fbpx

Globalisti SZO-a i WEF-a koordiniraju svoj globalni ”reset”

SZO i WEF

Svake godine samoproglašena vladajuća klasa provede tjedan dana u Davosu u Švicarskoj, raspravljajući o svojim vizijama budućnosti i kako nametnuti svoje ambicije ostatku svijeta.

Vjeruju da budućnost stvaraju sami. Vjeruju da oni, prisutni u toj prostoriji, imaju svu moć. Nadalje, misle da ostatak svijeta, oni koji nisu sposobni nositi značku Davos Foruma, nemaju pravo glasa o tome.

Među njihovim planovima je i praćenje vašeg ugljičnog otiska. Žele pratiti kamo putujete, kako putujete, što jedete i sve druge resurse koje biste mogli koristiti u svom svakodnevnom životu. Za početak, pojedinačno praćenje ugljičnog otiska prodat će vam se kao način kako da budete odgovoran građanin kako da i pratite svoj vlastiti ugljični otisak. S vremenom će vaš ugljični otisak biti dio vašeg društvenog kreditnog rezultata i koristiti za postavljanje ograničenja na vaš način života.

Oni također otvoreno priznaju da će njihovi planovi nanijeti bol stanovništvu. Moramo očekivati nestašicu hrane i energije, na primjer, jer su odlučili da se društvene promjene moraju dogoditi brže od onoga što sektor “zelene” tehnologije može pratiti.

 

Svake godine svjetska elita uskače u svoje privatne zrakoplove i leti u Davos u Švicarskoj, na mjesto održavanja godišnjeg Svjetskog ekonomskog foruma (WEF). Ovdje samoproglašena vladajuća klasa provodi tjedan raspravljajući o svojim vizijama budućnosti i o tome kako nametnuti svoje ambicije ostatku svijeta. Kako je objasnio voditelj Fox Newsa Jesse Watters, sudionici su čak i tamo podijeljeni u jasne razrede. Ne samo da morate primiti osobnu pozivnicu da prisustvujete, već kada ste tamo, vaša značka s imenom jasno će ilustrirati kojoj “elitnoj klasi” ili “pod-klasi” pripadate.

Ako ste dovoljno bogata osoba, dobivate bijelu značku s plavom crtom. Ako ste u braku s VIP osobom, dobivate običnu bijelu značku. Ako ste samo dio nečijeg okruženja, dobivate zelenu značku (jer ne žele da se lakeji WEF-a slučajno pomiješaju s elitom ondje i da s njima razmijene svoje ideje).

Budućnost trebaju graditi oni, a ne mi

Ako sumnjate da ovi pojedinci vjeruju da imaju pravo posjedovati svijet i donositi odluke za cijelo čovječanstvo, samo poslušajte uvodne riječi osnivača WEF-a Klausa Schwaba:

“Budućnost se ne događa samo tako. Budućnost GRADIMO MI. Gradi ju moćna zajednica, kao što ste vi ovdje, u ovoj prostoriji.”

Ove tri kratke rečenice govore nam puno. Vjeruju da budućnost stvaraju sami. Vjeruju da oni, prisutni u toj prostoriji, imaju svu moć. I nadalje, smatraju da ostatak svijeta, oni koji nisu sposobni nositi značku Davos Foruma, nemaju pravo glasa o tome.

Nismo dovoljno moćni, dovoljno pametni, ili dovoljno bogati da bismo bili dio planiranja. Ljudi u toj prostoriji, oni su odgovorni za donošenje odluka za sve ostale.

Žele pratiti vaš ugljični otisak

Kao što je primijetio Watters: “Oni otvoreno smišljaju neke od najluđih planova za koje ćete ikada čuti, poput praćenja vašeg ugljičnog otiska.” Drugim riječima, žele pratiti kamo putujete, kako putujete, što jedete i sve druge resurse koje biste mogli koristiti u svom svakodnevnom životu. Ova tehnologija još nije komercijalno dostupna, ali nam je rečeno da dolazi. Za početak, prodat će vam se kao način da budete odgovoran građanin i pratite svoj vlastiti ugljični otisak. Na kraju će vaš ugljični otisak biti dio vašeg društvenog kreditnog rezultata i korišten protiv vas na sve zamislive i nezamislive načine. Nemojte se zavaravati, takozvana “kriza klimatskih promjena uzrokovana ljudskim djelovanjem” je trik da se svjetsko stanovništvo navede na odustajanje od načina života na koji smo navikli, ma koliko skroman on bio.

Trebali biste pratiti i ograničiti svoj ugljični otisak, dok se ovi samoproglašeni elitisti bez zadrške uskaču u svoje privatne mlažnjake. U najmanju ruku, pomislili biste da će se dovoljno poniziti i da će letjeti komercijalnim letovima, ali ne. Oni su previše važni za to. Oni su ipak graditelji budućnosti.

Neuspješni planeri nastavljaju planirati

Naravno, na sastanku se razgovaralo i o odgovoru na pandemiju. Unatoč tome što u potpunosti nisu uspjeli spriječiti nijednu od svojih prethodno predviđenih pandemija, a bilo ih je nekoliko i dalje vjeruju da su jedini koji to mogu postići.

Oni također otvoreno priznaju da će njihovi planovi nanijeti bol stanovništvu. Moramo očekivati nestašice hrane i energije, na primjer. Zašto? Zato što su odlučili da se društvene promjene moraju dogoditi brže od onoga što tehnološki napredak može pratiti. Kao samo jedan primjer, trenutno nemamo održive alternative strojevima s dizelskim pogonom, koji se koriste u građevinarstvu i poljoprivredi, ali neće dopustiti da ih to spriječi u provedbi njihove “zelene” agende.

Želite li znati koje je njihovo rješenje? Oni nastavljaju svoj životni stil, dok zahtijevaju da se odreknete udobnosti stvorenja poput klimatizacije i grijanja ili poput vožnje automobila i letenja u inozemstvo, sve dok sektor zelene energije ne sustigne s tim agendama. Nema veze s činjenicom da će do trenutka kada se to dogodi mnogi milijuni umrijeti od gladi i da će se društvo kakvo poznajemo raspasti. Također su naglasili da su “inflatorni pritisci” “vrijedni toga”. Vrijedni za koga? I sami, naravno, jer se prosječna osoba koja si ne može priuštiti vožnju na posao i čija djeca plaču od gladi teško da će se složiti da je prerana provedba zelene agende vrijedna takve patnje. Radi se o gluhom telefonu.

Watters pita senatora Kentuckyja Rand Paula za komentar o tome što se događa u Davosu, a kako je Paul primijetio, jedna od najvećih opasnosti Jedinstvene svjetske vlade jest da neće biti izabrana. Samo pogledajte kako vlada loše radi kada vam je dopušteno glasovati za predstavnike koje zapravo želite, kaže on. Ova gomila u Davosu, koja želi i u potpunosti namjerava formirati vlastitu globalnu vladu, ne predstavlja nikoga osim sebe. Ne možete glasovati za njih. I nikome nisu odgovorni.

Elitisti nemaju pojma o osnovama ekonomije

Život u izoliranom mjehuru također je, očito, opasan za vaš intelekt. Kao što je Paul primijetio, ti elitisti zapravo za inflaciju krive pohlepu, što pokazuje ogromno neznanje i dokazuje da stvarno nisu kvalificirani za upravljanje bilo čime, a kamoli globalnom ekonomijom. “Da si u trećem razredu, dao bih ti lošu ocjenu ako bi mi rekao da je inflacija uzrokovana pohlepom”, kaže Paul. “To je najgluplje objašnjenje, najnevjerojatnije, bez svih činjenica, koje bi netko mogao iznijeti. Inflacija je uzrokovana povećanjem novčane mase. Savezne rezerve ga tiskaju kako bi ga posudile; time se preplavljuje gospodarstvo i dižu se cijene. Ako to ne razumiješ, nećeš razumjeti ništa. Moje predviđanje je da će biti puno gore prije studenog.”

Svjetska zdravstvena organizacija bori se za globalni zdravstveni monopol

Naravno, globalna gospodarstva nisu jedina stvar koju uništavaju ti paraziti milijarderi. Oni također žele biti zaduženi za globalnu zdravstvenu skrb, a u tu svrhu Svjetska zdravstvena organizacija sada pokušava natjerati države članice na pristanak na Ugovor o pandemiji, koji će SZO-u dati potpunu ovlast nad planiranjem i odgovorom na pandemiju, čak i ako odluke krše nacionalne zakone i građanska prava.

Stoga je prikladno da je Kina nedavno izabrana u izvršni odbor SZO-a. Ni jedna članica nije prigovorila imenovanju. Kao što je primijetio kolumnist Spectatora Ross Clark, izbor Kine je još jedan dokaz da je SZO “izgubio svaki kredibilitet”. Štoviše, Clark ističe da je jedina europska zemlja u Izvršnom odboru WHO-a Slovačka, koja je također imala jednu od najviših stopa smrtnosti od COVIDA-19.

”Održivo financiranje” SZO-a može biti čista fikcija

Usmjeravanje i koordinacija međunarodnog zdravstva skupo je, kao što možete zamisliti, pa je Svjetska zdravstvena skupština, upravno tijelo SZO-a, odobrila nacrt odluke, A75/9, koja izlaže plan “održivog financiranja” SZO-a. Prema popratnom dokumentu pod naslovom “Zdrav povrat, investicijski slučaj za održivo financiranu SZO”, ulaganje u SZO “osigurava povrat od najmanje 35 USD za svaki uloženi 1 USD”.

Kao što je primijetio korisnik Twittera pod nazivom Critical Sway, ova tvrdnja o povratu ulaganja temelji se na “složenim ekonomskim izračunima” koji uključuju “ogromne svote novca, projekte koji se odvijaju diljem svijeta tijekom sljedećeg desetljeća” i faktore u “neprocjenjivom broju nepoznatih i nespoznatljive varijable.” Modele za ove izračune izradilo je osoblje Sveučilišta Victoria u Melbourneu, Australija, a financirala ih je sama SZO.

Drugim riječima, zahtjev za povrat ulaganja mogao bi biti potpuno fiktivan, pogotovo ako uzmete u obzir da “Ova grupa nije mogla točno modelirati jedan virus tijekom dvije godine.” Ali oni će upotrijebiti ove fantazijske izračune kako bi cijedili vlade za više novca, a vlada tada može reći ljudima da je njihov novac (jer sav državni novac dolazi od vaših poreznih dolara) “sigurno uložen” i “dobro potrošen”.

 Ažuriranje o izmjenama i dopunama Međunarodne zdravstvene regulative

Uz sporazum SZO-a o pandemiji, Svjetska zdravstvena skupština nedavno je izglasala niz amandmana na Međunarodne zdravstvene propise koje je predložila Bidenova administracija. Ovi bi amandmani oduzeli državama članicama njihov suverenitet i dali bi SZO-u neviđenu moć u ograničavanju vaših zdravstvenih i građanskih sloboda, u ime biološke sigurnosti.

SZO je, međutim, 25. svibnja 2022. privremeno povukao 12 od 13 predloženih amandmana. Međutim, to ne znači da su izvan stola. Još jedno ročište o ovim amandmanima zakazano je za 16. i 17. lipnja 2022. Prema Liberty Counselu, brojni afrički narodi, Iran, Malezija i Brazil usprotivili su se amandmanima iz raznih razloga.

Afričke nacije navodno žele da se predloženi amandmani IHR-a konsolidiraju u Ugovor o pandemiji, a ne da se rade odvojeno po komadima.

Dakle, još nismo izašli iz šume. Moramo nastaviti vršiti pritisak na američko izaslanstvo u Svjetskoj zdravstvenoj skupštini da se suprotstavi ovim amandmanima. Neke su nacije izrazile potporu davanju SZO-a ovlasti da naloži i globalnu univerzalnu zdravstvenu skrb, a to je još jedan razlog da se zalaže za nacionalni suverenitet i suprotstavi se Ugovoru SZO-a o pandemiji.

Djelujte već danas kako biste sačuvali slobodu za sutra!

Kako javlja Udruga ekoloških potrošača:

“Zaključavanja i mandati su dovoljno loši kada ih nameću lokalni dužnosnici. Barem se ne mogu sakriti od naših prosvjeda. Možemo se pojaviti gdje rade i žive i možemo ih izglasati na sljedećim izborima.

Stvari bi bile puno gore da su blokade i mandati nametnuti iz Ženeve, Švicarska, od strane neizabrane birokracije pod kontrolom korporacija, a upravo na tome farmaceutske tvrtke sada rade.

DJELUJTE! Recite američkoj delegaciji na Svjetskoj zdravstvenoj skupštini da se protivite njihovim amandmanima na Međunarodne zdravstvene propise!

Prema Svjetskom vijeću za zdravstvo, ovi bi amandmani dali kontrolu nad proglašenjem izvanrednog stanja javnog zdravlja u bilo kojoj državi članici glavnom ravnatelju WHO-a – čak i nad prigovorom države članice.

Prema amandmanima koje su predložili, SAD bi imao samo 48 sati da odgovori na procjenu rizika SZO-a i prihvati ili odbije pomoć na licu mjesta, prisiljavajući ih na poslušnost ili na suočavanje s osudom SZO-a i potencijalno, sankcijama neprijateljskih nacija. Još gore od toga, prema amandmanima, SZO bi mogao proglasiti izvanredno stanje u javnom zdravstvu na temelju tajnih informacija iz anonimnih izvora.

Korupcija u SZO-u već je bila ”najveća prijetnja svjetskom javnom zdravlju našeg vremena”, prema istrazi iz 2015. Ne trebaju nam američki amandmani na Međunarodnu zdravstvenu regulativu kako bi farmaceutskim tvrtkama bilo lakše koristiti svoj utjecaj.

”Jednostavno rečeno, predloženi amandmani IHR-a usmjereni su na uspostavljanje globalističke arhitekture svjetskog zdravstvenog nadzora, izvješćivanja i upravljanja”, kaže Svjetsko vijeće za zdravlje. ”U skladu s pogledom odozgo prema dolje na upravljanje, javnost neće imati mogućnosti davanja doprinosa ili kritike u vezi s amandmanima. To je, naravno, izravno kršenje osnovnih načela demokracije.”

Pokret protiv korporativne globalizacije ubio je pokušaj Svjetske trgovinske organizacije da uspostavi globalnu diktaturu u kojoj bi birokracija koju vode najveće svjetske korporacije mogla nadjačati lokalnu demokraciju.

Sada, poput regionalnih trgovinskih sporazuma koji su zamijenili WTO, Svjetska zdravstvena organizacija pokušava postati mini WTO samo za farmaceutsku industriju kako bi nadjačala nacionalne zakone o testiranju sigurnosti i regulaciji lijekova i cjepiva; putem pandemijskih odobrenja za hitnu uporabu. Moramo djelovati odmah!”

Svjetsko vijeće za zdravlje olakšalo je ovaj proces kreiranjem obrasca koji možete lako izmijeniti ako želite. Obrazac dopisa možete pronaći ovdje. Nakon što ispunite praznine i promijenite ga po svom ukusu, pismo će se automatski poslati e-poštom Američkoj zdravstvenoj i humanitarnoj službi za globalne poslove pritiskom na tipku.

Kako postati neupravljiv

Iako se Schwabovi i Gatesovi mogu činiti nepobjedivim i previše moćnim da bi ih mogli srušiti, ne bismo se trebali predati takvim mentalnim zamkama. Uvijek imajte na umu da nas doslovno postoje milijuni nas za svakoga od njih.

Ne mogu nam nametnuti svoje ambicije osim ako im to ne dopustimo. Trebaju naše dopuštenje i suradnju da bi vladali nama. Dakle, dio odgovora je postati neupravljivim. Ne govorim o anarhiji, nasilju ili ponašanju “izvan kontrole”. Mislim na formiranje paralelnih sustava koji rade potpuno izvan svoje kontrolne mreže.

Na primjer, društvom koje se prvenstveno oslanja na fizički novac tehnokrati ne mogu upravljati jer ne mogu pratiti svačiju zaradu i potrošnju. Tehnokrati ne mogu upravljati društvom koje odbija nositi uređaje za praćenje geolokacije jer ne znaju gdje ste ili što radite.

Potrebne su im sve te podatkovne točke kako bi vas profilirali, kako bi stvorili vaš digitalni identitet. A bez tog digitalnog identiteta, umjetna inteligencija ne može predvidjeti što mislite ili kako ćete reagirati na zadane podražaje. Što manje podataka imaju o nama, postajemo manje podložni upravljanju.

Neuspjele ideje predstavljaju neuspješan model upravljanja

U članku od 02. svibnja 2022. Michael Driver istaknuo je neke od očitih slabosti globalne kabale, napominjući da zapravo imamo puno razloga za optimizam. Evo izvoda koje je također vrijedno imati na umu:

 • “Ne brinem da će Svjetski gospodarski forum postići svoje zacrtane ciljeve za 2030. Ako se povijest ponavlja, ona pozitivno govori o neuspjehu tako grandioznih projekata. Povijesne knjige su prepune leševa centraliziranih, neuspjelih ideja.
 • Razlog zašto ne govorimo dovoljno o nemogućnosti Velikog skoka prema naprijed Klausa Schwaba je taj što je oporba kriva za isti neuspjeh osnovnog razumijevanja. Oporba daje pogrešnu pretpostavku da je ovaj projekt izvediv.
 • Zapravo, budućnost je otporna na oblikovanje. Ono za što bismo se svi trebali pripremiti je neuspjeh programa WEF-a. To bi trebao biti uzrok dubokog optimizma. Jednostavno rečeno, svemir djeluje protiv centralizirane sistematizacije odozgo prema dolje.
 • ”Oni” plivaju protiv teleološke plime stvaranja; neprobojne budućnosti, neizbježnosti novog, dok mi surfamo valom ontološke pojave s decentralizacijom kao ključem za razvoj rješenja putem slobodne i otvorene rasprave.
 • ”Mann Tracht, Un Gott Lacht”, čovjek planira, a Bog se smije, judaistička je izreka. Pa, Bog se zasigurno smije zbiru milijardera i svjetskih lidera, okupljenih u lažnom selu u Švicarskoj, koji užurbano spajaju svoje vlastite petarde.
 • Kao što David kaže u Psalmu 59, 9: „No, ti im se smiješ, o Jahve, i rugaš se poganima svima.“ Ismijavanje i izrugivanje su ispravni odgovori ovdje, a ne grozna panika. Neće im uspjeti; Iron Mike je dobro shvatio kada je rekao: ”Svatko ima plan dok ne dobije udarac šakom u lice”.
 • Schwab i njegova zbirka tehnokrata za zapovijedanje i upravljanje preuzeli su ideje Staljina, predsjednika Maoa, Pola Pota i onoga tko je napisao WeWorkov poslovni plan i odjenuo ih u novu odjeću.
 • Ovi potrošeni izrazi kamuflirani su riječima kao što su ”upravljanje”, što zapravo znači odsutnost demokracije; ”održivost”, grubo prevedeno kao ”jedeš bube dok mi flambiramo wagyu”; ”inkluzivnost”, koja je veliki klub i vi niste u njemu, i ”jednakost” koji preraspoređuje imovinu milijarderima i povezanim parazitima.
 • Svaki plan se raspada kada se povučete iz njegovih pretpostavki. Veliko resetiranje temelji se na implicitnoj pretpostavci da se sve u prirodi može spoznati, urediti i kontrolirati putem tehnologije. Neka uvrnuta fantazija koju zovu umjetna inteligencija. Opća teorija za koju tvrde da vrijedi za sve i svugdje.
 • Globalizam odozgo samo je još jedna u dugom nizu narativnih fantazija koje se protežu sve do propalih ideologija prošlog stoljeća: komunizma, fašizma, religijskog fundamentalizma i tako dalje. Naš vitalni cilj trebao bi biti izbjeći sudbinu žrtava ovih neuspjeha.
 • Naljutite se, a zatim počnite s odbacivanjem. Dobijte s prezentacijom i promicanjem decentraliziranih, temeljnih, nadolazećih filozofija. Budite optimistični. Na pravoj smo strani povijesti; oni su na provaliji.
Autor: Dr. Joseph Mercola

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
31 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
preseren3
Member
preseren3
17 dana prije

Ne da mi se čitati tog nakladanja, pošteno priznam. Šta je jedino očito, da “regionalna sila”, za koju ima ta izrojen, degeneriran, institut, uzdrma temelje tog svjetskog uređenja, za kojeg oni misle, da je vodilo svijeta, A ONI NISU SPOSOBNI SHVATITI! Meni je žao tih gloopana, njihovih medija i čitaoca,… Pročitaj više »

Volodimir Putin
Gost
Volodimir Putin
17 dana prije

Ne slažem se nimalo s tvrdnjom da je Francuska revolucija bila pozitivan događaj. Upravo suprotno. Bila je veliko zlo i uvod u još veća zla. Još se manje slažem s komunistima i smatram da je ta ideologija bila naveće zlo s najtežim posljedicama u povijesti čovječanstva. Barem do sada. Ne… Pročitaj više »

Ivan
Gost
Ivan
17 dana prije

Globalisti zele da ljude pretvore u robove, poluandroide kontrolisane pomocu AI. Imace odredjeno koliko smeju da spavaju, koliko moraju da rade, koliko smeju da pojedu, koliko smeju da ispuste co2 u atmosferu itd, itd. Znaci totalna kontrola ne samo kretanja vec svih zivotnih funkcija pojednica, pa cak i misli. Ljudi… Pročitaj više »

ZriBra
Gost
ZriBra
17 dana prije

Iz ove današnje perspektive a,a i napisa može se zaključiti kako će nam osobna sloboda biti sve više i više prepreka da bi se ostvarila pristojna materijalna ugoda.

Max
Member
Max
17 dana prije

Bori se svijete.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
17 dana prije

Evo, Capak je upravo najavio za jesen nova “obavezna” cjepiva za nekakav navodni Omikron 4 i 5. Glavna fora je da dok oni naprave navodno “novo cjepivo”, da se do tada negdje pojavi novi soj i tako se nikada ne moramo cijepiti, jer uvijek treba čekati novo cjepivo za novi… Pročitaj više »

goran
Gost
goran
17 dana prije

oružje u ruke i put švicarske u davos da očitamo lekciju ponašanja eliti i onoj njihovoj gamadi od policije

ledeno doba
Gost
ledeno doba
17 dana prije

Kao što je primijetio Watters: “Oni otvoreno smišljaju neke od najluđih planova za koje ćete ikada čuti, poput praćenja vašeg ugljičnog otiska.”
—–

to sa ugljicnim otiskom je na nedavnom skupu WEF-a u Davosu predstavio direktor kineskog koncerna Alibaba

Shumadinac
Member
Shumadinac
17 dana prije

Razloga za optimizam nema: ne zato što su ONI previše moćni već zato što je nas MANJE! Verujem da ste zapanjeni ovakvom izjavom ali je ona nažalost tačna – više je njih ujedinjenih oko ovog cilja nego nas oko bilo kog zajedničkog… ako ne računamo navijanje za određene klubove ili… Pročitaj više »

xoxo
Gost
xoxo
17 dana prije

Samo jedna. Covjek planira a Bog se smije!

Oni mogu planirat do besvijesti. Sa svojim suludim idejama koje ce bit osudjene na propast, cim naidju na otpor kod ljudi..

Pero
Gost
Pero
17 dana prije

A onaj kreten Capak i dalje po svom…

Slow motion
Gost
Slow motion
17 dana prije

“Ono za sto bismo se svi trebali pripremiti je neuspjeh programa WEF-a. To bi trebao biti uzrok dubokog optimizma.” Svida mi se ova misao, a u dubini svog uma se i nadam takvom scenariju..iako, sve i da ode stvar u tom smijeru..steta, bol i gubici na svim razinama bit ce… Pročitaj više »

Bildam berge
Gost
Bildam berge
17 dana prije

Odo’ ja u krave pa da ‘rdim k’o čovjek!

Treba tamo sposobnih!

Brainstorm
Member
Brainstorm
16 dana prije

“inflacija je uzrokovana pohlepom” glupo bi bilo zakljuciti da je onaj tko to misli glup. ta izjava daje mogucnost da pomalo razumijemo njihov um. oni nas karakterno ne podnose. mi smo pohlepni, bila istina ili ne, bili oni pohlepniji od nas ili ne, ali etiketa pohlepe je izraz gadjenja. kaze… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
16 dana prije

“Neke su nacije izrazile potporu davanju SZO-a ovlasti da naloži i globalnu univerzalnu zdravstvenu skrb”

KOJE?
Šta su potpisali kvislinzi jugoslavenskih republika?
Čemu služi Sabor, ako ne postavljanju ovih pitanja?
Na novinare me možemo računati.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
16 dana prije

“trenutno nemamo održive alternative strojevima s dizelskim pogonom, koji se koriste u građevinarstvu i poljoprivredi, ali neće dopustiti da ih to spriječi u provedbi njihove “zelene” agende.” Nisu ni vjetrenjače alternativa. Solarni paneli samo umjereno, u nekim državama. Arabija. Nisu ni električni auti alternativa, ni po potrošnji energije ni po… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
16 dana prije

“Što manje podataka imaju o nama, postajemo manje podložni upravljanju.”

Koje podatke – nemaju?
Ništa bitno ne možete obaviti bez banke.

Otkad postoje “cookies” na internetskim stranicama? Koji žele pristup svim podacima na vašem računalu/ mobu?
A… Google?
Ne sve.
Ali, vjerojatno dovoljno.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
16 dana prije

“Globalizam dolazi odozgo.”

Točno.
I to su potvrdili u plandemiji.
A radilo se samo o preporukama.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
16 dana prije

Kako su neki došli na ideju pisati o Francuskoj revoluciji, i to još izražavati – negativne stavove? Svi ustavi, počevši od američkog, počivaju na osnovi da su SVI LJUDI JEDNAKI. To se možda sada ovdje nekima čini normalnim, ali ja vas uvjeravam da nije bilo tako veći dio povijesti. To… Pročitaj više »

POVEZANE VIJESTI

Izbornik