Biden ”nakratko prenosi vlast” na potpredsjednicu Kamalu Harris

Biden i Kamala
18 komentara

Predsjednik Joe Biden u petak će se podvrgnuti medicinskom zahvatu koji zahtijeva anesteziju, a predsjedničke ovlasti privremeno će biti prenesene na potpredsjednicu Kamalu Harris, navodi se u priopćenju Bijele kuće.

Kao dio rutinske fizičke kontrole, Biden će biti podvrgnut kolonoskopiji, rekla je tiskovna tajnica Bijele kuće Jen Psaki.

U skladu s relevantnim procesom utvrđenim Ustavom SAD-a, “predsjednik Biden će prenijeti vlast na potpredsjednika na kratko vrijeme dok je pod anestezijom”, stoji u njezinoj izjavi.

Tadašnji predsjednik George W. Bush dvaput je prošao istu proceduru, 2002. i 2007., prenoseći vlast na potpredsjednika Dicka Cheneyja svaki put na otprilike dva sata.

Bidenova kolonoskopija održat će se u medicinskom centru Walter Reed, američkoj vojnoj bolnici u Bethesdi u Marylandu. Ustanova se može pohvaliti namjenskim predsjedničkim apartmanima i apartmanima za prvu damu, pa čak i određenim radnim prostorom za šefa države, ako je potrebno tijekom liječničkog posjeta.

Brojni predsjednici prošli su liječenje u centru, uključujući i nedavnog predsjednika Donalda Trumpa, koji je tamo proveo tri dana dok je bolovao od Covida-19, u listopadu 2020.

BidenKamala HarrisSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mölltaler
2 godine prije

Ova Kabala mi izgleda ko transvestit.

Mahatma
2 godine prije

Mediji će reći da je ovo veliki korak za žene. Grijat fotelju dok se šefu prčka po guzici.

tihobl
2 godine prije

Sad ameri mogu pusiti kamel.

Lazar
2 godine prije

Kolonoskopija? Znaci ipak je istina da se usrao tokom sastanka sa papom, postoji slika gdje je obukao novo odijelo hahahahaha

aha
2 godine prije

prije i konačnih rezultata kod predsj.izbora kod njih,tzv.teoretičeri zavjere su govorili kako je taj Biden samo marioneta kod skidanja Trumpa s vlasti,i da će ova vrlo brzo postati predsjednica,a kome i zašto naginje poznato je. Da li je ovo trenutak ili će se uskoro dogoditi,samo je pitanje vremena.

nekoime
2 godine prije

Generalna proba.

Jery
2 godine prije

Kao sto sam i mislio 2020, Kamila zamjenila retardiranog leša da napravi pustinju!

Jery
2 godine prije

Pravilno bi bilo: Predsjednik Joe Biden u petak će se podvrgnuti medicinskom zahvatu koji zahtijeva eutanaziju, a predsjedničke ovlasti će biti prenesene na potpredsjednicu Kamalu Harris, navodi se u priopćenju Bijele kuće kao dio rutinskog plana!

2 godine prije

Pokušavaju da otkriju uzrok dementnosti – ne znam zašto u tu svrhu koriste kolonoskopiju ali lekari verovatno znaju šta rade :)))))))))))))))))

Stela
2 godine prije

“Privremeno” bi moglo značiti i do kraja mandata.

Max
2 godine prije

Kao što je Logično i pisalo

ZriBra
2 godine prije

“Biden ”nakratko prenosi vlast””Kako može prenijeti nešto što nema,,pa bidni Biden ne vladi ni sam sa sobom.
Najautentičniji predsjednik u novonormoralnom vremenu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI