Opasnosti Covid ”cjepiva” za trudnice: Nemojte biti laboratorijski štakori. Ispitivanja na djeci i nerođenima.

Cijepljenje trudnica
14 komentara

Prošle godine upozorio sam trudnice na opasnosti od cjepiva protiv gripe. Ovo upozorenje vjerojatno će iznositi malo u usporedbi s opasnostima od prijetnji Covida, koji se maskiraju u cjepiva.

Objavljeno početkom kolovoza, britanska vlada poziva trudnice da sudjeluju u ovim pokušajima čedomorstva diljem zemlje. To je velika priča koju Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi i zastupnik Nadhim Zahawi govore ženama ne bi li ih potaknuli na sudjelovanje u ubojstvima njihove nerođene djece.

Nakon što je 130.000 trudnica cijepljeno u SAD-u i bez ikakvih sigurnosnih zabrinutosti, neovisni stručnjaci Zajedničkog odbora za cijepljenje i imunizaciju (JCVI) za trudnice u Velikoj Britaniji preporučili su cjepiva Pfizer/BioNTech i Moderna. Gotovo 52.000 trudnica u Engleskoj sada je cijepljeno, slično, bez prijavljenih zabrinutosti za sigurnost.

Vidjet ćete da vladina web stranica ne nudi vezu za ove informacije u SAD-u. Postoji dobar razlog.

Napomena: svi koji su radili istraživanje bili su na državnom platnom popisu, s članovima CDC-a (Centar za kontrolu i zaštitu od bolesti) ili FDA-e (Savezna agencija za lijekove).

Dodatna napomena: do objavljivanja izvješća samo je 21 % trudnoća završilo (to uključuje mrtvorođene i pobačaje). Nije bilo vremena za utvrđivanje postnatalnih učinaka na bebe.

Pokusno istraživanje ove prirode koje mami trudnice na to da postanu zamorčići sve se više implementira. Kontrola cijepljenih nije izvršena. Ipak, žele sve više i više nevinih žrtava koji će nastati zbog njihovih bjelančevina koja se nalaze, cjepiva, koja se, jednom kada se nađu u tijelu, nikada ne mogu ukloniti. Cjepiva unose samo bjelančevine šiljka, koje, ako se prepuste imunološkom sustavu tijela, proizvode zaštitu od cijele stanice virusa.

Poznato je da se u tim ispitivanjima koriste placebo te se sumnja da se koriste i oslabljena “cjepiva”. Spojite to s neispravnim PCR testom i financijskim utjecajem velikih farmaceutskih tvrtki na one koji istražuju, očekujući da majke moraju uravnotežiti sumnjiv prodajni teren s neprovjerenim eksperimentima na svojim bebama i nerođenima s izmišljotinama opasnim po život i koje mijenjaju život.

Veliki porast smrtnosti trudnica poklopio se s uvođenjem “cjepiva” u Brazilu.

Bjelančevine šiljka iz cjepiva napada različite organe u tijelu. Nano-čestice lipida koncentriraju se u jajnicima kod žena (i testisima kod muškaraca).

Pogledajte i poslušajte doktora Ryana Colea kako objašnjava (dio o testisima i jajnicima počinje u 10-oj minuti i 15-oj sekundi). Uznemireni dr. Cole zabilježio je porast raka maternice za 20 % od početka cijepljenja.

Ova tablica prikazuje službene podatke U-a u programu koji je jedva započeo za trudnice, koje su se kockale s otrovnim receptima velike farmaceutske industrije. Stvarne brojke vjerojatno će biti mnogo veće.

Dojilje su također naišle na ozbiljne reakcije kod svojih beba (uključujući barem jednu smrt).

Sljedeće nuspojave u SAD-u izvukao je Mairead koji radi najnovije statističke podatke o Covid-19 za All theGoss.

Šteta za bebe od dojilja

  • Slučaj 927664

Majka je primila cjepivo i nakon samo tri dojenja njen devetomjesečni dječak razvio je dijabetes melitus, gastrointestinalne i terapijske postupke. Morao sam ići na zamrznute rezerve. Ishod nepoznat.

  • Slučaj 939409

Dječak od 7 mjeseci imao je anafilaktičku reakciju i druge dijagnosticirane probleme zbog dojenja nakon što je majka primila Pfizer cjepivo. Majka nije pogođena.

  • Slučaj 954010

Majka, koja nema nuspojava, prijavila je groznicu u 8-mjesečne djevojčice nakon što je mama primila Pfizer cjepivo: Bebina temperatura 104 stupnja F.

  • Slučaj 1166062

Dječak od 5 mjeseci umro je nakon dojenja. Mama je dan prije primila drugu dozu Pfizer cjepiva.

Problemi prijavljeni kod 11-mjesečnog dječaka nakon što je mama primila Pfizer cjepivo:

  • Slučaj 1224688

Ujutro nakon što je majka primila cjepivo Pfizer, beba je dobila osip i temperaturu. Oporavak – nema medicinskog praćenja.

  • Slučaj 1254975

Beba koja je dojila 6 mjeseci imala je umjerenu temperaturu 3 dana nakon majčinog cjepiva Pfizer, a otprilike tjedan do 10 dana kasnije razvila se osip.

  • Slučaj 1272428

Dječak koji je dojio 7 mjeseci nakon što je mama primila cjepivo Moderna imala je povišenu temperaturu zajedno s gubitkom apetita. “Dojenče je imalo simptome smanjenog apetita, povišenu temperaturu 99,8 stupnjeva, pjegavu kožu, neutješni plač i proljev, sve što se dogodilo u roku od 48 sati nakon što je majka primila cjepivo… ”

  • Slučaj 1343886

Djevojčica od 11 mjeseci nakon što je mama primila Pfizer cjepivo “razvila je košnice na trupu i ekstremitetima… Dijete je imalo temperaturu 3 dana prije reakcije, no osip tada nije bio očit. Ako se osip pogorša, rečeno je da će možda morati prestati dojiti.“

  • Slučaj 1395088

Problemi prijavljeni kod 2-mjesečne djevojčice nakon što je mama primila Pfizer cjepivo: “Abnormalni test krvi, Kolitis, Upalna bolest crijeva, Izloženost majke tijekom dojenja”

Ostali slučajevi: 1415059, 1445743, 1031318, 1113464, 1182232

Proučavanje smrti kod djece

Kad bebe odrastu u djecu, još im je potrebna zaštita od farmaceutskih divova koji nemaju milosti isprobavati svoje nove napitke na njima. Ako možete trpjeti još napada na nedužne, trebali biste ovo pročitati u Zaštiti zdravlja djece. Dodaje i druge smrti djece prijavljene na ovom blogu.

Autor: John Goss
bebeCjepivaCOVID-19trudnice
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
2 godine prije

braniti djecu.

Legendarni Grk
2 godine prije

Osnovno pravilo je da se ne dira ono što je ispravno i što dobro radi.
Tako cjepiva uopće nisu potrebna, jer imuni sustav daleko bolje radi bez cjepiva – naročito kada čovjek sazna da su to teški otrovi.

Ako netko ima ispravan auto, naravno da mu ne pada na pamet da “cijepi” ulje ili benzin unutar spremnika radi “povećanja performansi” ili da ide kod majstora, kada to nije potrebno.

Iz Brazila
2 godine prije

Veliki porast smrtnosti trudnica poklopio se s uvođenjem “cjepiva” u Brazilu.

Molim vas navedite barem izvor, posto ovdje u Brazilu kazu da se nikad nije rodilo toliko dece nego ove godine!

Šele
2 godine prije

ranije sam u komentarima nailazio na mišljenja kako cjepljeni imaju od šest mjeseci do dvije godine, ja sam nešto drugačijeg razmišljanja, mislim kako im je cilj što više cjepiti, ovi cjepljeni do sad su na čekanju, na čekanju i ostalih, a onda, tako ja mislim, kad bude dovoljno stoke za klanje, okenuće neki prekidač, neke nove tehnologije o kojoj se nagađa, zato do sada mnogi cjepljeni govore, eto preživjeli smo, nije nam ništa bilo, itd. mislim da su se zajebali

Korona smrdi
2 godine prije

Ja sam trudnica i pričam s dosta drugih žena reproduktivne dobi koje su isto trudne, doje ili planiraju djecu. Većina ih se nije cijepila, iako su neke bile upućivane od svojih doktora da to učine. Neke su nažalost i pokleknule pritiscima okoline “da beba dobije antitijela”; nadam se da njihove bebe neće ući u crni dio statistike radi te odluke. Iz mojeg iskustva u RH se još uvijek većina doktora i žena drži toga da rizik nije opravdan za trudmice, oni mudriji doktori čak i savjetuju da se između 2.doze i planirane trudnoće napravi pauza od nekoliko mjeseci. Iako je dosta ljudi podleglo korona-farsi, nadam se da će se što više roditelja u budućnosti odupirati pritiscima i braniti kako rođenu, tako i nerođenu djecu od kovid terora.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI