Autentični, stvarni i prokleti – dokumenti Huntera Bidena navodno netragom nestali tijekom transporta u Los Angeles

Hunter Biden
23 komentara

U utorak navečer bivši obiteljski poslovni partner Huntera Bidena, Tony Bobulinski, pojavio se u emisiji “Tucker Carlson Tonight” iz Fox Newsa, kako bi ponudio više detalja o tekućem izlaganju shema “plati pa igraj” koje navodno uključuju demokratskog predsjedničkog kandidata Joea Bidena i njegovog sina Huntera.

Skup “prokletih” dokumenata navodno povezanih s Hunterom Bidenom i njegovim ocem, demokratskim predsjedničkim kandidatom Joeom Bidenom, nestao je na putu za Los Angeles, tvrdi domaćin Fox Newsa Tucker Carlson.

“Uvijek se događa puno toga što nemamo vremena reći u eteru, ali iza ekrana se događa nešto specifično za što smo smatrali da bismo vam trebali reći”, rekao je voditelj “Tucker Carlson Tonighta” u srijedu.

Carlson je otkrio da ga je, dok je bio u Los Angelesu, pripremajući se za intervju s Tonyjem Bobulinskim, bivšim poslovnim suradnikom Huntera Bidena, kontaktirao jedan izvor. Gostujući u emisiji Fox News 27. listopada, Bobulinski je ponudio daljnje detalje o navodnoj ulozi Joea Bidena u međunarodnoj poslovnoj mreži njegovog sina.

“U ponedjeljak ovog tjedna primili smo zbirku povjerljivih dokumenata od izvora povezanih s obitelji Biden. Vjerujemo da su autentični, stvarni i vrlo osuđujući”, rekao je Carlson.

Dodao je da je producentu iz New Yorka naknadno poslana poruka nakon čega je zatraženo slanje tih dokumenata u Los Angeles.

“To je učinjeno, pa je u ponedjeljak popodne ovog tjedna poslao dokumente u Kaliforniju putem velikog nacionalnog prijevoznika, tvrtkom s robnom markom koju smo koristili, a koristili ste je dosad bezbroj puta, bez ijednog problema.”

Međutim, prema riječima televizijskog voditelja, dokumenti nikada nisu stigli na odredište.

“U utorak ujutro dobili smo vijest od tvrtke o tome da je naš paket otvoren i da nedostaje njegov sadržaj. Dokumenti su nestali.”

Tvrtka je pokrenula istragu koja je za cilj imala otkrivanje gdje se paket izgubio u New Yorku do 03.44 ujutro, 27. listopada, kada je zaposlenik arhive u drugoj državi navodno primijetio da je paket otvoren i da je prazan.

Carlson je dalje rekao da je sigurnosni tim tvrtke intervjuirao svakog zaposlenika koji je bio u kontaktu s poslanom omotnicom, kao i da su obavili temeljnu pretragu vozila kojima se paket prevozio.

Istražni tim pretražio je ured u New Yorku gdje je dostavljač odnio paket, kao i cijelo postrojenje za sortiranje.

“Tražili su svim silama, ali nisu pronašli ništa. Ti su dokumenti nestali”, rekao je Carlson, zaključujući:

“Od večeras tvrtka nema pojma i nemamo ni teorije ni o tome što se dogodilo s ovom gomilom materijala, dokumenata koji su izravno relevantni za predsjedničku kampanju, koja se treba dogoditi za samo šest dana.”

Zataškavanje u Sovjetskom stilu?

Tucker Carlson također je postavio pitanje o tome zašto američki mediji očito nisu pritisnuli demokratskog predsjedničkog kandidata kako bi ponudio svoju verziju događaja otkrivenih u izlaganju o Hunteru Bidenu.

Novinari, urednici i izdavači, tvrdi Carlson, “otvoreno su surađivali” s predsjedničkom kampanjom Joea Bidena u neviđenom “zataškavanju”, pri čemu su vodeće publikacije naizgled ignorirale ono što je Tony Bobulinski imao za reći u Carlsonovoj emisiji.

Uzimajući u obzir činjenicu da je razotkrivanje ove bombastične e-pošte prepuno potencijalno ozbiljnih posljedica i da se stvar očigledno zataškala u “sovjetskom stilu”, samo nekoliko dana prije održavanja predsjedničkih izbora, očiti je udar na demokraciju, rekao je voditelj.

Razotkrivanje Bidenovih

U intervjuu od utorka, bivši poslovni suradnik Huntera Bidena, Tony Bobulinski, pružio je daljnji uvid u navodnu ulogu Joea Bidena u međunarodnoj poslovnoj mreži njegovog sina.

U razgovoru s Tuckerom Carlsonom, Bobulinski, koji je ranije bio predsjednik Uprave Sino Hawk Holdings, za koju je tvrdio da je poslovno partnerstvo CEFC China Energy i obitelji Biden, ocijenio je ranije tvrdnje Joea Bidena koje tvrde da sa svojim sinom nikada nije razgovarao o poslu, kao o “lažnom.”

Veteran američke mornarice prethodno je za New York Post rekao da je bio jedan od primatelja e-pošte od Huntera Bidena, koju je medijski izvor objavio nakon što je otkrivena s čvrstog diska prijenosnog računala, koje je Hunter Biden navodno poslao na servis u Delaware.

14. listopada The New York Post počeo je objavljivati e-poštu, slike i poruke koje navodno potječu s tvrdog diska prijenosnog računala Huntera Bidena, kojih se dokopao bivši gradonačelnik New Yorka Rudy Giuliani.

Dokumenti, čija autentičnost nije dokazana, otkrivaju ono što se čini kao “plati pa igraj” shema koja navodno uključuje demokratskog kandidata za predsjednika i njegovog sina, dovodeći u pitanje dugogodišnju tvrdnju bivšeg potpredsjednika o tome da nikada nije bio uključen u inozemne poslove njegovog sina Huntera Bidena.

Hunter BidenSADZataškavanje
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
xda
3 godine prije

slici na ubojstvo Seth Rich

Tucker carlson
3 godine prije

Pocela je sad,malo zesca,cenzura carlsona na netu.jedino alternativniji pretrazivaci a la bitchute su pustili cijele zadnje 2emisije.a covjek je porusio prije nekoliko dana vlastite rekorde najgledanijeg programa u USA povijesti.ali ako mogu Americkog predsjednika cenzurirati..hvala.

Istražuj
3 godine prije

“…“Od večeras tvrtka nema pojma i nemamo ni teorije ni o tome što se dogodilo s ovom gomilom materijala, dokumenata koji su izravno relevantni za predsjedničku kampanju, koja se treba dogoditi za samo šest dana.”…”

Pa trebalo bi maksimalno eksponirati i tu tvrtku…
Cisto sumknjam da “nista ne znaju”…

NSAP
3 godine prije

Nikakve dokaze nisu pokazali. Samo klevete i laži. Pet dana pred izbore, Biden ga dere u svim swing državama. Arizona, Florida, Pennsylvanija, Michigan, Wisconsin, Ohio, Iowa. Putinovoj pudlici se crno piše kad izgubi

Max
3 godine prije

Ne mogu vjerovati da tako važan dokaz nisu bolje osigurali.

Mat
3 godine prije

Standardna……procedura.

Niko
3 godine prije

Bidenovi su platili ogromne sume novca nov. agencijama i javnim ličnostima da podrže Joe kao kandidata, jer ih samo predsednički imunitet spašava od propasti.

Igor
3 godine prije

@admin, zasto je iz izbrisan moj zadnji komentar?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI