Francuska masonska loža zaprijetila suspenzijom članstva predsjedničkom kandidatu

Jean-Luc Mélenchon - Prijetnja ,masonske lože
24 komentara

Masonska loža “Red Velikog Orijenta Francuske” (GODF – L’Ordre du Grand Orient de France) mogao bi privremeno obustaviti članstvo u masonskoj loži predsjedničkom kandidatu ljevice Jean-Luc Mélenchonu, a zbog ponašanja tijekom pretresa stana i sjedišta stranke 16. listopada, tvrdi Express. Suci Velikog Orijenta se moraju sastati u roku od dva mjeseca kako bi razmotrili slučaj i donijeli konačnu presudu.

Iniciran prije trideset i tri godine, Jean-Luc Mélenchonu prijeti suspenzija iz reda Velikog Orijenta Francuske (GODF), prve masonske lože u Francuskoj koja okuplja oko 53.000 članova, tvrdi Express pozivajući se na pouzdane izvore. Jean-Luc Mélenchon nikada nije javno priznao da je mason, ali nije ni porekao, iako mu je pitanje bilo više puta direktno postavljeno.

Prema pisanju medija, Savjet Velikog Orijenta poslao je zahtjev svom unutarnjem sudu pravde 26. listopada da razmotri mogućnost privremene suspenzije. Express ističe da su slične odluke „vrlo rijetke”, ali je u slučaju Jean-Luc Mélenchon došlo do ozbiljne povrede ugleda masonske lože “Red Velikog Orijenta Francuske”.

Da podsjetimo. Na temelju lažne prijave o nedozvoljenom korištenju sredstava Europske unije za financiranje asistenata Jean-Luc Mélenchona, pokrenuta je prva preliminarna istraga. Druga preliminarna istraga je pokrenuta zbog navodnih nepravilnosti u financiranju zadnje predsjedničke kampanje. Istražni organi su pretresli stan Jean-Luc Mélenchona, sjedište stranke i stanove desetak bliskih osoba Jean-Luc Mélenchona. Pokrenuta je i treća istraga zbog ometanja rada istražnih organa prilikom pretresa.

Incident prilikom pretresa sjedišta stranke, između Jean-Luc Mélenchona i istražnih organa

S druge strane, mainstream radio “Radio France”, podnio je tužbu protiv Mélenchona zbog nazivanja njihovih novinara „idiotima” i „lažljivcima.”

Prilikom pretresa, istražni organi su kopirali sve podatke s računala i s telefona, a sve pronađene dokumente zadržali su do daljnjeg. Reakcija Jean-Luc Mélenchona je bila vrlo oštra zbog bojazni da će interesne skupine oko predsjednika Macrona iskoristiti preuzete informacije kako bi spriječili buduću kandidaturu Jean-Luc Mélenchona za predsjednika Francuske. Jean-Luc Mélenchon će biti pozvan da iznese svoju obranu.

Javna je tajna da gotovo trećina članova Parlamenta Francuske pripada nekom od redova masonskih loža, koje u Francuskoj imaju vrlo jak utjecaj na sve političke, ekonomske, obrazovne i druge odluke.

Izvor: Express

GODFJean-Luc Mélenchon
Pretplatiti se
Obavijesti o
24 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Moreno
5 godine prije

Baba kazarka je u ekipi koja upravlja i sa Porošenkotom. Jasno kako je u Ukrajini morala izvest performance sa sankcijama Rusiji radi “okupacije” Krima kako bi podišla velikome bratu i podržala Porošenkota.
Zla baba je u ime Njemačke i prihvatila ratni sporazum iz Minska u kojemu se Krim uopće ne spominje.
Ukrajinci su zamantani ka i Hrvati koji se čude kako su popušili treći entitet u Bosni i ništa im nije jasno svih ovih 20+ godin, ali se ne pitaju šta je to Tuđman u Daytonu istrgova.

giordano bruno
5 godine prije

Masoni su Multi-level marketing MLM, Network marketing, Piramidalna štednja – Idealni način za skupljanje para od sirotinje raje.
Ovaj biznis možete početi bez ijednog uloženog evra.
Samo oglasite da dajete 525% kamata na štednju i stada ovaca sama će sama doći.
Zato imaju Piramidu sa jednim okom i nose keceljice.
Na vrhu Piramide su Oni – Old Money koji nas terorisu.

nonwo
5 godine prije

Izgubio je živce i zaboravio osnovno pravilo da se oko masonskih poslova ne diže graja.Trebao je biti kuš i čekati da ga njegovi potiho izvade iz govana jer im je u interesu da policija i javnost ne kopaju po njihovim papirima.A to,tko će biti budući kandidat dogovoriti će u svojim redovima,što je u biti svejedno jer su i Macron i Melenchon njihove lutke na koncu.Ovaj lutak je proigrao karijeru…

eu kolonija
5 godine prije

vjerojatno su u tijeku predsjednički izbori u francuskoj, za budućeg predsjednika francuske, a tada se ne biraju sredstva da se ocrni i suspendira protukandidat

Laki Topalović
5 godine prije

Ovo je teško skontat, ali veliki mason Jaqes Attali iz ove lože, ako se ne varam, uvatio je za uši onog tulavog Macrona i doveo na vlast. sad kad sam na Wiki gledao Grand Orient de France, ima u Srbiji 10 ogranaka, najviše tamo, onda po jedno u makedoniji, Rusiji i ..nije važno i 6 u Americi. Bravo, divna zemlja, …Srbija isto. Dobro Verailles, Karađorđevići itd, malo mi je jasno kako i zašto.

Hezbollah
5 godine prije

53000 sotonista.

Klump
5 godine prije

Od združenih narodov grb ima 33 predalčkov toliko ima razredov pri prostozidarjih ,kateri so edini ki so šli u svemir-vesolje ,atlantida in lemurija sta kontinenta izven antarktike izhod je pri little america pri australiji kjer so ZN ustvarli prepovedano ekološko cono za civile -nas navadne ljudi.Prostozidarji se gredo svetopisemsko razodetje in trenutno promovirajo 4 pečat -pepelnat konj ime boga ,ki ga trenutno slavijo je ALAH.

Klump
5 godine prije

evropa spada pod 14 okvirček po združenih narodih- ZN

Klump
5 godine prije

prvi okvirček se pa začne ,da ugotovili ste pri antarktiki zrave little amerike ,ki je prepovedana za nas ljudi.

Rokokoko
5 godine prije

Marine Le Pen je puno opasnija za judeomasonsku oligarhiju pa su joj odredili da mora na psihijatrijski pregled da bi dokazala da nije psihicki bolesnik.Zamislite da vrh te oligarhije mora obaviti isto.

tobia quantrill
5 godine prije

ma zamisli,
mason ‘da umoci’ prste?

jel svrbi lozu zato sto
– otkrlio ga (javnost)
– nije htio dilit s lozom
– otkrili ga (loza zgrozena neeticnoscu clana)

ili mozda lozu ne svrbi,al ima ‘tajanstvenih’ planova?

sto god odgovorili

odgovor je odgovorno tocan 🙂

tobia quantrill
5 godine prije

gledam naslovnu sliku ovog clanka i tek nakon po ure skuzim komadina (HR politicar, SDP) kandidat za FRA predsjednika????

kad se sad nisam nisam uslagir’o …. 🙂

Ahil
5 godine prije

Ako pod baba kazarka misli na angelu merkel pravim imenom: Aniela Kazmirczak
onda je tekst Morena uredu.
Operacija Novi svjetski poredak: Stasi je još živ, a Angela Merkel je glavni agent!
Činjenica da je Angela Merkel (Aniela Kazmirczak) od samog početka imala tajnovit tretman svoje prošlosti, dobro je poznata i gotovo svi se slažu oko činjenice da je učinila ogromnu štetu Njemačkoj

Ive Oldtimer
5 godine prije

Jeli njihov clan i bljutavi predsjednik Makaron?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI