Cijeli Zapad radi na snabdevanju Ukrajine

Putin
28 komentara

Kolektivni Zapad neumorno radi na naoružavanju Ukrajine protiv Rusije, nastojeći da je uništi u njenom sadašnjem obliku tokom cijelog sukoba, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin.

On je to rekao dok je bio domaćin grupi vojnih komandanata u Kremlju koji su se istakli u specijalnoj operaciji protiv Ukrajine. Sastanak je održan u utorak nakon Putinove inauguracije za njegov peti mandat na vlasti, ali je pušten tek u četvrtak u vrijeme proslave Dana pobjede.

“Znamo, a vi to znate bolje od bilo koga drugog, neprijatelj ima dovoljno modernih oruđa, jer cijela zapadna zajednica radi za našeg neprijatelja, sanjajući o tome da Rusija prestane da postoji u sadašnjem obliku”, rekao je Putin. Kolektivni Zapad je sam stvorio “sistem konfrontacije”, smatrajući da je Rusija “slaba karika” u njemu, objasnio je predsednik. Sukob sa Ukrajinom je, međutim, već pokazao da to nije slučaj i Zapad je pogriješio, naveo je Putin.

“Siguran sam da su sada uvjereni da je to bilo daleko od stvarnosti, već je suprotno istina”, rekao je on. Putin je naglasio potrebu za daljim razvojem vojnih tehnologija i biti “korak ispred” u odnosu na protivnike zemlje kako bi bio “uspješan”. Između ostalog, Putin je pohvalio napore ruskog civilnog društva da aktivno podrži trupe zemlje i opskrbi vojsku raznim dodatnim alatima, u rasponu od mreža za maske do sofisticiranih dronova.

“Kod nas, kako to često kažemo, sada raste takozvani narodni vojnoindustrijski kompleks. Iskreno govoreći, kada se sretnem sa onima koji su na ovaj ili onaj način uključeni u takve aktivnosti, borbeni rad u civilnoj sferi, ja sam, iskreno, i sam iznenađen“, rekao je Putin.

Međutim, kako bi bili istinski efikasni, civilni crowdfundirani projekti i dalje zahtijevaju učešće i podršku države, rekao je predsjednik. “Naravno, sve to mora biti koncentrisano na određeni način, sve se mora na određeni način posložiti na prava mjesta i podržati na državnom nivou. To je ono što mi radimo”, zaključio je Putin.

Putinrusijaukrajinazapad
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zmaj zeleni
10 dana prije

Svi smo dio tog kolektivnog zapada , mozemo se lagati ali always Coca-Cola… znamo sto kupujemo i sto financiramo.
A ovi pacijenti kojinpisu o Hazarima, Bibiju, Bidenu…su jos i najveci konzumenti Zapada.

Lucija, prva
10 dana prije

Zapad je kriv da je on čelava stara komunjara i lažljivi osvajač.

Mrčikola
10 dana prije

Ako je Putin “izbavitelj”, nayebali su i Rusi i svi oni koji teže tome da ostanu ljudi…ako nije, onda za Ruse i Rusiju “nema straha”, a i mi ćemo imat od toga, barem, mentalnu zadovoljštinu.

Schwarze Hunderte
10 dana prije

Pa nije im baš puno toga preostalo 😁

eks
10 dana prije

Bivši analitičar CIA , Leri Džonson , u intervjuu američkom TV voditelju i blogeru (Endru Napolitano) rekao je da postoje pouzdani izveštaji da zapad trguje ukrajinskom decom. Rekao je : “Zapadne zemlje će nastaviti da ulažu u rat u Ukrajini jer su zainteresovane za trgovinu decom , koja se koriste za seks i vadjenje organa ” .

Max
10 dana prije

Točno.

tihobl
10 dana prije

Tacno je da NATO+ naoruzava ukrope.
A tacno je da je ruska vojna prozivodnja veca od NATO+.
Plan je da se za dvije godine dostigne ruska proizvodnja municije. Ne pokusavaju da dostignu ruse u proizvodnji oruzja, znaju da nemaju industrije. SAD su prije 10 godina najavile izgradnju 3 ledolomca. A onda su otkrili da nemaju potreban celik, a rusi nece da ga prodaju. Celicane sa svim papirima otisle su u Kinu i ne znaju kako da ga proizvedu.

FELIX
10 dana prije

CEO ZAPAD NE RADI NA POBEDI UKRAINE NEGO NA SLABLJENJU RUSKE FEDERACIJE I NA PLANU DA UKRADU STO VISE PLODNE ZEMLJE UKRAINI, KOJA PLACA SVOJE DUGOVE SA ZEMLJOM JER NOVACA NEMA NI ZA KAMATE, SVIMA BI MORALO BITI JASNO DA UKRAINA NE MOZE POBEDITI RUSIJU STO JIM I NIJE CILJ, RADI SE NA TOME DA SE RAT STO VISE PRODUZI JE NEKO IMA OD TOGA VELIKE KORISTI VEROVATNO ZNATE DA SU TO GLOBALISTI
KOJI SE TRUDE I USPEVAJU NA DOBRO SMISLENOM PLANU, SVE JE PLANIRANO NADAM SE DA U TO NISU I SAMI RUSI UPLETENI.

Dawor
10 dana prije

Pa kad si glup jer nisi prstom mrdnuo da spriječiš jebeni “majdan”

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI