Majka iz Kalifornije kaže da su joj sina tajno cijepili u školi u zamjenu za komad pizze

Prisilno vakcinisanje djece
9 komentara

Ogorčena majka tvrdi da je kalifornijska škola njezinom 13-godišnjem sinu ponudila besplatnu pizzu da dobije cjepivo protiv COVID-a – a zatim ga upozorila da nikome ne govori o tome.

Maribel Duarte rekla je da se njezin 13-godišnji sin vratio kući s Barack Obame Global Prep Academy u južnom Los Angelesu s karticom za cijepljenje nakon što je prihvatio Pfizerovo cjepivo protiv COVIDA-19 u zamjenu za pizzu.

”Trebali su me pitati”, rekla je Duarte za NBC Los Angeles. ”Dama koja mu je dala injekciju i potpisala papir rekla je mom sinu: ‘Molim te, nemoj ništa reći. Ne želim upasti u nevolje’.”

Kartica je pokazala da je neidentificirani dječak imao dvije doze cjepiva Pfizer, 28. listopada i 18. studenog. Nije jasno kada je majci rekao što se dogodilo nakon prve ili druge injekcije.

”Boljelo me znati da je dobio injekciju bez mog dopuštenja, bez znanja i bez potpisivanja bilo kakvih papira za njega da dobije injekciju”, dodala je Duarte.

Duarte je i sama cijepljena protiv COVID-a, ali je rekla da ne želi da njezin sin primi injekciju jer je astmatičar i pati od alergija, za koje se boji da ga dovodi u veći rizik od rijetkih, ali potencijalno ozbiljnih nuspojava.

”Ima problema s astmom i alergijama”, rekla je.

Škola je dio Ujedinjenog školskog okruga Los Angelesa, koji nalaže da se svi učenici stariji od 12 godina cijepe do 10. siječnja.

U gotovo svim kalifornijskim okruzima, učenici mlađi od 18 godina mogu se cijepiti samo uz pristanak roditelja, iako San Francisco dopušta djeci od 12 i više godina da sami odlučuju.

Učenici koji ne dobiju test do roka ili nemaju zakonsko izuzeće bit će prisiljeni natrag na virtualno učenje.

Glasnogovornik LAUSD-a rekao je za Foxnews.com da ne mogu potvrditi incident u školi, ali je rekao da se učenicima nudi poticaj da dobiju cjepivo.

”Budući da se bliži rok za cijepljenje učenika 10. siječnja 2022., Distrikt je uveo Sigurne škole u Poticajni program Sigurne korake u objedinjenim školama u Los Angelesu”, rekao je glasnogovornik. ”Ovaj program nudi poticaje obiteljima koje učitaju dokaz o svom cjepivu, imaju odobreno medicinsko izuzeće ili imaju uvjetni prijem.”

Odvjetnica Jennifer Kennedy prati dva slučaja koji se trenutno vode na sudu protiv LAUSD-a protiv obaveznog cjepiva.

Rekla je za NBC Los Angeles da roditelji mogu imati jak slučaj jer okrug nema zakonske ovlasti za provođenje mandata.

”LAUSD nema moć dodati cjepivo u školski raspored u Kaliforniji”, rekla je. ”Ne biste to mogli učiniti da ste školska četvrt i ne možete to učiniti ako ste LAUSD, drugi najveći okrug u državi. Nemate tu zakonsku ovlast.”

Prošlog mjeseca američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti odobrili su cjepiva Pfizer Inc i BioNTech SE Covid-19 za djecu u dobi od 5 do 11 godina.

Odluka je izazvala buru kontroverzi s protivnicima koji su ukazivali na činjenicu da postoji malo dokaza koji ukazuju na to da je cijepljenje djece neophodno.

Podaci Centra za kontrolu bolesti pokazuju da je samo 741 dijete u dobi između 0 i 18 godina umrlo od COVID-a između početka epidemije u ožujku 2020. i 1. prosinca 2021.

SAD je bila jedna od prvih država koja je službeno odobrila injekcije za dobnu skupinu od 5 do 11 godina, a većina zemalja, uključujući Veliku Britaniju, nudi cjepiva samo djeci od 12 i više godina.

Među ozbiljnijim potencijalnim nuspojavama je upala srca, za koju znanstvenici vjeruju da je vjerojatnije da pogađa dječake tinejdžere, ali za koju su također naglasili da je iznimno rijetka.

Obavezno cijepljenje postalo je sve popularniji alat u borbi protiv pandemije i povećalo je stopu cijepljenja u SAD-u.

Iako su planovi Bidenove administracije osujećeni na sudu, suci su potvrdili mandate privatnih poslodavaca, sveučilišta te državnih i lokalnih vlasti.

Zahtjev Bidenove administracije za cijepljenje vojnih i civilnih državnih službenika preživio je sudske izazove.

Izvor: dailymail.co.uk

cjepivoDjecakalifornijaŠkolavakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sticky fingers
2 godine prije

Ima 13 godina i cijepio se u zamjenu za pizzu?😳 na prvu sam pomislila da se radi o malom klincu od 7 godina, s 13 bi vec trebao imati nesto mozga u glavi. I ta mama, ako je protiv cijepljenja, onda je valjda i s malim o tome razgovarala. Moras biti spreman na to da ce mozda i tajno cijepiti djecu po skolama. Pa samim tim moras i dijete upozoriti da to ne smije dozvoliti. Svasta…

Zeus
2 godine prije

”Trebali su me pitati”, rekla je Duarte za NBC Los Angeles. ”Dama koja mu je dala injekciju i potpisala papir rekla je mom sinu: ‘Molim te, nemoj ništa reći. Ne želim upasti u nevolje’.”
—————————————–

Ja bi na njenom mestu išao do te ,,osobe ,, i najprije je dobro je izšamario – tek onda bi dalje postupao . Neznam šta je s ljudima . umjesto da osobno riješe stvar , oni pristupaju nekim postupcima koji su izumljeni baš zato da se ništa ne riješi …

Pravedni zaštitnik
2 godine prije

Neka vrati pizzu kako god zna!

A zatim neka traže odgovornost za obmanu i prijevaru! Možda i za štetu!

Emiliano Zapata
2 godine prije

E sad lijepo neka ode tiho marsirat pjeske prvo do pizzerie i tamo zapali jednu svijecu ali onu otpornu na vjetar tako da nebi nesto slucajno zapalila i u znak protesta neka izmoli nekoliko molitvi!
Zatim neka ode pred skolu s natpisaom “niste fer” i tamo provede par sati na kisi i snjegu.
Neka im pokaze da se nemogu s njenim djetetom tako ponasat!

Kažun
2 godine prije

Istinito.Još puno više gadosti u NY,Bill de Blasio.Cijepljenje dijece u crkvama,
školama -bez znanja roditelja.Čini se da mu istekao mandat prije par dana,dolazi
isto takav g*d.

Tim Kunić
2 godine prije

U Americi je to lako riješiti, oružja ima u svakoj voćarni za kupiti, pa ako malome što bude………….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI