Britanske škole u kaosu dok TISUĆE djece bez Covida šalju svojim domovima u samoizolaciju tijekom započinjanja dopunske nastave

Djeca-COVID-Samoizolacija
10 komentara

Zbunjenost vlada među roditeljima jer se cijeli razredi prazne zbog pojedinačnih slučajeva Covida, nakon što nam je vlada rekla da djeca vjerojatno neće imati ozbiljne posljedice. S danima ljetnih praznika, obrazovanje poprima još jedan veliki pogodak.

To je to. Ne više. Niti jedne riječi. Najnoviji vladini pogrešni koraci u rješavanju pandemije koronavirusa doveli su do samo jednog zaključka: naši čelnici nemaju pojma što rade. Ako naravno ne govorite o nekadašnjem ministru zdravstva Mattu Hancocku i njegovim lutajućim rukama.

Jer otkrivanje naglog porasta broja učenika poslanih iz Engleske iz škole zbog Covida jednostavno nema smisla. Zapanjujuće je da 375.000 djece – što je 130.000 za samo jedan tjedan – borave u svojim domovima nakon što su mjesecima zaključavanja već pretrpjeli razorne dugoročne posljedice za svoje obrazovanje.

Kolega mi govori o svom osmogodišnjaku koji je 10 dana stavljen u samoizolaciju nakon što je jedno dijete u klasi od 30 osoba zaraženo virusom. Ista situacija u drugom razredu u njezinoj godini. To znači da je ukupno 600 školskih dana, nazovite to 3600 nastavnih sati, izgubljeno za te učenike, a ovo je samo jednogodišnja kohorta u jednoj engleskoj školi. Za to nema nadoknade.

Ono što je zabrinjavajuće je da velika većina učenika koji se samoizoliraju čine to zbog potencijalnih kontakata u školi ili zajednici. Samo četiri posto od ukupno 375.000 stvarno su potvrđeni slučajevi.

Koliko bi roditelja bilo spremno poslati svoju djecu u školu, znajući da su šanse da njihova djeca uhvate Covid četiri naprama 100? Nisu svi, naravno, ali preostalo je samo nekoliko tjedana prije duge ljetne stanke za 8,9 milijuna školskih učenika u Engleskoj i katastrofe u posljednjoj akademskoj godini, svako vrijeme provedeno na nastavi zasigurno je na dobitku. Zašto ne bi dali razdraganim mamama i tatama izbor?

Jer, oprostite mi ako spavam, ali čini se da se sjećam da su nam rekli da su djeca, posebno ona mlađa od 18 godina, za koja se trenutno niti ne trudimo cijepiti, rjeđe zarazila koronavirusom i ako to učine, malo je vjerojatno da će razviti ozbiljne simptome, koji bi mogli trebati hospitalizaciju? A ako to više nije slučaj, zašto onda ne postoji zahtjev za uvođenjem imunizacije za djecu?

Idiotizam ovog položaja za glavne učitelje – a ja im sigurno ne zamjeram, uostalom, oni slijede vladine smjernice – jest da mnogi od nas sada imaju djecu koja će pohađati programe ljetne škole – nazovimo ih pravim imenom, dopunsku nastavu – dok se istodobno, tijekom stvarnog školskog roka, ta ista djeca šalju kući i govori im da se samoizoliraju. O čemu se radi? Trebaju li se obrazovati ili biti u izolaciji?

Nažalost, teleporter ne radi, pa ne mogu činiti obje stvari istovremeno.

Cijeli scenarij cjepiva koji smo prodali prošle godine, gdje bi potpuno cijepljena populacija mogla slobodno lutati zemljom, jednostavno se nije ostvario i čini se da nitko nije spreman zapravo naznačiti datum kada bi to mogao biti slučaj. Ako ikad i bude.

U međuvremenu, središnji teren u Wimbledonu svakodnevno se lijepo popunjava, Wembley bi trebao dočekati ukupno oko 200.000 navijača za finale Europskog prvenstva, a pravila se izmjenjuju kako bi se omogućilo stranoj eliti UEFA-inih dužnosnika i VIP-ovaca preskakanje neugodnosti, dok mi ostali mali ljudi moramo izdržati ili se suočiti s novčanom kaznom.

Dok vlada uništava obrazovanje naše djece i bori se za komunikaciju jasnim porukama, tako da čak i njezini ministri to poštuju, dobivamo ”kruha i igara” u obliku ljetnih športova, kako bismo skinuli misli s bijede.

Problem je u tome što ta strategija jednostavno ne djeluje.

COVID-19DjecaŠkolaVelika Britanija
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mlata
2 godine prije

Ko kaže da ta strategija ne deluje? Smejemo se tom idiotluku, mislimo da su to sve glupaci, impotentni znanstvenici kako ih nazvašte u jednom članku al to jednostavno nije istina. Još par decenija dok ima nas starijih ovde zvaće se po komentarima svakako ovi što nam nameću besmislene mere….dakle biće tako ovde na komentarima i uopšte u društvu dok nas ne zamene ta deca koju danas udaljavaju sa nastave, uskraćuju im obrazovanje, druženje na kraju krajeva. Nazvati dakle ekipu neznalicama impotentnim je pogrešno….itekako znaju šta rade, da

Šele
2 godine prije

Problem je u tome što ta strategija jednostavno ne djeluje. Kakva strategija, moraš biti moron pa ne viditi, da se radi pritisak, priprema psihološka, kao i na odraslim za pelcovanje, očekivati je da će doći do ucjene roditelja.

RENEW
2 godine prije

Zakaj jaz ne bom šla za laboratorijsko podgano.
ttps://www.globalresearch.ca/what-not-said-pfizer-coronavirus-vaccine/5729461
Tudi na otroke se bodo prilepili magneti. Ta članek mi je dal razumeti, da za privlačnost za magnete ne rabiš čipa ampak samo zmeden lastni življenjski sistem.
ttps://www.globalresearch.ca/why-children-should-not-receive-covid-shot/5748931

Kalle balle
2 godine prije

MASONSKA KABALA GAMAD I IZDAJIICE U SVAKOJ DRZAVI. JEBLA VAS PREHLADA.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI