Big Tech ponovno dokazuje da je usklađen s marksističkom dubokom državom: YouTube uklanja video, koji razotkriva umiješanost SAD-a u državni udar u Ukrajini 2014.

YouTube Cenzura
21 komentar

Nije teško shvatiti zašto Kongres ne radi ništa osim da se žali na loše ponašanje i cenzuru velikih tehnoloških tvrtki ili ”Big Techa”: Očito je da su platforme usklađene s marksističkom dubokom državom, a tvrtke koje ih posjeduju s washingtonskim establišmentom.

YouTube, u vlasništvu Googlea, to je ponovno dokazao posljednjih dana uklanjanjem tajnih snimaka, koje dokazuje da je Obamin režim bio do koljena umiješan u zavjeri za svrgavanje propisno izabranog čelnika Ukrajine 2014., jer se nije ”poklopio” s njima ili njihovim globalističkim vrijednostima.

“Bila je to jedna od najgledanijih verzija presretnutog i procurjelog razgovora između tadašnje pomoćnice državnog tajnika Victorije Nuland i Geoffreyja Pyatta, tadašnjeg američkog veleposlanika u Ukrajini, u kojem njih dvoje razgovaraju o tome tko će činiti novu vladu nekoliko tjedana prije nego što je demokratski izabrani ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič svrgnut nasilnim udarom 21. veljače 2014.”, izvijestili su ovog tjedna Consortium News.

Par raspravlja o “primaljama” neustavnoj promjeni ukrajinske vlade, a zatim o “lijepljenju zajedno”, kao i o ulozi koju bi tadašnji potpredsjednik Joe Biden trebao igrati, kao i o tome koje sastanke treba uspostaviti s urotničkim ukrajinskim političarima.

YouTubeovo uklanjanje videozapisa također pomaže objasniti zašto je Bidenov režim toliko uključen u pomaganje trenutačnoj ukrajinskoj vladi, posebno nakon što su Bidenov sin Hunter i neki od njegovih korumpiranih ”poslovnih” suradnika bili uključeni u korumpiranu energetsku tvrtku, koja im je plaćala milijune dolara da budu ”članovi odbora”.

Vijesti konzorcija nastavljaju:

”Američki State Department nikada nije zanijekao vjerodostojnost videa, pa je čak uputio i ispriku Europskoj uniji nakon što se na snimci čuje Nuland, koja govori: “Fućkaš EU”. Glavni mediji u to vrijeme bili su usredotočeni gotovo isključivo na tu neuobičajenu primjedbu, zanemarujući veći značaj miješanja SAD-a u unutarnje stvari Ukrajine.

Consortium News je više puta ugradio YouTube video u članke o svrgavanju Janukoviča. CN ga je uspješno ugradio ranije ovog tjedna u članak koji se sada piše, ali u srijedu se video odjednom pojavio na ovaj način u nacrtu članka.”

U članku je ugrađen originalni YT video s Nuland i Pyatt koji sada nosi poruku: “Video nedostupan. Ovaj video nije dostupan.”

“Video je objavljen 29. travnja 2014. i imao je 181.533 pregleda prije nego što je uklonjen, bio je među najgledanijim verzijama razgovora na YouTubeu. Osmogodišnji komentari na video također su uklonjeni”, napominju dalje Consortium News.

Ovo je snimka zaslona snimljena ranije iz videa koji je sada uklonjen.

Isti je videozapis dostupan za pregled na platformi Rumble

 

Consortium News napominje da je vrijeme uklanjanja videa nakon osam godina i dok Rusija nastavlja svoju invaziju na Ukrajinu, a SAD i Zapad ulijevaju vojne resurse i novac u borbu, preko vlade ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog u Kijevu, vrlo sumnjivo povezano.

Naravno, kupljeni i plaćeni korporativni mediji nisu pisali ništa o uzrocima rata, koji je ponajviše bio potaknut neprekidnom željom NATO-a da nastavi svoje širenje na Istok, sve do praga Rusije. Isti mediji također nisu izvještavali o “odbačenim prijedlozima moskovskog sporazuma u prosincu, građanskom ratu u Donbasu i puču u Kijevu 2014., koji je doveo do pobune u Donbasu i nasilne represije od strane pučističke vlade”, objavilo je izdanje.

Big TecheuVictoria Nuland
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 godina prije

yandex je lijek za to.

bruegel the elder
1 godina prije

Rekla je f*ck EU.

Sardelino
1 godina prije

Ukrajinska tajna služba je bila zatečena dešavanjem na Majdanu.
Stotinjak civila, sudionika protesta i policajaca koji su održavali red ubijeni su od strane organiziranih snajperista.
Masakr je planiran i izvela ga je CIA.
A o tome bi se nešto moglo priupitati i Klička.

1 godina prije

Bit če tri dana, kad sam pisao o tome? Jer tada je objavio video, kojeg smo vidjeli več pre puno godina, srpski medij… I opet, da, f*ck EU!!!!

mrdo
1 godina prije

Kakve veze diktatura kapitalista ima sa marksizmom?

1 godina prije

Ma kakav marksizam, o čemu pričate?!?!?! Delirantno stanje ili žbirski zadatak sijanja konfuzije? Marksizam znači (uprošćeno): – klasna borba – preuzimaje proizvodnih snaga u ruke proletera – ukidanje privatnog vlasništva nad sredstvima za rad (osobno vlasništvo ne bi bilo dirano ukoliko nije stečeno izrabljivanjem). Ono što plutokrati smjeraju je (i ovo uprošćeno): – klasna pobjeda, definitivno pokoravanje proletarijata i spriječavanje da se ovi organiziraju kao klasa – osigurati se da proizvodne snage ostanu u rukama malobrojnih hiperbogatuna – ukidanje svakog vlasništva za proletere (ne samo privatnog u smislu proizvodnih snaga, već i onog osobnog!), jedino vlasništvo ostaje ono plutokratsko – sam proleter postaje de facto vlasništvo plutokrata, jer može raditi samo ako mu oni dozvole, kretati se samo ako mu oni dozvole, liječiti se samo ako mu oni dozvole, itd. Dakle, ne radi se niokakvom “marksizmu” nego o *neorobovlasništvu*. A marksizam (koliko god meni osobno bio antipatičan) je upravo jedna… Čitaj više »

tihobl
1 godina prije

Vergilius zar nisu primjetio da u poslednje vrijeme ovdasnji britanski agenti koji glume krajnje desnicare bas guraju tu tezu?

Strah je da narodi ne pocnu preispitivati kapitalizam i postdemokratiju. A ako pocnu preispitivati docice do zakljucka do kojeg sam dosao ja: kapitalizam + demokratija = put u robovlasnistvo. Dokaz je duzniscko robstvo u koje tone stanovnsitvo zapada. A odale je mali korak do ozakonjenja robovlasnickih odnosa. A drugi dokaz je da u Kini kapitalizam funkcionise dobro. Lonon Siti koji je finansirao razne -izme boji se preispitivanja sadasnjeg drustvenog uredjenja. Svaki izam koji nije pod njihovom kontrolom je opasan.

Lucija, prva
1 godina prije

Evo dva mišljenja o ulozi medija:

“Tu su sredstva masovne komunikacije potpuno transformisana u oružje dezinformisanja.
Ljudska potreba za istinom se ignoriše do krajnjih granica.
Uspešnost tog metoda je bila neuporedivo slabija, kada je s druge strane velika i organizovana sila kao Rusija. Učinkovitost je znatna samo na Zapadu gde je to pre svega služilo podgrejavanju histerične rusofobije“”

“U medijskoj sferi to je samo nastavak procesa promene uloge medija u društvu, od nečega što je služilo oslobođenju pojedinca u sredstva za uspostavljanje totalitarizma, …”

BTK
1 godina prije

Fuć fuć fućkanje

DLM
1 godina prije

hi, hi, hi, dete drago ne znam u koju si ckoliju isoo ali vidim da su te gadno sj*bali, pa ti ne znas znacenje osnovnih pojmova, (novce sto si potrosio na tu ckoliju su baceni uzalud) ali nova vremena i neki novi duh siri se po svetu i valjda stigo i odje.
@Tihomire, demokratija je samo drugo ime za kapitalizam, demokratija ne moze opstati van kapitalizma i po pravilu svaka demokratija zavrsi u tiraniju (demoNkratija), zasto receno je puno puta, danas se upravo sve to dogadja pred nasim ocima.

nessy
1 godina prije

“Fuck the EU”! Sto tu nije u redu? Ameri su shvatili postojece stanje, to koriste i trude se i dalje razjediniti tu smijesnu organizaciju. EU, kao zajednica postoji samo na papiru. Mogu se dogovoriti o velicini uzgojenog krastavca, i slicnim presudnim stvarima. Kada se radi o necemu stvarno vaznom, svatko vuce na svoju stranu. Konsenzus? Kako da ne. Od svih EU vodja, istice se jedino Orban (voljeli ga ili ne), koji se trudi napraviti nesto (gorivo 9kn, zamrznute cijene hrane) u interesu stanovnika zemlje kojom vlada. I uspjeva, svaka mu cast. Naseg vrlog Plenkovica, ne brinu tako prizemne stvari, kao cijena goriva i hrane. On je orijentiran na ono stvarno vazno, prepucavanje sa Milanovicem, zastitom poluretarda, ministara koje ima u vladi, i najvaznije, lizanjem EU anusa. Pa i prije nego stigne “EU direktiva”, nas predsjednik to primjeni. Samo naprijed ‘el prezidente’, Brisel ceka na tebe, ne znam kako uopce funkcioniraju… Čitaj više »

zeus
1 godina prije

marksistična duboka država ??
kdje je avtor teksta pronašao taj izraz ? dali su riječi ,,kapitalistična duboka država,, več cenzurisano zabranjene ?

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

Najveće ZLO na planetu USA nasilno je mjenjala režime u 176 slučaja, po stom ili slićnom receptu kao i u Ukrajini. No činjenica je da USA uvijek i svuda podržava NAZISAM I FAŠIZAM.

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

Svi EU političari ne brinu o interesima nacije i naroda od koga su izabrani već više rade i brinu o interesima bjelosvjetskih gangstera koji već posjeduju preko 52% svega na planetu,

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI