Elon Musk optužuje demokrate za ‘uvoz glasača’

Elon Musk Tesla
6 komentara

Izvršni direktor Tesle Elon Musk optužio je američku Demokratsku stranku da je otvorila granice zemlje kako bi “uvezla glasače”. Politico je izvijestio da predsjednik Joe Biden razmišlja o ponudi stalnog boravka milijunima ilegalnih imigranata.

Komentirajući izvješće, Musk je na svojoj X platformi izjavio da je “cilj Dem stranke uvoz glasača.”

Prema Politicovim izvorima, Biden razmatra proširenje pristupa takozvanom ‘Programu otkazivanja udaljenja’ za ilegalne imigrante koji su živjeli u SAD-u više od deset godina i čije bi uklanjanje negativno utjecalo na njihove državljane ili prijatelje i rođake.

Program je trenutno dostupan zakonitim rezidentima kojima je naređeno da napuste SAD iz različitih razloga, te nekim ilegalnim imigrantima. Uspješno otkazivanje može potrajati godinama da se probije kroz pravni sustav, a prema američkom Ministarstvu pravosuđa svake se godine izda oko 4000 otkazivanja uklanjanja.

Smatra se da u SAD-u živi oko 10,5 milijuna ilegalnih imigranata, prema podacima koje je prikupio Pew Research 2021. Međutim, još najmanje 6,3 milijuna ušlo je u SAD u godinama nakon toga, prema brojkama Ministarstva domovinske sigurnosti, potencijalno dovodeći ukupan broj do gotovo 18 milijuna.

Ranija studija Pew-a pokazala je da je otprilike dvije trećine ilegalnih imigranata u SAD-u ondje boravilo više od desetljeća. Računajući samo one imigrante prisutne u zemlji 2021., program preseljenja koji je navodno razmišljao Biden mogao bi rezultirati time da oko šest milijuna njih postane stalni stanovnik.

Samo građani SAD-a mogu glasovati na saveznim izborima. Međutim, stalni stanovnici mogu podnijeti zahtjev za državljanstvo nakon pet godina, ili tri godine ako su u braku s američkim državljaninom.

Bidenove prve radnje kao predsjednika SAD-a uključivale su potpisivanje niza izvršnih naredbi kojima se ukidaju gotovo sva imigracijska ograničenja bivšeg predsjednika Donalda Trumpa. Od tada je neuspješno lobirao u Kongresu da usvoji prijedlog zakona koji nudi put do državljanstva za više od 10 milijuna ilegalnih useljenika i tužio je državu Teksas zbog pokušaja provedbe saveznog imigracijskog zakona.

“Bidenova strategija vrlo je jednostavna”, tvitao je Musk u veljači. “1. Dovedite što više ilegalaca u zemlju. 2. Legalizirati ih kako bi stvorili trajnu većinu – jednostranačku državu. Zato potiču toliko ilegalne imigracije. Jednostavno, a učinkovito.”

U SAD-u rasne manjine obično glasaju za demokrate. Osim potencijalnog stvaranja budućih birača, ilegalna imigracija može dati određenim državama veću zastupljenost u Kongresu, budući da je broj mjesta dodijeljenih državi u Zastupničkom domu određen njezinom ukupnom populacijom, što uključuje i one koji su ilegalno prisutni.

Bidendemokrateelon muskMigrantiSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
eks
26 dana prije

Sve je to u skladu sa američkom lažnom demokratijom.

onaj najglu...Dalton
26 dana prije

Vijesti iz povijesti…

”Ilegalna migracija je dovođenje demokrata na vlast zauvijek.” – Tucker Carlson 2019. g.

P.S.
Iz rubrike ”Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo k’o ljudi…”

Baba svaki topljeni sir zove Zdenka…
I fale joj još tri sličice za album Životinjsko carstvo…

Max
26 dana prije

Vjerojatno točno.

Schwarze Hunderte
25 dana prije

Ak uistinu to kani a nakon otvorene podrške 26 States out of 50 za Texas tad je jasno da Federal Government nema više većinu i USA vrlo lako sada , mogu skliznuti u vrlo gadne , unutarnje , oružane sukobe – a tad – UVIJEK – dođe i … Treća strana 😱 !!!!

xyz
25 dana prije

Ovaj je ista lopuža i kriminalac, kao svi američki židovski cionisti. Vrlo jasno izražava pripadnika najbogatije prevarantske i zločinačke sekte.

Zagorski
25 dana prije

Pitat ću psa,nemate brige😅

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI