Djedica ponovno u elementu – pogledajte kako Joe Biden oblači jaknu

Joe Biden
34 komentara

Gafovi Joe Bidena prije su bili smiješni, ali u zadnje vrijeme postaju sve žalosniji. Čovjek je jako star i očito da nije sposoban samostalno se brinuti o sebi, a kamoli voditi najmoćniju državu na svijetu. Čini se da mu treba pomoć kod svakodnevnih stvari, kao što je npr. oblačenje jakne.

U najnovijem gafu možete ga vidjeti kako izlazi iz predsjedničkog helikoptera i uzaludno pokušava navući jaknu od odijela. Čak i kad mu žena pritekne u pomoć on i dalje pokušava ruku ugurati u džep umjesto u rukav. Kad uz velike muke konačno obuče jaknu, nakon toga naočale mu padnu na pod, koje su cijelo vrijeme vrlo čudno stajale na vrhu ogromne FFP2 maske. On je pritom jedini koji nosi masku, valjda kako bi svoje podanike uvjerio da pandemija i dalje traje i da se treba cijepiti. A tko zna, možda i sam vjeruje da bi ga strašan virus mogao zaskočiti dok izlazi iz helikoptera i dok elisa rastjeruje zrak oko njega.

Sve u ovom videu je toliko besmisleno i pravo je pitanje dokad će se svi pretvarati kao da je ovo normalno. A mi se možemo samo još jednom zapitati – tko upravlja Amerikom? Jer ovaj starac sigurno ne.

BidenGafSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
34 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 godina prije

Bolesnik.

duki
1 godina prije

A zamislite tek predstavu sa gaćama i hlačama !😍🤣🤣

Tupko Glupko
1 godina prije

Pelosijeva je još starija – oboje se rodilo tijekom Drugog svjetskog rata.
Kamala Harris – potpredsjednica SAD-a i predsjednica Gornjeg doma američkog Senata je ipak mlađa – 58 godina.
Prosjek starosti ove tri najvažnije političke osobe u državi izuzetnih je tek 73 godine.

1 godina prije

tog klona će biti izgleda još kratko……. …SAD ima najveću vojsku na svijetu, ali osim toga, američka vojska je veća od zbroja svih ostalih. Izlazeći iz revolucije 1776., naglašavala se važnost naoružanja i spremnosti. Nakon što su se borile protiv stranog neprijatelja da steknu svoju neovisnost, SAD su također bile odlučne u međunarodnim poslovima, a danas imaju više vojnih baza za zaštitu svojih interesa diljem svijeta od bilo koje druge zemlje. Za interese Kabale, kao što su njihove ambicije da uspostave Novi svjetski poredak i obuzdaju bilo kakav otpor, kontrola nad američkom vojskom je glavna briga. Kabala je proizašla iz zapadnih kultura u Europi i njihovih kolonijalnih interesa. Sotonizam i obožavanje Moloha bili su intrinzični, podržavani od strane kraljevske obitelji u Britaniji i Nizozemskoj, i povezani sa zapadnim bankarskim sustavima poznatim kao kazarska mafija. Dakle, s obzirom na to da je SAD bio nekadašnje dijete sotonističke kabale, uvijek je u… Čitaj više »

Schwarze Hunderte
1 godina prije

A je !?! Ta sad je meni jasno , odakle mu zute nausnice !!! Ta on GACE NAVLACI PREKO GLAVE !!! Joj Americo moja – hebem te , NASTA SI SPALA OD ONAKVE DRZAVE , ne treba tebi Putin ! Ostane li ovaj jos neko vrijeme , proce America GORE od Ukraine !

Fallout Boy
1 godina prije

Još je smješnije kaj je maska postojana a piknul se milijun puta. Tak i kad vidim neku babetinu u tramvaju sa brnjom do očiju, odmah kažem u sebi:’ sigurno je i ubodena bar 3 puta, to je takva pasmina’

BordoDNK
1 godina prije

Ne samo senilni Đon Bidon, malo koji predsjednik je istinski upravljao Amerikom, izuzev možda, JFK, ali je zato platio glavom, jer je stao na žulj vladarima iz sjene. Naravno, Đon Bidon ☺ nije kriv što je star i bolestan. Tragikomično je što se makar i nominalno, vodi kao šef takve svjetske sile. No, navikli smo da u AmeriKi što je više naopako, tim bolje.

Vojni analitičar
1 godina prije

Važno da nosi brnjicu. I to, koliko vidim, jedini tamo. Ne znam samo je li si ju sam stavio ili mu je i nju žena morala nabiti na njušku.

Vojni analitičar
1 godina prije

A zamislite samo kakav bi to spektakl bio da si mora sam mijenjati pelene.

goran
1 godina prije

hahahahahahahaha baydene spreman si za penzionerski dom hahahahahahaha
jadna amerika i cijeli svijet sa tobom na čelu amerike

roberto
1 godina prije

Jbga,opet mu se malo preispavalo..mislim stvarn,R.L,tako pisat o jednom starijem ..uff…ne znam ni kako bi ga nazvao..hehe

bitchute-wPcky-Being Joe Biden s Handler

bilmez
1 godina prije

Ja sam već sad takav kilav, a puno sam mlađi.

FRANZ
1 godina prije

A pelene, kako njih namješta o kako ih skida kada ih napuni.

1 godina prije

Amerikom još uvijek upravlja Barack Obama ( iz sjene naravno) a uvelike mu pomažu Nancy Pelosi i Kamala Harris!

tihobl
1 godina prije

Sjecate li se nakon Breznjeva one gerijatrije koja je upravljala SSSR. Oni su bar bili prisebni.

Red Dog
1 godina prije

Rece drugarica Caitlin Johnson da bi lideri zemalja trebali da traze da pricaju sa pravim vladarima USA.

nedokučiva_dikcija
1 godina prije

mogu se rugat putinu šta ide sa konjom okolo bez majce, što hvata tigrove po sibiru, što drma djudom i što igra hokej na ledu…ali kad se stavi u kontekst sa ostalim državnicima što padaju sa bicikla, što pišu na šalabahter da ne zaborave, što im drugi pomažu da obave naizgled jednostavne stvari…na sve to mogu reći da je ipak bitno da vodeći ljudi demonstriraju svoju vitalnost s vremena na vrijeme. jer ispada da je pravilo da kad dođe krizna situacija da se fizička vitalnost preslika u mentalnu agilnost shvaćanja situacije i sposobnosti odlučivanja. ili kako grci kažu u zdravom tijelu, zdravi duh. ili barem onaj sposoban. u moralnost neću ulazit.

nessy
1 godina prije

Meni ovo sve sa Bidenom vise nije ni smijesno. Da ne znam o kome se radi, bilo bi mi ga zao. Gdje mu je familija? Kako ih srce ne boli da se ovako sramoti, svakodnevno?

nessy
1 godina prije

I to je najmocniji covjek na svijetu?

tihobl
1 godina prije

Nase jedinice hrabro se bore kod Staljingrada i potiskuju neprijatelja.

mirko
1 godina prije

Biden , ti li si?

Fabijan
1 godina prije

Armeri ionako biraju gafove za predsjednike! Samo je pitanje zašto se biraju takve vođe?

Nije važno
1 godina prije

Ovaj je sramota za Ameriku, ali i za Svijet!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI