U prva dva mjeseca ove godine, miokarditisa povezanih sa cjepivom ima više nego u polovici 2021.

Miokarditis nakon cijepljenja
10 komentara

Već nekoliko mjeseci režim javnog zdravstva u SAD-u i mediji koji im ližu čizme rutinski su umanjili rizik od razvoja miokarditisa nakon uzimanja cjepiva, nazivajući tu pojavu “blagom” i “rijetkom” i sustavno zakopavajući sve dokaze o suprotnom.

Međutim, miokarditis – potencijalno po život opasna upala srca – ni na koji način nije ”blaga” nuspojava na cjepivo – pogotovo kada je 90 % slučajeva zabilježenih u VAERS-u završilo u bolnici.

A što se tiče tvrdnje da je stanje ”rijetko”, to je naizgled također bilo potpuno netočno. Slučajevi miokarditisa eksplodirali su u SAD-u od uvođenja eksperimentalnog cjepiva, čak i u populacijama koje inače nisu toliko vjerojatno da će razviti to stanje, poput djece i mladih odraslih osoba.

Što je još gore – ubrzava se tempo kojim inače zdravi Amerikanci razvijaju po život opasno stanje srca.

Prema najnovijim podacima sustava za izvještavanje o nuspojavama cjepiva (VAERS), broj prijava miokarditisa i perikarditisa u prva dva mjeseca 2022. već je gotovo pola od ukupnog broja prijava u 2021. godini.

Detaljniji grafovi na ovom linku.

“Više od godinu dana već znamo za sigurnosne signale ovog cjepiva, i o miokarditisu, a još uvijek nisu povučene vakcine, čak ni za mlađe muškarce. Zapravo, to je još uvijek uvjet na mnogim fakultetima.“

Ipak, prijave o miokarditisu i perikarditisu sada su toliko rasprostranjene da smo samo u prvih osam tjedana 2022. već na 47 % ukupnih prijava za VAERS za 2021. Bilo je 24.177 prijava perikarditisa/miokarditisa podnesenih VAERS-u 2021. godine. 2022., samo do 25. veljače, bilo je 11.289 prijava, što je gotovo polovica prošlogodišnjeg ukupnog broja.”

Pogledajte:

Ako brojke nastave ovim tempom, bit će nevjerojatnih tri puta više slučajeva miokarditisa povezanog s cjepivom nego prošle godine – a to bi bilo samo unutar VAERS-a, u kojem se puno toga ne prijavljuje.

Kada se dalje seciraju, novi podaci otkrivaju neke alarmantne trendove. Problem postaje eksponencijalno gori, a što je najvažnije, tinejdžeri i mladi odrasli doživljavaju najgore.

Također, stanje se najčešće razvija nakon druge doze cjepiva, bez obzira na dobnu skupinu.

“Nije prihvatljivo (i nikada nije bilo) da mediji i farmaceutski plaćeni ‘provjerivači činjenica’ automatski odbace VAERS. To je naš glavni alat za farmaceutski nadzor i postavljen je upravo da služi kao utjeha javnosti za Kongres koji oslobađa proizvođače cjepiva od odgovornosti. Također, podaci nadopunjuju ono što smo univerzalno naučili iz svih studija cjepiva protiv miokarditisa – da je usmjereno na tinejdžere i rane 20-e više od ostalih dobnih skupina i da je snažnije nakon druge doze.

Istraživači CDC-a objavili su studiju u JAMA-i u kojoj su klinički potvrdili većinu prijava miokarditisa VAERS-u. Kao takvi, zaključili su: ‘S obzirom na visoku stopu provjere prijava miokarditisa VAERS-u nakon cijepljenja protiv COVID-19 temeljenog na mRNA, vjerojatnije je da je prijava manja. Stoga su stvarne stope miokarditisa na milijun doza cjepiva vjerojatno veće od procijenjenih.”

Ovdje je grafikon iz VAERS-a koji prikazuje raščlambu slučajeva miokarditisa prema dobi i broju doza – 17 i 18 godina imaju najveću stopu, posebno nakon druge doze:

Šteta od ovog cjepiva trajat će godinama koje dolaze, a nebrojeni Amerikanci bespotrebno će patiti od teških ozljeda ili smrti uzrokovanih eksperimentalnim cjepivom. Osim slučajeva miokarditisa, od početka pandemije u VAERS je prijavljeno više od 20.000 smrtnih slučajeva i više od milijun nuspojava – što je zapanjujući broj za svako cjepivo. U prošlosti bi se cjepiva povukla ako bi uzrokovali dvoznamenkaste smrti, a kamoli desetke tisuća.

Ukratko, mRNA Covid cjepivo je daleko najopasnije cjepivo ikad zabilježeno u VAERS-u, posebno s obzirom na još uvijek nepoznate dugoročne učinke, ali Biden i ostali tirani tjerali su sve, uključujući vrlo malu djecu, da uzmu ne jedno – ne dva – već tri cjepiva – s četvrtim ubodom koji dolazi uskoro i već ga najavljuju.

Oh, i upravo testiraju cjepivo na maloj djeci i dojenčadi kako bi mogli biti podobni za cjepivo.

Imajte na umu da ovaj virus ima stopu oporavka od 99,95-99,99 % – a kod djece i mladih je čak i veća. Dakle, forsiranje ovog eksperimentalnog uboda na njih je potpuno kriminalno i čisto zlo.

Već nekoliko mjeseci stvarni stručnjaci poput Roberta Malonea – izumitelja tehnologije mRNA cjepiva – i dr. Petera McCullougha – najobjavljenijeg i najcitiranijeg kardiologa na svijetu – upozoravaju na “prijekorno i nepromišljeno” ponašanje američkih službenika za javno zdravstvo s eksperimentalnim cjepivima Covid-19 – osobito nedavna odluka da se odobri injekcija za malu djecu.

Prema McCulloughu, koji citira nekoliko studija koje potkrepljuju svoje tvrdnje, miokarditis izazvan cjepivom je brzo rastući problem koji je postao barem 50 % češći nego što su izvorno predvidjeli američki “stručnjaci za javno zdravstvo”. Stanje je postalo toliko rašireno da je on postao tako raširen. Kaže da je za djecu u dobi od 12 do 17 godina zapravo “više vjerojatno da će biti hospitalizirani s miokarditisom” nakon uzimanja cjepiva nego sam virus.

IZVOR: thegatewaypundit.com

cjepivoCovidMiokarditisvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
2 godine prije

Poslijedica cijepljenja.

Lucija, prva
2 godine prije

Gdje su podaci o broju perikarditisa i miokarditisa za prethodne dvije godine?

Ukupno u populaciji države?
Bez cijepljenja?

roberto
2 godine prije

Jel ima kakvih podataka za HR?
Ili u HR je sve u normali;);)..mi ćemo tu dobit podatke negdje oko 2028.g..ali samo djelomične..hehehe

łedeno doba
2 godine prije

svima ovim koji su vjerovali svojim vladama i stožerima i cjepili se, — svaka pohvala
srčano su se borili, ostavivši srce na terenu,
dali su srce za kabalu

Klokan
2 godine prije

Obojice djece gorit cete

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI