Haški sud izdao nalog za uhićenje Vladimira Putina

Putin - Ukrajina
295 komentara

Takozvani međunarodni kazneni sud u Haagu, kojeg je financirao Rockfeler i Soroš, izdao je nalog za uhićenje Vladimira Putina.

Haški sud izdao je nalog za uhićenje ruskog predsjednika pod sumnjom da je odgovoran za nezakonite deportacije djece i nezakonito premještanje ljudi s teritorija Ukrajine u Rusku Federaciju. Osim za Putina, nalog je izdan i za uhićenje njegove povjerenice za prava djece Marije Aleksejevne Lvove-Belove, pod istim optužbama za nezakonite deportacije ukrajinske djece.

Predraspravni suci ocijenili su da postoje “opravdani razlozi za vjerovanje da oboje osumnjičenika snosi odgovornost za ratni zločin protupravne deportacije stanovništva i protuzakonitog premještanja stanovništva s okupiranih područja Ukrajine u Rusku Federaciju, na štetu ukrajinske djece”.

Suci su razmatrali izdavanje tajnih naloga za uhićenje, ali su zaključili da njihovo objavljivanje može “doprinijeti sprječavanju daljnjeg počinjenja zločina”.

Da podsjetimo o kakvom se sudu radi

Haški sud, uz novac iz UN, finansiran i donacijama Rokfelera, Soroša, arapskih zemalja, kao i iz “crnih kanala”. Suci, tužioci, istražitelji, savjetnici, prevoditelji, analitičari, tajnice… tj. haška administracija koštala je građane svijeta dvije i pol milijardi dolara! 1.238 zaposlenih iz 84 zemlje. Toliko novca su, prema službenim izvešćima, izdvojile Ujedinjeni narodi. Bilo je, međutim, i obilja donacija u novcu i raznim drugim vrstama pomoći.

Tako su u početku ogromna sredstva izdvajala Saudijska Arabija, što je prestalo kada su se počele podizati optužnice protiv muslimana. Među donatorima su, službeno, SAD, Kanada, Italija, Nizozemska, Malezija, Pakistan… Donatori su bile i razne organizacije i institucije, poput Zaklade “Rockefeller”, Otvorenog društva Georgea Sorosa, Sveučilišta u Utrechtu, Zaklade “MacArthur”… Ali ni to nije sve, mnogo je novca “otišlo” “crnim kanalima” – u korupciju. Tako je nedavno izašlo na vidjelo da je glavni haški tužitelj Luis Morena Ocampo, koji je tu dužnost obnašao prije Sergea Brammertza, bio podmićen. Ocampo je priznao da je njegova obitelj prikrivala novac preko raznih tvrtki s adresama na točno određenom poštanskom pretincu.

Što ćemo s djecom Iraka, Libije, Afganistana, Sirije, a pogotovo Palestine?

Zapad je zadnjih par desetljeća, nametnutim ratovima i okupacijom suverenih država, raselio četvrt planeta. Samo u Iraku je nastradalo na desetine tisuća civila i djece, što je javno priznala Madeleine Albright. Mnogi su zaboravili Vijetnam kojeg Amerikanci zasipali bombama i otrovima. I danas dan viđamo invalide, žrtve “demokratskih” vrijednsti.

Za kraj ne možemo prešutjeti Palestninu koju Izrael mrcvari još od 1967. godine. Na desetine rezolucija UN-a nisu donijele nikakve rezultate. Nikada nisu uvedene sankcije Izraelu za progon Palestinaca, a u sličnim tužbama smiješno je govoriti.

Hagoptužnicavladimir putin
Pretplatiti se
Obavijesti o
295 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Crni Golf 4 vrata
1 godina prije

.. što reći? Ništa. Ovo je 100% dokaz da oni koji su planirali i započeli sa svojim planovima za uništenje Rusije ne misle zaustaviti rat već naprotiv, s ovim činom, žele ga prebaciti na novu razinu.

Iva
1 godina prije

Kad pre?

Marmel
1 godina prije

Odvratno je sve skupa,fuj ,ima kandidata dosta,trbali bi onda cijeloj svjetskoj eliti suditi,odvratno.

Jednostavno receno
1 godina prije

Šta reći? Pa ništa osim samo ruganje zdravoj pameti.

Blaza
1 godina prije

Ma normalno je da ne može nista biti normalno.
Koju djecu i zene? One koji su pobjegli od rata i granata?

404
1 godina prije

To je sud kojeg su stvorili največi zločinci i kriminalci.

Max
1 godina prije

Jedan Kinžal više- Šala kraju ovo je nova razina rata koji neće, stati. Želi se jednu naciju uniištiti ratom a kad to ne ide onda kvazi sudovima

404
1 godina prije

Zapadni fašisti su očajni. Sad kad znaju, da se Rusije ne može uništiti embargima i ratom, opet prelaze na pokušaj stvaranja farbane revolucije i nade, da če Rusi nasilno skinuti trenutnu vlast.
Stvarno su očajni i prestrašeni kao nikad dosad…

DEDA
1 godina prije

STVARNO AL STVARNO NAS TREBA VRATIT U KAMENO DOBA.ŽEŠĆE LICEMJERJE NEMREŠ NI OČEKIVAT OD AMERA I KOLONIALNE EVROPSKE GAMADI.A MI KAJ SMO SVOJU VOJSKU DALI U HAG MI SMO NAJVEĆA GAMAD.

alexosijek
1 godina prije

Nije vam Putin Praljak…najgori ne-ljudski šljam i smeće nakupljeno u toj odvratnoj, licemjernoj, samonazovi pravnoj ustanovi…Fuj go**a jedna…

onajnajglu...Dalton
1 godina prije

Slijedeća dva tjedna su ključna!

Let it
1 godina prije

Toj djeci je bolje u Rusiji nego u Ukrajini. To su ruska sirocad.

Motorola
1 godina prije

Ovo su potezi očajnih i mentalno bolesnih..

Magefun
1 godina prije

Kaže Putin: Šaljem svog odvjetnika Kinđala u Haag da vidi o čemu je tu riječ.

abc
1 godina prije

Putin sklonio civile na sigurno, a ovi licemjeri nemaju koga terorisati i stvarati propagandne laži na mukama civila.

Perun
1 godina prije

Haški sud..ha ha ha ha ….o tom sudu smiješno je govoriti…..o smRadu te ,,institucije” smiješno je govoriti…a suci ,to su ,,cirkusanti” i ,,kokošari” …

Pravda
1 godina prije

RUSSIA ne daj se,ili TOBOM CIJELOM i slobodnom ,ili nikako.Predsjednik Putin i sve odlučujuće osoblje ima pravo…CRNI ZAPAD mora propasti.

Motorola
1 godina prije

Sad Rusija, Kina i ostale nezapadne države treba da stvore svoj sud za ratne zločine i izdaju tiralicu za svim zapadnim političkim i vojnim zločincima. I tako u nedogled, kako se kome prohtije..
Staranje jednostranih sudova je inače totalni kretenizam. Ovaj svet ide u propast.

1 godina prije

To se zove rušenje svih mostova.

Iako je pretnja pratkično fiktivna jer Putin teško da će “šetati svetom” i da nije ove optužnice, na ovaj način Zapad potpuno eliminiše mogućnost za bilo kakve pregovore.
Dalje, poseta Putina saveznicima (recimo Kini) bi bio veliki problem za domaćina jer bi bio dužan da ga izruči tribunalu.

Doduše, saveznicima je ionako svejedno ali procep između Istoka i Zapada koji je uz malo volje mogao da se preskoči se upravo pretvorio u kanjon.

POST COMMENT
1 godina prije

Nek ga oni privedu

Keki
1 godina prije

Jad i očaj zapadnog svijeta. Sad mi je još miliji. A njima uzalud sve.

Anto
1 godina prije

Da

Noname
1 godina prije

Dužnosnici Pentagona rekli su za NYT da su SAD, gledajući što se događa u Bakhmutu (Artjomovsk), upozorile Kijev da ne rasipa streljivo “u ključnom trenutku”. Protuofenzivu nazivaju “posljednjim pokušajem” Oružanih snaga Ukrajine, a zalihe oružja među saveznicima Kijeva već su iscrpljene.

Izvori lista također navode velike gubitke Oružanih snaga Ukrajine. Zapovjednici, kažu, moraju izabrati hoće li poslati jedinice u Bakhmut ili ih pripremiti za “nadolazeću ofenzivu”.

Anto
1 godina prije

Vidite kako se ponasa ta licemjerna Evropa.Molim milostivog Boga da pomogne Tusiju u pravednoj borbi protiv nacista i nato imperijalista.

Dux
1 godina prije

Kad će Bidena???

tihobl
1 godina prije

Telegram danas gori zbog ove vijesti.
U Kijevu smatraju da je sve gotovo za koji dan kad Putin bude uhapsen.
U Rusiji sprdaju se, prave viceve, memove …

Noname
1 godina prije

Sa ruske strane brzo je sledio odgovor i pojašnjenje;
Ruski političari komentirali su izdavanje tjeralice Međunarodnog kaznenog suda za ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.
“Rusija nije stranka Rimskog statuta Međunarodnog kaznenog suda i ne snosi obveze prema njemu. Rusija ne surađuje s ovim tijelom, a mogući ‘recepti’ za uhićenje koji dolaze od Međunarodnog suda pravde za nas će biti pravno ništavni i nevažeći”, rekla je Maria Zakharova, glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova.
“Ruska Federacija bi trebala odmah izdati nalog za uhićenje svih ‘suca’ ICC-a”, izrazio je svoje mišljenje senator Andrei Klishas.
Zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev popratio je objavu o odluci ICC-a bedžom s toaletnim papirom i napisao da nema potrebe objašnjavati gdje se taj dokument treba koristiti.

Tupko
1 godina prije

Bas ga briga, moze u ameriku, oni ne priznaju taj sud

Yugo45neregistrovan
1 godina prije

Ovo je vrlo loša vijest posebno za Ukrajince ,sa ovim činom zapad jednostavno ne želi zaustavljanje sukoba nego rat do kraja ,ovo je dodatni pritisak i na Kinu s obzirom da se Xi naredne sedmice sastaje sa VVP ,stvara se slika da se Xi sastaje sa osobom optuženom za rat u Ukrajini.
Za Putina je ovo došlo kao naručeno da se otarasi svih koji smatraju da treba pregovarati sa “zapadnim partnerima” .
Uz bankarsku krizu i novi level odnosa istoka i zapada očito je da plan 2020-2030 ide u punu realizaciju,napomena cijena zlata danas na najvećem nivou ikad

abc
1 godina prije

U Haggu su završili i Hrvati i Muslimani ali to nije bitno. Bitno je samo to, da Hagg može zajebavati samo male i nejake banana državice, koje su ovisne od zapadne ekonomije i zapadnih banaka. A Rusija je posve nešto drugo. Rusija vas fašističke rusofobe i srbofobe može samo premlatiti na mrtvo. Hapšenje predsednika Rusije je direktna najava rata i u tom slučaju tvoj Hagg bi postao jedna ogromna smrdljiva rupetina.
Đaba se nadaš očajniče…. 😁😅😂😁

Franjo Vinkovski
1 godina prije

Pa i bez te odluke zapad je uvjek imao namjeru da likvidira Putina pod oznakom terorističkog napada neke treče strane. Bilo je več više pokušaja. Za Rusiju se trenutno ništa ne menja. Još više če biti odlučnija.

burt
1 godina prije

sjećam se prije 30 godina kad su srpski čelnici iz Srbije, RSK i RS govorili da oni ne priznaju Haaški sud, pričali viceve i poručivali da nikad ni jedan Srbin tamo neće ići, kasnije su svi Srbi koji su optuženi završili u Haagu, neka to bude dobra opomena jer nisu Srbi mali Rusi nego su Rusi veliki Srbi

Antinato
1 godina prije

Ovime je EU pucala istovremeno u svoje vlastito koleno, pa i u koljeno svog gazde USA, koji taj smešni haški sud nikad nije priznao, niti je njegov član.
A optužbe bez jasnih dokaza su samo znak pristranosti. licemjerja i lopovluka onih koji su taj sud osnovali.
Rusiju taj mafijski sud ne može ucjenjivati baš ničime. Može jedino dobiti ciglu nazad u svoju glupu i pokvarenu glavu.

Kuro Sawa
1 godina prije

I kakve sad veze imaju Srbi sa tim? Kvantitet tvojih komentara ne znaci i kvalitet ili te placaju po napisanoj gluposti u kojima si nenadmasan.

Motorola
1 godina prije

Sad Rusija, Kina i ostale nezapadne države treba da stvore svoj sud za ratne zločine i izdaju tiralicu za svim zapadnim političkim i vojnim zločincima. I tako u nedogled, kako se kome prohtije..
Stvaranje jednostranih sudova je inače totalni kretenizam. Ovaj svet ide u propast.

Hagar
1 godina prije

Jel ga Carla Del Ponte goni kao Gotovinu?
Prosjecnom Hrvatu bi sada trebalo biti jasno tko je tko u ovom Ratu

tatamata
1 godina prije

imal sta o nalogu za aspsenje usrulje po optuzbom genocid ,korupcija ,prevare ,lopovluk ??? ili je to ,,uja vuk magarca

throne
1 godina prije

Započinje zadnja predstava u onome sto kaze nas avojni analiticar admiral Domazet Loso u strategijskom ratu koji obuhvaca od 2 do 6 faze strateskog rata i finalnog kraja tzv zatamnjena ili sumraka bogova- armagedona. Jbg. ljudi kroz povijest nikada nisu ništa naučili.

Antee
1 godina prije

HS mjesto gdje višestoljetna genocidna anglosaksonska gamad od amera i engleza ponižava slavenska i afrička ‘plemena’ a sami su najveći zlotvori, pljačkaši i ubojice.

abc
1 godina prije

Usa, Rusija i Kina nisu ustanovne članice tog smešnog suda, zato je njegova odluka izuzetno marginalna i nebitna. Korisna je samo za stvaranje propagande o nekakvom kvazi zločinačkom liku Putinu, koja če služiti zaglupljivanju masa i strašenju zapadne djece.

Mamu im *bem americku-satanisticku
1 godina prije

hahahaha, vic beskonacnosti

Lakmus
1 godina prije

Isprdavanje sa naivnim Gojama. Onaj ko kontrolise zapad i Hag kontrolise i Putina. Rotsildi i Rokfeleri su postavili Slovenima Putina i Zelenskog za “vodje”. Oni kontrolisu i medijsku scenu. Bankari vuku konce u pozadini. Ovo je samo podgrijavanje atmosfere da se naivni narod “nabrije”. U pozadini poslovne banke propadaju i sprema se totalni finansijski kolaps da bi se izvrsio transfer bogatstva prema vrhu i uvele CBDC svuda po svijetu.

Damir
1 godina prije

Tko plača taj i uvjete postavlja, tako je u svakoj branši, zato obratite pozornost u svakodnevnom životu, tko financira one s kojima posla imate.

NOME
1 godina prije

Idemo na viši level……priča se da je plan podjele: linija spajanja Odesa-Trst, pa sve sjeverno i južno od te linije Rusima…..nebu dobro……

FATIH
1 godina prije

A STA KAZE ADVOKAT SARMAT????

borjana
1 godina prije

A šta bi sa onim tužiteljima koji su trebali istražiti neke zločine usarmy, mislim u Afganistanu?!?
Neš ti suda i pravde!

Legendarni Grk
1 godina prije

Znači, Putin više ne može ići na sastanke G 5-10-15-20 ili kako se već zovu najveći tlačitelji i uništavači ljudskih egzistencija.

AJeTo
1 godina prije

Ljepota je prolazna, glupost je vječna.

Merkat
1 godina prije

Možda ako dobro plate Prigožinu. Bi on za dobru lovu.

Voltaire
1 godina prije

???Ahahahahahahahaha, ovo je vic stoljeca…Nije vam Rusija banana drzava. 🙂

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI