Sve što SZO čini u suprotnosti je s načelima javnog zdravstva

Korupcija SZO
26 komentara

Abir Ballan sastavio je tezu na 43 stranice pod nazivom “Pregled SZO-a i zašto vam je to važno” koja razotkriva Svjetsku zdravstvenu organizaciju (SZO) kao visoko korumpiranu političku organizaciju, koja gura tiraniju u ime “javnog zdravstva”.

Objavljena na internetskoj stranici Pandemics Data & Analytics (PANDA), teza izravno osporava navodni autoritet SZO-a kao lidera u svjetskom, javnom zdravstvu. Otkriva da gotovo ništa što SZO radi nema nikakve veze s javnim zdravstvom, jer je uglavnom sve politički vođeno.

“Ovaj pregled vas osnažuje ključnim informacijama koje će vam pomoći da procijenite kandidaturu SZO-a kao autoritativne svjetske javnozdravstvene organizacije”, tvrdi PANDA. “Pruža pozadinske informacije o javnom zdravlju i načelima upravljanja pandemijom prema prethodnom dogovoru ove grane Ujedinjenih naroda.” “PANDA analiza omogućit će vam procjenu ispravnosti odgovora koji je preporučio SZO u vezi s koronavirusom COVID-19 i majmunskih boginja te određivanje koliko je vjerno SZO slijedio svoje prethodno razvijene preporuke. Dalje se sažimaju pretpostavke na kojima se temelje njihove preporuke za Covid-19, nakon čega slijedi sažetak konačnih preporuka.”

SZO bi trebao štititi medicinsku slobodu i podržavati individualnu tjelesnu autonomiju

SZO bi trebala slijediti 10 načela javnog zdravlja navedenih u svojim službenim politikama kad god se radi o javnozdravstvenim hitnim slučajevima. Umjesto toga, ogranak Ujedinjenih naroda ih je sve ukinuo kada je stigao COVID-19.

Prvo načelo, koje se bavi ljudskim dostojanstvom i osobnim slobodama, bilo je gotovo neprimjenjivo, jer je SZO podržavao karantene, zatvaranje poduzeća, maske i druge oblike medicinskog fašizma.

Drugo načelo bavi se zdravljem na holistički način, ne samo tjelesno nego i mentalno, duhovno i socijalno blagostanje. Je li bilo što od ovoga uzeto u obzir kada je SZO odobrio više od dvije godine apsolutnog plandemijskog pakla?

Treće, i ovo je doista važno, bavi se pravom na tjelesnu autonomiju. U biti, SZO bi trebao poštovati pravo svakog pojedinca da izabere vlastiti put do zdravlja, što znači bez mandata, točka.

Četvrto, SZO bi trebala podržati samo one zdravstvene intervencije koje osoba sama izabere. Nadovezujući se na treće načelo, četvrto još jednom naglašava da se suverenitet i individualna sloboda moraju podržati pod svaku cijenu.

“Zdravstveni djelatnici moraju dobiti informirani i dobrovoljni pristanak pojedinaca prije bilo kakve medicinske intervencije”, stoji u petoj točki. “Netočne informacije, psihološka manipulacija i bilo koji oblik prisile čine privolu nevažećom.”

Šesti se bavi medicinskim podacima koji ostaju privatni. Na primjer, nitko drugi nema pravo znati vaš status cijepljenja jer se to njih ne tiče.

Posljednja četiri načela bave se pomnom procjenom potreba zajednice na temelju navodne prijetnje; razmatranje dugoročnih implikacija svake nove zdravstvene politike; korištenje doprinosa pojedinaca i zajednica u oblikovanju tih politika; i samo formiranje politika koje se temelje na istini, a ne na politici.

Je li SZO slijedio neke od ovih smjernica tijekom cijele plandemije? Odgovor je ne. A javno zdravstvo zbog toga nije ništa bolje.

“Pravila su se promijenila”, napisao je netko na Exposé Newsu. “Ovdje se radi o depopulaciji, sterilizaciji i autoritarnoj kontroli. Elita zna da će se financijski sustav urušiti i da tako neće imati protiv sebe ljutu gomilu ljudi, koja bi im oduzela stečeno bogatstvo na prljav način.“

“Žele da nas bude manje i da budemo podložni. Zakonodavstvo o ljudskim pravima u to je vrijeme poslužilo svojoj svrsi, ali nije vrijedno papira na kojem je napisano. Čeka vas svjetski genocid. Nastavite vjerovati medijima o COVID-u, Ukrajini, majmunskim boginjama, boginjama i COVID-u ponovno na vlastitu odgovornost; sve je to dio kampanje straha, kako se neuke mase drže pod kontrolom.”

Autor:

Abir BallanautonomijaCovidPanademijaSZO
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Prstac
1 godina prije

Pa zna se, da je SZO zločinačka organizacije. Zato i tako radi kako radi. Ništa novo.

Velebit
1 godina prije

Organizacija koju je osnovala politika radi za politiku. Prije je imala deklarativno značenje, a države autonimiju u vođenju zdravstvene politike. Kako su države izgubile autonomiju i dospjele pod jednu te istu vlast onih najgorih, tako i SZO postaje moćna krovna organizacija i instrumet preko kojeg žele diktirati i kontrolirati život i zdravlje ljudi, čineći ogromnu štetu u moralnom, zdravstvenom i svakom drugom pogledu, šireći diskriminaciju i korupciju u globaliziranom svijetu.

Zoki
1 godina prije

Nikad nisam ni u jednom sistemu i okruzenju vidio nekog da prica protiv onog ko ga finansira, cak naprotiv…postaje beskompromisan borac za interese finansijera, njegovog misljenja i stavova. Do te mjere stiti interese i sprovodi u djela ono sto finansijer nije trazio. I to je razmuljivo, jer tim potezom stiti svoju egzistenciju i nastavak finansiranja. Onog trena kada je WHO tj SZO finansirana preko 80% od fondacija, privatnih lica, udruzenja, donacija i drugih vidova, tada je pocelo srozavanje medicinske struke i nauke zarad interesa privatnih finansijera, filantropa i korporacija. To je privatizovana organizacija u sluzbi finansijera pod nazivom UN i WHO. To odavno nema veze sa onom idejom s kojom je nastala.

Jadranka S.
1 godina prije

Kada potpuno preuzmite svu odgovornost za vlastiti zivot, otvorit ce vam se vrata slobode.
Svatko zeli slobodu.Nitko ne zeli odgovornost.
Ne preuzmete li odgovornost, nikada necete imati slobodu, ostat cete rob.
Vasa je odgovornost ostanete li rob.

1 godina prije

Prošlo je dve i po godine od pojave korone i do sada su se neke stvari postale jasnije…

Naravno da su čipovanje, masovna depolulacija (ono da za dve godine poumiru svi vakcinisani) i sl. obične nebuloze ali zato ono što je od početka bilo očigledno, da je u pitanju eksperiment nad svetskom populacijom, se probija kao primarni razlog ove vrlo čudne agende.

U priču da su masovnu vakcinaciju kako bi zaustavili koronu i zaštitili populaciju sve manje veruju i oni koji bezrezervno veruju vlastima. Da sve drugo gurnemo u stranu, nema nikakvog opravdanja masovnu vakcinaciju sprovesti eksperimentalnom tehnologijom kad i stara daje iste rezultate. Ključna stvar je da je tehnologija nova i da bi za njeno proveravanje koje je dobijeno kampanjom na svetskom nivou trebale decenije ispitivanja.

Ovo nas dovodi do izvesne pretpostavke – žuri im se. Što znači da je novi, opasniji patogen “u niskom startu”…

Max
1 godina prije

SZO provodi teror a ne zdravlje.

Lucija, prva
1 godina prije

“Osnovni postulat infektologije koji se uči na prvoj godini studija je da je cijepljenje u vrijeme pandemije kontraproduktivno, i to vrijedi za sve viruse od vremena puno prije nego se covid pojavio. U pandemiji ako se sprovodi cijepljenje virus mutira, prilagođava se cijepivu pa ono nije više efikasno. Bilo je i puno kontraverzi, izjave medicinskog osoblja da postoje 3 vrste cijepiva, dobro, placebo i ono koje generira nove bolestii da se razlikuju po oznakama, priče da je industriji u interesu da zaraza traje vječno, postoji i puno proizvođača cjepiva, neka su možda manje loša, a neka gora, u to ne bih ulazio jer nisam stručan ni kompetentan da to istražim. Imamo par zemalja gdje nije bilo prave pandemije i gdje je sprovedena procijepljenost i tamo je sad malo zaraženih kao Kina ali tamo je preventiva na sasvim drugom nivou i cijepljeni su dok je bilo malo ili ništa zaraženih. Kako… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

Dopuna: podaci na koje se poziva: “Evo malo službene statistike: Argentina 92% cijepljeno, 84% sa dvije doze, imaju 46 mil stanovnika i 129 440 umrlih od covida. Peru 91% cijepljenih, 86% sa dvije doze 34 mil stanovnika i 214 694 umrlih. Ni jedna ni druga zemlja nisu objavile podatke o novozaraženima zadnjih par dana. Taiwan 90% cijepljenih, 84% sa dvije doze, 24 mil stanovnika, a danas su imali 23 808 novozaraženih. Australia 88% cijepljenih, 86% sa dvije doze imaju 26 mil stanovnika i 27 329 novozaraženih, one i Japan trenutno imaju najviše novozaraženih na svijetu per capita. Podaci su sa stranice Worldometer i stranice Covid World Vaccination Tracker – The New York Times za koje vjerujem da su službeni i legitimni i svatko ih može provjeriti. Japan ima 82% cijepljenih 81% potpuno procijepljenih i 196 732 novozaraženih. Njemačka jučer 72 737 novih, USA 58 223, Francuska 38 230, Italija 43… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI