Bahati Plenković uvlači Hrvatsku u totalitarizam

Bahati Plenković
447 komentara

Nakon što je predsjednik vlade Andrej Plenković spoznao svoju nemoć glede nametanja mjera građanima gradova koje vode savjesni gradonačelnici, odlučio je Hrvatsku uvesti u totalitarizam, tako što će po hitnom postupku usvajati zakone koji odgovaranju njegovoj agendi. Nešto slično je neviđeno u hrvatskoj povijesti.

Malo objašnjenje. Totalitarizam je politički sustav u kojem postoji jedna partija koja ne priznaje organiziranu opoziciju, a uređenje društva prilagođava svojim idejama. Ne postoji točno definirana granica totalitarizma tj. kada počinje i kada završava. Totalitarna vlast ne najavljuje početak totalitarizma. Totalitarizam se osjeća i kreće od momenata kada vlast postaje bahata i ne sluša bilo naroda. To se upravo događa Hrvatskoj.

Andrej Plenković je totalitarnim odlukama zabranio rad na temelju zdravstvenog statusa, a bahatost je otišla toliko daleko da ne preza od prijetnji, čak i predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću.

Predsjednik Zoran Milanović je promijenio stranu. Do jučer je bio protiv propitivanja cjepiva, ali već danas priča drugu priču i bori se za slobodu izbora. Idemo prihvatiti da je promijenio mišljenje. To se događa svima, pa može i Zoranu Milanoviću, predsjedniku vrlo oštrog jezika kojeg već i Europa proziva. Iskreno bismo se obradovali kada bi nastavio borbu za istinu i slobodu građana koje predstavlja – cijepljenih i necijepljenih.

Svi se pitaju što se događa Plenkoviću? Zašto uvodi mjere koje nisu uveli ni njegovi europski uzori tj. nalogodavci? Zašto je proces oko uvođenja obveznog cijepljenja ubrzan do maksimuma?

Odgovor je jednostavan. Nove znanstvene studije i statistički podatci jasno otkrivaju serviranu laž. Povećanje broja pozitivnih na korona virus, koji postoji od nastanka čovjeka i životinja, više se ne može kriti. 6 vrsta korona virusa su oko nas, u nama i u životinjama. Priroda je savršena i sve što se u njoj nalazi ima svoju svrhu. Jedan virus nije moguće uništiti, bez obzira na to što govore mainstream znanstvenici, osim ako želite eutanazirati floru i faunu. Na kraju ćemo imati “čist” i mrtav Planet. Nećete vjerovati ima depresivaca sa sličnim idejama.

Dakle, cijepljeni s Covid propusnicama prenose virus skoro kao i necijepljeni, čime propusnice, ne da nemaju smisla, nego su postale “dozvole za prijenos virusa”. Covid propusnice su tu da održavaju Plandemiju. Farmakomafija je ugrožena i ne želi se odreći nikad u povijesti ostvarenog profita. Na sve moguće načine mute. Izgubili su se u laži, što danas svatko vidi i razumije.

Nema više potrebe objašnjavati što se događa, nego treba djelovati na svim razinama građanskim neposluhom. Organizatori Plandemije su odlučili urušiti Planet, jer smo im se približili i počeli shvaćati kako funkcionira svijet manipulacije u kojem lukavi i kvarni iskorištavaju dobre i vrijedne. Kravatirani neradnici i manipulatori, nesposobni za bilo što osim unošenja nemira, će u novom svijetu postati klošari. E toga se oni boje. I trebaju.

andrej plenkovićcovid propusnicamjerePlandemijatotalitarizam
Pretplatiti se
Obavijesti o
447 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
AJeTo
2 godine prije

Sami su se hvalili kako nema povratka na staro.

Itd
2 godine prije

Nije Zoki promjenio stranu, nemozes biti na nijednoj funkciji ako nisi njihov igrac. Igra za ovce. A ispod radara prolazi agenda. Vjerujem da je isto sa cjepivima i dok narodi se raspravljaju o pro i kontra ispod prolazi transhumanisticka agenda.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Dame i gospodo u Australiji vojska trenira upade u domove i prisilna cjepljenja. Israel navalio cjepit djecu i trudnice iako sami proizvodaci to ne preporucuju?
Sto Vam vise treba?
Sto cekate?
Da Vam se vlastita djeca tresu pred ocima ko na 220v ?
Stanite rame uz rame uz Andriju Klarica ili Marka Franciskovica!

Emiliano Zapata
2 godine prije

Pocelo sudenje Nunberg2,veli Mila Aleckovic!
Jedino sto nije u Nunbergu i sto je lokacija tajna i sto krivci nisu privedeni,niti su poslali odvijetnike,niti primili obavijest da dodu na sud. Svjedoci,takodjer nisu pozvani,a kamoli saslisani. Neznaju se imena Sudaca,ni tko je u poroti,ni s kojeg kontinenta…
Sve je tajna ,veli Mila.

Dakle nema vise zanosenja youtuberima.
Nmojte se zanosit da ce vas neki referendum spasit,pismo ili peticija jel su tirani pregazili sve zakone i ustave.
Bog ce mozda suditi tiranima nakon smrti kao sto tvrde neki komentatori ali majkama i ocevima cija ce djeca ostat paralizirana ili umirat kao od strujnog udara to ce biti slaba utjeha!
Pomozite jedni drugima!

vlado
2 godine prije

jesi li ti uopste bio rodjen i zivio u tom sistemu

Emiliano Zapata
2 godine prije

Dragi cjepljeni,jos ste zivi i zdravi zahvaljujuci tome sto ste primili placebo ili su vas “samo sterilizirali”!
Ne cekajte da primite sljedecu dozu kako bi iskusali svoju srecu,vec pruzite otpor! Zapamtite ako ste i imali srece, neznate kakave ce srece biti vasi prijatelji,bracni partneri ili djeca!
Ne budite naivni,ovi nece stati!

ivan sever
2 godine prije

SVAKA SILA ZA VREMENA i NIČIJA NIJE DO ZORE GORJELA. Ima i ona VRH TIMORA ORO GNIJEZDO VIJE JER SLOBODE U DOLINI NIJE (Njegoš, Gorski vijenac). Kao jedinka ne mogu puno doprinijeti borbi protiv ovog ludila. Ono što mogu poduprijeti borce za pravdu, ne dati svoj glas ovim kretenima, ali najviše mogu u promjeni sebe u prevcu vjere u Boga, obiteljskih vrijednosti, morala, prijateljstva i posebno što veće SAMODOSTATNOSTI i to u najmanje dva pravca: prvo, ne sudjelovanju u svim mogućim “suvremenim pljačkaškim igrama” npr. tipa robni centri i tzv. suvremeni način života, koristeći samo ono što smatram korisnim (npr. automobil, telefon, internet isl., ali recimo uopće ne gledam TV, ne kupujem novine, ne idem na skijanja, na more isl.), drugo, u maksimalnoj samodostatnosti primjenjujući najprije maksimu PUNO IMA ONAJ KOME MALO TREBA (dakle maksimalno zadovoljstvo sa postojećim i bez žudnje za novoizmišljenim potrebama), štujem Boga, vlastitu obitelj. prijatelje i… Čitaj više »

grom iz vedra neba
2 godine prije

Tako je i Hitler… najprije je donio zakone, a onda su sve radili po zakonu. Nije da Plenki nema od koga učit. Kako će kasnije objasnit, treba se držat zakona. Kao i nacisti. I oni su se držali zakona…

grom iz vedra neba
2 godine prije

Dragi moji logičari, znate za onu – što je babi milo, to se babi snilo. Mi svi bi volili da ovo s*anje završi i da odgovorni odgovaraju. Ali to su samo naše želje. A stvarnost je da smo već popu*ili. Gotovo je. Još se samo malo koprcamo, kao riba u mreži. Možeš se koprcat, ali u mreži smo. Priča je završena.

MilanCZ
2 godine prije

Andrija Plenkovic dobio je jendostavno ulogu da likvidira Hrvatsku kao drzavu a uz pomoć svojih klansko-kooperativnih grupa i interesa to radi.Sva ta ograničenja u svijetu oko covid kazališta imaju za cilj preformacija drzava,svijeta od poltičkog,vojnog i ekonomskog.Vrhunac svega toga dolazi iduce godine kad ce biti narodu stani-pani,prihvatiti totalnu kontrolu gdje bez njihove dozvole nece se moci niti na zahod ili tvrda borba koja neće proći bez prolijevanje krvi.Narod je u mnogim drzavama ZASPAO,spava i ceka da netko drugi rijesi za njega taj gorući problem.Šta su se svi uzjebali oko tih jebenih putovnica ?Pa ovo se spremalo već godinama, a za ono što nas čeka u budućnosti najgori filmovi apokalipse bili su dječja igra. Pa šta niste skužili još do sad da vas jebu u zdrav mozak ? Plan je dva koraka naprijed, jedan nazad (uglavnom preko ljeta), pa ponovo dva koraka naprijed (naravno preko zime) i jedan nazad i mic… Čitaj više »

Starina
2 godine prije

“Zar i ti sine Brute?!”
Najpoznatiji slučaj kada su jednog tiranina ubili oni koji su mu najbliskiji.
Ima i slučaj asirskog kralja Sanheriba kad su ga vlastiti sinovi ubili. Opisan u Svetom pismu u knjizi 2.Kraljevima 19:34-37.
Čak je i Thomas Sankara, dobri predsjednik Burkine Faso također ubijen od strane najbližeg suradnika koji ga je zamijenio. Takvih slučajeva ima jako puno, vrlo su rijetke zamjene vlasti odozdo.
Oni koji su bliski suradnici tirana najbolje znaju koliko zli, pokvareni i podmukli su oni za koje rade. Da li može proraditi savjest u nekima od tih bliskih današnjih tirana širom zemaljske kugle???!!!
Ili su programirani svi odreda na nikad viđeno zlo u novojoj povijesti?!?! Da li je vrhovni gazda začepio svaku moguću rupicu kroz koju bi moglo procuriti dobro, pravda, samopožrtvovnost??!!

nekostaroime
2 godine prije

andreja plengele

nekostaroime
2 godine prije

pomolimo se za Plekovica

Ps. 109:8

prije nego lupite minus procitajte Psalam 109. i saljite dalje. protiv zla se mozemo boriti molitvom s obzirom da je svaki otpor onemogucen.

A neg.
2 godine prije

Dosli smo do stadija ljudskog drustva kad lopov nece opljackati zrtvu iz razloga jer ista nije cijepljena. Dakako, potvrda ne smije biti starija od 6 mjeseci…Da li je to totalitarizam, ne znam…

Moris
2 godine prije

Od ovakvog vladanja pa do premlaćivanja naroda a možda i pucanja u prosvjednike, mali je korak. Plenković je zaigrao vrlo opasnu igru.

Josip33
2 godine prije

Vrijeme je za organiziranje otpora.

Dupla Kamilica
2 godine prije

Jel Milanović promijenio stav o cijepljenju djece?

JaSamJa
2 godine prije

Plenki je vjerojatno dobio brojeve umrlih od cjepiva, i zna da nema nazad. Sada hapsi učiteljice likovnog, nama su u knjižnici odbili dati knjige za lektiru…tko i dalje misli da je to sve radi zdravlja (bila ta osoba cijepljena ili ne) je apsolutna budala. Dakle HDZ pljačka 30 g. i sada hapsi učiteljice. Ovo sigurno nebi radili da se boje da će izgubit izbore, jer idućih izbora možda neće biti, a ako ih bude sigurno će biti namješteni.

Tupko Glupko
2 godine prije

Najprocjepljenija nacija u Europi i jedna od najprocjepljenijih u svijetu je Portugal gdje je čak 86,4% ljudi procijepljeno.

Jučer imali 2.527 novozaraženih i prešli prag od 500 hospitalizacija:

Jutarnji list – Portugal razmatra nove restrikcije, a ‘nemaju više koga cijepiti‘. Premijer: ‘Treba reagirati odmah!‘

Vraćaju mjere.

Alen
2 godine prije

Sada ce pravi vladari,a ne ovi poslusnici poput anemicnog namjerno agresivno gurat sotonisticke mjere da bi se narod pobunio i stvorit ce haos i gradjanske ratove pi cijelom svijetu da bi se srusio stari sistem do kraja,zrtvovat ce mnoge stare vlade i prikazat ih kao zle i korumpirane(sto i jesu nazalost),a u pozadini imaju vec pripremljen novi program(NSP) i tako ce predstavit ljudima izlaz iz krize u lijepom svijetlu,ali naravno po njihovim pravilima,priprema se atmosfera za dolazak Antikrista koji ce na pocetku glumit velikog mirotvorca i vladat ce NSP,ali hvala i slava nasem Gospodu Isusu Kristu koji ce svojim drugim dolaskom rasturit bagru i razbit zube svima onima koji ne ljube Istinu.Maranata

Tupko Glupko
2 godine prije

Jutarnji list – Iz Vlade najavili sankcije dužnosnicima zbog covid potvrda: ‘Bulju i Milanoviću ne mogu dati otkaz…‘ Najavljuju se kazne od 50.000 do 100.000 kuna tko ne koji ne poštuju odluke o Covid-potvrdama i potiču na prosvjede. Covid potvrde trenutno se uvjetuju cijepljenjem ili testiranjem dva puta tjedno. Načelnik Stožera civilne zaštite, potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova RH Davor Božinović najavio da bi Stožer mogao donijeti odluku o obaveznom cijepljenju od 4.1.2022.: Jutarnji list – Božinović najavio da je 4.1. moguća velika promjena s covid potvrdama: ‘Ovisi o situaciji‘ Vlada RH neki dan donirala 300.000 doza Covid-19 cjepiva da ne propadnu zbog isteka roka trajanja. Može ih dobiti tko hoće, cilj im je da niti jedno ne propadne: Jutarnji list – Plenković potvrdio da izbacuju Lauca iz Znanstvenog savjeta: ‘Ovakav poziv na neposluh nije prihvatljiv‘ Što se trenutno dešava u Portugalu koji je procijepio 86,4% cjelokupne populacije?… Čitaj više »

George_11811
2 godine prije

Politički oportunizam stoji bolje. Bahatost i ne bi bila tako loša osobina. On vjeruje, da u novom globalističkom poretku ima mjesta za ljude poput njega. Naravno, to je samo jedna zabluda. Ali što mu još preostaje? Ukoliko projekt globalista ne uspije, u što sam duboko uvjeren, za njega i njemu slične neće biti nikakve potrebe. Oni će se ipak morati dokazati na tržištu rada u realnoj privredi.

Naoružajmose!
2 godine prije

U SRIDU, kako bi sinjani rekli….. “Organizatori Plandemije su odlučili urušiti Planet, jer smo im se približili i počeli shvaćati kako funkcionira svijet manipulacije u kojem lukavi i kvarni iskorištavaju dobre i vrijedne. Kravatirani neradnici i manipulatori, nesposobni za bilo što osim unošenja nemira, će u novom svijetu postati klošari. E toga se oni boje. I trebaju.”

Vuk
2 godine prije

Borgovi su odavno među nama

Tupko Glupko
2 godine prije

U čitavoj ovoj priči sa Covid-om ima jedna dobra stvar – imunitet preboljelima dugo traje.

Prvi slučajevi su kod nas registrirani prije 21 mjesec, tek 0,54% se reinficiralo.
U Italiji je tek 0,31% takvih.
I druge znanstvene studije pokazuju isto.

Dragan Primorac govori o tome:

Veliki preokret, nova istraživanja dokazala što nas štiti od korone: ‘Ljudima treba produžiti COVID potvrde sukladno imunosti’ – Večernji.hr (vecernji.hr)

I on je član Znanstvenog savjeta Vlade RH, valjda ga sada neće najuriti kao i Lauca, jer ne ide u prilog agendi obaveznog cijepljenja.

petar schroder
2 godine prije

Mislim a kako sam citao na jednome Francuskom portalu da su vecina politicara primila Placebo i takode gradana koji nam kaze sve je super samo me malo boli ubod.Kako citam na to portalu svi gradani nisu primili pravu.Moja jedna prijateljica je primila prije 6 mjeseci i kaze nema nikakve nus pojave dok je njeni muz prije te vakcine bio zdrav covjek i poslije druge je 3 puta bio u komi.Oni su morali da malo zavaraju narod jer da svi primili pravu i kada bi bilo toliko nus pojava ljudi bi prestali da primaju .Oni su to planirali toliko godina i morali su da paze na svaki detalj.Znali su oni da ce se puno svijeta protiviti da primi taj ekspiriment pa tamko su morali da nekima daju placebo da ljudi govore da im nije nista, A JADNI ONI KOJI SU PRIMILI PRAVU I KOJA JE DOZA U NJOJ Juce slusam na… Čitaj više »

Air Brush
2 godine prije

Ovo je samo pravljenje kaosa. Stožer je ucijenjen. Ako hoće novac moraju po-cijep/mor-iti 100% državljana. I nametnuti novi sistem bez sloboda. A ko brat mason, Plenki MORA slušati i saditi što mu se kaže. (domoljub)

mislim
2 godine prije

baveći se znanstvenim radom ko f a uči, podaci do kojih dolazim informiranjem ,nema više korone iz vuana, ljudi su je prožvakali ,trenutno žvačemo deltu.opasna je samo za one koji nemaju dobrezube za žvakanje.

Žena
2 godine prije

Ja prva Žena pišem, tj pisala sam, snažno, lijepo, pozitivno i inspirirajuće .
Više neću ovdje komentirati i izjavljujem da svi idući komentari potpisani imenom Žena nisu moji.

Irina
2 godine prije

“Kravatirani neradnici i manipulatori, nesposobni za bilo što osim unošenja nemira, će u novom svijetu postati klošari. E toga se oni boje. I trebaju.” – Odlično rečeno, vanserijski!

Žena
2 godine prije

Da malo ispravim; ja i dalje tako pišem, ali ne više ovdje.
I pozdravna poruka za sve dobre i hrabre ljude.
Niste sami, borimo se neustrašivo poput lavova i pobijedit ćemo ovo zlo sigurno. Dobro uvijek pobjeđuje.

Stjepan
2 godine prije

Bahati Plenković upravo provodi završni čin eliminacije Hrvatske ovakve kakva je zadnjih 70-ak godina …. Isto važi za cijelu europu, povratak u srednji vijek … 🤔
P. S. Npr. Uhićenje Žalac, Covid propusnice, preokret za Todorića itd., su samo platforme za prikrivanje stvarnih nakana i rabota … 😉😉

Lara
2 godine prije

Psihopatski um je započeo stvaranje kontroliranog društva i za sad mu dobro ide, provode se odluke koje donosi ministar unutarnjih poslova za očuvanje zdravlja, toliko apsurdne da riječ zdravlje gubi svoj smisao i značenje.
Dokaz da si zdrav se kupuje kineskim testom za 50 kn i s takvim dokazom i pečatom eu se ide na posao.

Grozomorni
2 godine prije

Za mene je više pitanje; zašto predsjednik Milanović ne iskoristi svoje ustavne ovlasti i razriješi i sabor i vladu te sazove nove izvanredne parlamentarne izbore. Posebno jer predsjednik Milanović jasno vidi kuda sve ovo vodi. Zašto nema snage opaliti nogom i guzicu bahatog, nedemokratskog, arogantnog primitivna od premijera.

crodaemon1
2 godine prije

Subota 15h svi u ZG

petar schroder
2 godine prije

Zasto bi ja vjerovao vladama kada nam govore da je cjepivo za nas dobro kada znamo da je za vrijeme Spanske gripe Njemacka vlada na celu Merkl za svoj kabinet porucila CELVAPAN KOJE NE SADRZI NUS POJAVE A ZA GRADANE PANDEMRIX SA PUNO NUS POJAVA I SVI KOJI SU GA PRIMILI OSTALI SU NEPOKRETNI ILI HODAJU I DANAS NA STAKAMA Tako su novine pisale kada je otkrivena afera o SVINJSKOJ GRIPI Merkl prijateljica od Klausa Schwaba je jos na vlasti mislim dok se ne izabere nova vlast a Klaus Schwab je hvali u svojoj knjizi NOVI RESET, a prosle godine je primila 3 puta Bill Gates Kada su je pitali dali ce ona primiti Astra vakcinu odmah je rekla ne a iduci dan da, posto su je savjetovali da to ne smije reci.Ja da njima vjerujem? Samo dragome Bogu vjerujem:

Pravnica
2 godine prije

I ja podržavam Milanovića i to što je promijenio stranu, ALI nemojmo ipak zaboraviti da je njegova supruga Sanja bila, citiram Bujanca,” “glavna manekenka za Astru.” Sjećate se kad je bio potres na Baniji pa je prva dama skakutala u štiklama, bijelom mantilu sa iglom u ruci i nagovarala građane. Danas, eto, druga priča. ALI ima još nešto: kad je bio nedavno, prije nekih mjesec – dva u Dubrovniku neki summit na kojemu je govorio i Đikić, bila je i ona. Njezina izjava je bila, citiram: “Onaj tko se neće cijepiti, neka se sjeti da ima odgovornost prema svojoj djeci.” Nekako ne mogu vjerovati da su muž i žena na toliko suprotnim stranama.

Nina
2 godine prije

Umesto prisile, neka jednostavno donesu propis da necijepljeni sami placaju svoju terapiju, ako obole od kovida. Sto se mene tice, ja sam antivakser jer nemam poverenja u zdravstveni sistem. Pa mi shodno tome ni ne pada na pamet traziti pomoc od njih u slucaju bolesti.

Ben Hur
2 godine prije

Treba obratiti pažnju na timing uvođenja totalitarizma. Naime do sada je Stožer bio relativno “liberalan” u odnosu na Austriju, Sloveniju, Italiju, Francusku, a Plenković je ovlaš pozivao na cijepljenje. EU mu je uhićenjem Žalac poručila ili ćeš stisnuti raju ili i tebe privodimo. I eto sad je krenuo pritisak kako bi se spasile glave u Vladi.
Anemični još nije svjestan da će ga privesti i onda ako ostvari njihove ciljeve jer je on samo pijun globalnih interesa.

Puž
2 godine prije

Vidimo se za 2-3 tjedna… možda. Napetost i strah koji pršte odavde za mene su nepodnošljivi… Sretno svim pravim logičarima

ledeno doba
2 godine prije
"Predsjednik Zoran Milanović je promijenio stranu"

ja mu još uvijek ne vjerujem.
jer on je dosada nekoliko puta mijenjao stranu..sad ovako, sad onako

da se rzumijemo- u svakom slučaju je dobro, što je sada sprašio austro-kriptićima, koji sebe nazivaju austrijska vlada, ali mogao je isto sprašiti i našoj takozvanoj vladi..

ako je Milanović stvarno nezavistan, onda će ga maknuti sa tog položaja, ako nastavi i dalje talastai..
ako nije, tojest ako je sve igrokaz po principu bad cop- good cop, onda ga neće dirati..

Eno Lauca su maknuli ili najavii da će ga izbaciti..

Zozo
2 godine prije

Ima li koji lovac na glave?

ledeno doba
2 godine prije

prvo što svi trebaju: ne treba se bojati. ne bojte se. pokažite im figu. to je već početak male pobjede. jer, oni žele da se mi bojimo, oni zasnivaju sve na strahu velkih masa.. svoju straho-vladu, prijetnje, ucjene itd.. treba reći dosta je, a prvi uvjet zato se ne bojati i sprašiti im sve po spisku…
jer oni su ti koji se trebaju bojati i bojati će se jednoga dana..
Zagreb, Split, .. beč, Paris, London, Rim, Berlin, Amsterdam, Prag.. itd.. imaju puno stabala drveća.. Ali neće ih biti dovoljno jednoga dana, kada stampedo proključa

Tupko Glupko
2 godine prije

Za ulazak u Austriju skraćuje se trajanje Covid potvrda sa 365 na 270 dana!

Austrija od ponedjeljka pooštrava mjere ulaska u zemlju: Svi testovi više ne vrijede, evo koji se priznaju – Večernji.hr (vecernji.hr)

Brzo će to na 180.
Ne vrijede više ni antigenski testovi, samo PCR test čija je valjanost skraćena na 72 sata.

Hoće li Hrvatska testirati naše turiste kada se vraćaju sa skijanja iz Austrije?
Nitko ništa ne priča o tome – ni za cijepljene (ne daj, Bože!), niti za necijepljene.
Izgleda da nije prioritet.

Melita
2 godine prije

17.11.21. Uprava za zdravlje i sigurnost na radu (OSHA) pri Ministarstva rada SADa, objavila je obustavu implementacije i provođenja obaveznog cijepljenja protiv COVID-19 koju je zatražila Bidenova administracija za privatna poduzeća. Ova objava je uslijedila ubrzo nakon što je američki žalbeni sud 12. studenoga odbio prigovor Bidenove administracije i ponovno potvrdio svoju odluku da stavi na čekanje odluku o obaveznom cijepljenju  OSHA-e, koja zahtijeva da privatne tvrtke sa 100 ili više zaposlenika osiguraju da se radnici ili cijepe protiv COVID-19 do 4. siječnja 2022. ili se testiraju na tjednoj bazi i nose masku. Prizivni sud 5. okružnog suda u New Orleansu naveo je u mišljenju da je odluka o obaveznom cijepljenju OSHA-e “krajnje preširoka” i naredio OSHA-i da “ne poduzima nikakve korake za implementaciju ili provođenje odluke o obaveznom cijepljenju do daljnjeg sudskog naloga”. Sud je prethodno, 6. studenoga donio privremenu obustavu mandata do sudskog ročišta. Odjel za rad potvrdio… Čitaj više »

Zoki
2 godine prije

FDA ZATRAŽIO DOZVOLU DA INFORMACIJE O ODOBRENJU KORIŠĆENJA PFIZER VAKCINE NE BUDU DOSTUPNE JAVNOSTI SVE DO 2076. GODINE

Smak
2 godine prije

Sva istina koja treba da se se zna sva ostala naklapanja onih koji ovdje prosipaju bljuvotine o nekoj novoj bolesti i virusu vode nas u propast.

ledeno doba
2 godine prije
    "Posljedice Covida - u nekim gradovima nema mjesta u mrtvačicama. Koliko se čeka na ukop? 'Uvodimo vanredne termine, čeka se do pet dana'"

ha, ha, ha…
evo ovakve horor komedije vrišti “istinoljubivi” RTL… koji je na sličan način proljetos vrištao o masovim grobnicam umrlih od korone u Sarajevu

Cupo
2 godine prije

Pa postoji li jebeni nacin da se srusi vlada i srusen je Plenkovic…

Zdenko
2 godine prije

Molim odgovor na pitanje. Je li Telegram grupa Zajednica uključuje cijepljenje i necijepljene, istomišljenike i neistomišljenika i one koji su pro i contra mjera protiv COVIDA.
Svima LP
Zdenko

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI