Šokantna studija podataka iz 145 zemalja – cjepiva povećavaju broj oboljelih i umrlih

Cjepiva povećavaju broj oboljelih i umrlih
27 komentara

Umjesto da prekine ovu pandemiju kao što je obećano, široko rasprostranjeno uvođenje eksperimentalnih cjepiva zapravo je izazvalo nagli porast slučajeva Covida-19 i smrtnih slučajeva diljem svijeta, prema nedavno objavljenoj studiji koja je proučavala podatke iz 145. najviše cijepljenih zemalja na svijetu.

Studija na 99 stranica pod naslovom “Svjetska Bayesova analiza uzročnog utjecaja primjene cjepiva na smrti i slučajeve povezane s COVIDOM-19: Analiza velikih podataka u 145 zemalja” pokazala je da je u SAD-u cjepivo prouzročilo nevjerojatnih 38 % više slučajeva Covida na milijun– i još nevjerojatnije povećanje broja umrlih na milijun od 31 %.

Ukupno, istraživači su otkrili da je gotovo 90 % (89,84 %) od 145 zemalja iskusilo ovaj negativni učinak od cjepiva nakon što su postala dostupna.

Iz studije:

“Rezultati pokazuju da liječenje (davanje cjepiva) ima snažnu i statistički značajnu sklonost kauzalnom povećanju vrijednosti bilo u y1 [varijabla odabrana za broj umrlih na milijun] ili y2 [varijabla odabrana za slučajeve na milijun] iznad onoga što bi bilo očekivano bez liječenja.

y1 je pokazao omjer porasta/padanja od (+115/-13), što znači da je 89,84 % statistički značajnih zemalja pokazalo povećanje ukupnog broja umrlih na milijun povezanih s COVID-19 zbog izravnog uzročnog utjecaja početka liječenja [cjepiva].

y2 je pokazao omjer porasta/spadanja od (+105/-16), što znači da je 86,78 % statistički značajnih zemalja pokazalo povećanje ukupnog broja slučajeva na milijun COVID-19 zbog izravnog uzročnog utjecaja početka liječenja.”

Istraživači su izvršili uzročnu analizu uspoređujući razdoblja prije i nakon liječenja kako bi došli do razlike u slučajevima i smrti od implementacije cjepiva analizirajući javno dostupne podatke o COVIDU-19 kako bi utvrdili učinak njihovog široko rasprostranjenog uvođenja. Nakon eliminacije svih rezultata iz zemalja s niskom stopom cijepljenja ili nepotpunim podacima, postojalo je 128 zemalja s dovoljno podataka o smrtnim slučajevima (y1) i 103 zemlje za ispitivanje ukupnih slučajeva (y2), što se sastojalo od ukupno 145 jedinstvenih zemalja.

Možda je najizrazitiji dio rezultata studije da su zemlje koje su zabilježile najmanji broj smrtnih slučajeva od Covida 2020. godine doživjele najveći porast slučajeva i smrti nakon uvođenja cjepiva, a neke od njih bilježe porast čak i od tisuću posto.

“Čini se da su zemlje s malo smrtnih slučajeva od COVIDA-19 u 2020. godini prošle najgore od svih zemalja nakon primjene cjepiva (npr. Tajland, Vijetnam, Mongolija, Tajvan, Sejšeli, Kambodža, itd.).

Uzročno-posljedični učinak koji je rezultat primjene cjepiva uočen u tim zemljama [je] stotine ili tisuće postotaka povećanja ukupnog broja smrtnih slučajeva i slučajeva na milijun.

Možemo biti statistički najpouzdaniji zbog izravnog povećanja smrtnih slučajeva povezanih s COVIDOM-19 i slučajeva nakon primjene cjepiva, gdje ih je prije primjene cjepiva bilo malo ili nimalo.”

U zaključku studije, znanstvenici su upozorili da bi značajan porast smrtnih slučajeva i slučajeva trebao biti “vrlo zabrinjavajući” za kreatore politike diljem svijeta koji promiču eksperimentalna cjepiva kao “ključ za vraćanje naših sloboda”.

“Statistički značajan i nadmoćno pozitivan uzročni učinak nakon primjene cjepiva na ovisne varijable ukupnih smrtnih slučajeva i ukupnog broja slučajeva na milijun trebao bi biti vrlo zabrinjavajući za kreatore politike. Oni ukazuju na značajan porast i slučajeva povezanih s COVIDOM-19 i smrti zbog izravnog uvođenja cjepiva koje je prvotno prodano javnosti kao ”ključ za povratak naših sloboda”. Učinak cjepiva na ukupan broj slučajeva na milijun i njegov nizak učinak. Pozitivna povezanost s ukupnim cijepljenjem na sto znači ograničeni utjecaj cjepiva na smanjenje slučajeva povezanih s COVIDOM-19.

Ovi rezultati trebali bi potaknuti lokalne kreatore politike da donose političke odluke na temelju podataka, a ne naracije, i na temelju lokalnih uvjeta, a ne globalnih ili nacionalnih mandata. Ovi rezultati također bi trebali potaknuti kreatore politike da počnu tražiti druge puteve izlaska iz pandemije osim kampanja masovnog cijepljenja.”

Ukratko, ovo je samo najnoviji dokaz da su nas lagali tijekom cijele proizvedene pandemije.

Ova eksperimentalna, brza cjepiva nisu učinila ništa osim što su pogoršala stvari i samo su potaknula prijenos novih varijanti koje su spriječile svijet da ovaj virus stavi pod kontrolu.

Nekoliko studija došlo je do sličnih zaključaka kao i ova, a nedavno su izašle dvije koje su potvrdile u suštini istu stvar – ova cjepiva zapravo uzrokuju više bolesti nego što sprječavaju.

IZVOR: thegatewaypundit.com

cjepivoCovidstudijavakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ja to onako
2 godine prije

To samo corav ne vidi.

Čistokrvni
2 godine prije

Nema tu ničeg šokantnog i novog. Sve to već odavno znamo. U Hrvatskoj se naprimjer u “cjepovnoj” 2021 duplirao (42.500:21.000) mjesečni broj “slučajeva” i za 80% je porastao (715:396) prosječan mjesečni broj umrlih “od ili sa kovidom” u odnosu na “necjepovnu” 2020.

Mikojan
2 godine prije

I šta reči, kakvu poruku poslati ?
Najbolje je reko Bili Piton, ajdee !

nepoželjni
2 godine prije

Evo, “cjepiva” počela djelovati na način kako su i planirana… bilo je samo stvar doze!

…ali to su lijepo uštimali na starim i bolesnim, i još malo eksperimenta (da im djeca i mladi ne umru baš odmah nakon uboda) i nitko živ nikada neće moći dokazati da je baš to “cjepivo” krivo za smrt, pobačaje, sterilitet kod mladih i mnoštvo neizlječivih bolesti…

Ajmo “vakseri” navalite! …još malo pa nestalo!

Max
2 godine prije

To i jest bio cilj.

Neko ime
2 godine prije

Svi umrli od/sa iznenaditisom-21 (što bi rekao korisnik Trt)

Perun
2 godine prije

nedavni dogadjaji u Kazahstanu daju novo svjetlo na pojavu mutiranih virusa u nekim dijelovima svijeta ….Citat…U nedavnim zbivanjima u Kazahstanu u toku ,,mirnih” demonstracija napadnut je Centar za posebno opasne infekcije u Kazahstanu jedan od mnogih koje sponzorira Pentagon a nalaze se u bivsim republikama SSSR -a sada samostalnim drzavama poput Kazahstana… zamislite posljedice sirenja opasnih bolesti i uzoraka iz laboratoja ..Za stanovnike predgrađa Alma-Ate uopće nije tajna da se u njihovom susjedstvu nalazi objekat na kojem se nalazi državno obnovljeni objekat, na kojem su donedavno u najstrožoj tajnosti radili američki vojni ljekari i naučnici .Ovaj objekat je jedan od čitave mreže sličnih raspoređenih u gotovo svim bivšim sovjetskim republikama. Sudeći po otvorenim podacima, tamo se proučavaju novi sojevi kuge, velikih boginja, antraksa, kolere, brucele i drugih smrtonosnih bolesti i načini njihovog širenja. Istovremeno, to je slučajnost, tokom godina rada ovakvih biolaboratorija, na teritoriji ovih zemalja zabilježene su pojave opasnih… Čitaj više »

Mali od Vrapča
2 godine prije

U danoj studiji, n stranici 37, u Table 2: Causal Impact of Vaccine Deployment on Total Deaths per Million associated with COVID-19 (continued) pod rednim brojem 52 nalazi se i HRV (oznaka za Hrvatsku) sa +43% (povećanje smrtnosti na milijun), itd. (ostale države). Članak očito treba dopuniti.
Pozdrav.

2 godine prije

Ne znam koliko je komentatora pogledalo ovu studiju i da li su išli dalje i pogledali reference.
Ja jesam i pogledam citirani dio iz ove studije. Naše gore list objavio sljedeći rad koji bi i ovaj portal trebao objaviti.

https://www.researchgate.net/publication/357061381_Zasto_neki_politicari_novinari_i_zdravstveni_djelatnici_zagovaraju_cijepljenje_djece_protiv_covid-19

abc
2 godine prije

Pa pravi cilj cjepljenja je baš u tome, da se brže šire raznorazne bolesti, uništava prirodni imunitet, stvara sterilizaciju i uzrukuje prerane smrti. Praksa to več pokazuje na konkretnim primjerima, a dokaza koliko hočete. Više nego očit je nasilan plan depopulacije stanovništva odnosno nasilnog smanjenja broja ljudi, na sve moguče načine. Hitlerov plan danas uspješno provode stvaratelji novog svetskog poredka, koji sebe u medijima prikazuju kao globalistične demokrate i zagovornike ljudskih prava.

2 godine prije

Mladi životi prestaju na “neobjašnjiv” način.

Legendarni Grk
2 godine prije

Ma, ne povećavaju cjepiva broj oboljelih i umrlih – samo smanjuju broj živih!

Tim Kunić
2 godine prije

Tako je kada te eugeničar cijepi, još ti to najavi,a ti kao ovca pružiš ruku.

Osam Šezdeset
2 godine prije

‘Cjepiva povećavaju broj oboljelih i umrlih” – ma ko bi li se tome nado? Samo “glupi” antivakseri:))

Mojca
2 godine prije

Experiment ide u skladu sa planom i kaže vrlo dobre rezultate na svim područjima: zdravstveni, medicinski, ekonomski, sociološki ….
SZO bi morala uvesti novo priznanje sa Hitlerovim likom i na kraju eksperimenta podeliti ga najuspešnijoj državi u tom takmičenju.

Krle
2 godine prije

Samo nam je još Robert falio da nam “otvara oči”. Nisam siguran da li je stari autor-novo ime ili je baš novi kolač. Kao i obično, dočekan je raširenih ruku i usta. Nije važno što se pola teksta kosi sa stavom i komentarima većine komentatora, glavno da je “naš”. Jako me zanima kako je ovdje ustanovljeno da vakcine izazivaju covid-19. Laik bi pomislio da su vakcinisani puno slobodniji, uvjereni u zaštićenost s primljenom vakcinom ili više njih. Na kraju krajeva, većina se i vakcinisala da bi mogli ići na događaje s mnoštvom ljudi te putovati bilo gdje. Upravo to bih pomislio da nisam pročitao ovako predočene “dokaze” i “činjenice”. S druge strane, kako vakcina izaziva “nepostojeću bolest” – kako neki tvrde? Kako tu bolest dobiju i ne vakcinisani? Šta znači “proizvedena epidemija”? Nije jasno na šta se misli, da li je medijski proizvedena ili izazvana stvorenim tj. modificiranim virusom. Virus(i)… Čitaj više »

Lucija, prva
2 godine prije

Ovakve pojave uopće nisu nepoznate: cjepivo za dengu, npr.

Naravno da će broj zaraza porasti.

Ali trebalo bi vidjeti i korelaciju smrtnosti sa protokolima liječenja.

Boba Lazarević
2 godine prije

Čak ni propagandistička Wikipedija ne skriva da je mRNA cjepivo još uvijek eksperiment. Naime, ne može. Izdaje ju poglavlje o povijesti razvoja, a kreatori članka možda nisu ni svjesni velike rupe u njemu.

Tamo, naime, nema niti jedne reference o uspješnom korištenju nekog mRNA cjepiva protiv neke bolesti u zdravstvene svrhe na širokoj populaciji. Postoje samo eksperimenti na ljudskim organima od 2001. i klinička testiranja protiv raznih poznatih bolesti od 2013. Međutim, prije prosinca 2020. i anti-kovid cjepiva koje su razvili nakon “ubrzanog istraživanja”, od praktične primjene ni “p”. Sigurno bi se pohvalili nekim uspjehom od ranije, da ga je bilo.

Dakle već 20 godina prtljaju s tim i ne uspijevaju proizvesti efikasno mRNK cjepivo protiv ijedne poznate bolesti, a sad su kao uspjeli protiv posve nove. Moš mislit. Hvala Wikipediji, korisna je, samo je treba čitati s oprezom.

Jery
2 godine prije

Popušitis je počeo djelovati! Ajmo ovce, i dalje u redove za sljedeču dozu spasa!!!!

Dabljuhite
2 godine prije

Šta ono piše na onom obelisku koliko treba potamaniti ljudi na planetu, ovo je tek sića , evo možda bude uspješnije u nuklearnom sukobu s rusima …dakako na sigurnoj udaljenosti od obeliska. Anglosaksonci odje.ite od mutave EU.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI