15 uglednih svećenika – Djeca nisu eksperiment, ona su Božji dar, budućnost naroda i nada svijeta

Fra Mario Knezović
106 komentara

U sklopu radiopostaje Mir Međugorje, emisija AGAPE koju vodi fra Mario Knezović, objavila je vidio u kojem pošteni i iskreni svećenici iznose svoje strahove vezano za našu djecu koju vlasti izlažu najvećem eksperimentu u povijesti čovječanstva.

U kratkom video izlaganju možemo čuti humana i iskrene razmišljanja o našoj djeci koju su razni strani lobiji i domaći poslušnici izložili farmako eksprimentu. Intelektualno pošteni svećenici bezupitno i bez straha iznose svoju zabrinutost, iako ih sve može koštati. Nije to samo slučaj u Bosni i Hercegovini ili Hrvatskoj, jer iako se o tome malo piše, svećenici u zapadnim zemljama također prokazuju zlo koje nas je snašlo. Naravno, radi se o svećenicima koji su u kontaktu s narodom, a ne nadređenim koji su odavno slizani s politikom i financijskim interesima. Nikome ništa ne treba zaboraviti.

cijepljenjeDjecaeksperimentSvećenici
Pretplatiti se
Obavijesti o
106 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
BTK
2 godine prije

Razmišljanja epidemiologa smoljanovica u vrijeme svinjske gripe:
slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/epidemiolog-mladen-smoljanovic-necu-cijepiti-sebe-ni-svoju-obitelj-a-cjepljenje-ne-preporucujem-niti-pacijentima-76433

Sticky fingers
2 godine prije

To su pravi svecenici, pravi ljudi! Hvala vam od ❤

preseren3
2 godine prije

E, po današnjem videu, objavljenom na ovom portalu, djeca nisu više eksperiment.
Djeca se cjepe, da se dobiju pod nadzor. Več od ranih godina.

ivana
2 godine prije

istina je samo jedna. Najgore je biti mlak, kaže u Svetom pismu, ako si mlak ispljunuću te…

Raskoljnikov
2 godine prije

A kako oni kao svećenici mogu to pričati? Zar ne bi trebali slušati papu koji je rekao da se svi ljudi trebaju bockati za dobrobit čovječanstva? Vatikan je sastavni dio NWO-a što nije nikakva tajna i nije mi jasno kako netko može spajati katolicizam i borbu protiv novog svjetskog poretka.

ledeno doba
2 godine prije

mnogi sa tzv. desno-konzervativne desnice, ili su se priklonili plenkovićevim i alemkinim hadezenjarama, i Bozanićevim kaptolskim cjepljenim habitašima ili naprosto oportuno šute.. ipak, iz ove ekipe ima i onih koji se suprostavljaju, kao Hrvoje Pende, čije članke je prenosio i ovaj portal. Ili također Zoran Vukman, nekadašnji novinar Slobodne Dalmacije..evo jedan njegov članak sa drugog portala, od prije 7 mjeseci: Živjeti u vjeri u Boga, nastojati se pobrinuti za svoje zdravlje i zdravlje najbližih Mogao bih reći da poprilično sustavno pratim recentnu literaturu i knjige koje se izdaju na raznim područjima ljudske djelatnosti. Izdavaštvo pratim kod nas i na anglofonom području, pa ako sam što propustio, ispravite me ali nisam još pronašao na policama knjižara ni u bibliotekama, ni na internetu, nigdje, ama baš nigdje ijedan noviji (i poznatiji) naslov koji bi se ozbiljno bavio coronavirusom i svime što se događa u zadnjih godinu i nešto dana! Ne znam ni… Čitaj više »

petar schroder
2 godine prije

Ovo su pravi svecenici koji nisu svoju dusu prodali VRAGU

Dragan
2 godine prije

Bože udalji od naroda : Gatese, Rotshilde, Soroshe, Clintone, Bidene.. Bože.. Nema ih Puno 🙂 Samo 100 Komada!!! Kaada Bog Udalji ovih 100.. Ostali su Gotovi!!!!
Bože za djecu Ne Brini .. Mi smo TU!!!

Dragan
2 godine prije

Ne Čuvam više Djecu!! Ja Čuvam Unuke!!! A za mene me boli!! K!!! Pa da Vidimo!!!

Komplicirano
2 godine prije

stado malo,,,,,,,,pametnom dosta,,,

Osam Šezdeset
2 godine prije

Odvaja se žito od kukolja, Bogu hvala…

Djed mraz
2 godine prije

U normalnim( zapadnim) drzavama djeca se cijepe,zavrse skolu(zanat), nauce raditi i privredjivati, te se sa 18 godina zivota osamostale i zive svoje zivote.

Kod balkanjerosa, djeca od 50.godina starosti pitaju mamu smiju li se cjepiti i uz put traze koju kunu za pivo u lokalnom znanstvenom centru( birtiji).

Veliki Mislilac
2 godine prije

Dokazani pedofili iz katolicke crkve pokazuju sumnjivo zanimanje za tudu djecu. Oprez!

ŠuputKurva
2 godine prije

Svečenici dijecojebači

Ljudov
2 godine prije

Sve je točno što ovi popi rekoše osim ako Klaus Schwab i njegovi pobočnici ne kažu drugačije.

Milan
2 godine prije

h ttps://dailyexpose.uk/. po izboru

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI