”Čak i manji virusi mogu izazvati široko zaključavanje i zabrane putovanja u doba nakon koronavirusa.”

Zabrane putovanja
8 komentara

Nasljedstvo koronavirusa bit će prekomjerna reakcija vlade nametanjem oštrijih ograničenja kao odgovor na buduće viruse, tvrdi Octavio Marenzi iz konzultantske tvrtke Opimas LLC.

Govoreći za RT-ov Boom Bust, analitičar je rekao da postoji “vrlo stvaran rizik” da način na koji vlade trenutno reagiraju postane “trajni obrazac” čak i nakon suzbijanja virusa. Neke relativno male epidemije i virusi u posljednjih 10 do 15 godina, poput SARS-a i svinjske gripe, tretirali bi se drugačije.

“S obzirom na trenutno stanje, u slučaju ponovnog izbijanja sličnih virusa, vlade svijeta zasigurno bi reagirale nametanjem novih mjera zaključavanja,” rekao je Marenzi.

Dodao je da će vlade u budućnosti biti spremne na pretjerane reakcije u slučaju postojanja i male vjerojatnosti ponovnog izbijanja, nakon što koronavirus postane prošlost. Bez obzira na njegov opseg, mogli bismo vidjeti više zatvaranja granica, zaključavanja i ograničenja putovanja, smatra on.

COVID-19Opimas LLC
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
3 godine prije

“… Nasljedstvo koronavirusa bit će prekomjerna reakcija vlade nametanjem oštrijih ograničenja kao odgovor na buduće viruse …”
… ili ce se konacno pseudo-nauka o tzv “patogenim virusima” – u potpunosti raskrinkati i pokazati onim sto u stvarnosti jeste – obicno coinistiki kontrolisano kvazi-naucno smece.

3 godine prije zadnji put uredio Žx
nekoime
3 godine prije

Prije bih rekao kako će ovaj virus izazvati vrlo dugotrajna zaključavanja nekih članova vlada i “znanstvenka”.

Max
3 godine prije

Ropstvo dovijeka

farree
3 godine prije

Ovo sam napisao u martu: Fakt je da vas drže uvijek tako da krćkate na dvici. “2 val (koji isto tako kao ni prvi zapravo nije postojao)” će naslijediti val u septembru, pa onda onaj na proljeće a onda če doći novi mutirani Virus iz Kavkaza (Britanije). A već vam mogu reći da će Covid 2027 biti pravo zajeban. Dok god držite brnjice i radite poslušno što vam se kaže bit će i Vođa zadovoljan sa vama. Orwel je već podrobno opisao Ljudi bi sada rekli da sam Nostredamus, a zapravo jedino sto sam citao je Carl Schmit i njegova mehanika Vanrednog Stanja. Nasilje izuzeća, nasilje uskraćivanje prava – privremeno u vanrednom stanju i prostorno, izuzev golog života: “U ovoj žarišnoj točki dvije logike Vanrednog Stanja, sada postoji katastrofalna latencija, naime mogućnost vremenskog produžavanja izvanrednog stanja i prostornog širenja poput isključenja golog života” I onda postoji zabrinjavajuca analiza bazirana na ovome:Tristan… Čitaj više »

Boba Lazarević
3 godine prije

To je jasno svakome tko zna da je smrtnost od “covida” u rangu obične gripe, možda malko viša.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI