.402 njih, 107.498 koji su bili među djecom.

Ukupno je u Engleskoj od 7. veljače do 22. ožujka bilo 7.335 hospitalizacija Covid-19, a trostruko cijepljena populacija činila je njih 4.505, dok je necijepljena populacija činila samo 1.504 njih. Ukupno je cijepljena populacija pretrpjela 5831 hospitalizaciju, što znači da su činile 80% svih hospitalizacija Covid-19 između 7. veljače i 6. 22. ožujka. No, ovdje je vrijedno napomenuti da su hospitalizacije među dvostruko cijepljenima pale ispod broja hospitalizacija među necijepljenima po prvi put od početka 2021. To je zbog smanjenja populacije dvostruko cijepljenih zbog trećeg uboda, ali je također jer UKHSA tvrdi da ukupno 622 djece čini hospitalizacije među necijepljenima.

Omicron, dominantna varijanta u Velikoj Britaniji, uzrokuje bolest koja je usporediva s običnom prehladom. Znamo da djeca nikada nisu bila u stvarnom riziku od ozbiljne bolesti zbog Covid-19. Pa zašto onda oni sada čine više hospitalizacija nego kada je Delta, mnogo teža varijanta, bila dominantna?  Možemo potvrditi da je broj hospitalizacija mlađih od 18 godina tipičan za većinu tjednih izvještaja kada je Delta bila dominantna. Dakle, što se ovdje događa? Može li UKHSA uz pomoć NHS-a izmjenjivati ​​brojke osiguravajući da se testira svako dijete primljeno u bolnicu s bilo kojom bolešću, sada kada su vlasti odobrile uvođenje Pfizer uboda za djecu od 5 do 11 godina?

Slika  prikazuje broj umrlih od Covida-19 prema statusu cijepljenja u Engleskoj između 7. veljače i 6. 22. ožujka i još jednom potvrđuje da je velika većina zabilježena među trostruko cijepljenom populacijom.

Ukupno je od 7. veljače do 6. ožujka 22. ožujka umrla 5.681 osoba od Covida-19, a trostruko cijepljeno stanovništvo činilo ih je 4.024. Dok je necijepljeno stanovništvo činilo samo 465. Sveukupno, cijepljena populacija činila je šokantnih 92% svih smrtnih slučajeva od Covid-19 tijekom ova četiri tjedna, s 5.216 zabilježenih smrtnih slučajeva. To znači da cijepljena populacija sada čini 9,2 u svakih 10 smrtnih slučajeva, a trostruko cijepljena populacija čini 4 od svakih 5 njih.

No, sve ove šokantne statistike dogodile su se kada su slučajevi, hospitalizacije i smrtni slučajevi padali u Ujedinjenom Kraljevstvu s visine postignute tijekom Božića i siječnja. A sada službeni podaci koji se nalaze na kontrolnoj ploči britanske vlade Covid-19 pokazuju da su broj slučajeva i hospitalizacija ponovno počeli rasti od 7.

Stoga se čini da bi trostruko cijepljenoj populaciji ovog proljeća moglo doći do jakog vremena, pogotovo ako uzmemo u obzir da je statistički do 262% veća vjerojatnost da će biti zaražena Covid-19.

Dakle, eto, dok ste bili usredotočeni na rusku invaziju na Ukrajinu, Vlada Ujedinjenog Kraljevstva objavila je novo izvješće u kojem potvrđuje da potpuno cijepljeni sada čine 92% smrtnih slučajeva Covid-19 u Engleskoj. Na temelju toga predviđamo da bi kampanja “Super Booster” mogla doći u grad u vašoj blizini, mnogo prije nego što mislite.

Pretplatiti se
Obavijesti o
50 Comments
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
strava
1 godina prije

A jeste dosadni pa hebala vas vise vakcina , rusi su pobili vise civila ovo dana nego korona za 1 godinu .

preseren3
1 godina prije

Rekoh več ranije. Baš to izjavili su stručnjaci, kojim je dostup do MSM zabranjen, dve godine unazad.
Ali, opet ništa. Još nema nezavisne institucije, koja bi mogla ustanoviti to na zakonodavni ravni.
Da se identificira krivnja, krivce…

NeBudiOvca
1 godina prije

Ovih dana pravi je užitak razgovarati s ovcoidima gdje se čak i od pripadnika njihove najmilitantnije skupine (indeksovci) može čuti ako ne potvrdu onog sto sam im govorio, onda makar čuvenu rečenicu “ja vise ne znam sto da mislim”.
Čak i oni koji su se oslanjali na indeks i faktograf ne mogu vise zatvarati oci pred svojim cjepljenim poznanicima i članovima obitelji sa “iznenaditisom”, kao i pred svojim osobnim odjednom nastalim medicinskim tegobama.
Zao mi je naravno i svakog cjepljenog koji je podlegao strahu i propagandi, ali sa ovim militantima koji su zazivali prisilu i maltretiranje onih koji se nisu željeli ubosti bas i ne mogu suosjećati.

tihobl
1 godina prije

Imam jedno pitanje – koliko je umrlih od vakcine, a koliko sa vakcinom?

radoznalo_mače
1 godina prije

Ne igra se šah samo sa jednom figurom, a oni su majstori igre. Pa nas napadnu lauferom (korona), a mi se fokusiramo na to i gledamo kako se izvući od cijepljenja. Pa nas napadnu konjem (zbivanja oko Ukrajine), a mi zaboravimo na koronu i prebacimo se na ovo. I ne vidimo da stvaraju baš zgodnu kombinaciju sa lauferom-koronom i drugim konjem kojom nam spremaju novu klopku. A kraljica još nije niti izašla. 
Da se barem prebace na domino…

Ivan
1 godina prije

Veća je vjerojatnost da su umrli od cjepiva nego od covida.

Ja to onako
1 godina prije

I naravno niko za to nece odgovarati.

Tupko Glupko
1 godina prije

Sa danom 15. ožujka 2022., u Velikoj Britaniji je sa jednom dozom cijepljeno 78,4% populacije, sa 2 doze 73,2% populacije, a sa 3 doze 57,4% stanovnika. Obzirom da su – za sada – poštedili od cijepljenja ovim eksperimentalnim genetski modificiranim otrovom djecu mlađu od 12 godina (a za njih je Covid-19 bezopasan), možemo reći da se cijepilo sa barem jednom dozom preko 90% odrasle populacije u Velikoj Britaniji, možda i 92%. Sa druge strane, 92% smrtnih slučajeva od Covida u Velikoj Britaniji u promatranom razdoblju čine – cijepljeni! U tablici u tekstu se to lijepo vidi – umrlo 465 necijepljenih, odnosno 5.216 cijepljenih od/sa Covid-19. Koreliramo li to sa postotkom cijepljenih u pučanstvu Velike Britanije, učinkovitost cjepiva što se tiče zaštite od zaraze i posljedično smrti od Covid-19 je 0% ili čak ulazi u negativu! A to su samo smrti cijepljenih od zaraze sa Covid-19, ovdje nisu uračunati umrli od… Čitaj više »

ogo
1 godina prije

Putine samo cekaj ne zuri

ogo
1 godina prije

Napravie vojnu karijeru u NATO savezu
Pozeljne su mladje osobe do 30 godina zainteresirane za ucenje vojnih vjestina i obavezno da nisu CIJEPLJENE ni jednom dozom kovid cjepiva.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Nadam se samo da im je policoja i kovid sherifi svi do jednog vakcinisani…

Fallout Boy
1 godina prije

Pfizer po nalogu suda morao objaviti dokumente o nuspojavama, rat u Ukrajini im došao ko as na cenera, sva pažnja i sve oči svijeta preusmjereni na Ukrajinu

Akahuasla
1 godina prije

Kakvy sad invaziju, di je invazija, ol ste svoje laži vec zaboravili

Tupko Glupko
1 godina prije

80% cijepljeno, 92% umrlih od zaraze su cijepljeni.
Još nije jasno, elektrotehnički inžinjeru?

łedeno doba
1 godina prije

pa zato se ovaj rat i vodi, da se goyimima odvuče pažnja i da budu usredotočeni na rat.. dok agenda plandemije i velikog reseta, u pozadini ide dalje, evo vijest, od prije 3 dana: “Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) jučer je izrazila zabrinutost da bi rat u Ukrajini mogao pogoršati pandemiju koronavirusa te nastoji učiniti više na ograničavanju širenja ove zarazne bolesti, prenosi HRT.  Broj slučajeva zaraze u regiji manji je u odnosu na prethodni tjedan, no postoji znatan rizik od razvoja težih oblika bolesti i smrtnih ishoda, osobito zato što je u Ukrajini stopa cijepljenih vrlo niska, a ista je situacija i među više od dva milijuna onih koji su pobjegli iz zemlje pred ratom u susjedne države, piše CNN. I u Moldaviji, u koju je otišlo najviše ukrajinskih izbjeglica stopa cijepljenih protiv covida iznosi samo 29 posto, a u Ukrajini oko 34 posto, podaci su organizacije Our World In… Čitaj više »

Tim Kunić
1 godina prije

Znači ubodeš se Beroševim “zdravljem” , dobiješ koronu i rikneš baš od one korone protiv koje si cijepljen. Čovjek bi pomislio je strah od bezopasne korone samo mamac da ljudski rod dobrovoljno sam dođe na trovanje sa odgodom. Kako sada kada je počeo rat nema korone, ima višestruko više ukopa cjepiša koje je snašao iznenaditis, cijepljenima je za zamisliti se. Nisam išao na nijedan sprovod onih koji su necijepljeni preboljeli koronu. Ali išao sam na poprilično sprovoda palih od iznenaditisa. Čim je HDZ forsirao, ucjenjivao i grozio se necjepljenim, meni ni mojima nije palo na pamet da Berošu damo ručicu na ubod. Dobio je samo srednji prst na uvid.

hiber
1 godina prije

Hm, očito je najveća žrtva sam Putin koji se također cijepio. Covid paranoja sa tekućim karantenama i dugim stolovima (valjda je dugi stol na ruskom dugi kovid). Inace, prošle godine milion mrtvih vise u Rusiji što od cijepiva, sto od unistenog zdravstvenog sustava, a nesto i od kovida. Valjda je bilo malo, pa sad treba poubijati i mladost, naravno prethodno ih cijepiti u vojsci. Što o tome ne piše ZN.

Roccos
1 godina prije

Koji spin,cijepljeni pa umrli od covida.Kakva ovca čovjek mora biti pa da ne vidi da su poslani u vječna lovišta tzv. cjepivom.

Max
1 godina prije

To je naš rat. Za naš život i tijelo a ne za Rusiju ili Ukrajinu.

Detektor
1 godina prije

Nemojte lagat vi u Logičnom jer ću vas tužiti Fukaragrafu pa ćete biti žestoko izfaktčekirani.. Da je to istina onda bi sigurno bilo na Dnevniku javne kuće, a tako nešto objavili bi i imbex i yutarnji. A tamo nema ni riječi o tome.

hiber
1 godina prije

Ne lupetaj. Zelenskij obilazi bolnice i ranjenike, nitko ne nosi masku i ne trabunjaju o cjepivu. Dotle, kepec drzi distancu i karantenu. A i cjepio se dva, tri puta. I takav je kao nekakav zapovjednik.

Lena
1 godina prije

Ako je tamo preko 95% populacije procijepljeno, onda nije čudno ni neočekivano da će među mrlima biti toliki postotak cijepljenih (jer jednostavno nema više necijepljenih osoba, pa ih ne može biti ni među umrlima)

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI