Bijela kuća evakuirana zbog kokaina

Kokain pronadjen u Bijeloj kuci
30 komentara

Tim za opasne materijale pozvan je na teren nakon što je otkrivena prvobitno nepoznata tvar, potvrdile su vlasti

Bijela kuća i okolno područje evakuirani su u nedjelju dok je Tajna služba istraživala nepoznatu tvar pronađenu na tlu za koju se pokazalo da je kokain, potvrdile su vlasti. Teren je očišćen “kao mjera opreza” nakon što su službenici u odorama Tajne službe uočili “nepoznati predmet u kompleksu Bijele kuće” u 18. ulici i Aveniji Pennsylvania, rekao je glasnogovornik Tajne službe novinarima u nedjelju.

Tim za opasne materijale Vatrogasne službe Washingtona poslan je radi procjene otkrivenog, dok je Tajna služba zatvorila više ulica u području oko Bijele kuće. Hitna medicinska služba DC-a ubrzo je smatrala da tvar nije “bezopasna” i ulice su ponovno otvorene. Tajanstvena tvar testirana je kao “kokain hidroklorid”, potvrdila je snimka iz DC Fire i Hazmat koju je Tweetao radio izvjestitelj, OpenMHz. Kokain je u SAD-u narkotik s popisa II, što znači da ima veliki potencijal za zlouporabu i ovisnost te ga je protuzakonito posjedovati bez liječničkog recepta. Tajna služba navodno još uvijek istražuje podrijetlo tvari u nedjelju navečer.

Rečeno je da su lokalne vlasti u stanju pripravnosti nakon incidenta koji se dogodio rano u nedjelju ujutro u kojem je nekoliko eksplozivnih naprava i “objekt u stilu Molotovljevog koktela” eksplodirao ispred triju tvrtki na sjeveroistoku grada. Osumnjičenik je još uvijek bio na slobodi u vrijeme kada je kokain otkriven u Bijeloj kući. Korisnici društvenih mreža iskoristili su priliku da se rugaju Hunteru Bidenu, sinu predsjednika Joea Bidena, čije su borbe s ovisnošću o drogama dobro dokumentirane i priznaju ih i otac i sin, ističući da je nedavno prisustvovao svečanoj večeri u Bijeloj kući. Međutim, nisu pronađeni nikakvi dokazi koji bi otkriće povezali s ambicioznim umjetnikom.

Proizvodnja kokaina je na rekordnoj razini, prema izvješću koje je ranije ove godine objavio Ured Ujedinjenih naroda za droge i kriminal. Rekordne zapljene droge, u najvećoj narko-podmornici ikada u povijesti, na otvorenom moru izvan Novog Zelanda i u belgijskim lukama, gdje je pronađeno toliko kokaina da se nije moglo uništiti standardnim metodama.

Bijela kućakokainSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
30 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tatamata
9 mjeseci prije

jel to ostalo od zadnjeg posjeta qulcopianista ?

Ivan Bgd
9 mjeseci prije

Odkud kokain u Beloj kuci!
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

ime
9 mjeseci prije

šta je hanter bio kod čaleta?

Antee
9 mjeseci prije

Bio Zelensky s Hunterom pa malo zabrijali na pedofiliju&bijelo…

tatamata
9 mjeseci prije

prasak faks helizim ????

Primat
9 mjeseci prije

House of white.

Kosir i Bat
9 mjeseci prije

Ma to je Bidet opet zagubio lijek za senilnost pa da ne ispadnu staracki dom izmislise da je koka.

Istina
9 mjeseci prije

Ostavio Zelenski ili mu je štek tamo.

Skutija
9 mjeseci prije

Hunter bio kod oca u podjetu

Objektivno
9 mjeseci prije

Ma to se brački kamen Bijele kuce osipa.

Captain
9 mjeseci prije

Bajdenu sin bio u posjeti 🤣🤣🤣

Max
9 mjeseci prije

Nekom se prosuo inhalator.

eks
9 mjeseci prije

Holivudski glumac Džim Kavizel upozorio je da CIA upravlja najvećim pedofilskim lancom na svetu i da su neki od najmoćnijih svetskih ličnosti članovi toga. Izjavio je : “Holivudska elita hoće da me ubije jer razotkrivam pedofile i trgovinu decom “. Poznati glumac Mel Gibson je takodje na “listi za odstrel” , jer je 2017. godine govorio “Holivudska elita hoće da me ubije jer sam raskrinkao lanac pedofila” .
Očigledno je USA postala Sodoma i Gomora . Amerikom vladaju satanisti, pedofili, pohlepne psihopate , LGBT, transrodni i drugi izopačeni likovi .

Adriana
9 mjeseci prije

To je još iz epruvete C. Powella.

9 mjeseci prije

I vi se pitajte što su šizofreni u usa , pa moraju biti kad kokain hoda bijelom kućom…

Terminalna faza !!

jupiter
9 mjeseci prije

kokain ? bas se cudim tako fini i primeran svet

Outsider
9 mjeseci prije

Ništa slučajno. Najprije poruka u stilu: navukli ste nas i ostavili. Zna se od koga….

Iskren
9 mjeseci prije

Ne zove se slucajno “Bijela kuca “

Josip
9 mjeseci prije

Pa sad je jasno zašto se Biden ruši, popikava, priča o kraljici, spava na govornici i lupeta gluposti. Kakvo uklanjanje, dajte mu još da se što prije taj drek predozira 🙂

ljena bitanga
9 mjeseci prije

Aah… Čemu čuđenje?! I kod na ima bijelog na Kaptolu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI