Liječnik provjerio podatke VAERS-a koji pokazuju da cjepiva protiv COVIDA-19 povećavaju opasnosti za reproduktivno zdravlje žena

VAERS
16 komentara

Certificirani liječnik opstetricije i ginekologije potvrdio je nedavne podatke Sustava za prijavu nuspojava cjepiva (VAERS), koji pokazuju povećanu opasnost koju predstavljaju cjepiva protiv koronavirusa (COVID-19) za reproduktivno zdravlje žena.

Dr. James Thorp marljivo je analizirao brojke i otkrio da su cjepiva 1000 puta povećala slučajeve menstrualnih nepravilnosti, kao što je abnormalno krvarenje iz maternice.

Thorp je za Epoch Times prošlog tjedna rekao da su “COVID-19 cjepiva povezana s povećanjem menstrualnih poremećaja, pobačaja, fetalnih kromosomskih abnormalnosti, fetalnog cističnog higroma, fetalnih malformacija, fetalnog srčanog zastoja, fetalnih srčanih aritmija, fetalnih srčanih poremećaja, fetalnih vaskularnih malformacija. abnormalnosti perfuzije, abnormalno testiranje fetalnog nadzora, abnormalni obrasci fetalnog rasta, placentna tromboza i fetalna smrt.”

Njegova analiza otkrila je da su fetalne kromosomske abnormalnosti 100 puta veće; fetalni srčani zastoj 200 puta veći; fetalna vaskularna mal-perfuzija je 100 puta veća;
pobačaji, fetalne malformacije i fetalne aritmije 50 puta veće; fetalni cistični higrom (velika malformacija) 90 puta veći; tromboza placente fetusa 70 puta veća; fetalni srčani poremećaji i abnormalnosti rasta 40 puta veći; a testovi nadzora abnormalnosti fetusa 20 puta veći.

Thorp je proveo analizu sa statističkim konzultantom Ministarstva obrane, koji je pristao pomoći, ali je tražio anonimnost.

Prema Thorpu, Uprava za hranu i lijekove, Centri za kontrolu i prevenciju bolesti, Američki koledž za opstetriciju i ginekologiju (ACOG), Društvo za majčino-fetalnu medicinu i Američki odbor za opstetriciju i ginekologiju (ABOG) trebali su zahtijevati sigurnosne podatke prije do promicanja ovih opasnih cjepiva, osobito trudnicama.

“Ove institucije su prekršile zlatno pravilo trudnoće. Nove tvari, bilo da se radi o nutraceuticima, lijekovima ili cjepivima, nikada nisu bile dopuštene u trudnoći dok ne budu dostupni podaci o dugoročnim ishodima.”

Drugi liječnici stoje uz Thorpovo mišljenje da se cjepiva trebaju povući

Jessica Rose, liječnica medicine, koja je koautorica analize VAERS koju je povukao akademski časopis Elsevier, rekla je: “Vjerujem da je ne samo važno nego i neophodno povući ove proizvode od trudnica/dojilja i dojenčadi budući da nema dugoročnih sigurnosnih podataka, a kratkoročni podaci izgledaju loše.”

Dr. Christiane Northrup, suradnica ACOG-a, također podržava Thorpovu analizu.

“Budući da sam bila na prvim crtama kao liječnica ginekologije, zapanjena sam što ponavljamo istu vrstu pogreške, ali na daleko razornijoj razini. Cijepljenja protiv COVIDA-19 moraju se odmah prekinuti kod svih trudnica prije nego što se nanese daljnja šteta idućem naraštaju”, rekla je Northrup.

Ovi uznemirujući signali iz VAERS-a potaknuli su Thorpa i druge liječnike na poziv za zabranu cjepiva protiv Covida-19.

“Cjepiva protiv COVIDA-19 čine da prethodne opstetričke katastrofe dietilstilbestrola i talidomida izgledaju kao prenatalni vitamini. Pozivam na svjetsku zabranu i moratorij na korištenje bilo koje eksperimentalne genske terapije i/ili cjepiva protiv COVIDA-19 u trudnoći dok dugoročni podaci o sigurnosti ne budu nepobitni”, rekao je Thorp.

Naredbe protiv zdravstvenih djelatnika izložene u radu

Thorp, koji se bavi opstetricijom više od 42 godine, rekao je da su mnoge od oko 7000 visokorizičnih trudnica, koje je vidio tijekom prošle godine, bile cijepljene.

Obiteljski/ginekološki pregled objasnio je da, iako je došlo do očitog porasta smrti fetusa i nepovoljnih ishoda trudnoće povezanih s cijepljenjem protiv COVIDA-19, pokušaji kvantificiranja tog učinka ometaju nametanje mjera zabrane liječnicima i medicinskim sestrama, koje su uvedene u rujnu 2021.

Rad pod naslovom “Izdaja pacijenata: korupcija zdravstvene skrbi, informirani pristanak i odnos liječnika i pacijenta”, koji je liječnik napisao sa svojim kolegama, uključujući poznatog kardiologa Petera A. McCullougha, razotkrio je disciplinske prijetnje upućene zdravstvenim djelatnicima, koje su im uputila upravna tijela SAD-a.

Posebice je bilo zabranjeno zdravstvenim djelatnicima pisati o komplikacijama povezanim s cjepivima protiv COVIDA-19 i podacima VAERS-a, uključujući one koji se odnose na trudnice i žene u reproduktivnoj dobi.

“Dok se ne dovrši daljnje testiranje, uključujući ali ne ograničavajući se na studije dugoročnih ishoda, upravljačka tijela zdravstvenih radnika, uključujući ABOG, FSMB [Savez državnih liječničkih odbora], ABMS [Američki odbor medicinskih specijalnosti], AMA [Američki Medical Association], AACN [American Association of Critical-Care Nurses], SMFM [Society for Maternal-Fetal Medicine], ACOG i drugi trebali bi povući svoje zabrane usmjerene na borbe protiv izvještavanja istinitih informaicja i umjesto toga usredotočiti se na promicanje istinite, poštene komunikacije koja dio informiranog pristanka pacijenta”, istaknuo je list.

U samo 12 mjeseci od primjene cjepiva protiv COVIDA-19, autori su pregledali 1013 recenziranih studija objavljenih u zdravstvenim časopisima. Prema novinama, to se nikada u povijesti zdravstva nije dogodilo niti za jedan lijek, cjepivo ili zdravstveni uređaj.

Autori potiču osoblje i ispitivače ABOG-a da pregledaju sve ove studije, jer izvori i reference, koje su citirali u navedenom istraživanju, dovode do činjenice da su cjepiva genske terapije za COVID-19 opasne za stanovništvo u cjelini, osobito za žene u reproduktivnoj dobi, trudnice i njihovo potomstvo.

“Opasnosti eksperimentalne genske terapije za COVID-19 su očite. ABOG mora priznati činjenice i povući svoje prijetnje iz rujna 2021. Mi i ABOG moramo dati snažnu javnu izjavu u vezi s rizicima ove injekcije kod žena u reproduktivnoj dobi i u trudnoći, kao pitanje dubinskih, etičkih pitanja,

CjepivaCOVID-19Reproduktivno zdravljeVAERS
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
1 godina prije

Eto koliko zapad kaska za nama.
Na pocetku “pandemije” banjalucki ginekolozi su pacijenticama savjetovali da se ne vakcinisu ako planiraju imati djece. Nekoliko puta sam pisao ovde o tome. Sad na zapadu otkrivaju ono sto se u Bosni znalo prije dvije godine, a kazu zaostali Balkan.

nepoželjni
1 godina prije

Baš jučer razgovaram sa svojim gostom (Nijemac) kada me on u jednom trenutku (znajući da mi to može biti poznato) zapita kakva bi hrana mogla pomoći njegovoj ženi koja je anemična i nikako, pored svih “lijekova” ne može popraviti količinu željeza u krvi. Pitam od kada je to, kaže, nešto malo preko godinu dana. Pitam ga da li je “cijepljena” a on kao iz puške “…ja, natürlich”… a ja mu kažem i objasnim u kratko, da to uopće nije “natürlich” i da sam gotovo siguran da joj je to od “cjepiva” …zastao je na trenutak i zabrinuto priznao da je nakon druge doze nastupilo njeno pogoršanje zdravlja i da se od tada, u stvari, nije oporavila… Savjetovao sam mu da žena prestane sa uzimanjem neučinkovitih “lijekova”(koji dodatno ometaju metabolizam željeza u krvi) i da odmah prijeđe na hranu koja odgovara njenoj krvnoj grupi, sa naglaskom na hranu koja sadrži više… Čitaj više »

Probuđeni
1 godina prije

Proslo ljeto se pricalo o masovni pobačajima trudnica u Njemackoj, proslo godinu dana a djeca ne nedostaju

Tupko Glupko
1 godina prije

Alemka Markotić, medijska izjava o cijepljenju trudnica protiv Covid-19 za Dnevnik Nove TV, prepisujem njezinu izjavu sa TPortala, naziva “Markotić pojasnila svoju izjavu oko cijepljenja trudnica: Evo u kojim bi se slučajevima trebale cijepiti”, objavljen 29. listopada 2021. godine, lako se nađe na netu: “Nema službene preporuke. Nije provedena treća faza kliničkih istraživanja jer je to doista zahtjevno. Međutim, većina međunarodnih javnozdravstvenih institucija i ginekoloških društava, i naš HZJZ, preporučuju da se ipak trudnice mogu cijepiti jer dosad u većini slučajeva nije zabilježena ozbiljna nuspojava. Generalna preporuka svih tih društava je da je visoki rizik kod obolijevanja da će biti teža klinička slika. Preporuka je da svaka trudnica sa svojim ginekologom, koji joj vodi trudnoću, prodiskutira hoće li se ona cijepiti ili ne i koji su njeni rizici. Jesu li veći rizici ili je veća korist. U slučaju da su značajno pretile, da imaju visoki tlak, dijabetes, neke druge kronične… Čitaj više »

Tupko Glupko
1 godina prije

Inače je američka FDA u fazi odobravanja Covid-cjepiva za bebe od 6 mjeseci do 5 godina, po Pfizerovom zahtjevu i temeljem Pfizerovih istraživanja.

FDA je još prošle godine odobrila cijepljenje djece od 5 do 12 godina, a EMA to preuzela još krajem studenoga prošle godine.

Tri tjedna kasnije, tj. sredinom prosinca prošle godine došlo je 48.000 cjepiva u Hrvatsku za djecu od 5 do 12 godina.

Tada je objavljen i članak na TPortalu, 13. prosinca 2021., naziv članka “Zamjenica šefa HZJZ-a: Bilo bi dobro kad bi se moglo ići na covid potvrde za djecu”Ta Capakova zamjenica je Ivana Pavić Šimetin.
Pročitat ćete u članku i njezinu preporuku da se imunokompromitirana djeca cijepe sa trećom dozom već mjesec dana nakon primitka prve dvije.

Max
1 godina prije

To i jest bio cilj.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI