Eutanazija ne može bez vakcinacije

eutanazija
48 komentara

Često čujemo neke prijedloge koji nam se čine nelogičnima, ili neopravdanima. Nekada se donesu i odluke kojima se ne možemo načuditi jer ih je teško opravdati valjanim argumentima.

Ali nedavno, kad sam čuo da jedan poslanik u Njemačkoj predlaže da se ne treba dozvoliti eutanazija osobama koje se nisu vakcinirale protiv Covida, iznenadio sam se toliko da bi se slobodno moglo reći da sam se zaprepastio. I to upravo zbog toga što za tako nešto ne samo da nema argumenata, nego su argumenti na suprotnoj strani.

Da krenemo razmišljati od početka. Odbacimo sada i najmanju mogućnost da je pandemija protiv koje se provodi masovna vakcinacija ili „vakcinacija“ izmišljena ili preuveličana. Dakle, zamislimo da bolest hara, ljudi padaju po ulicama kao snoplje i donosi se nedvojbeno opravdana odluka o vakcinaciji koja zaista djeluje i pokazuje da potpuno štiti ljude od te bolesti. Naravno da je u tom slučaju opravdano i vršiti masovno cijepljenje dokazanim i provjerenim cjepivima i donosi se zakon koji to regulira. Šta je cilj tog zakona? Da spriječi gubitke ljudskih života koliko je više moguće i da iskorijeni bolest. Naravno, zakon se pravi takav kakav će to omogućiti.

I sad se vratimo na primjer nekoga ko je teško bolestan, nema nikakve šanse da ozdravi. Živi u mukama, takav život mu je pakao i svjestan svega, on ne želi više živjeti. Želi eutanaziju. Tim činom, osim što će skratiti sebi muke, poštedjet će i one koji se brinu o njemu velikih obaveza, a zdravstvu će uštedjeti dio novaca koje može upotrijebiti za druge svrhe, recimo baš za borbu protiv Covida. Dalje, izvršenjem eutanazije više ne postoji mogućnost da se taj bolesnik dodatno zarazi Covidom i time još više proširi zarazu na druge. Reklo bi se da bi njegov odlazak značio i opasnost manje za širenje zaraze i da bi taj čin trebao biti u interesu onima koji se bore protiv pandemije.

Ali gle čuda, imamo prijedlog da se eutanazija ne može izvršiti dok se pacijent ne vakcinira?! Recimo, da tako i postupimo, šta time dobijamo? Produžavamo život u mukama protiv volje pacijenta. Povećavamo šansu da dobije Covid i još da zarazi nekog oko sebe. Povećavamo troškove i otežavamo liječenje onima koji liječenje stvarno žele i trebaju. Produžavamo agoniju i troškove obitelji bolesnoga, i tako dalje. Drugim riječima, baš ništa dobro ni korisno ne donosimo ni pacijentu, ni onima u njegovoj blizini, ni društvu u cjelini. Naprotiv, to bi bilo štetno i ne bi bilo usmjereno na zaštitu ljudi, nego samo na njihovu prisilu da se pokore. Uz to, takva mjera ne bi bila u duhu sa zakonom koji smo već donijeli, a koji ima za cilj učiniti sve kako bi se stanje popravilo. Korist od ovoga bi imali smao oni koji proizvode vakcinu i oni koji su u njihovom lancu, na njihovim platnim ili drugim spiskovima.

Nisam pratio dalju sudbinu ovog prijedloga da se ne može izvršiti eutanazija prije vakciniranja, ali ako bi tako nešto bilo usvojeno, to bi bio još jedan očit dokaz da je sve ovo oko mjera kojima svjedočimo smišljeno sa savim drugim namjerama, koje nemaju ništa sa zaštitom našeg zdravlja. I sam prijedlog pomenutog uvjetovanja je teško opravdati, a kamoli njegovo eventualno usvajanje.

cjepivoCovideutanazijaIvo Kobašvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
48 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Što kaže sestra iz b
2 godine prije

h ttps://www.bitchute.com/video/KLiNhnKso9f4/

vaxxer
2 godine prije

Rekli bi podli antivaxxeri: Ima pravde!

NeBudiOvca
2 godine prije

Malo me čudi ova odluka. Bilo bi bolje da necjepljenima prije eutanazije naprave PCR test i njima kao uzrok smrti upisu koronu. Potrebnu metodologiju za to već imaju (svaka smrt u roku od 28 dana od pozitivnog testa evidentira se kao smrt od korone), a ovako bi bar malo popravili brojke u korist svoje agende.

odcijepljeni
2 godine prije

I onda se antivaxxeri još čude ako koji vaxxer umre nakon cijepljenja!

Incog
2 godine prije

Pa ako prime cjepivo, eutanazija sama po sebi zagarantirana.

Sticky fingers
2 godine prije

Kako je nelogicno? Meni je sve skroz logicno i jasno. Naime, ako nemate covid potvrdu, ne mozete u gradsku knjiznicu. U isto vrijeme, bez covid potvrde mozete sjediti 3 sata u kaficu s ekipom, bez maske i puhati jedan drugome u lice. Ovaj sto bi u knjiznicu dosao sam s maskom, taj je opasan. Taj je problem. Kad lobotomizirana ekipa iz stozera donosi odluke, onda to tako izgleda. Treba zahtijevati ukidanje stozera i svih njihovih jadnih mjera!!!

Jery
2 godine prije

Kako daleko jos moze iči ta glupost i ludost???!!!

2 godine prije

zvuci kao zadnja pricest. netko je rekao da je cijepljenje zapravo krscenje, pokrscavanje.

ahahalkoholičar
2 godine prije

Često naručim bocu žestice i pušem u nju. Izlaze aerosoli. Sigurno su bez virusa. Inhaliram se.

Kladim se da mi ne smrdi iz usta.

Simon
2 godine prije

Moj savjet svima je koristiti logiku, ali samo do određenog nivoa, jer logika iznad nekog nivoa ne djeluje.
Jedno od obilježja ovog specijalnog rata je zadržavanje čovječanstva u kavezu logike i racionalizacije čime se na nevidljiv i neprimjetan način čovječanstvo zomboidizira.
Ovo nije novost već modus operandi kojeg vladari koriste već tisućama godina.
Nesretno je odabrano i ime ovog portala, premda je namjera bila najbolja.
Teško je sam sebi priznati vešedesetljetni život u zabludi što govorim iz vlastitog iskustva.
Priznavanje ove činjenice samom sebi izaziva neizdrživu psihičku i fizičku bol.
Što prije, to bolje.
Za izbjegavanje navedenih boli potrebno je zakoračiti u ono više i stupiti u vezu s duhom koji se nalazi izvan ovog space – time obrasca.

tihobl
2 godine prije

Ivo evo ti jos nesto za razmisljanje: par koji je pobjegao iz karantina holandska policija je savladala na aerodromu u avionu dok su pokusavali bjekstvo. Uhapsili su ih i predali zdravstvenim vlastima.

Kad sam cuo tu vijest odmah sam pomislio na tebe. Ali ostalo mi je nesto nejasno – sta je to zdravstvena vlast, otkud vam zdravstvena polcija i dotkud joj vece ovlasti od policije?

inspektor
2 godine prije

Nadasve opasan par. Ipak, policija je bila dovitljivija i predala ih okrutnim zdravstvenicima po pravdi i zakonu.

preseren3
2 godine prije

Hmmm, kad primjetiš, kako ovaj portal manipuliše, zagadi se ti.
Dao sam MINUS onome koji širi pogrešnu adresu linka. Prvi na stranici.
Portal registrovao. Kad sam ponovo ušao, minusa nema. Kad pokušam ponovo sa minusom, “več te glasali”. Kad svi pratimo laži, koje ovaj portal raskrinkuje, ovi mi VEOMA SMETA!
Jer, zna se….

preseren3
2 godine prije

A da se vratimo temi.
Znači, ne možeš umrjeti, ako se predhodno ne cijepiš?
Da popuniš statistiku?

Pera Detlic
2 godine prije

Gospo Kobaš meni je to upravo logično. Naime nositelji plandemije znaju da će cijepljeni biti na razne načine oštećeni. Da ne bi predugo bili u mukama i drečali okolo i trošili naše zajedničke resurse, a koje su oni uzurpirali, omogućit će im se brz odlazak. Druga je stvar taktičke prirode, a zove se skidanje odgovornosti. Idemo reći nitko nikoga nije prisilio na bocu. Ucijenio ili uvjetovao jest. Sad kad su te zajebali mogu biti krivi za nečiju smrt. Ako sam tražiš eutanaziju oslobađaš psihopate krivnje za svoju smrt. Ostaju krivi samo za bolest, ali ni za to neće biti krivi, ako se ubiješ po svom zahtijevu. Eto tu leži kvaka. Zato meni ova kampanja uopće nije čudna. Cijepljenim budalama treba biti jasno da im se to nudi kao jedini izlaz i trajno riješenje njihovih muka. Igra je perfidna i dobro smišljena. Mnogi joj nisu dorasli. I nema samo veze sa… Čitaj više »

Lucija, prva
2 godine prije

Ali…mora se pokazati i da taj umirući…misli na druge…zar ne? 🙂

Osim toga, tko je to vidio…da netko smije umrijeti a da mu Veliki Gazda to – nije dozvolio?

Hm… Koji veliki gazda?
Je li vam jasno s kim imamo posla?

ZriBra
2 godine prije

“Očit dokaz da je sve ovo oko mjera kojima svjedočimo smišljeno sa savim drugim namjerama, koje nemaju ništa sa zaštitom našeg zdravlja”
Međutim,ima veze sa zaštitom nečijih bogatstva kao i imanentnih im karaktera od paranoičnih,pohlepnih,poltronskih,oportunističkih,sadističkih….

Misko
2 godine prije

Cio ovaj napisani tekst,nije morao da bide tako dugacak.Mogao je autor da napise samo da od kako je prvi covek krocio ovom planetom nije predlozeno ista retardiranije,a imalo je toga dosta,al ovako nesto nemoze covek sto ima vise od 3 godine da predlozi.I obavezno ako je istina da se taj lik strpa u neku ludnicu.

Salvia 7
2 godine prije

Kako ne bi bilo logike, ali u duhovnom smislu?! Tim sotonistima je važno da čovjek ode na onaj svijet žigosan Žigom zvijeri, tj. da da prije smrti pristanak na promjenu svog dnk. Svaka duša je važna! Potpis je bitan!

Životno biće
2 godine prije

Neće meni Zvijer downgradeati dušu svojim žigom!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI