Danska ukida sve Covid mjere

Danska ukida mjere
28 komentara

Danska 10. rujna planira okončati klasifikaciju COVID-19 kao kritične prijetnje stanovništvu. Tada će sva postojeća ograničenja koja proizlaze iz pandemije isteći i više se neće provoditi. Magnus Heunicke, ministar zdravlja te zemlje objavio je priopćenje u kojem se poziva na veliki broj cijepljenja u zemlji, koji je smanjio ukupni faktor rizika zemlje u pogledu opravdavanja povratka na normalno.

Heunicke je rekao: „Epidemija je pod kontrolom, imamo rekordno visoke stope cijepljenja. Kao rezultat toga, 10. rujna možemo odustati od nekih posebnih pravila koja smo morali uvesti u borbi protiv COVIDA-19.”

Odbor za liberalnu stranku, Sophie Løhde, objavila je svoje mišljenje o ovoj odluci na Twitteru, rekavši: “Kad za socijaldemokratsku vladu padne na pamet da su u manjini, onda dolaze na bolje ideje, samo 45 minuta prije sastanka u epidemiji Odbor počinje s radom.”

Iz ovoga možemo zaključiti brojne stvari, a Løhdeov komentar u skladu je s našim razmišljanjem. Čini se jasnim da je iznenadna odluka o ukidanju ograničenja čisto kontrola političke štete za stranku koja je izgubila tlo. U našim nastojanjima da pratimo stvarnu znanost o virusu, a ne ljevičarskim, dubokim državnim glasnogovornicima korporativnih medija, vidjeli smo jasnu dokumentaciju podataka koji pokazuju da cijepljenje uzrokuje povećavanje bjelančevina šiljaka koronavirusa, što uzrokuješirenje virusa.

Dok cjepivima opsjednuti ljevičari u Sjedinjenim Državama krive necijepljene za navodni nastavak pandemije, manjinski ljevičari u Danskoj odustajui to koristeći tvrdnje koje nisu u skladu s glavnom pričom o virusu i cjepivima. Oni to rade jer zauzimaju položaj slabosti. Prava priča ovdje, kao i obično, jest da ove ljevičarske političke snage ne rade ništa drugo nego da se pozicioniraju kako bi stekle veću moć i razbile nacije u koje su se infiltrirale. Možete biti sigurni da smo imali predsjednika De Santisa ili ako možemo nakratko sanjati, predsjednika Trumpa, američki ljevičari možda pokušavaju povući sličan potez. Da je tako, učinili bi to kako bi izbjegli potpuno političko zatiranje, jer ljudi očajnički žele otvoriti svoja poduzeća i vratiti se na posao. Uostalom, glad će uvijek biti gora bolest od one koju izaziva bilo koji koronavirus.

U konačnici, jedno možemo sa sigurnošću reći: Karantene i mandati nikada nisu bili nametani radi sigurnosti građana. Neprestane nedosljednosti to jasno pokazuju. Te ekstremne mjere samo su demonstrirale moć i pohlepu takozvanih ”elita”.

Na sreću građana Danske, ovo im ide u prilog.

Izvor: Liberty Planet

COVID-19
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Praetorian
2 godine prije

Kako Izrael nema, kako Island nema kraj pandemije a cijepili su i vise, kako to, kako to?

Stara kuka
2 godine prije

A obrazloženje za ukidanje “mjera” je: „Epidemija je pod kontrolom, imamo rekordno visoke stope cijepljenja. Kao rezultat toga, 10. rujna možemo odustati od nekih posebnih pravila koja smo morali uvesti u borbi protiv COVIDA-19.”

Ne ukidaju mjere jer su neučinkovite, kontrproduktivne, štetne, ne ukidaju ih jer je cijela priča velika izmišljotina, nego ih ukidaju jer imaju rekordno visoke stope cijepljenje. Znači cilj je, u oivoj fazi, postignut.

I gdje piše da ukidaju sve mjere, kad njihov ministar jasno kaže da mogu odustati od nekih mjera. A ta formulacija je prilično fluidna i nejasna. Od kojih “nekih” će odustati? Da li to znači da ipak ne odustaju baš od svih “mjera”? I ako je tako, od kojih onda ne odustaju?

Jery
2 godine prije

Bravo Danci! I sto čekamo ostali?

tihobl
2 godine prije

Zvaka za naivne. Da se kladimo da ce danci uvesti stroga ogranicenja zbog m-soja cim krene na jesen.Da su neke ozbiljne drzave kao Tanzanija ili madagaskar rekle da ce ukinuti mjere jos bi i povjerovao.
Danci treba da zapamte sta je rekla muti Merkel: ja odlazim, ali korona sa vama ostaje.

Tupko Glupko
2 godine prije

Tako je i Izrael napravio kada je dostigao željen i visok postotak procijepljenosti.
U kojoj je sada situaciji, svi znamo.

ljeto64
2 godine prije

Da puno ne mudrujem, virujem samo sebi i svojim očima jer sam se u svojih 58 godina mali milion puta osvjedočila da iza nečega uvik stoji nešto. E da, NEĆU SE CIJEPITI 🙂

Jery
2 godine prije

Danska vlada se želi s tom gestom odkupiti za genocid koji jih čeka. Malo kasno su shvatili! Nacisticka vlada naših susjeda je kontra zakonima i razumu počela uvoditi PCT na terasam lokala a od sljedeče nedelje i u trgovinama! Ako imate namjeru posjetiti Podalpski tor, samo toliko da znate! Ovce šute i slušaju, zato tor! Da se ne bi neko našao uvrijeđen! Ne cekajmo da se to i nama pocne događati! Te nacisticke vlade ne zanima Ustav, zakoni a kamoli tek međunarodne konvencije!

ledeno doba
2 godine prije

“ne vjerujte Dan(aj)cima, ni kad darove donose!” ne treba biti naivan. Danska, kao i ostale turbo-napredne sknadinavske zemlje su, pored Nizozemske iu Njemačke, perjanice kabale U Europi– zato ovom ne pridajem veliko značenje… podsjećam da je Novi Zeland lani u ljeto, proglasio kraj pandemije, tojest proglasio da je to prva država koja je potpuno “corona free”, potpuno slobodna od korone.. Koji mjesec kasnije uveli su opet lokdaune, a i danas, godinu dana kasnije, NZ, je zbog jednog umrlog od kvazi bolseti kovida, uveo lokdaun.. dakle, može biti da je ovo u Danskoj : 1)navlakuša… sa ciljem da se potakne stanovništvo u drugim državama da se više cjepi..ne kaže se u članku koliko je visoka ta procjepljenost u danskoj, ali se sugerira da je mnogo visoka… pa se dakle sa time želi sugerirati drugima: cjepite se više i vidite kak ćete dobiti slobodu natrag kao i u danskoj 2)ili pak samo… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Pobjeda

V. Vlahović
2 godine prije

Smatram beskonačno neumjesnim Demokrate u SAD nazivati ljevičarima. Ti Demokrati su desniji desničari od najdesnijih legalnih desničara u europi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI