Otac krenuo u borbu protiv farmaceutske industrije, koja mu je na silu cijepila sedmogodišnjeg sina, što rezultiralo miokarditisom

Covid vakcina za djecu
31 komentar

Protiv njegove bolje prosudbe i želje, supruga jednog kanadskog oca nedavno je dovela njihovog sedmogodišnjeg sina u lokalnu ljekarnu na “cijepljenje” protiv koronavirusa (Covid-19), koji je odmah izazvao miokarditis kod djeteta. Nakon što je njegov sin primljen u bolnicu zbog tog stanja, bijesni otac pozvao je ljekarnicu i pokrenuo pakao protiv nje jer je trajno ozlijedila njegovo dijete.

Čovjek je počeo smireno objašnjavati što se dogodilo ljekarniku s druge strane linije koja je zvučala strano, na što je ona gotovo odmah priznao da se roditeljima ne govori o mogućim nuspojavama injekcija za njihovu djecu.

Na upit da objasni zašto se ne otkriva cijeli popis nuspojava, a posebno onih najčešćih, ljekarnik je na telefonu nastavio objašnjavati da bi mnogi roditelji mogli odustati od cjepiva ako su svjesni rizika od ozljeda ili smrti. Drugim riječima, farmaceuti namjerno skrivaju informacije o injekcijama koje bi mogle preplašiti roditelje da ih preskoče. Kao rezultat toga, barem jedan dječačić više nikada neće biti zdrav i vrlo vjerojatno bi mogao umrijeti u sljedećih pet godina jer je to uobičajena pojava kod miokarditisa.

Nemojte cijepiti svoje dijete protiv Covida-19 ako ne želite da umre

Nije kao da je miokarditis neka rijetka pojava nakon injekcije protiv Faucijeve gripe. Još u travnju, kao jedan primjer, opsežna studija u nordijskoj Europi (Danska, Finska, Norveška i Švedska) otkrila je da ubrizgavanje bacila masovno povećava rizik od miokarditisa. Također postoje deseci tisuća i djece i odraslih samo u Sjedinjenim Državama koji sada pate od srčanih i drugih zdravstvenih problema kao posljedica uboda, na što farmaceut s kojom je otac Kanađanin razgovarao nije imao što reći, jer on osobno profitira kada daje drugu injekciju.

Frustriran situacijom kako je razgovor odmicao, bijesni otac postajao je sve ljući jer mu ljekarnik nije imao što odgovoriti; vjerojatno zato što dobro zna da ubodi ubijaju djecu. Pred kraj poziva, oprez gledatelji, muškarac je počeo vrijeđati i vulgarno gađati ljekarnika, jer je njegovom djetetu sada uništen život.

“U ovom trenutku mislim da je sudski spor jedina stvar koja će spriječiti da se ovo ponovi”, napisao je jedan komentator o očevoj prijetnji ljekarniku da je snimio poziv i javno ga objavio kako bi tužio ljekarnu koja je nanijela štetu njegovom djetetu.

“Ako ljudi koji su bili nepošteni ili nisu radili svoj posao kako se zahtijeva, ne budu ozbiljno odgovorni, više nikada nećete moći vjerovati svom liječniku ili bilo kojem lijeku.” “Nadam se da su odvjetnici sada tihi jer prikupljaju podatke i imena kako bi dodali svoje goleme tužbe. Ovo je vjerojatno najveća prilika koju pravna profesija ima ili će ikada imati za korist čovječanstvu”.

CjepivaCOVID-19kanadaNuspojave
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Slonica
1 godina prije

Ovaj hrabri otac najprije je trebao u borbu sa suprugom.
Kasno je za farmaciju I sve kad je očiti šum među roditeljima.
Tempo, životne prilike I neprilike vrebaju takve labilne familije za provođenje svojih ciljeva.

Max
1 godina prije

Kučka od matere upropasti djete. Sretno i njemu i ocu.

Jednostavno receno
1 godina prije

Piše sve na papiru, koji si potpisao ako si potpisao, ako si pročitao i potpisao onda nemaš šta tuživati sam pao sam se ubio, ako nisi potpisao a primio onda nisi normalan i tvoj problem a ovi što sad ko nešto ispravljaju krive drine žali vremena na njih, jer inteligencija je za njih malo okasnila. Al možda uspiu vidjeti ćemo i ako idu sudski onda opet inteligencija za njih kasni. I da mame je skrbnik svojemu djetetu i sad plaća skrbništvo nad njim a otac dali je i on pelcovan ili ? Pa sad kratko i jasno idi na sud koji je tu uredbu i donio da se pelcuju djeca eksperimentom. I kako rekoše idemo u napredak a inteligencija kao u amebe pojest i kretati se.

tata mata
1 godina prije

Ovaj bi trebao na razgovor sa Aljenkom von mengel ,da mu ona objasiii situaciju , a to bi bilo” pa na necijoj djeci treba da se testira ” . vjerujem da profesor ,astra ,hyber i ostali koji su placeni za promoviranje ovog otrova sad likuju

Gogo
1 godina prije

Danas pitam sina , ima 12g dali bi se rađe cjepio ili da te ubiju, znate odgovor …to je odgoj kad spojis ljubav duhovno i fizicko… tekkad je sve u skladu imas junaka! A kcer je jos jaca!

Sumnjicava
1 godina prije

Cujem dva glasa, nema imena i prezimena, nema nista. I moram vjerovati u ovaj telefonski, je li?

Kobac
1 godina prije

“Život je Božji dar vama. Način na koji ga živite, vaš je dar Bogu.”


  •  – Leo Buscaglia
Fallout Boy
1 godina prije

I sad će to dijete doživotno morat piti lijekove za srce, bravo za pametnu mamu koja ga je dala cjepit

Bonbon
1 godina prije

Je*eni demonski profiteri!

Bonbon
1 godina prije

Svaka čast tupoj “majci” i “farmaceutu”.

Dragan
1 godina prije

Imam 55 godina .. Nemam svog Liječnika .. imam socijalno neosiguranje i ne želim od njih Ništa!!! Hvala i ne trebam Vas!! Kada mi ne bude dobro.. Sigurno neću otići da me ubiju .. Sam ću Krepat!!!

Gost
1 godina prije

Samoeliminacija na djelu.

nepoželjni
1 godina prije

Već sam više puta rekao – “cijepljenje” je najbolji način selekcije gloopana od onih drugih, a upravo se gloopana i beskorisnih izjelica žele riješiti, kako bi u novom svjetskom poretku zavladalo blagostanje za sve preživjele.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI