Biden tvrdi da je poznavao Putina 1980-ih

Putin i Biden
26 komentara

Američki predsjednik je tvrdio da je bio zabrinut za ruskog čelnika još prije 40 godina

Američki predsjednik Joe Biden očito se psihički posrnuo pokušavajući omalovažiti Vladimira Putina, rekavši da poznaje ruskog čelnika više od četiri desetljeća i da je sve to vrijeme bio zabrinut za njega jer “nije pristojan čovjek”.

Bidenov posljednji gaf pojavio se u intervjuu za ABC News u četvrtak u Normandiji, u Francuskoj, gdje je prisustvovao ceremoniji obilježavanja 80. godišnjice Dana D. Upitan o predsjedniku Putinu, rekao je: “Poznajem ga 40 godina. On me brine 40 godina. On nije pristojan čovjek. On je diktator i bori se da održi svoju zemlju na okupu, a istovremeno nastavlja ovaj napad [u Ukrajini].”

Komentar je izazvao podsmijeh na internetu jer su promatrači istaknuli da je Putin bio tajni sovjetski agent KGB-a u Lenjingradu ranih 1980-ih. Navršio je 30 godina 1982. i radio je u Istočnoj Njemačkoj tijekom druge polovice desetljeća. Međunarodno poznata javna osoba postao je tek 1999. godine, nakon iznenadnog imenovanja za vršitelja dužnosti premijera.

“Ili Biden laže, ili priznaje da je bio u kontaktu s agentom KGB-a od 1984., ili je Bidenov mozak toliko skuhan da ne zna o čemu, zaboga, govori”, rekao je bivši službenik američkog Senata Steve Guest.

81-godišnji Biden, koji je deset godina stariji od Putina, bio je američki senator od 1973. do preuzimanja dužnosti potpredsjednika 2009. Navodno se s Putinom, tadašnjim ruskim premijerom, prvi put susreo u ožujku 2011.

Biden je više puta vrijeđao Putina, kineskog predsjednika Xi Jinpinga i druge svjetske čelnike. Na primjer, u veljači je nazvao Putina “ludim SOB-om”, a prošle je godine ustvrdio da Kinu vode “loši ljudi”. Kremlj je takve napade osudio kao “sramotne”.

Ankete su pokazale da većina Amerikanaca vjeruje da Biden nije mentalno sposoban obnašati dužnost predsjednika. Izvješće Wall Street Journala ranije ovog tjedna tvrdilo je da osim čestih mentalnih gafova u javnosti, Biden pokazuje “znakove poskliznuća” na sastancima iza zatvorenih vrata s američkim zastupnicima. Članak se temeljio na intervjuima s 45 ljudi, uključujući republikance i demokrate, koji su proveli vrijeme s predsjednikom posljednjih mjeseci.

Američki predstavnik Ronny Jackson (R-Texas), koji je bio liječnik Bijele kuće za vrijeme predsjednika Baracka Obame i Donalda Trumpa, rekao je za Fox News da je medijsko izvješće potvrdilo ono što je godinama govorio o Bidenu. “On ima značajnih problema”, rekao je kongresmen. “On ne bi trebao imati posao. Znate, to je pitanje nacionalne sigurnosti za nas.”

BidenPutinrusijaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Buničar
1 mjesec prije

Taj ne prepoznaje ni bliske suradnike a sjetio se Putina? Bravo ameriko, birajte ga jos jednom, kada se slijedeci puta javi nece znati ni kojoj drzavi je predsjednik 🙂

Maroje
1 mjesec prije

I ja sam poznavao Bidena pred 40 godina. Dobro, možda ne baš njega osobno, ali njegovu pasminu sigurno!

Max
1 mjesec prije

Ili je senilan ili je izdajnik.

vrlodrag
1 mjesec prije

Joe guzica mi je obrisana Biden.

vrlodrag
1 mjesec prije

Kažu neki da se Biden u gaće usrao na ceremoniji u Francuskoj.

onaj najglu...Dalton
1 mjesec prije

Reka’ je nami fra Jozo…
Šta to Baba?
Kakvi god bili rezultati izbora u studenom, pola Amerike ih neće priznati.

P.S.
Baba, tetka Perina kaže da je još jako mlada…
Je, kazetu je na olovki vrtila.

Koja
1 mjesec prije

KGB i US senatori ’80.-tih? Nemoguće

Jomla
1 mjesec prije

On ne zna jel’ poš’o il’ doš’o, da ga zaključaš u sobi s dvije ovce nacrtane na zidu bar jednu bi izgubio… i on k’o fol poznav’o KGB-ovca… Treba mu Javno reći: Bidni, ne jedi 9ovna već idi ća! Jbg… 😛 😛

Lucija, prva
1 mjesec prije

Nije on 10 godina stariji od Putina, nego blizu 20.

Lažu. Nađite stare slike. Kada je imao 50-60.

vigor komar
1 mjesec prije

pileci parizer belivucic milion puta gori ali amerika ga stiti! u izbornim prevarama itd

Biti-ili-ne-biti
1 mjesec prije

Postoji fotografija mladog Putina s roditeljima u Njemačkoj 1985.
Vjerojatno je mislio na tu sliku.
Zanimljivo je da slike Putina s njegovim ocem nikada nisu objavljene.

Auslender
1 mjesec prije

Svi se oni jako dobro poznaju jer su išli u istu školu zajedno imali istoga profesora a danas istoga šefa….

Schwarze Hunderte
1 mjesec prije

Ta . Što taj uopće više i zna ….

Ante
1 mjesec prije

Njihov predsjednik je toliko izgubljen da u ovakve vijesti mogu povjerovati samo vakseri. Kao što su vjerovali da je vakcina sigurna, zato sada umiru na svakom koraku.

Darko 7
1 mjesec prije

Mislim da Biden više ne poznaje niti svoje najbližnje. Bilo je stvarno previše njegovih gafova koji pokazuju ozbiljno narušeno mentalno zdravlje. Spada u kategoriju ljudi koje se ne smije pustiti same bez nadzora, kako ne mi nekim svojim iznenadnim reakcijama naštetili sebi i drugima.

Nekoime
1 mjesec prije

Poznavao je on i Napoleona, a mladi Bik mu je sjedio u krilu.

Nesko
1 mjesec prije

Ovaj demanti retard se saplice, rukuje niskim, teško da može da se seti naveče sta je par sati pre toga i rucao a seća se cara od pre 40 godina. Pa to mu ne bi poverovali ni Vucicevi penzioneri, tj. beskrajno glupo glasacko telo.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI