fbpx

Sve je više dokaza da Covid cjepiva uzrokuju slabljenje imunološkog sustava slično AIDS-u

Covid cjepiva sokantno istrazivanje

Službeni podaci koje je objavila Agencija za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva počinju izgledati strašno za one koji su primili tri doze cjepiva Covid-19, sa statistikama koje pokazuju da su trostruko cijepljeni sada do tri puta veća vjerojatnost da će biti zaraženi Covidom-19. nego necijepljena populacija.

Ali osvrt na prethodne statistike pokazuje da se taj rizik povećava iz tjedna u tjedan, što ukazuje da injekcije Covid-19 oštećuju prirodni imunološki sustav, a analiza službenih podataka UKHSA snažno sugerira da je većina trostruko cijepljene populacije udaljena samo nekoliko tjedana od razvoja potpunog sindroma stečene imunodeficijencije (AIDS).

Agencija za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva (UKHSA) objavljuje tjedno izvješće o nadzoru cjepiva protiv Covida-19 koje sadrži brojke o slučajevima Covid-19, hospitalizacijama i smrtima prema statusu cijepljenja.

U svom izvješću od 3. tjedna 2022., UKHSA je promijenila smjer i uključila samo stope slučajeva/hospitalizacije/smrti od Covida-19 na 100 tisuća među trostruko cijepljenom populacijom, nakon što je prethodno uključio stope za dvostruko i trostruko cijepljene.

Kao što smo nedavno otkrili, to je očito zato što stope pokazuju da je veća vjerojatnost da će dvostruko cijepljeni biti zaraženi, vjerojatnije da će biti hospitalizirani i da će umrijeti od Covida-19 nego necijepljena populacija, što ukazuje na pojačanu bolest uzrokovanu cijepljenjem ili Sindrom stečene imunodeficijencije.

Međutim, trebalo je samo nekoliko tjedana da se stope među trostruko cijepljenima drastično povećaju u usporedbi sa stopama među trostruko cijepljenom populacijom, a analiza pokazuje da bi trostruko cijepljeni sada mogli razviti potpuni sindrom stečene imunodeficijencije već 13. ožujka 2022.

Sve je više dokaza da Covid cjepiva uzrokuju slabljenje imunološkog sustava slično AIDS-u 1

Sljedeći grafikon prikazuje stope slučajeva Covid-19 na 100.000 stanovnika među trostruko cijepljenima i necijepljenima u Engleskoj između 26. 21. prosinca i 16. siječnja 22. siječnja. Podaci su izvučeni iz Tablice 12 koja se nalazi na stranici 38 UKHSA Vaccine Surveillance Izvješće – 3. tjedan – 2022.

Sve je više dokaza da Covid cjepiva uzrokuju slabljenje imunološkog sustava slično AIDS-u 2

Izvorni podaci 

Između 26. 21. prosinca i 16. 22. siječnja samo su trostruko cijepljene osobe u dobi od 18 do 29 godina imale nižu stopu slučajeva na 100 tisuća od necijepljene populacije. Međutim, to će se uskoro promijeniti do kraja siječnja 2022.

Sljedeći grafikon prikazuje stope slučajeva Covid-19 na 100.000 stanovnika među trostruko cijepljenima i necijepljenima u Engleskoj između 9., 22. siječnja i 30. siječnja 22. siječnja. Podaci su izvučeni iz Tablice 13 koja se nalazi na stranici 47 UKHSA Izvješća o nadzoru cjepiva – 5. tjedan – 2022.

Sve je više dokaza da Covid cjepiva uzrokuju slabljenje imunološkog sustava slično AIDS-u 3

Izvorni podaci

Stopa slučajeva Covid-19 na 100.000 bila je najveća među svim dobnim skupinama u trostruko cijepljenoj populaciji između 9. siječnja i 30. siječnja 22. siječnja. No, nažalost, do 13. veljače jaz između trostruko cijepljenih i necijepljenih postao je još veći.

Sljedeći grafikon prikazuje stope slučajeva Covid-19 na 100.000 stanovnika među trostruko cijepljenima i necijepljenima u Engleskoj između 23. siječnja i 22. siječnja i 13. veljače 22. Podaci su izvučeni iz Tablice 13 koja se nalazi na stranici 44 UKHSA Vaccine Surveillance Izvješće – 7. tjedan – 2022.

Sve je više dokaza da Covid cjepiva uzrokuju slabljenje imunološkog sustava slično AIDS-u 4

Sredinom veljače 2022. stvari su izgledale užasno za svakoga tko je bio trostruko cijepljen i u dobi između 18 i 59 godina, ali stvari nisu bile puno bolje za one koji su bili trostruko cijepljeni i između 60 i 80+ godina.

Sljedeći grafikon prikazuje prosječnu stopu slučajeva Covid-19 među svim odraslim osobama prema statusu cijepljenja između 26. 21. prosinca i 13. 22. veljače.

Sve je više dokaza da Covid cjepiva uzrokuju slabljenje imunološkog sustava slično AIDS-u 5

Ovaj grafikon lijepo prikazuje kako su se stvari dramatično poboljšale za necijepljene u posljednja 2 mjeseca i kako su se zahvale drastično pogoršale za trostruko cijepljene u posljednja dva mjeseca. Stopa slučajeva na 100 tisuća drastično je pala u 3. tjednu, 5. tjednu i 7. tjednu UKHSA izvješća o nadzoru cjepiva, pri čemu se najveći pad dogodio između 5. i 7. tjedna.

No, stopa slučajeva na 100 tisuća drastično se povećala između 3. i 5. tjedna. Ipak je pala između 5. i 7. tjedna, ali nažalost za trostruko cijepljene pad nije bio ni blizu drastičnog pada uočenog u necijepljenoj populaciji.

Sada kada znamo stope slučajeva na 100 tisuća, možemo koristiti Pfizerovu formulu učinkovitosti cjepiva za izračunavanje stvarne učinkovitosti injekcija Covid-19 nakon tri doze u Engleskoj.

Stopa necijepljenih slučajeva – stopa cijepljenih slučajeva / stopa necijepljenih x 100

Sljedeći grafikon prikazuje djelotvornost cjepiva u stvarnom svijetu nakon tri doze po dobnim skupinama u Engleskoj između 26. 21. prosinca i 13. 22. veljače.

Sve je više dokaza da Covid cjepiva uzrokuju slabljenje imunološkog sustava slično AIDS-u 6

Jedini put kada se pokazalo da je djelotvornost cjepiva pozitivna među trostruko cijepljenima bio je između 26. 21. prosinca i 16. 22. siječnja u dobnoj skupini od 18 do 29 godina. Ali čak i tada ta pozitivna učinkovitostiznosi samo 10,19 %. U istom razdoblju svaka druga dobna skupina pokazala je negativnu učinkovitost cjepiva, a najniža je zabilježena među dobnom skupinom od 60 do 69 godina na minus 104,69 %.

Međutim, između 9. siječnja i 30. siječnja 22., stvari su se promijenile i najniža zabilježena učinkovitost cjepiva bila je među dobnom skupinom od 40 do 49 godina na minus 120,28 %. Pozitivna učinkovitost od +10,19 % u dobnoj skupini 18-29 također je pala na minus -29,8 %.

Ali stvari su se još više pogoršale između 23. siječnja i 13. veljače 22. veljače s najnižom učinkovitošću cjepiva koja je dosegla minus-206,05 % među dobnom skupinom 40-49, a učinkovitost cjepiva pala je na minus-120,36 % među 18-29 dobnoj skupini, nakon što je samo nekoliko tjedana ranije bio +10,19 %.

Međutim, učinkovitost cjepiva zapravo nije mjera cjepiva, ona je mjera imunološkog sustava primatelja cjepiva u usporedbi s učinkom imunološkog sustava necijepljene osobe.

Cjepiva navodno pomažu u razvoju imuniteta oponašajući infekciju. Nakon što imitacija infekcije izazvana cjepivom nestane, tijelu ostaje zaliha “memorijskih” t-stanica i antitijela koja će zapamtiti kako se boriti protiv te bolesti u budućnosti.

Dakle, kada vlasti navode da učinkovitost cjepiva s vremenom slabi, ono što zapravo misle je da učinak vašeg imunološkog sustava s vremenom slabi.

Stoga, što se tiče injekcija Covid-19:

  • Učinkovitost cjepiva od +50 % značila bi da su potpuno cijepljeni 50 % zaštićeniji od Covid-19 od necijepljenih. Drugim riječima, potpuno cijepljeni imaju imunološki sustav koji je 50 % bolji u borbi protiv Covid-19.
  • Učinkovitost cjepiva od 0 % značila bi da potpuno cijepljeni nisu ništa zaštićeniji od Covid-19 od necijepljenih, što znači da su cjepiva neučinkovita. Drugim riječima, potpuno cijepljeni imaju imunološki sustav koji je jednak imunološkom sustavu necijepljenih u borbi protiv Covida-19.
  • Ali učinkovitost cjepiva od -50 % značila bi da su necijepljeni 50 % zaštićeniji od Covid-19 od potpuno cijepljenih. Drugim riječima, učinak imunološkog sustava cijepljenih je 50 % lošiji od učinka prirodnog imunološkog sustava necijepljenih. Stoga su cjepiva protiv Covid-19 oštetila imunološki sustav.

Ali da bismo izračunali učinkovitost imunološkog sustava, moramo malo izmijeniti izračun koji se koristi za izračunavanje učinkovitosti cjepiva i podijeliti naš odgovor s najvećim postotkom cijepljenih ili necijepljenih slučajeva.

Stopa necijepljenih slučajeva – stopa cijepljenih slučajeva / najveća stopa necijepljenih / cijepljenih = učinak imunološkog sustava

Sljedeći grafikon prikazuje učinak imunološkog sustava trostruko cijepljene populacije u Engleskoj između 26. 21. prosinca i 13. 22. veljače.

Sve je više dokaza da Covid cjepiva uzrokuju slabljenje imunološkog sustava slično AIDS-u 7

Najniža učinkovitost imunološkog sustava je među 40-49 godina na minus-67,33 %, dok je najveća učinkovitost imunološkog sustava među 80+ na minus-34,41 %.

Ako bi učinak imunološkog sustava dosegao minus 100 % onda bi to bilo indikativno za sindrom stečene imunodeficijencije, ali kako stoji, većina trostruko cijepljene populacije smanjena je na zadnjih 35-40 % sposobnosti imunološkog sustava koja ih štiti protiv virusa, bakterija i određenih vrsta raka.

No, kao što pokazujemo u sljedećem grafikonu, neće trebati dugo da većina trostruko cijepljenih nadmaši barijeru od minus 100 % i razvije potpuni sindrom stečene imunodeficijencije, s trenutnim projekcijama koje pokazuju da bi se to moglo dogoditi što prije kao 13. ožujka.

Sve je više dokaza da Covid cjepiva uzrokuju slabljenje imunološkog sustava slično AIDS-u 8

Projekcije pokazuju da bi svi u dobi između 18 i 39 godina koji su primili tri doze cjepiva protiv Covid-19 mogli prijeći barijeru od minus 100 % koja ukazuje na AIDS do kraja veljače 2022., dok bi svi u dobi između 40 i 59 godina, i 70 i 79 mogli su premašiti barijeru od minus 100 % koja ukazuje na AIDS do 13. 22. ožujka.

Jedine dobne skupine za koje se predviđa da još nisu razvile AIDS do 13. ožujka su 80+ i 60-69 godina. No, projekcije pokazuju da će 60-69-godišnjaci još uvijek biti udaljeni samo nekoliko tjedana od razvoja AIDS-a, dok će 80+ možda morati pričekati do sredine travnja.

Brojke za 80+ mogle bi biti malo iskrivljene, međutim, zbog ove dobne skupine koja trpi najviše smrtnih slučajeva zbog statistički veće vjerojatnosti smrti. To bi stoga iskrivilo veličinu populacije i stoga iskrivilo podatke.

AIDS (sindrom stečene imunodeficijencije) naziv je koji se koristi za opisivanje niza potencijalno opasnih po život infekcija i bolesti koje se javljaju kada je vaš imunološki sustav ozbiljno oštećen.

Osobe sa sindromom stečene imunodeficijencije pod povećanim su rizikom za razvoj određenih karcinoma i za infekcije koje se obično javljaju samo u osoba sa slabim imunološkim sustavom.

Nažalost, podaci UKHSA pokazuju da su trostruko cijepljeni Britanci samo nekoliko tjedana udaljeni od razvoja sindroma stečene imunodeficijencije (AIDS) ili novog stanja sa sličnim atributima koje se može opisati samo kao sindrom imuno deficijencije izazvan cjepivom Covid-19 (VAIDS).

IZVOR: dailyexpose.uk

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
85 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
loki
Gost
loki
5 mjeseci prije

Mom bliskom prijatelju se uvećala ona stvar nakon cijepljenja za 3x.
Tupsone

TheBan
Member
TheBan
5 mjeseci prije

Može li pojašnjenje ovog novog označavanja datuma, molimo mlijepo;
“između 26. 21. prosinca i 13. 22. veljače.”

Hvala unaprijed!

ZriBra
Gost
ZriBra
5 mjeseci prije

“Covid cjepiva uzrokuju slabljenje imunološkog sustava”Vjerojatno,ali noetološkog sigurno.

Faust
Gost
Faust
5 mjeseci prije

I studija u Danskoj je pokazala vrlo slične rezultate.

Toni
Gost
Toni
5 mjeseci prije

Kad te Covid-fašisti toliko nagovaraju na cijepljenje a poslije primjenjuju silu kako bi ti na silu utjerali gensko go vno u organizam onda bi i najvećim budalama trebalo postati jasno da žele naškoditi tvom zdravlju, oslabiti imunitet, izazvati neplodnost, ili neke slične masonske bravure.

NEdam rame
Gost
NEdam rame
5 mjeseci prije

Europska agencija za lijekove (VAIDS – izjava)
bitchute.com/video/swjR3JwoYQZu/

Kobac
Gost
Kobac
5 mjeseci prije

UMRO ZA VOLANOM, PA SE ZAKUCAO U LASTIN BUS! EPILOG, ČAK 11 POVREĐENIH, policija otkrila šta se dogodilo na Ibarskoj magistrali! 23. 02. 2022. Policija rešila šta se dogodilo na Ibarskoj magistrali nadomak Beograda i zašto se automobil zakucao u Lastin autobus. Posle obdukcije poginulog vozača više nema dileme. Naime… Pročitaj više »

Max
Member
Max
5 mjeseci prije

Pokojno Luc Montaigner upozorio je na to.

MKD
Gost
MKD
5 mjeseci prije

Nije valjda, opet neki dokaz

mrdo
Gost
mrdo
5 mjeseci prije

Jel iko vidio pelcovanog Malomorgena?

Tim Kunić
Gost
Tim Kunić
5 mjeseci prije

I tko sad može reći da cjepivo ne djeluje? Od sada će cijepljeni kupovati imunitet na špricu ili……..

otpisani
otpisani
5 mjeseci prije

Što se mene tiče ove “necijepljene” slobodno brišite iz statistike jer je njihov “Covid” samo rezultat lažnih PRC” testova (koji prehladu bilježe kao “Covid”) …a ovi što su cijepljeni, nisu ni trebali biti prehlađeni ako “cjepivo” štiti od nečega što sliči prehladi… dakle ako cijepljeni obolijevaju više od necijepljenih pa… Pročitaj više »

Smilje&Bosilje
Gost
Smilje&Bosilje
5 mjeseci prije

Bit će grdo.

Geni neizmjenjeni
Gost
Geni neizmjenjeni
5 mjeseci prije

Možda i nije jako bitno, ali malo bi trebalo pripaziti na pravopis i izbor riječi. Naročito u naslovima. Ne kaže se “imunološki sustav” nego imunosni sustav. Pridjev imunosni dolazi od riječi “imunost” koja označava stanje otpornosti na mikroorganizme tj. zarazu. ,a imunološki dolazi od riječi “imunologija” (znanost koja se bavi proučava… Pročitaj više »

Agron Dark
Gost
Agron Dark
5 mjeseci prije

sretnem danas susjeda i počne on o prevarantima, gadovima, lažljivcima koji plaše ljude kovidom. pitam ga, pa zašto si se onda ti cijepio? on samo slegne ramenima.

Kobac
Gost
Kobac
5 mjeseci prije

Stigla oprema za obdukciju umrlih od kovida; Atanasijević: Otklanjaće sve dilemeAutor: RTS . rs INFO23.02.2022.20:03 > 20:22 Institut za sudsku medicinu u Beogradu dobio je bezbednu obdukcionu salu i uslove da se rade obdukcije umrlih zbog ili sa kovidom. Profesorka Tatjana Atanasijević rekla je za RTS da ovog momenta (23.02.2022)mogu da… Pročitaj više »

Kobac
Gost
Kobac
5 mjeseci prije

SZO odobrila Srbiji proizvodnju RNK vakcine Autor: RTS . rs 23.02.2022. 17:17 > 17:33 Svetska zdravstvena organizacija odobrila je Srbiji pristup tehnologiji za proizvodnju RNK vakcina. Pristup tehnologiji za proizvodnju RNK vakcina dobili su Srbija, Bangladeš, Pakistan, Indonezija i Vijetnam, objavio je direktor SZO Tedros Gebrejesus, objavio je RTS. U RNK… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
5 mjeseci prije

šef rumunjskog kluba FCSB (bivša Steaua Bukurešt), zabranjuje svojim igračima da primaju cjepiva. jer ih to oslabljuje..

srbin.info/svet/bekali-zabranio-igracima-da-se-vakcinisu-igraci-koji-prime-vakcinu-gube-snagu/

loki
Gost
loki
5 mjeseci prije

Kada nemaš nešto pametno da kažeš bolje je da ćutiš, još bolje da ne
ostavljaš pisani trag iza sebe..

loki
Gost
loki
5 mjeseci prije

Šta je zajedničko za Wuhan, Bergamo, Malagu i Teheran? Pilot
postrojenja za 5G mrežu! Wuhan-Huawei, Begramo- Tim, Malaga-Vodafone,
Teheran – Irancel & Huawei. U Temišvaru nema 5G mreže pa je od 17
zaraženih 100% izlečenih! Pametnom dosta.

Loki
Gost
Loki
5 mjeseci prije

Bodeš se i ti ali i bulju

Jurica
Gost
Jurica
5 mjeseci prije

Ja sam realist

Slow motion
Gost
Slow motion
5 mjeseci prije

Cjepivo ili otkaz? A kazes da nije imao izbora..pobrkao si loncice. Kad bi bilo cjepivi ili smrt, tada bi imali smisla reci da nema izbora..

Kobac
Gost
Kobac
5 mjeseci prije

Tipkajte u bitchute . com za člana”Jim_Crenshaw” i tu za datum 23.02.2022 pogledati najnoviji video pod nazivom VETERAN SAVES MOTHER’S LIFE WITH CHLORINE DIOXIDE: THE FDA HIDES ALTERNATIVE TREATMENTS Ljudi su se izlečili od grafen oksida i spike proteina iz cijepiva chlorine dioxid om vrlo brzo.Tačnije spasili su sebi živote.Drugim… Pročitaj više »

Krle
Gost
Krle
5 mjeseci prije

Admine, spavaš?

Ne znam da li je već bilo, svakako pogledati:

narod.hr/koronavirus/dr-rer-nat-tomislav-domazet-loso-mrna-cjepiva-zasto-se-ignorira-biologija-retropozicije

i sve ono što ide prije

Rudar
Gost
Rudar
5 mjeseci prije

A da na ulaze u sve zatvorene javne prostore stavi natpis, ulaz dozvoljen samo osobama sa negativnim AIDS-SIDA testom, ne starijim od 3 mjeseca !

Jovo Kjava
Gost
Jovo Kjava
5 mjeseci prije

Ja sam se cijepio 4 puta 2 bustera.Ima li redakcija i za mene tabelu da ne uzimam petu.

tihobl
Gost
tihobl
5 mjeseci prije

Najnovija vijest:

Блинкен: Русија ће напасти Украјину пре зоре
Руске трупе започеће „нешто слично инвазији у пуном обиму“ на Украјину пре четвртка ујутру, сматра амерички државни секретар Ентони Блинкен.

Scorpiorex
Gost
Scorpiorex
5 mjeseci prije

Skoro 50% pozitivnih na HIV ko je booster opalio,ovde u Njemackoj, kod mene ba poslu panika 6,sestoro vec pozitivno,sad ih smiruju” HIV nije AIDS itd” al godinama prepadali ljude drugacije,da jeste, svasta će jos bit.

Praetorian
Gost
Praetorian
5 mjeseci prije

A kad smo govorili da su cjepiva sredstvo depopulacije stanovnistva (sto je i sam B.Gates stalno ponavljao) bili smo ludjaci i ravnozemljasi. Zemlja je i dalje okrugla, ali su ljudi otrovani i sada nemaju kamo. Odcijepiti se ne moze

Kobac
Gost
Kobac
5 mjeseci prije

Tipkajte u odysee . com za člana “MarijaS” i tu pogledajte video pod nazivom HIV/AIDS prevara – Dr Robert Willner od 20.02.2020 e godine.U “search” box desno u za člana”MarijaS” tipkajte HIV i kada Vam izađe gore video pogledajte do kraja. Dr.Rober Willner ubrizgava krv HIV pozitivnog pacijenta u sebi… Pročitaj više »

POVEZANE VIJESTI

Izbornik