Boris Johnson razgovarao o mogućnosti da Zelenskom ponudi utočište u Velikoj Britaniji

Zelenski i Johnson
17 komentara

Britanski premijer Boris Johnson rekao je za Sunday Times da Zelenski redovno razgovara s njim i da je „apsolutno šarmantan momak, ali se pokazao i kao inspiracija“.

Prema riječima britanskog premijera, razgovaralo se o mogućnosti da Zelenski i njegova porodica dobiju utočište u Velikoj Britaniji, ali „Volodimir je uvijek bio jasan, njegova dužnost je prema ukrajinskom narodu; on će ostati tamo, on će se brinuti o njima. Moram reći da mu se divim”.

Ruske snage i milicije Donbasa nastavljaju napredovanje u Ukrajini. U subotu, 19. marta, rusko vazduhoplovstvo gađalo je 59 ukrajinskih vojnih infrastrukturnih objekata i oborilo 5 bespilotnih letjelica, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Rusija je pokrenula operaciju u Ukrajini 24. februara, nakon što je Kijev pojačao napade na Donbas, što je dovelo do masovne evakuacije civila iz Donjecke i Luganske Narodne Republike. Predsjednik Vladimir Putin je istakao da je operacija počela kako bi se zaustavio genocid nad ljudima u regionu, dodajući da je cilj Rusije demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine.

boris johnsonukrajinaVelika BritanijaVolodimir Zelenski
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ogo
2 godine prije

A Azov?

nekoime
2 godine prije

Budete vas obadvojica završila u Tel Avivu, među vašim narodom.

Detektor
2 godine prije

Bogati ovaj mali ćifutski komedijaš postaje novi Che Guevara, Martin Luther King ili Obama. Nova ikona “naprednih i demokratskih snaga” širom svijeta. Sve je mlad, zgodan, pametan, hrabar…ma savršen. Ustvari bio bi savršen da mu je boja kože nešto tamnija, ali pošto pripada izabranom narodu ta ultimativna vrlina poništava sve moguće nedostatke pa i nedostatak melanina u koži.

Peter Tosh
2 godine prije

Big Bang

tihobl
2 godine prije

Ne gine mu novicek ako dodje u Englesku.

Mali zloco
2 godine prije

A gde ce onda njih dvoje da kidavela iz GB kad uskoro dodje vreme za to?

abc
2 godine prije

Britanski premijer Boris Johnson rekao je za Sunday Times da Zelenski redovno razgovara s njim i da je „apsolutno šarmantan momak, ali se pokazao i kao inspiracija“.
Pa onda če moči da sa falusičima zajedno igraju na klavir…

Sve samo HDZ NE
2 godine prije

I o čemu su još razgovarala dva LOPOVA I PREVARANTA, osim o lopovlucima, provizijama i prevarama.

Nena
2 godine prije

Pa neka dve dvorske lude zajedno sviraju klavir znate čime..

abc
2 godine prije

Pimpič na klavirčič…

Lucija, prva
2 godine prije

Pa, za one kojima nije poznato. Velika većina tajkuna i poslanika Ukrajine ima lovu i familije u V.B.: prema inf. iz prve ruke, također poslanika, 1. Zelenski, “2. Порошенко П. А. – У иностранство је изнео готовине у вредности од око милијарду долара. Више од две милијарде долара одраније има на страним рачунима. Деца су му одавно у Великој Британији. 3. Кучма Л. Д., заједно са зетом Пинчуком В.М. – Имају више од три милијарде долара на рачунима у банкама Италије, САД и других земаља. Сви Кучмини рођаци, као и сам Пинчук, побегли су у иностранство. 4. Аваков А. Б. – Више од две милијарде долара има у САД и другим земљама. Све рођаке пребацио је у иностранство. 5. Јермак А. Б. – Шеф кабинета председника Украјине, око милијарду долара има на страним рачунима. Породица ме се налази у Великој Британији. 6. Тимошенко К. А. – Заменик шефа кабинета председника… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI