Hillary Clinton kaže da bi ona bolje od Trumpa riješila krizu uzrokovanu koronavirusom

Hillary Clinton
48 komentara

SAD su posljednjih dana doživjele nova politička previranja, prvenstveno na jugu i jugozapadu, gdje su se protivnici Trumpa ujedinili u kritiziranju kako se dosadašnji predsjednik SAD-a nosi s krizom uzrokovanom Covidom-19.

Hillary Clinton, demokratska suparnica predsjednika Donalda Trumpa u predsjedničkoj utrci 2016. godine, ”rastrgala” je POTUS zbog načina kako se obračunao s Covidom-19, tvrdeći u intervjuu s podcastom hollywoodskog reportera „Chat Awards Chatter“ da bi ona, kao predsjednica, učinila „bolji posao“.

Bivša državna tajnica pretpostavljala je da bi zdravstveno usmjereniji odgovor, u usporedbi s onim usmjerenim na ponovno otvaranje osnovnih i nebitnih poduzeća, mogao u konačnici riješiti neke ekonomske probleme, koji su nastali zbog pandemije.

“Sigurni smo da smo mogli na bolje načine spasiti živote te da smo mogli prikazati bolje, odgovornije ponašanje”, rekla je i dodala da ne vjeruje da bi SAD “morale imati ovako značajan udar na ekonomiju i živote građana, kao što se to ovih mjeseci događa”.

“Dakle, znam da bih učinila bolji posao”, sažela je Clinton, u još jednom novom napadu usmjerenom na predsjednika Trumpa. Velik broj kritičara sugerira da je pandemiju trebao tretirati više kao duboku zdravstvenu krizu nego ekonomski pad.

Međutim, čini se da se mnogi ne slažu s njezinim iskazom mišljenja.

“Možda, da nije ukrala 2016. godinu, ne bismo morali ništa uspoređivati s Trumpovim odgovorom, ne znam”, piše u jednom komentaru, dok drugi nastavlja u istom tonu:

“Čujem da se odlično snašla s crnačkim robovima”.

Na internetu je osvanulo mnoštvo ponižavajućih komentara; u nekima je pisalo neka najprije sredi svoj i Billov brak, a neka nakon toga gleda druge.

“Kao kad su Amerikanci čekali spas iz Bengazija nakon što im se 13 sati nije javljala ”odsutna državna tajnica”?, stoji u jednom ljutitom komentaru.

Trump je više puta prozvan zbog odbijanja nošenja maske, zbog promoviranja teorija zavjere o podrijetlu virusa, špekuliranja o nadolazećim izlječenjima, kao i poziva na brzo ekonomsko ponovno otvaranje, dok je u isto vrijeme ustrajao u naporima svoje kampanje za 2020. godinu. POTUS je u odgovoru tvrdio da će dugotrajno zamrzavanje gospodarstva imati trajnije i štetne učinke na građane i njihov život.

Prije nekoliko dana, SAD su zabilježile najveći broj novih slučajeva virusa u jednom danu; u srijedu je bilo 50.000 novozaraženih, što se moglo saznati iz podataka koje je pružilo Sveučilište Johns Hopkins. Naglo povećavanje broja zaraženih zabilježeno je u nekoliko država koje su prve smanjile mjere restrikcije i koje su prve započele s otvaranjem ekonomije.

Do danas je u SAD-u zabilježeno oko 2,8 milijuna potvrđenih slučajeva koronavirusa. Isto tako, prema podacima Sveučilišta John Hopkins može se vidjeti i to da je 129.000 ljudi, kojima je bio dijagnosticiran virus Covid-19, umrlo.

COVID-19POTUS
Pretplatiti se
Obavijesti o
48 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bumerang
3 godine prije

Neka si najprije sredi dolnje zube kod ortodonta

Armagedon
3 godine prije

Hodajuci vampir se javila , posto im Bidem gubi na svim frontovima , sigurno ce ga pokusati zamijeniti.
i vratila globalizam , svih bi nas cijepila neispitanim cijepivom i pocela treci svijetski rat .
Zlo svih zala na zemlji ..i u svemiru.

The Who
3 godine prije

Radi li iko išta osim tog “uglednog” sveučilišta

Perun
3 godine prije

Hillary Clinton o njoj je na internetu osvanulo mnoštvo ponižavajućih komentara i o sobi kao ona nebi trebalo trositi rijeci ….P.S Neke medicinske ustanove mogle bi joj pomoci, djeluje bolesno i psihicki i fizicki….Zagadjuje medijski prostor i mislim da je opasna za okolis i opcenito izvor zaraze zvane glupost

Starina
3 godine prije

Samo treba zabraniti PCR testove koji su nepouzdani, lažni i nisu namijenjeni za svrhu otkrivanja Virusa . I kriza je automatski riješena. Ne plaćati nikakve novce bolnicama niti za testove niti za posebna liječenja Covida a kamoli respiratore. Zabraniti koristiti maske osim u operacijskim salama. Plaćati oglase i reklame da ljudi počnu živjeti zdravim načinom života, donijeti odluku da se zatrovana gmo hrana označava ogromnim slovima.
Amerika bi procvjetala…
Kao i sav ostali svijet.
Jednostavno a učinkovito.

santa007
3 godine prije

Ako su isfucani i izlapjeli Bajden i Hilari frontmeni demokraratke stranke i ako nemaju boljih – to samo ide TRampu u prilog

Ante
3 godine prije

U Libiji samo vidjeli kako se Klintonica dobro snašla u kriznoj situaciji, kada je poginuo Američki ambasador. To je ispala takva frka, da se nitko ne usudi o tome pisati. Taj slučaj čak i država odbija preispitati.

BanOvan
3 godine prije

Konacno da i Hitlary bude u pravu. Da je ona vladala umjesto Trampa nebi ni pustali virus pa ne bi bilo ni pLandemije

JumpingJackFlash
3 godine prije

Nadžak baba. Ovako izgleda njeno rješenje:
Ona bi već prije 3 godine započela 3. svjetski (nuklearni) rat, pa ne bi bilo ni nas, ni virusa.

Nekoime
3 godine prije

Objavila bi rat virusu. I pobila sve zaražene.

Zadranin
3 godine prije

Koza jedna amerokenjska. I ratni zločinac.

P***!

Kile
3 godine prije

Vjerujem da bi riješila to bolje jer bi svi već odavno svijetlili u mraku i uživali u atomskoj zimi, pa nam nikakav virus ili bakterija više nebi mogli naškodit

MatijaVZHR
3 godine prije

Hillary – pravo lice Novog svjetskog poretka. Psihopati poput nje bi u tom “novom poretku” dobili vlast i mogućnost da pokažu doseg vlastite psihopatologije, preko milijuna žrtava “nove politike”. Istinski bolesna žena. Slično kao i Markotićka, koja je isto ali u lokalnom formatu. ČITATELJI PORTALA LOGIČNO, SVI KOJI IMATE PRAVO GLASA U HRVATSKOJ Danas, više nego ikada u proteklih 30 godina, vaši životi, životi vaših obitelji i njihova egzistencija, ovise o tome da izađete na izbore. Vašim glasom PROTIV HDZ-a i RESTART koalicije ćete ONEMOGUĆITI uspostavu totalitarne orvelijanske diktature u Hrvatskoj, planirane pogrome Kill Billa cijepljenjem i uspostavu potpune kontrole i nadzora nad vašim životima, vašim mislima te svijet u kojem će sloboda govora postati stvar prošlosti. Spriječite da o vašim životima odlučuju kojekvi neustavni stožeri, psihopate tipa Alemka Markotić i strani mediji i strani NGO pod Šoroševom i Rockefellerovom kontrolom te zloćudna medicinsko-farmaceutska mafija. Pomozite uspostaviti jednu drugačiju Hrvatsku,… Čitaj više »

politicki nekorektan
3 godine prije

…kad” vidim ovo ,na slici, shvatim da je bili vili gadno kaznjen…nije cudo da je ,obucen u plavu haljinu , bjezao na otok kod onog epstajna… i varan bi povracao ugledavsi ovu nakazu…njena kazna je sto mora stati pred ogledalo

weufnviuwebvbwerbvewurvuqewr
3 godine prije

Kako se stvorova djeca dodvoravaju tati………………..

Blu trabant
3 godine prije

Spalit je u Salemu.

igor🇲🇰
3 godine prije

posle olbrajtove naj ruznija USA “politicarka”
dno dna od zene, stoka

Vladislav
3 godine prije

Da, da, namazala bi se krvlju beba i igrala oko statue satane.

Max
3 godine prije

Ne može ona riješiti ni vlastite a kamoli tuđe probleme. Cijeli svijet bi bio u plamenu.

Krkan
3 godine prije

zgazena smokva

karma
3 godine prije

Steta da ova manita zena nema tipke za atom bombe. Da se ova kabala predstava zavrsi vec jednom sa jakim kresendom uz ruski odgovor i jos da i vulkan Yellowstone rokne i izbaci miljone tona lave u zrak i cementira ludilo i ovaj bolesni teatar.
Prestrasno je sta trpi ova planeta zemlja i svemir. Ako se pitate gdje je pakao pa u njemu ste cim oci otvorite.
Veliki mudrac i humanista OSHO je rekao; ne pitajte se ima li zivota poslije smrti nego jeste li zivjeli prije smrti.
I on kao isus zavrsio.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI