“Boss ljevičar”, koji posjeduje veganske kompanije uhvaćen u manipulaciji

Ne baš veliki ljevičari
31 komentar

Direktor ljevičarske tematske veganske “mesne” kompanije molio je radnike da ne ulaze u sindikat, tvrdeći da će to kočiti napore kompanije da “promijeni svijet”. Lažno meso najbolje začinjavaju grumeni licemjerstva.

No Evil Foods nudi niz  veganskih, mesnih pripravaka ljevičarske tematike, s imenima poput “Druga Clucka“, Pit Bossa i El Zapatista, zamjena za chorizo, čije je ime ukaz na anarho-socijalističku militantnu grupu s juga Meksika.

Iako tvrtka lako prihvaća ljevičarske ideale u marketinške svrhe, čini se maksimumom dosega njihovih vrijednosti. Šef tvrtke, Mike Woliansky, snimljen je tijekom obveznog okupljanja radnika, pozivajući radnike da se ne pridružuju sindikatu.

Do sastanka je došlo kad je No Evil Foods želio odbiti sindikalni pogon u svojoj tvornici u Weavervilleu, u Sjevernoj Karolini, no ovog tjedna u časopisu Motherboard objavljene su video snimke molbi Wolianskog.

U videu, Woliansky nekoliko puta poziva radnike da glasaju sa “ne” na sindikalnim izborima i izgovara grandiozne tvrdnje da će sindikat onemogućiti sposobnost kompanije da “spasi živote” i “promijeni svijet“.

Izvršni direktor rekao je da je ulazak u sindikat prehrambenih i komercijalnih radnika (UFCW) sličan “spajanju vašeg vagona s ogromnom organizacijom s visoko plaćenim rukovoditeljima, poviješću skandala i pružanjem podrške klaonicama”.

“Iskreno vjerujem da bi upravo sada sindikat bio užasna stvar za vas i za No Evil Foods”, rekao je Woliansky radnicima tijekom sastanka, koji se održao početkom ove godine. “Sindikalni kontakt mogao bi samo umanjiti naš utjecaj u vremenu kad je to tako važno u svijetu … Ako su ovdje izbori, molim vas da glasate sa ”ne za sindikat”.

Nakon niza obaveznih sastanaka, radnici No Evil Foodsa glasali su protiv ulaska u sindikat neovisnim glasanjem. Medijski izvor ”TheAppeal” izvještava da je tvrtka otpustila nekoliko radnika, koji su posljednjih tjedana vodili sindikat. No Evil Foods prodaje svoje mesne proizvode u 5.500 trgovina širom Sjedinjenih Država, ali i preko interneta.

Slučaj Evil Foods i odluka radnika da ne ulaze u sindikat, pokazuje ljudsku psihu većine koja ne može dokučiti dalje od sutrašnjeg tanjura, dok s druge strane vidimo koliko zaista vrijede “velike riječi” manipulatora o boljem sutra i društvenim promjenama. Još jedan dokaz da pošteni i odgovorni pojedinac stvara pošteno društvo.

liberalni kapitalizamsindikat
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Barba
3 godine prije

Ah, licemjerstva, manipulacije i laži, koja ponekad bivaju začinjena s nesvjesnim/namjernim sadizmom. Ako ga možeš pronaći među bliskim prijateljima, gdje ga neće biti i u korporativnim sferama. Nepostojanje iskrenosti, onoga što osobno smatram najbitnijim u bilo kakvom bliskom odnosu. Iskrenost, pa i po cijenu kozmosa. Jedino se tako može dalje. Spokojnije.

Zlatko
3 godine prije

zločesto…. & nemreš ti skužit vegeterijance jer vjerojatno svaki dan jedeš leševe zaklanih životinja koje nazivaš meso

Red Dog
3 godine prije

Lose vesti za ljubitelje vera i nacija. Zapravo za sve ljubitelje -izma.
-Izmi su postali brand i omladina „igra uloge“ kroz zivot. Menja -izme u skladu s onim sta smatra da joj je trenutno korisno. Savrseni konzumenti. -Izmi se biraju kao roba sa police u supermarketu.
Prema tome je i socijalizam postao brand. Koliko njih nose majce sa Che Guevarom, a nemaju pojma sta je socijalizam? To je… modni statement.
Generalno tendira omladina, dok nema posao i sopstveno stanovanje da bude „socijalisticka“. Zapravo, zbog kontaminacije, libertarijanci, sto je neka vrsta ekstremne desnice i nema veze sa socijalizmom. Kasnije, kad treba da plate porez, postaju desnicari. Ali dok su mladi su mnogi socijalisti zbog pritiska okoline.
Trziste je identifikovalo to brandiranje i nudi im seriju proizvoda u skladu sa potraznjom. „Levi´s“ ili „socijalno odgovoran“, to je isto.

zeus
3 godine prije

Slučaj Evil Foods i odluka radnika da ne ulaze u sindikat, pokazuje ljudsku psihu većine koja ne može dokučiti dalje od sutrašnjeg tanjura,..
———————

tako kao što smo krajem 80-h sa gnušenjem odbacili socializem i radničku samoupravu , razprodali sve fabrike i pola infrastrukture , odrekli se zaštitnih carina i otišli po koljenima u ,,švabsku canossu,, kao henri četvri da dobije ono što ima ,,zapad,, – to jest lizinge , kredite i barbarski kapitalizam ….

Patriot
3 godine prije

Snowflake Soy boys

istrazuj
3 godine prije

“… pokazuje ljudsku psihu većine koja ne može dokučiti dalje od sutrašnjeg tanjura…” Ovo je na zalost upravo tako. Siguran sam da 99.9999% mladih (a i starijih, koji su bili i ostali zaglupljeni sistemom) – naprosto smatraju da su “dostignuca” koja trenutno imaju – prakticki oduvjek takva! Dakle smatraju da je napr : – radno vrijeme od 8 sati – godisnji odmor – penzija …. … nesto sto je “Bogom dano” – i da je takooduvijek bilo! Na zalost – preveveliki je broj takvih glu#aka! Nista od ovog sto sam gore pobrojao – nije postojalo – jos prije 150 godina u Njemackoj! U drugim EU drzavama – jos je i kasnije doslo! Na zalost – niko od takvih glu#aka niti ne pomislja – da su sa ta “dostignuca” ginuli i borili se milioni radnika po cijelom Svijetu! Takvim glu#acima – nije jasno – da isto tako kako su radnici dobili… Čitaj više »

Bosanac
3 godine prije

Nemam nista protiv vegana, al znaju se ponasati kao nekad pusaci koji su prestali pustit, pa onda svi trebaaju prestat jer su oni prestali

Draguljće
3 godine prije

Dosta je vidjeti sliku, slika puno toga govori.
Vidi se da je ovo ZLO lijevo orjentirano na političkom spektru, antifa i soroševi teroristi, mislim da nema većeg zla od ovih, ovo su jako opasni a i ružni ljudi, ona je ružna kao grob.
I onda kažu da je fašizam največe zlo. E nije komunizam je največe ZLO.

Kkk
3 godine prije

Tesla je govorio da se jede zob ,a ne krave.Kod Arijaca je krava sveta zivotinja(kao i u indiji jer su nekad tamo zivjeli ).Zato Arijci jedu sir i mljeko a druge rase bas i ne. Slaveni su najvece Arijsko pleme.Arijac – plemeniti. I imaju svoje slavjansko arijevske vede i bogove.Bijelo mlijeko,bijela rasa,, primjer su slovenci.

Max
3 godine prije

Lažnjak kao i Greta

Lucija
3 godine prije

Ajatolah (?)

Manipulacije su puno starije…postoje otkad i ljudski rod.
A i ti manipuliraš u svom komentaru sa “whataboutizmom”…

Btw, kod onog teksata o fuckografu spomenuo si – Ivu.
Kojeg ovdje nema mjesecima…a t i ovdje oko dva tjedna…? 😃

A leopard can’t change its spots …

Btw za jednog bogatog obrtnika 😃 …dosta si na portalu…

Lucija
3 godine prije

“…odluka radnika da ne ulaze u sindikat, pokazuje ljudsku psihu većine koja ne može dokučiti dalje od sutrašnjeg tanjura,..

😃 Tko je brojio glasove…?
Ne kažem da je rezultat nemoguć, ali…ipak je malo vjerojatan.

Kkk
3 godine prije
Patriot
3 godine prije

Dragi moji Vegetarijanci i vegani. GMO soja je otrov koji sadrzi 100 puta vise estrogena od normalno uzgojene soje. Danas se soja dozira gotovo u sve proizvode kao obavezan dodatak. Ima je u cokoladama, keksima, pekarskim proizvodima, salamama, sirevima.. Nedavna istrazivanja su pokazala da u burgeru koji pojedete u Mc Donaldsu ima 50 puta vise estrogena nego sto bi ga trebalo biti. Dakle mijesaju GMO soju u meso. Pivopije da budu na oprezu jer soja se ubacuje u spravljanju piva. Poljoprivredne povrsine u svijetu postaju sve vise uzgajalista GMO soje jer je unosan biznis. Soja se tretira teskim pesticidima tako da u poljoprivrednim zonama u kojima se uzgaja zivot postaje nemoguc. U Paragvaju je unisteno 30% sume gdje sad raste GMO soja. Stanovnici koji zive u tim podrucjima suocavaju se sa teskim poslijedicama za zdravlje. Djeca se radjaju sa degeneracijama, bez udova, slijepa. Amazona nestaje pod pritiskom soja lobija. Evo… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI