Policija u Michiganu više neće slati vozila na intervencije – jer im je preskup benzin!

Policija
28 komentara

Kako su cijene benzina u četvrtak skočile na još jedan viši nivo, policijska uprava u Michiganu objavila je da neće moći odgovoriti na sve hitne pozive jer si ne mogu priuštiti gorivo.

ABC News izvijestio je da je ured šerifa okruga Isabella “već potrošio svoj budžet za gorivo”, pa će na neke pozive odgovarati telefonom umjesto da se pojavljuju osobno.

Šerif je rekao novinarima da će proći “nekoliko mjeseci” prije nego što se donese novi proračun za gorivo.

ABC: Cijene plina su toliko visoke da je jedna policijska uprava u okrugu Michigan “progutala svoj budžet za gorivo” i više neće odgovarati na svaki osobni poziv hitne pomoći već će pokušati stvari riješiti telefonski.

S obzirom da će se puno poziva sada pokušati rješavati telefonom, ovaka razgovor bi mogli zamisliti: „Pozdrav gospodine, koliko sam shvatio, vi ste upucani. Možete li nam, molim vas, dati strijelca na telefon? Imamo stroge riječi za njega/nju/njih“

Cijene plina porasle su preko 5 dolara po galonu u Michiganu, a nacionalni prosjek sada iznosi 4,97 dolara, prema podacima AAA.

Cijene su skočile dvanaest uzastopnih dana i porasle su za 26 centi u samo jednom tjednu i 65 centi u mjesecu. Cijene su se više nego udvostručile otkako je Joe Biden ušao u Bijelu kuću.

Čini se da Biden i demokrati nemaju nikakvu strategiju za borbu protiv krize, a sada se usredotočuju na svoje suđenje protiv Trumpa i navodng ustanka Januara 6-og i na donošenje zakona o oduzimanju oružje građanima.

benzingorivomichiganPolicija
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
POLITICKI NEKOREKTAN
2 godine prije

..neka uvedu par-nepar…jedan upucan -nepar, dva upucana-par…

tihobl
2 godine prije

Opa, ova epidemija se siri svijetom. Prvo je Litvanija rekla da obustavlja hitnu pomoc zbog nedostatka goriva, a sad i njeni mentori obustavljaju policiju. Kako je krenulo u demokratiskim drzavama policija, hitna pomoc i vatrogasci radice samo onlajn ili telefonski. Sreca pa zivim u zaostaloj zemlji pa cu se nacekati da ova novotarija stigne do mnene.

tuf
2 godine prije

Ovo su paradoksi u koje je granično teško i povjerovati, da s jedne strane imaju instituciju vojske koja je najveći pojedinačni potrošač fosilnih goriva na svijetu – a istovremeno u saveznoj državi im policija ne može obavljati posao zbog nedostatka istih. Za ovo potonje bih prije povjerovao da je rezultat “Defund police” projekta “Demokrata”.

radoznalo_mače
2 godine prije

Treba li još kome ovakva civilizacija?

Max
2 godine prije

Neviđeni idiotizam.

sandokan
2 godine prije

A da probaju sa konjima. Imaju ih puno posebno onih mustanga, samo jih treba pohvatati i osedlati .Da je ona j glumac John Wayne živ sigurno bi jih trenirao ( mislim konje) besplatno.

GoCro
2 godine prije

Ako je po galonu, onda sigurno nije plin. Molim Vas, nemojte koristiti samo google translate.

crodaemon1
2 godine prije

Prijevod za 5 plus 🙂

pirat sa kariba
2 godine prije

ovi sto su se rugali u staroj jugi da nije bilo goriva nesto utihnuli ,,niko da zucne kako je nestasica u najboljoj drzavi na svijetu za njih ,, sad im to ne smeta ,,

2 godine prije

U Italiji je takva realnost već godinama. Policija je odavno abdicirala sa posla zaštite siromašnijih građana. Ako ih pozoveš iz onih siromašnijih kvartova (sa takozvanim “narodnim kućama”), nema šanse da ti dođu. Eventualno se pojave u slučaju nekih obiteljskih nasilja i slično (ajde pogodite zbog čega).
Ako ih pozovu iz bogatih kvartova, eto ti ih u dva minuta ispod prozora. Jedno, često dva, katkad i više auta.

goran
2 godine prije

neka napokon i amerikanci vide kuda ih vodi biden ups pardon nacista

2 godine prije

za drag queens u skolama se ima

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI