Čelnik Roscosmosa otkriva značenje prijedloga Elona Muska za atomizaciju Marsa

Mars
22 komentara

Odgovarajući na namjeru koju je nekoliko godina pokazivao Elon Musk da pošalje nuklearne bombe na Mars kako bi planet postao useljiv, čelnik Roscosmosa smatrao je da su ti projekti “teraformiranja” izgovor za razmještanje nuklearnog oružja u ”svemir”.

Šef ruske agencije Roscosmos, Dmitrij Rogozin, smatra da pozivi za teraformiranje planeta, drugim riječima, za njihovo pretvaranje u nastanjive, imaju skriveno značenje.

“Tko god zatraži” teraformiranje “Marsa ili drugih planeta, razumije da je ovo samo izgovor za razmještanje nuklearnog oružja u svemir, oružja čija bi jedina destinacija bila” teraformiranje “Zemlje. Takva bi “teraformacija” bila provedena jednom zauvijek “, rekao je.

“Atomizirajte Mars!”

Od 2015. Elon Musk tvrdi da želi poslati nuklearne bombe na Mars. Prema njegovim riječima, ovim bombardiranjem oslobodio bi se ugljični dioksid koji se zadržava u marsovskom ledu. Ova velika masa CO2 stoga bi stvorila efekt staklenika na crvenom planetu.

Cijela poanta ovog procesa je zagrijavanje ovog planeta, kako bi se učinilo useljivim.

Elon Musk sažeo je postupak u jednoj rečenici podijeljenoj na Twitteru: “Atomizirajte planet Mars!”, na francuskom: “Atomiser Mars!”

elon muskmarsRosCosmos
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
3 godine prije

“… Cijela poanta ovog procesa je zagrijavanje ovog planeta, kako bi se učinilo useljivim….”

Razumljivo i tzv “drzava Ruska Federacija” – je u cvrstim raljama iste judaizerske bande…
Zato i gledamo ovaj totalni idiotizam – koji se prodaje kao “moderna nauka“…

nessy
3 godine prije

U istom intervjuu Musk je rekao da sve bombe koje danas postoje nisu ni dio potrebnog ‘asortimana’, za ono o cemu se govori.

Mrčikola
3 godine prije

Vazeljina, vazeljinaaaaa!

Max
3 godine prije

Rogozin je Mudar čovjek koji ne nasjeda na fiks ideje američkih psihopata.

Dokurčilomi
3 godine prije

A onda kada bi ameri sletjeli uzeli bi metle i pomeli radijaciju.

Stara kuka
3 godine prije

Elon Musk ako je to rekao priča gluposti. Nema i neće biti nikakvog teraformiranja Marsa. Prije svega Mars nema magnetno pole koje bi štitilo živa bića od sunčeve i ostale svemirske radijacije. Zatim, na Marsu je gravitcija samo oko 38% Zemljine i bića koja bi živjela na Marsu nekoliko mjeseci na Zemlji više ne bi mogli ni uspravno sjediti a kamoli hodati. Da o posljedicama niske gravitacije po krvožilni sustav i organizam općenito ne govorim. Nadalje na Marsu je atmosferski pritisak tek oko 7,5 milibara za razliku od Zemljinog koji se kreće oko 1000 milibara, Prosječna temperatura na Zemlji je oko 14 stupnjeva celziusa, a na Marsu minus 63 i trebalo bi jaaaako puno stakleničkih plinova da ju dovedu na razinu Zemlje. Puno više nego što ih ima. A tu je i voda koje čak da nešto malo i ima nije ni izbliza dovoljno da podrži život. I na kraju… Čitaj više »

Antinwo HR
3 godine prije

Psihopata spreman da ga se lansira u 3 p.m. i da se više ne vraća.Govnar khazarski

Jomla
3 godine prije

Kako vrijeme prolazi, Musk mi se sve više čini k’o novi, poboljšani, kill bill… ispravite me ako griješim…

3 godine prije zadnji put uredio Jomla
Mate
3 godine prije

Koliko opasnih psihopata u vrhu globalne piramide.

Boba Lazarević
3 godine prije

Ne znam je li mi luđa ta “atomizacija” Marsa koju traži Musk, ili “dekolonizacija” Marsa koju traži američka woke bagra.

Možda da jednostavno puste Mars na miru? Realne šanse da nekoga tamo pošalju nema unutar narednih 50 godina, a do tada agende današnjih idiota neće više biti bitne idiotima budućnosti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI