Bidenov režim skriva dokaze koji impliciraju Jeffreya Epsteina i obavještajne agencije u aktivnostima zlostavljanja djece

SLucaj Epstein
23 komentara

Redatelj dokumentarnih filmova Jason Bermas, u suradnji s Alexom Jonesom iz Infowarsa, sakupio je ono što njih dvojica opisuju kao “najdublji zaron u ono što se stvarno događa” u svijetu pedofilskih ucjena i honeypot operacija.

Zloglasni “popis” koji je izašao na vidjelo s pojedinostima o svim perverznjacima u vladi, medijima, zabavi, religiji i drugim stupovima društva koji su zlostavljali djecu s Epsteinom upravo sada izaziva ozbiljne valove u medijima. Krivci očajnički pokušavaju strpati mačku natrag u vreću, ali hoće li uspjeti?

Na BANNED.video, Bermas i Jones prenijeli su video istragu svojih otkrića o skrivanju tvrdih diskova i videosnimki koje su snimili pedofilski trgovac djecom Jeffrey Epstein i njegova obavještajna služba Ministarstva pravosuđa (DoJ) i Federalnog istražnog ureda (FBI) Bidenovog režima partneri u zajednici koji bilježe svoje neobuzdano zlostavljanje djece – pogledajte u nastavku:

Bill Clinton ih “voli mlade”, otkrivaju Epsteinovi dosjei

Jedno veliko otkriće koje je već izašlo o “popisu” uključuje bivšeg predsjednika Billa Clintona, koji ih navodno “voli mlade”, prema Epsteinovim dosjeima.

Mnoge slavne osobe, predsjednici i obavještajni djelatnici bili su uvučeni u shemu ucjenjivanja u kojoj su njihovi podmukli načini zlostavljanja djece snimljeni na vrpci ili na neki drugi način snimljeni kao alat duboke države za promicanje njezine globalističke agende.

Sljedeća epizoda “Ratne sobe s Owenom Shroyerom” analizira Clintonov aspekt Epsteinovih dosjea – svakako pogledajte:

Bivši predsjednik Donald Trump također je imenovan u Epsteinovim dosjeima, koji uključuju gotovo 900 stranica tužbe koju je prije više od deset godina podnijela Virginia Giuffre, jedna od Epsteinovih žrtava i bivša Trumpova zaposlenica. Otprilike dva tjedna nakon zaposlenja na Trumpovom imanju Mar-a-Lago na Floridi, Giuffre se sastala s Epsteinom.

Ostala imena koja se spominju u Epsteinovim dosjeima su britanski princ Andrew, Alan Dershowitz, Michael Jackson, David Copperfield i Stephen Hawking.

Iako prisutnost tih imena u Epsteinovim dokumentima ne mora nužno implicirati bilo koju od tih osoba u zakonske prijestupe, Ministarstvo pravosuđa i FBI Bidenovog režima sigurno žele zadržati što je moguće više stranica skrivenim od javnosti. Što pokušavaju sakriti?

Što se tiče Clintonovog otkrića, glasnogovornik bivšeg predsjednika preusmjerio je medije na izjavu iz 2019. objavljenu u ime 42. predsjednika, koji i dalje poriče bilo kakva saznanja o Epsteinovom “pedofilskom carstvu trgovine ljudima”, kako citira jedan medij izvor.

“Predsjednik Clinton ne zna ništa o strašnim zločinima za koje je Jeffrey Epstein priznao krivnju u Floridi prije nekoliko godina, niti o onima za koje je nedavno optužen u New Yorku”, stoji u priopćenju.

“U 2002. i 2003. predsjednik Clinton imao je ukupno četiri putovanja zrakoplovom Jeffreya Epsteina: jedno u Europu, jedno u Aziju i dva u Afriku, što je uključivalo zaustavljanja u vezi s radom Zaklade Clinton. Osoblje, pristaše Zaklade a njegova tajna služba putovala je na svakoj dionici svakog putovanja.”

U izjavi se dalje priznaje da je Clinton imao “jedan sastanak s Epsteinom u njegovom uredu u Harlemu 2002. godine, te otprilike u isto vrijeme jednom kratko posjetio Epsteinov stan u New Yorku sa članom osoblja i njegovim sigurnosnim detaljima.”

“Nije razgovarao s Epsteinom više od desetljeća i nikada nije bio na otoku Little St. James, Epsteinovom ranču u Novom Meksiku ili njegovoj rezidenciji na Floridi”, zaključuje se u priopćenju.

EpsteinEpsteinov rančPedofilijaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Metabaron
3 mjeseci prije

Stephen Hawking?!
Zasto bi netko NJEGA ucjenjivao ?
Mozda zato da mu ne padne na pamet da u kakvom dokumentarcu ne izlane nesto iz podrucja astrofizike ili kvantne mehanike sto ne bi odgovaralo narativu?
Nesto u vezi Sunca i sto se od Sunca relativno uskoro moze ocekivati?
Ipak nije isto ako o tim stvarima govori nekakav anonimni jutuber(koliko god strucan bio)ili pak renomirani Stephen Hawking…

xxy
3 mjeseci prije

Epstein kara u bulju pedera Obamu,Obama kara Bidena u dupe,a Hillary Clinton puši ispod stola Trumpu!Kakav pornič hahaha

Nenad
3 mjeseci prije

… kako Bog može više gledati tu bolest … tu sodomu i gomoru tzv AMERIKE?!?

Metabaron
3 mjeseci prije

Stephen Hawking?!
Ne smijem ni pomisliti na sto je to slicilo.
Medjutim , zasto bi netko NJEGA ucjenjivao ? Da ne bi mozda izlanuo pred kamerama nesto iz podrucja astrofizike ili kvantne mehanike sto ne odgovara narativu ? Nesto o Suncu i sto se od Sunca moze ocekivati u relativno bliskoj buducnosti ?
Ipak nije isto kad o tim stvarima govori nekakav poluanonimni astrofizicar na Jubitou ili pak renomirani i cijenjeni Stephen Hawking….

Max
3 mjeseci prije

To oni čine otpočetka.

Max
3 mjeseci prije

Prvi video ima nekakvog smisla jer govori o konkretnom slučaju drugi je drvljenje o pornhubu i hrpa reklama.

vanja
3 mjeseci prije

Nama savetuju pederluk,a oni jaretinu mladu.ima jedna izreka,ne znam čija je;Vino pije,vodu propoveda.

tihobl
3 mjeseci prije

Gadi mi se americko licemjerje i glumljeni purinatizam.
Mlade kurvice se kurvale za velike pare i sad glume zrtve.
A SAD su pune trinesetogodisnjaka na kreku koji se kresu za 5$. E oni su zrtve. Prvo ih je drzava (DEA, FBI, CIA…) navukla na drogu, a onda moraju podavati jedino sto imaju da dodju do kreka.
Sto lazni puritanci ne prave dokumentace kako narko industrija iskoristava djecu?

goran
3 mjeseci prije

svi če te vi odgovarati Svevišnjem

Darko
3 mjeseci prije

Ukrajinske svinje su koristile otetu djecu za transfer materijala i to svi sakrivaju..

xyz
3 mjeseci prije

Zadrogirana država pedofila, pedera i kretena.

Ivan Bgd
3 mjeseci prije

Svi dokumenti koji se objavljuju sadrze imena iz sou biznisa, nauke i penzionisane politicare kao Klinton, ali nema ni jednog imena aktuelnih politicara i ljudi koji rade za duboku drzavu!
Ne treba kometar, sve je jasno o cemu se radi, njih ce i dalje da koriste dok se ne penzionisu, ili nastradaju, ili samoubiju (sa dva metka u potiljak).

Ivan Bgd
3 mjeseci prije

Džefri Epštajn i Gilejn Maksvel su bili izraelski špijuni koji su fotografisali moćne muškarce i političare kako imaju seks sa maloletnim devojčicama, a zatim su ih ucenjivali, tvrdi Ari Ben-Menaše, bivši izraelski obaveštajni agent.
Bivša devojka princa Endrua, lejdi Viktorija Hervi, kaze da su Epštajnovi kontakti znali detalje o 11. septembru pre nego što su se desili, uključujući brojeve letova komercijalnih aviona koji će se koristiti u napadu:
„Što se tiče 11. septembra, na koji ću se više osvrnuti sutra, imam priču koja ga povezuje sa Epštajnom“, napisala je ona na Instagramu. „Znao je da će se to dogoditi, kao i njegov bliski krug. Čak su kupili avionske karte kao suvenire i nikada nisu ušli u avion. Ovo je potpuno novi nivo Bolesti.”

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI