fbpx

Teksaška škola sa stopostotnom cijepljenošću prisiljena je zatvoriti svoja vrata zbog epidemije kašlja hripavca – i dalje žele da vjerujemo kako cjepiva djeluju?

cijepljenje

Učenici koji pohađaju katoličku školu sv. Terezije u Houstonu, Teksas, dobili su produženu božićnu pauzu zahvaljujući neočekivanom izbijanju kašlja hripavca koji je navodno zatvorio školu. I ne biste li to znali, ali učenici škole sveta Terezija imaju stopostotnu cijepljenost – što znači da se ova epidemija protiv kašlja pojavila među potpuno cijepljenim učenicima.

Službena izjava koju su objavili otac Phil Lloyd, pastor škole, i Melissa Ilski, ravnateljica škole, objašnjavaju da su „učenici Svete Terezije 100% cijepljeni“ i da „doktori nisu sigurni kako cijepljena djeca mogu još uvijek dobiti ovu bolest. ”

“S obzirom na to da se ova infekcija brzo širila među cijelim našim osobljem i djecom, donijeli smo odluku da ćemo zatvoriti školu i vrtić prije božićne pauze”, navodi se u najavi.

Iako ni zdravstveni odjel grada Houstona ni Ured za katoličke škole nisu zahtijevali ovo rano zatvaranje, Lloyd i Ilski odlučili su se “donijeti odluku zbog zdravlja i sigurnosti” držeći sve studente kod kuće kako bi spriječili veće dječje hospitalizacije.

“U slučaju uragana, sigurno bismo zatvorili školu kako bismo osigurali sigurnost svih”, dodali su dalje u svom priopćenju, uspoređujući brzo širenje hripavca s velikom prirodnom katastrofom.

Očito zanimljiv dio ovog najnovijeg razvoja jest to što su svi studenti Svete Terezije prethodno bili cijepljeni protiv hripavca, vjerojatno standardnim kombiniranim cjepivom DTaP protiv difterije, tetanusa i pertusisa.

Čak i Fox News sada priznaje da cijepljenje nije uspjelo spriječiti ovaj napad kašlja u Svetoj Tereziji

Kao odgovor na ovu neugodnu vijest za lobij za-cjepiva, Dječja zdravstvena obrana (CHD) objavila je članak u kojem je istaknula litaniju znanosti koja pokazuje da DTaP cjepivo protiv hripavca djeluje slabije od izvrsnog i zapravo može povećati rizik i širenje kašlja kod djece koja ga primaju.

To bi objasnilo zašto se u potpuno cijepljenoj školi, koja je u skladu s vladinim odlukama, događa velika epidemija hripavca koja je očito utjecala da se školski službenici i lokalne zdravstvene vlasti zbunjeno počešu po glavi.

Vjerovali ili ne, istraživanje koje je iznio CHD pokazuje da djeca koja su cijepljena DTaP-om imaju čak 15 puta veću vjerojatnost da će se razboljeti od hripavca u pola desetljeća nakon primanja cjepiva. Nadalje, vjerojatnije je da ova cijepljena djeca biti nositelji hripavca i doprinijeti njegovom širenju.

Malo je vjerojatno da ćete čuti bilo što od ovoga kroz glavne medije, iako moramo zahvaliti Fox Newsu što se usudio objaviti članak o ovoj epidemiji koji jasno kaže da se on dogodio „ne zbog zloupotrebe vjerskih i medicinskih izuzeća ili zbog roditelja koji su protiv cijepljenja. ”

“Prema izvještaju Fox Newsa, stopa cijepljenosti u školi bila je 100%”, piše Madeline Farber.

Zadovoljstvo nam je vidjeti da je Fox News priznao, barem u ovom slučaju, da cijepljenje ne funkcionira kako što obećava, nažalost rezultat su oboljela djeca.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
48 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Cjepiva djeluje
Gost
Cjepiva djeluje
8 mjeseci prije

– dioptrija
– injekcija bolesti
– injekcija virusa

CMB
Gost
CMB
8 mjeseci prije

dragi Bog zna posal

Malomorgen
Gost
Malomorgen
8 mjeseci prije

Napad nekakvog kaslja nije gripa… Proti cemu su cijepljeni….. Fake

korisnik_postoji
Gost
korisnik_postoji
8 mjeseci prije

Što je hripavac?

Hripavac (pertussis, magareći kašalj, kukurikavac) je klinički i javnozdravstveno važna, akutna, visoko zarazna infekcija dišnog sustava, a karakteriziraju je napadi kašlja koji obično završavaju dugotrajnim, hripavim, kreštavim udahom.
Izvor: zzjzdnz

AJeTo
Gost
AJeTo
8 mjeseci prije

Sumanuta je ideja da se cijepi protiv svega sto se moze izguglati, treba suzbijati smrtonosne bolesti i one koje ostavljaju trajne posljedice. U obzir dolaze skola narodnog zdravlja dr. Andrije Stampara i KVALITETNA cjepiva. Kad bi cjepiva mogla sve izlijeciti netko bi vec plasirao ono protiv gluposti.

Ne izlijeciti
Gost
Ne izlijeciti
8 mjeseci prije

… nego ucjepiju ti bolest

DŠ.....
Gost
DŠ.....
8 mjeseci prije

ZBOG ČEGA JE ALUMINIJ U CJEPIVIMA ?
Tkogod je detaljnije proučavao sastav pojedinih cjepiva, mogao se susresti s pravim šarenilom bizarnih i dokazano otrovnih komponenti. Od abortiranih ljudskih fetusa i antifriza do žive i aluminija. Pogotovo je zanimljiva prisutnost teških metala. Istina, živa je već prilično rijetka (još uvijek se nalazi u cjepivu protiv gripe), ali aluminij (točnije, aluminijske soli) je posvuda. Svakim ubodom slažu se nove količine jakog neurotoksina. Zašto nas truju aluminijem?
Odgovor je zastrašujuće jednostavan. Organizam reagira na aluminij (otrov) stvaranjem povećanog broja antitijela. To je prirodna obrana od nepoželjne supstance. Dakle, povećani broj antitijela u krvi nakon cijepljenja jedini je dokaz da cjepiva „djeluju“, a zapravo je u pitanju dokaz da se u tijelu našao otrov (teški metal) i da tijelo na njega reagira. Unos samog virusa bez teških metala ne bi dao zadovoljavajuće rezultate, odnosno broj antitijela brzo bi opao. I tu se netko sjetio da je opstanak teških metala u tijelu daleko duži, pa će i produkcija antitijela biti duža. Više cjepiva = više otrova, a to znači da će imunološki sustav biti stimuliran dugotrajno, ali na potpuno neprirodan način. Nažalost, posljedice dugotrajne borbe protiv unesenih toksina prije ili kasnije će se na neki način pokazati. Hoću reći, prekomjerna stimulacija imunološkog sustava u kritičnim i osjetljivim periodima ranog dječjeg razvoja može dovesti do dugotrajnih negativnih posljedica na normalan razvoj kognitivnih i socijalnih sposobnosti, odnosno do brojnih simptoma, koji su dio autističnog spektra. Priče žrtava cijepljenja su kao priče iz pakla, vrlo teško zamislive. Krik slomljenog tijela, koje više nije našlo način za obranu nekih ključnih funkcija, o kojima inače niti ne razmišljamo. Ali njihov izostanak predstavlja, malo je reći, katastrofu. Neću reći da će svako cijepljeno dijete završiti s autizmom, ali broj takve djece nezaustavljivo raste. Već se približilo omjeru 1/30. Neka djeca će proći „bolje“, odnosno borba protiv otrova pokazat će se samo kroz astmu, alergiju, učestale infekcije, dugotrajne osipe ili nešto slično. Mislite da tako štitimo djecu? (Ili im stvaramo teži život?) I mislite li da je to najvažnije i najučinkovitije rješenje u medicinskoj povijesti?
I još nešto. Unos putem injekcije je nešto, za što je naš organizam potpuno nespreman. Tako se neurotoksini unose prečicom, zaobilazeći prirodne zaštitne mehanizme (sluznicu usta ili nosa). A povodom nadolazeće akcije cijepljenja protiv gripe tek kratka informacija: Sigurnosni limit za živu unesenu putem injekcije je 0, odnosno svaka količina je itekako štetna. Uobičajna doza cjepiva protiv gripe sadrži 25 mcg žive.
ARSEN MILETIĆ

lupio
Gost
lupio
8 mjeseci prije

aluminij nije “teški metal”

korisnik_postoji
Gost
korisnik_postoji
8 mjeseci prije

Mnogi ljudi nagađaju, malo njih i zna, koliko je današnja farmaceutska industrija pokvarena do srži. Lažna testiranja, potpuno falsificirana istraživanja i pokusi koje nitko ne može ponoviti – samo da bi se nešto prodalo.
Ako imamo sreće proizvod funkcionira bez težih nuspojava, ako ne tada imamo slučaj cjepiva sa hrpom nuspojava, koje ne štiti i obavezno je o vlastitom trošku, uz iznuđeni potpis da primatelj preuzima odgovornost za posljedice.

Još nešto, ne bi škodilo pročitati dio o 100% procijepljenosti u školi. Koju su zatvorili zbog epidemije bolesti na koju su svi cijepljeni.

Dispepsija
Gost
Dispepsija
8 mjeseci prije

Ne bi škodilo ni da autor teksta navede izvore na osnovu kojih je napisao ovaj članak. Obuhvat od 100% je skoro nemoguć. Nijedna vakcina ne daje 100% zaštitu, ali svakako smanjuje učestalost i intezitet simptoma.
Ne sporim da na tržištu ima mnogo prevaranata, ne samo lekova. Ai to je što nam je. Glasali smo za kapitalizam. Sada možemo da uživamo u plodovima svoje borbe.

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije

Majstore, ukljuci mozak. 100% se odnosi na to da su svi ucenici cijepljeni. Znaci 100% ucenika i osoblja ustanove, a ne 100% djelotvornost cjepiva. Znaci, ako ukljucis mozak, dobijes informaciju da cjepivo koje je dobilo 100% osoba te ustanove ne stiti od onoga za sto je namjenjeno. Vrlo jednostavno, zar ne?

Dispepsija
Gost
Dispepsija
8 mjeseci prije

Za one sa jeftinijim kartama da pojasnim ove dve rečenice koje sam napisao:
“Obuhvat od 100% je skoro nemoguć. Nijedna vakcina ne daje 100% zaštitu, ali svakako smanjuje učestalost i intezitet simptoma.”
Dakle, izražavam sumnju da je svih 100% obuhvaćeno vakcinacijom protiv velikog kašlja. Informacija da su svi vakcinisani, ne dolazi iz zvaničnog izvora. Čak i da dolazi iz zvaničnog izvora, izražavam sumnju da je u potpunosti tačna.
Čudim se onima koji bezrezervno prihvataju tu činjenicu, bez ikakve sumnje, ali činjenicu da su farmaceutske firme temeljno ispitale vakcinu dovode pod sumnju. Na osnovu ovoga zaključujem da se sumnja/poverenje izražava ne po verodostojnosti izvora, nego po tome, koja informacija ide u prilog teze koju inače zastupaju.
Ako prihvatimo činjenicu da je obuhvat vakcinacije 100% protiv velikog kašlja, to i dalje ne znači da se epidemija velikog kašlja neće pojaviti, moguća je. U tom slučaju učestanost oboljevanja i intezitet simptoma će biti manji.
Dakle osoba koja je vakcinisana, će ređe oboleti nego osoba koja nije vakcinisana, i ako oboli simtomi će biti lakši, ređe če dolaziti do zacenjivanja od kašlja i hipoksije ( smanjenja nivoa kiseonika u krvi), a smrtni ishodi vanredno retki (što je inače razlog vakcinacije)
Dakle nije potrebno samo uključiti mozak, potrebno je i pročitati šta piše. Naravno, što više kozjeg mleka.

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije

Haha, majstore, sve ok, nema ljutnje s moje strane nikakve. Sve pet.
Ali ne slaze mi se ovo tvoje objasnjenje naime, ako postoji ikakva sigurnost u ovoj situaciji da cjepivo radi ok, zbog cega bi zatvarali skolu? Nema potrebe, zar ne. Ako bude posljedica, po tvojim rijecima one ce biti slabog intenziteta. Znaci, ako je skola sigurna u cjepivo ostaje otvorena, ako zatvori, onda samo potvrdjuje cinjenicu da cjepivo ne drzi vodu. Ili? Imas drugacije misljenje?

Dispepsija
Gost
Dispepsija
8 mjeseci prije

Prvo, srećna nova godina.Puno sreće i zdravlja i da vakcine odrade ono, za šta su projektovane. Šalu na stranu. Školu su verovatno zatvorili preventivno.Veliki kašalj je veoma zarazna i opasna bolest. Uvek postoji mogućnost komplikacija, bez obzira da li je neko vakcinisan ili ne. Niko ne staje pred pištolj, bez obzira što ima pancir ( osim u ruskim videima). I jedan smrtni slučaj je previše.
A da ne pominjemo, da nosioci infekcije, bez obzira što su njihovi simptomi blagi, prenose infekciju dalje, i pre ili kasnije doći će do nekoga ko nije moga ili nije hteo da se vakciniše. Protiv zaraznih bolesti, jedina šansa je kolektivni imunitet. A verujem i da kozje mleko pomaže. Nadam se da nemaš farmu koza, pa da lobiraš protiv vakcina, da bi zaradio na mleku. Srećno.

Ivan
Gost
Ivan
8 mjeseci prije

Za današnje novinarstvo dovoljno je prevesti krnji tekst sa engleskog. Ne. Napravi istraživanje, objavi obje strane, objasni zašto je došlo do toga tko je kriv, što je podbacilo. Zatim na čitateljima ostavi da donesu sud na temelju dobre analize koja na kraju članka ima i linkove izvora. Ovako niste ništa postigli, na žalost.

L. R.
Admin
Famed Member
8 mjeseci prije

Poštovani Ivane,

Mi prenosimo što pišu u zemlji masovnog cijepljenja. Članak je upravo druga strana priče.

https://www.foxnews.com/health/whooping-cough-outbreak-texas-catholic-school

S poštovanjem…

Ivan
Gost
Ivan
8 mjeseci prije

Nedovoljno jasno, krrnje i bez izvora. Sve skupa 3- ali samo zato što jedini prenosite ovakve vijesti. Treba potrošiti koju minutu više na jedan ovakav članak a ne samo puko ga prevesti i to još sa pogreškama. Niže su primjeri na tu temu. https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2017/10/10/pertussis-vaccine-whooping-cough-reemergence.aspx
https://www.lewrockwell.com/2019/12/no_author/whooping-cough-outbreak-despite-a-100-percent-vaccination-rate-forces-school-closure-in-texas/

znanje
Gost
znanje
8 mjeseci prije

Ivane
Antivakseri su točno ono što red.kcija logič.og inače osuđuje: manjina koja maltretirati večinu. Usporedbom boje očiju osobe na slici uz naslov i logo adminis.ratora rekao bi da je to ista osoba. U svakom slučaju uvjereni antivak.er dok ne zagusti a onda će se tražiti ampula više.

Starina
Gost
Starina
8 mjeseci prije

Znanje
Sloboda je da ne radim ono što neću, ono što ne želim. Zašto tako vjeruješ u svoju ideologiju, da je nacistički nadmoćna?
Zašto ti imaš dvojaka pravila, jedna za homiće a druga za nacivaksere?!
Kao glumi na temi o homićima tolerantnog tipa a ustvari si prikriveni nacivakser i nacihomić.

Starina
Gost
Starina
8 mjeseci prije

Znanje
E da, onu ampulu više rado poklanjam tebi. Ako oš mogu ti je i krknuti osobno.

. . .
Gost
. . .
8 mjeseci prije

Znači,
ovo je osoba odgovorna za “brisanje” mojih komentara !
Bu !
Uuuaaaa…

Alex
Gost
Alex
8 mjeseci prije

Sirup od kapule sa ljuskom i kandisom(pol težine kapule)…nakon 2-3ure kuhanja na najlakšoj mogućoj vatri procijediti, ohladiti i dodati meda 1/2težine kapule…ako nema kandisa, može smeđi šećer.
Ovo pomaže i kod psećeg kašlja.

znanje
Gost
znanje
8 mjeseci prije

Na slici uz naslov odmah prepoznaš antivaksera.
U školi je oboljelo sedmero učenika od 290 učenika i najmanje 30 profesora (Nisam mogao naći podatak o broju nastavnog i administrativnog osoblja. Odokativno ih je sve skupa320 do 330 a mođda i više. “S obzirom na to da se ova infekcija brzo širila među cijelim našim osobljem i djecom….”.
Da rezimiramo oboljelo je 2,1% djece i odraslih je oboljelo. Kao visoko kontagiozna bolest za očekivati je da večina oboli. Epidemiolozi nisu smatrali potrebnim zatvoriti školu no direktorica ( koja očito zna više) ju je zatvorila. Škola je privatna i kao takva jače podložna tužbama što je kod nas ne shvatljivo.
I eto tako antivakseri smatraju da su uspjeli dokazati svoj kredo i da im je sjekira upala u med. Malo morgen. Treba puno znati o infektima da bi se ova vijest mogla točno protumačiti i valorizirati no nekima to i nije važno. Zar ne.

Zax
Gost
Zax
8 mjeseci prije

Tih 2.1 posto je cijepljeno. A razboljeli su se. Zanimljivo. A i epidemija je tek pocela. Bilo bi zanimljivo koliko bi jos oboljelo da se skola nije zatvorila. A i pitanje je zasto je cjepivo protiv hripavca uopce obavezno kad se ocito ne radi o nekoj opasnoj bolesti

znanje
Gost
znanje
8 mjeseci prije

Zax
Epidemijske bolesti, problemi javnog zdravstva, mikrobiologija, imunologija. Potraži i potroši cca 500 sati pa ćeš znati.

Starina
Gost
Starina
8 mjeseci prije

Znanje
Da si ti svladao to gradivo mogao bi ga ukratko objasniti, ovako samo pametuješ. Prodaješ maglu sa svojih 500 sati.

znanje
Gost
znanje
8 mjeseci prije

Starina
Možeš li mi ukratko reći kako se rade spinovi i stvaraju lažne vijesti.
Za početak se zapitaj da li su stvarno sva djeca u toj školi bila cijepljena ili neki nisu zbog medicinskih kontraindikacija pa je cijepljeno svih/samo 100% djece koji su se smjeli cijepiti? I tu počinje prića.
Za više potroši još par sto sati na izučavanje problematike laži u novinstvu i naučnoj zajednici.

Starina
Gost
Starina
8 mjeseci prije

Znanje
Ja bih prije rekao da je na slici nacivakser, oni koji vjeruju u nadmoć vakcina.
Ne znam otkud ti ovi podaci o sedmoro djece i 2%?!
Ivan je stavio dva vrlo korisna linka sa analizama vakcine protiv hripavca. Sve u svemu vrlo opasna vakcina sa vrlo lošim i kratkotrajnim učinkom.
Ja nemam ništa protiv toga da se vakciniraš koliko hoćeš i s čime hoćeš, ali nemoj biti agresivac I mene tjerati da prihvatim tvoju naci ideologiju. Da li ja tebe tjeram da koristiš moje znanje i iskustvo po pitanju zdravlja?!
Tjeranje nekoga da uzima strani nepoželjni organizam u svoje tijelo je čin ravan silovanju! Vaša tolerancija je temeljena samo na toleranciji zla i nasilnom nametanju tih istih zala drugima.

znanje
Gost
znanje
8 mjeseci prije

Starina.
Izguglao sam dotičnu školu i pogledao podatke, koji su javni na stranicama škole. Potražio sam originalni tekst na Foxu. Uptrebio postotni račun i to je to. Kad znaš da postoje kontraidikacije za cjepljenje koje mogu biti privremene i trajne i da se taj postotak kreće između 0 i 5% za pojedina cjepiva jasno iz koje skupine vjerovatnije potiču oboljeli. No Ovo nije dokaz. Trba na licu mjesta pogledati podatke i zaključiti a ne se bazirati na zatvaranju škole osobe koja se plaši da bi moglo biti tužbi, pogotovo ukoliko je više djece koja nije smjela u potrebnom razdoblju primiti cjepivo

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije

Znanje, glup si ko qurac.
Promjeni nick u neznanje.
Upravo da je 60% cjepljeno, koji je razlog da se skola zatvara? Frka ha? Nisu sigurni da cjepivo djeluje. Ako djeluje, onda je 60% sigurno, nema potrebe zatvarati. Ako je cjepivo sigurno, zasto ne provjeriti opet da li je tko izbjegao cjepljenje, pa i njega cjepiti? Ali…..cekaj, idemo opet nazad…..pa nema potrebe provjeravati kada je vecina sigurna. Ili nije? Ajde setaj sa svojim debilanama po drugim portalima, nas ovdje zaobidji. Odjeb

znanje
Gost
znanje
8 mjeseci prije

istina boli
Glupost još više. Popij nešto naj jaće. što znaš, protiv glavobolje i tto duplu dozu. Ne će ti potpuno proći ali ćeš lakše podnositi svoje mentalno stanje.

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije

Rekoh ja tebi da si glup, ne papagaji okolo. I kakve veze ima tableta za glavobolju sa konjskim trkama?
Uglavnom…..tjesim se kad tebe vidim. Ja mogu piti tablete cijeli zivot, al glupson ko ti ostaje glup citav zivot. Tu pomoci nema.

neznanje
Gost
neznanje
8 mjeseci prije

Pisanje te prezentira. Ono što pišeš i kako govori o tebi i samo jedino tebi.
Jedno od pravilla je da ne ulaziš u diskusiju sa divljacima i budalama jer te odvuku na svoj nivo anda te pobjede iskustvom. Ti i ja smo gotovi.

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije

Sta gotovi, nismo ni poceli…haha
Svasta. Inace, sto se moga pisanja tice…..gluposti i probleme treba sasjeci odmah u korjenu. Zlatno pravilo. Stoga ti odmah u bebu kazem sta mislim, bez preseravanja i prenemaganja. Bez obzira na gluposti, to ne znaci da si i los covjek. Stiga ziv ti meni bio……premda smo gotovi….

Saddam
Gost
Saddam
8 mjeseci prije

Koja neskrivena sreća što je napokon netko obolio u masi od 3 milijrde cijepljenih. Svrha cjepiva je učenje obrambenog sustava tijela na novi oblik napada kako bi se tijelo lakše obranilo u budućnosti. Dakle, cijepljenje neće stvoriti 100% imunitet nego će tijelo biti spremnije na eventualni napad virusa ili bakterija i moći će brže reagirati i uništiti napadača. Nažalost, može doći i do mutacije i obrana tijela nije učinkovita, ali postoje i komplikacije kod nekih cjepiva. Bog, (ili Mesijaj antivaxera) Wakefield je lansirao tezu koju do sada nitko nije dokazao – da su ISKLJUČIVO cjepiva kriva za autizam i poremećaje iz tog spektra. Ako nešto ima u toj priči onda u obzir treba uzeti hranu, vodu, kozmetiku, zrak i kojekakva zračenja kojima smo izloženi.

Starina
Gost
Starina
8 mjeseci prije

Saddame
Što bi bili sretni ako se netko razboli, to možda vi nacivakseri kad se razboli dijete koje nije vakcinirano.
Kao normalni razumni ljudi jasno znamo da vakcine ne štite od bolesti nego čak šta više šire te iste bolesti, i uz to oštećuju tijelo drugim bolestima pa čak i smrću.
To je jasno kao dan. Osim zatucanima nacivakserima. Američki fond dosad isplatio 4 milijarde dolara odštete žrtvama vakcinacije. Nacivakseri opasno uništavaju zdravlje i budžete država u korist farmakomafiije.

Starina
Gost
Starina
8 mjeseci prije

Saddame
Kaže Saddam: “Bog, (ili Mesijaj antivaxera) Wakefield je lansirao tezu”
Dovoljno je vidjeti bolesno dijete koje je nastradalo od vakcine, poslušati bol njegove majke i svakoj normalnoj suosjećajnoj osobi će biti dovoljno shvatit koliko je zlo vakcina. Ne treba mi nikakav Mesija za shvatiti to. Wakefield je samo jedna kockica da bi čovjek imao cjelovitu sliku.
A nacivakseri ju ne vide kao što ni naciarijevci nisu vidjeli da nisu nadmoćna nacija, zbog ponosa i zaluđenosti. Propast će nacivakserstvo kao i naciarijevstvo..

Saddam
Gost
Saddam
8 mjeseci prije

Ajd pročitaj s razumijevanjem – nema dokaza za ovo što si napisao, ne postoji dokaz za to, a Wakefield je istraživanje zaključio na temelju desetak slučajeva i došao genijalnog zaključka. Jasno sad češ zaključiti da su farmaceuti u stvari četvrti Reich i da si ti prepametan – vidio si, cijepljeno dijete s autizmom, zbrojio si dva i dva i shvatio – krivo je isključivo cjepivo….

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije

Cjepivo uci obrambeni sistem?
Cuj ovog morona jebote. Uci!!!
Covjek uci prirodu….obrambeni mehanizam, savrsena masina koju mi sami unistavamo…..i ovaj krme prica da cjeoivo uci i priprema….ma ne da mi se dalje pisati…..kolko morona se koti oko nas to je strava

Saddam
Gost
Saddam
8 mjeseci prije

Ajd ne lupetaj nego se primi knjige, šta misliš da leukocit ima oči s kojima prepoznaje virus, prepoznaje ga po genetskom kodu. Da ne govorim o notornoj gluposti da je organizam savršen – nije! Da ne govorim o tvojoj savršenoj kulturi: moron, krme, samo na temelju teksta, ali dobro, ovo je portal za antivaxere pa razumijem tvoj strah od znanstvenih činjenica.

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije

Da da, nije nam obrambeni mehanizam savrsen, pa ce ko fol medicina voditi slijepe leukocite i pokazati im kojim putem da idu. Isto kao i kemoterapija koja je jako djelotvorna…..da spremi pacijenta 2m pod zemlju. Blago nama sa znanstvenicima kao sto si ti. Svasta

Blasfemik
Gost
Blasfemik
8 mjeseci prije

Vidi pićkica, kao briše komentare. Doktorat imaš sa WC školjke. Prekarna si se prodala za pregršt kuna. Fuj.

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije

Pijes kozje mlijeko i stvar rjesrna. Provjereno, ispitsno, djelotvorno…..pitaj babu i djeda i sve ce ti reci.

FranjoTahi
Gost
FranjoTahi
8 mjeseci prije

Jel onu istu babu i djeda sto im je za svako prezivjelo dijete umrlo po jedno? jebalo te kozje mlijeko, a clanak je katastrofalan, ljudi su stvarno ovce, sto samo po sebi i nebi bio problem da nam od rodjenja ne tupe drugacije.

imalijosnade
Gost
imalijosnade
8 mjeseci prije

ajde nek probaju djecu u texasu i drugih 49 us drzavica cjepit u zidovskoj-skoli; pa ces vidjet gdje ce zavrsit mastori anti-imun industrije i izmjene genetski srukture! svijedan “bioinzinjering strucnjak”ce u naboljem slucaju zavrsit na birou ja zaposljavanje i konfikacija imovine.lako je u gojimskim skolama radit experimente..nisu goje boje ni zasluzili..

imalijosnade
Gost
imalijosnade
8 mjeseci prije

Ko je god je izrađiva ovu “Grafiku”-svaka cast za psihologiju i parapshologiju….!!!Čisti pogodak ko suza! Monster-lik je ko iz Frankenstein filmova.tipični dandnji prestavnik novog naraštaja, in’tele-kta…Roditelji ovakvog lika-genija se hvala kako im djete brani doktorsku dezertaciju i ide na specijalizaciju u jame.. fuj, jos jednom fuj.

aeifvuaqnfrewfqewfuqweufwudcwedc
Gost
aeifvuaqnfrewfqewfuqweufwudcwedc
8 mjeseci prije

Marinovička, samo piši o ovim čudesima ovih trovača, ne pridaji važnosti ovim ovdje koji zagovaraju naše trovanje.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
48
0
()
x