fbpx

Snaha Bernieja Sandersa, 46-godišnjakinja, umire od raka – Je li razlog cjepivo obloženo DNK-om abortiranih beba koje uzrokuje rak

Bernie Sanders

Dr. Rainè Riggs, snaha demokratskog predsjedničkog kandidata Bernieja Sandersa, navodno je umrla od neuroendokrinog karcinoma. 46-godišnjoj majci troje djece, bolest je dijagnosticirana samo dva dana prije iznenadne smrti, a samo nekoliko dana nakon otkrića iz Italije koja povezuje cjepiva s rakom.

Riggs je bila u braku s Berniejevim sinom Levijem, a razboljela samo tri tjedna prije smrti. U početku liječnici nisu znali što nije u redu s njom i trebalo im je par tjedana da postave dijagnozu, a dva dana nakon dijagnoze preminula je.

“Kako svijet može ikada biti isti kada se oprostio od tako lijepe duše?”, Napisala je Riggsina obitelj o ovoj ženi, koja je doktorirala neuropsihologiju na Sveučilištu u Vermontu, a svoj život posvetila praksi medicine i psihologije.

“Ne znam kako će naša obitelj ikada preboljeti taj gubitak, jer je toliko voljena”, nastavila je obitelj govoriti o Riggs. “Znam da ćemo nastaviti jer moramo … obećali smo joj da hoćemo.”

Riggs je umrla samo nekoliko dana nakon što je otkriveno da su u cjepiva namjerno postavljala stotine gena raka

Riggsina smrt dogodila se tek nakon što su istraživači iz Corvelve otkrili da su cjepiva genetički konstruirana da uzrokuju rak što je, doduše, neobična slučajnost.

Iako ne znamo kako se razvio Riggsin rak i kako je tako brzo umrla od njega, otkriće kako cjepiva sadrže DNK-om s utisnutim rakom dobivenim od abortiranih ljudskih beba sigurno će vas natjerati da se i nad ovom smrti zapitate.

Je li se Riggs razvio rak kasnije u životu nakon što joj je kao djetetu ubrizgano cjepivo koje uzrokuje rak?

Razlog zbog kojeg postavljamo ovo pitanja nije na bilo koji način nepoštivanje Riggs ili njezine obitelji, već privlačenje pozornosti prema problemu kojim se mainstream mediji sigurno nikad neće baviti.

Postoji mnogo razloga zbog kojih se kod ljudi razvija karcinom, a vjerojatno je da je većina slučajeva posljedica višestrukih složenih čimbenika. No, vezu cjepiva ne treba zanemariti, pogotovo jer političari i dalje teže za obaveznim cijepljenjem bez izuzeća.

Koliko god tragična mogla biti Riggsina smrt, važno je pokušati saznati zašto su ga ona i mnogi drugi dobili ovih dana. Je li obvezno cijepljenje jedan od razloga zašto stopa raka raste u gotovo svim demografskim kategorijama? To je definitivno velika mogućnost.

“Ono što je jasno od ovog genetskog slijeda je da industrija cjepiva inokulira djecu inženjerskim karcinomom”, napisao je Mike Adams, Health Ranger, o vezi cjepiva i raka koju je otkrila Corvelva, dodajući da su “cjepiva namjerno formulirana s genima koji izazivaju rak” koje su posebno modificirane za promicanje tumora raka.

“Ne samo da je ovaj genetski kod raka ubačen u sva cjepiva koja se daju djeci, već je i doza DNA koja je zaražena rakom opasno velika”, nastavlja objašnjavanje Adams.

Još jedan razlog zbog kojeg spominjemo upravo smrt Bernijeve snahe je i zabrinjavajući članak kojeg smo nedvano objavili Bernie Sanders želi istrijebiti višak ljudske populacije. Ali zašto nije on u tom višku?

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
29 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
apolo
Gost
apolo
1 godina prije

Bernie poceo od snajke.

Генерал Платов
Gost
Генерал Платов
1 godina prije

mora i medicina zaradit, nemogu svi ko turci gradit bolnice na granici i zarađivat na ratu

Suze Roni
Gost
Suze Roni
1 godina prije

Ima li netko link na talijanska otkrica o cjepivima. Nisam to vidio u medijima jer to valjda skrivaju.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  Suze Roni

Ima članak, ali je sve vrlo diskutabilno, jer nisam čuo da rak uzrokuje virus. Općenito me ne zanimaju ove teme koje ne možeš ni dokazati ni opovrgnuti, kao postojanje Boga, npr, , tako da ću , zbog znanja talijanskog , samo staviti gdje sam našao Naslov: Tvrtka Merk priznaje da je ubrizgavala virus raka s cjepivima: https://www.mondobiologicoitaliano.it/2019/02/07/la-merck-ammette-linoculazione-del-virus-del-cancro/

Darac
Gost
Darac
1 godina prije

Ne može se dokazati postojanje Boga?

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  Darac

Darac ne davi. Kako se može dokazati postojanje Boga. Ili vjeruješ ili ne vjeruješ. Empirijskih dokaza nema. Kant je rekao da je bolje vjerovati,l ako ga nema ne gubiš ništa, a ako ga ima, onda si na dobitku. Nemoj molim te…. Evo ti link na temu pa prevodi, ili idi na misu pa se moli, radi što ti drago

ilija
Gost
ilija
1 godina prije

Apsolutno ne davim, već reagiram na trkeljanje i bahato naturanje krajnje netočnog navoda. Ako smatraš da je dovoljno da nepismen, ne poznavajući brojčani sustav, dovoljno glasno i bahato guraš ideju da su matematički teoremi nedokazivi, svako obraćanje prolaznika će ti biti davljenje. I djelomično ćeš biti u pravu, jer nepoznavanjem brojčanog sustava tebi će jednostavni matematički teoremi stvarno biti nedokazivi, iako su već dio elementarnog obrazovanja. E sad, ako daviš sa pričom da je Bog nedokaziv brojčanim sustavom, ja bih samo dodao da ni postojanje Aleksandra Velikog nije dokazivo CERN-ovim akceleratorom. Ništa nije dokazivo dok brkaš nauke i njihov instrumentarij.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  ilija

Evo još jedan. Nije se rodio filozof koji je dokazao postojanje Boga. To je vjera, ne spoznaja. Amen, stop i svatko razuman će reći Da, ja to ne mogu dokazati, ali ja vjerujem.I toje legitimno , štoviše nema ničeg lošeg, ali tvrditi da se postojanje Boga može dokazati je van pameti. Što si ti meni naveo kao odgovor, usporedbu s matematičkim teoremom. Kakav ti je to argument? U Vatikanu će reći da Crkva ne dokazuje, niti može dokazati postojanje Boga jer vjeruje. I to je dosta.

ilias Darac
Gost
ilias Darac
1 godina prije

Primjer sa matematikom je apsolutno fantastičan jer govori mnogo stvari. Npr., moraš ovladati brojčanim sustavom da bi uopće razumio matematičku diskusiju i tko je što matematički dokazao ili nije. Dotle je za tebe sve to nešto iluzorno. Pametan neobrazovan lik koji nije imao prilike opismeniti se, niti vremena jer je plemiću prinosio ljetinu, u društvu matematičara bi naslutio da u diskusiji barataju instrumentarijem koji on ne poznaje i da je bolje da šuti. Neznalica će reći da glume da crtaju neke hijeroglife, trkeljaju gluposti i nije se rodio ijedan koji je dokazao išta. A šta ako su mnogi dokazali postojanje Boga, ali je tebe zaobišlo, o tome ne znaš ništa i iako je gradivo svima dostupno, nisi ni elementarno pismen u metodama provjere njihovih iskustava, niti te zanima. Također, lakovjerno pušiš programiranje da Crkva ima nešto s Bogom, iako se radi o ekipi koja je samo naslijedila izmišljeni zanat predaka kojima se nije dalo biti seoski kovač ili postolar, pa su se mudro domislili prodavanju fikcije, a seoski kovač i postolar povjerovali. Moguće je da tvoj automehaničar ima više veze s Bogom, ali jebiga kad su tebe učili da se za pitanja s područja povijesti obraćaš povjesničaru, matematike ili fizike matematičaru ili fizičaru, a po pitanjima Boga Crkvi ili filozofima. Što ne šalteruši u banci?

Davor
Gost
Davor
1 godina prije

Definiciju vjere,je zapisao apostol Pavao u poslanici Hebrejima 11:1
Vjera je jasno dokazivanje stvari iako ih se ne može vidjeti…

habanero
Gost
habanero
1 godina prije

kakve veze crkva ima sa postojenjem Boga? nauči razliku između vjere i religije.

vlaser
Gost
vlaser
1 godina prije

gdje si ti cuo to ” AMEN “

Mandrak
Gost
Mandrak
1 godina prije
Reply to  Darac

Postojanje Boga dokazati razumom nije baš tako jednostavno, jedino srcem ili onim što zovemo dušom, dakle vjerom – inače Logicno. hr nije se baš pretrgalo upotrebom logike u ovome članku

Davor
Gost
Davor
1 godina prije
Reply to  Darac

Darac,ne laprdaj ,idi na granu s koje vjeruješ da si sišao ti i tvoji preci… Ostavi Boga na miru,to je jedina svjetla nada koja postoji za ovo napaćeno čovječanstvo uslijed tisućljeća djelovanja raznih zlotvora i hordi demona ,koji se svojski trude da se izgubimo u labirintima svakodnevnih laži i bespućima lažnih vođa te religijskih krivotvorina. Bog je svoj potpis ostavio svugdje oko nas…svemir , Zemlja,živi i neživi svijet te čovjek, sve odiše velikom preciznošću , mudrošću i moći. Sam DNK u kojem su upisane sve informacije o onom koji iz tog DNK nastaje, jest prst Božji. Da nije Božjeg djelovanja i zadržavanja ovih zlotvora ,već bi nas svih potrovali i pomeli s planete. Bog ima svoj plan i vrijeme kad će svijet pozvati na odgovornost ,pa i tebe zbog ovakvih izjava,svakako bi ti bilo dobro preispitati svoje stavove,jer u protivnom susret s Bogom ti se neće svidjeti,a taj Dan je po svemu sudeći vrlo blizu.

RoPe
Gost
RoPe
1 godina prije

Pa hpv virus ti uzrokuje rak, ima jos par

Jel ima netko mogucnost dati link na oridjidji clanke?

Mile
Gost
Mile
1 godina prije

Ne daj bože da se što desi meni i mojoj djeci zbog osviještenih dr. koji su otkrili naknadnu pamet nakon što se njima desilo u životu nešto što ne mogu zamisliti (smrt djeteta ili bolest za koju nemam objašnjenje). ali znam što bi se njima desilo: na svakoj ruci palac amputirao, jedno oko izvadio, jezik amputirao, sluh bih ostavio da mogu uživati u blagodatima života kao autisti možda bi razumjeli LJEPOTU ŽIVOTA!!!!

Medo
Gost
Medo
1 godina prije

Ovo citat neznas bi se smijal ili plakal. Ma daj ja sam cul da i koriste tjela umirlih od ebole zato i imamo svako malo neku epidemiju

Mozart
Gost
Mozart
1 godina prije

Samo kosher cjepiva su najbolja sve ostalo je smece.

Ivan Sever
Gost
Ivan Sever
1 godina prije
Reply to  Mozart

Ovaj ćlanak je uvreda za logiku i zdrav razum. Ne branim cjepiva, ali za svaku ovakovu tvrdnju potrebno je dokazati najmanje uzročnu vezu između uzroka i posljedice. Ovako je to najobičnije laprdanje. No možda je upravo to cilj po sistemu što gore to bolje. Tko zna ? Potrebno je znati tko je to napisao i ima li kakova skrivena nakana.

Damir
Gost
Damir
1 godina prije
Reply to  Ivan Sever

Imaš li ti dokaz da su cjepiva 100% sigurna i da 100% štite cijepljene?

denis
Gost
denis
1 godina prije
Reply to  Damir

Damire imaš li ti dokaza da je slanina 100% zdrava za jesti i da 100% me izaziva debljanje?

Damir
Gost
Damir
1 godina prije
Reply to  denis

Nemam. Zato je potrebno čuti sve strane. Mainstream mediji tvrde jedno, a Logično i par drugih medija iznose suprotno mišljenje.

habanero
Gost
habanero
1 godina prije
Reply to  denis

slaninu ne ubrizgavaš u krvotok

Mishko
Gost
Mishko
1 godina prije

I ne samo to…zagovornici cijepljenja jedu malu djecu.
..

Damir
Gost
Damir
1 godina prije

Kada vidim ove dežurne portire pro-vaxxere obuzme me neka toplina od njihove brige.

Logično svaki dan objavite po jednu istinu o cjepivima da uživamo u pjenjenju ovih delegata. Spavaju previše. Nije to dobro.

Zax
Gost
Zax
1 godina prije

Mozda malo vise informacija u clanku nebi skodilo.

Ilirac
Gost
Ilirac
1 godina prije

Nazalost big farma je u ratu protiv populacije . Jos je gore nego ono sto su i ‘teoreticari zavjera’ opisivali.
Neznamo od cega je ta zena dobila rak ali vacine su jedan od sigurnih kancerogenih ubojica nakon ovoh otkrica iz Italije ali bilo ih je i prije ali ovo je samo potvrdilo.

‘https://www.naturalnews.com/2019-10-07-vaccines-deliberately-formulated-with-cancer-genes.html’
A i prije je to bilo Dr. Maurice Hillman koji je radio za Merck je to otvoreno priznao:

‘https://www.infowars.com/vaccine-pioneer-admits-adding-cancer-causing-virus-to-vaccine/’
I onda polio cancer virus takodjer:
Dr Mercola ih je raskrinkao ovdje:
‘https://healthimpactnews.com/2013/vaccine-pioneer-doctor-admits-polio-vaccine-caused-cancer/’

Vrijeme je da se ljudi osvjeste. Suocavamo se sa tihim planskim genocidom .

Mandrak
Gost
Mandrak
1 godina prije

@Viki-dobro primjećeno!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik