Mađarski dužnosnik i diplomati EU među 25 muškaraca koje je policija uhitila tijekom raskalašene zabave

József Szájer
28 komentara

Zastupnika Europskog Parlamenta i nekoliko diplomata policija je uhitila tijekom prisustvovanja na raskalašenoj zabavi, u jednom baru u središnjem Bruxellesu, a lokalni mediji izvještavaju da je zastupnik pokušao pobjeći s mjesta događaja kroz prozor.

Policajci su navodno naišli na 25 golih muškaraca koji su uživali u ovakvoj vrsti zabave, uz piće i drogu, kada su u petak navečer upali na mjesto događaja, u ulici Ruedes Pierres, u belgijskoj prijestolnici. “Prekinuli smo raskalašenu zabavu!”, priopćio je izvor za belgijske novine La Dernière Heure (DH). Zastupnik Europskog Parlamenta József Szájer priznao je u utorak da je bio na “privatnoj zabavi”, a da je “pogrešni korak” bio “strogo osobne prirode”. “Molim sve da moju grešku ne preslikavaju na moju domovinu ili na moju političku stranku”, dodao je. Szájer je dao ostavku iz mađarske vladajuće stranke Fidesz.

Tužiteljstvo je izjavilo da je prolaznik prijavio policiji da je vidio muškarca koji je pokušavao pobjeći kroz prozor.

“Čovjekove su ruke bile krvave. Moguće je da je ozlijeđen tijekom bijega. U njegovom ruksaku pronađene su opojne droge“, navodi se u priopćenju državnog odvjetništva. “Čovjek nije mogao predočiti nikakve osobne dokumente. Otpratili su ga do mjesta prebivališta, gdje se diplomatskom putovnicom identificirao kao S. J. (1961.).“

U Belgiji je zabranjeno okupljanje više od četiri osobe, a na snazi je i policijski sat, u cilju ograničavanja širenja Covida-19. Svi prisutni na zabavi dobili su novčane kazne zbog kršenja ograničenja. Javno tužiteljstvo u Bruxellesu obaviješteno je o incidentu i odlučilo je pustiti zainteresirane strane bez daljnje optužbe.

Szájer je u izjavi rekao da mu je policija izrekla “službeno usmeno upozorenje” i odvela ga kući. Rekao je da se nije drogirao i dodao da mu je “žao” te da “duboko” žali što je prekršio propise o koronavirusu. “S moje strane to je bilo neodgovorno. Spreman sam platiti novčanu kaznu“, rekao je.

BruxellesuCOVID-19
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
hiber
3 godine prije

Jebo ga Šoroš.🥵🥵🥵

Drima
3 godine prije

Bagra pokvarena kabalistička!

Miljac
3 godine prije

A tko su ostali diplomati EU? Diplomati su kao i mađar. Zašto samo mađarsku spominjete? Hoće li u sljedećem nekom skandalu među svima biti naglašen poljski državljanin?
Primjećujem da su članci autora J.V. obmanjujući.

Trt
3 godine prije

Lako za kaznu, ali kako ćeš ženi objasnit di si bio…

Max
3 godine prije

Sramota ali spominjali smo privilegirane elite koje orgijaju dok zatvaraju narod.

politicki nekorektan
3 godine prije

…negde su spominjali gang bang…mrak, dahtanje,golotinja, ne znas ko koga, kad madjar u zabavu ubaci ljutu papricicu–to je ona koja se prodaje pod imenom>zar sa balatona>— jaooo, nasta cika , vika guranje , vadjenje…njemu se brada zapetlja u necija muda,ludilo,turbo cardas..jbg. uleti murija i kraj idile…belgija je to bato ,belgija…kazu da su jednom od prisutnih morali iz bulje vaditi belgijske praline–nisu se otopile–ali to je jos ne provereno….nastavak??

Kile
3 godine prije

Odvratno, ovako su i stari Rimljani pred kraj, raspad sistema

Tak
3 godine prije

Zanimljivo, jedino je mađarski državljanin imenovan

Tak
3 godine prije

Ima onaj stari vic kad Mujo i Haso zalutaju na orgiju (hetero orgiju, tada se nije trebalo naglašavati) i rečeno im je – kada se ugasi svijetlo, kreće akcija. Svijetlo se ugasi no Mujo ga upali. Pa se opet ugasi, a Mujo ga opet upali. Netko ga opet ugasi kad Mujo opet upali svijetlo. Zaviče Haso – “Što ti je ba Mujo?” kad mu ovaj odgovori “Dosta mi je ove orgije, već treći put pušim k…c”!

Buzz
3 godine prije

Mene zanima jeli i nasa radodajka od PM bio u kompaniji? Mislim, ne brinem se ja za njegov supcic, ionako mu je odavno razdrljen nego jeli im opet sta obecao u ime naseg naroda?

Linda
3 godine prije

Kao da bi ih neko i uhitio da nije bio medju njima Madjar, takve su bakanalije redovan zivot evropske bagre ispričavam se, elite, ali nisu interesentni a sada mozemo ocekivat da tako slicno uhvate i kojeg Poljaka na visokoj funkciji

3 godine prije zadnji put uredio Linda
Daniel Plainview
3 godine prije

Jedina pozitivna stvar u Europskom parlamentu je HIV.

Umlatitelj Levicara
3 godine prije

Primao je cjepivo guzicu na suho !

xxx
3 godine prije

ahaha,prepoznali ste se

Tom
3 godine prije

Jel ko vidio pikulu

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI