Hoće li sukob Rusije i Ukrajine završiti slomom Zapadne civilizacije?

Nova civilizacija
105 komentara

Pojavljuju se glasine koje upućuju na to da je kraj rusko-ukrajinskog sukoba potpuni slom Zapada.

Izvještava se da bi se Rusija trebala isključiti sa svjetskog interneta do 11. ožujka. Svjetski ekonomski forum (WEF) također je misteriozno uklonio svoju stranicu Cyber poligon (cyber pandemija) sa svoje web stranice.

Također čujemo da je ruski špijunski brod za koji je poznato da uništava podvodne internetske kabele navodno nestao s radarskih sustava.

Je li moguće da se Vladimir Putin sprema za napad na Zapad nekakvim elektromagnetskim pulsom (EMP), gurajući time zapadnu civilizaciju u tamu?

“Što ako je Ukrajina samo mamac pa je Zapad (NATO) uvučen u rat, a onda Putin ima priliku koristiti nuklearno oružje, ne kao što smo prije vidjeli, već kao EMP?” Pita se Strange Sounds.

Vlada Sjedinjenih Država već godinama nagovještava takve stvari, što nalaže da će to možda biti laž za koju se okrivljuje Putin. On je, naposljetku, postao i najlakši žrtveni jarac kad god nešto pođe po zlu.

Donald Trump je pobijedio na izborima? Mora da je Rusija za to zaslužna, rekli su nam. Tržišta su na rubu sloma? Opet Putinova zasluga. Nema interneta i nema struje? Taj prokleti Kremlj.

Je li Treći svjetski rat sljedeći “čin” u globalnoj epidemiji?

Previše je prikladno to da, upravo kad smo dočekali drugu godišnjicu epidemije koronavirusa u Wuhanu (Covid-19), Putin je iznenada odlučio napasti Ukrajinu. Ova akcija potaknula je široke sankcije, uključujući privatne korporacije koje su iznenada prekinule sve poslove s Rusijom. Zaustavljen je i izvoz pšenice i drugih žitarica iz istočne Europe.

Svijet je već patio od dvije godine izolacije i druge tiranije, zbog čega je gospodarstvo gotovo desetkovano. Baš tada Putin stupa na pozornicu i kriza nestašice hrane i inflacija udruga dostižu vrhunac?

Slučajnosti? Vi odlučite.

“Sjedinjene Države i saveznici iz NATO-a redovito doživljavaju velike kibernetičke napade iz Rusije, koji prodiru u vladine agencije i kritičnu infrastrukturu za električnu energiju, telekomunikacije, transport i druge sektore od vitalnog značaja za elektroničku civilizaciju”, stoji u izvješću američke vojske koje je postavilo pozornicu za sljedeći “čin” epidemije.

“Ovi događaji prakticiraju novi način ratovanja, uključujući EMP napade, koji bi mogli zamračiti Sjevernu Ameriku i Europu NATO-a i donijeti pobjedu u Trećem svjetskom ratu brzinom svjetlosti.”

Drugim riječima, ukidanje interneta i električne energije svih NATO zemalja moglo bi se dogoditi u bilo kojem trenutku i to warp brzinom (zvuči poznato?). Gotovo kao da je ovo planirano prije mnogo mjeseci za takvo vrijeme kao što je ovo.

“Svako nuklearno oružje detonirano u svemiru, 30 kilometara ili više, generirat će elektromagnetski puls na velikoj visini (HEMP) koji će oštetiti sve vrste elektronike, zamračiti električne mreže i urušiti druge kritične infrastrukture za održavanje života”, američka je vojska upozorila.

“U atmosferi i na tlu nema eksplozije, topline, ni bilo kakvih znakova eksplozije. Ruska vojna doktrina, budući da HEMP napada elektroniku, kategorizira nuklearni HEMP napad kao dimenziju informacijskog ratovanja, elektroničkog ratovanja i kibernetičkog ratovanja, koji su načini ratovanja koji djeluju unutar elektromagnetskog spektra.”

Rusija navodno ima “Super-EMP” oružje samo spremno i čeka napad koji bi osakatio Zapad. Također ima hipersonična vozila potpuno opremljena da maksimiziraju posljedice takvog napada, ne osiguravajući oporavak od njega.

“Drugim riječima, zašto koristiti nuklearne bombe koje za sobom ostavljaju opasne razine radioaktivnosti, kada su Rusija i druge zemlje već razvile nuklearne bombe koje nisu dizajnirane da izazovu fizičku štetu”, objašnjava Strange Sounds.

“Umjesto toga, ove su bombe dizajnirane da se detoniraju visoko na nebu, gdje generiraju snažan elektromagnetski impuls (EMP) koji može onesposobiti elektrane i elektroničke uređaje u radijusu od stotina tisuća kilometara“.

civilizacijasukobukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
105 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

Svakako neče biti slomljen vojnom silom…
Slom je moguč jedino putem ljudstva.
Ali, imamo jedan problem. Sva ta fašistička gamad ogradila se policijom, koja je postala brutalna preko svakih civilizacijskih normi!
Danas svaki protest je ugušen silom, financijskim sankcijama, koje uništavaju čitave familije!
A raji se dnevno serviraju podjele, propaganda i obilo sporta…
I normalno, Main Stream MEDIJIMA, od kojih nijedan ne služi više ljudstvu.
Služe vlasti.

Akahuasla
2 godine prije

Ovi je ruski portal od početka al tek su sad maske pale

Weteran
2 godine prije

Jeste!
Ovaj sukob treba gledati ovako:
Tata i Mama vs Roditelj Jedan i Roditelj Dva
Čajkovski i Dostojevski vs Baja Patak i Miki Maus
Dekadentni NeoPaganski Zapad je porazio sam sebe!? Kultura Smrti se valja ulicama Zapada u bojama Duge!
Vera u Boga je pretočena u veru prema celuloznom papiru na kojem je našarano “ONE DOLLAR”!

Neko treba to Smeće da počisti sa Zemlje?!
Ne pobeđuje oružje, materija, Si sistem, …..
Pobeđuje vera u čoveka!

@Email (nije ...)
2 godine prije

EMP nije kraj civilizacije, to je početak blistave budućnosti.

Sinkopa
2 godine prije

Đuka….nemoj da se navlačiš.malo su to jači algoritmi da bi ti to tumačio. Čuvaj zdravlje druže…je eš emocije…

pirat sa køriba
2 godine prije

debeli ,,nije agresija vec pomoc drzavi doneck protiv tvojih rodijaka nacista u azovu …,otrezni se vec jednom

pirat sa køriba
2 godine prije

i skini se sa tog ljepila ,vidis da ti IQ drasticno opada u zadnje vrijeme

Detektor
2 godine prije

Đuro, zayebanciju na stranu. Jeste u pitanju je nesumnjivo agresija Rusije na Ukrajinu. To nitko normalan neće nijekati. Ali ne vjerujem da si baš toliko blesav pa da ne vidiš da je ta agresija godinama provocirana i konačno isporovocirana, a pri čemu su Ukrajina i naivni Ukrajinci.poslužili samo kao pijuni koje je Zapad isturio i onda žrtvovao u ime “viših ciljeva”.

Ingerman
2 godine prije

Kakvi ste vi logicari:-))).

Detektor
2 godine prije

E Nermine, neće ovo dovesti do sloma zapadne civilizacije iz jednostavnog razlog što je ta civilizacija već slomljena. Zapadna civilizacija je u teminalnoj fazi bolesti njoj pomoći više nema bojim se. I neće ju uništiti ni ruski hakeri, ni EMP, čak ni nuklearni projektili, pa ni ekonomske posljedice sankcija koje su nametnuli Rusiji. Zapadna civilizacija je zadnjih 50-60 godina polako, a onda sve brže trunula iznutra. Uništili su ju i izjeli iznutra banksteri, burzovni mešetari i korporativni činovnici. Uništili su ju vlasiti izopaćeni mediji. Bolesne ideologije iz vještičjeg kotla “Frankfurtske škole” poput multikulturalizma, feminizma, “rodne ideologije”, klimatske histerije i “zelenog” totalitarizma. Zapadnu civilizaciju je uništila vlastita derkadencija. Narkomanija, alkoholizam, pornografija, seksualne izopaćenosti, podilaženje najnižim ljudskim strastima zbog profita. Slomile su ju “politička korektnost” i autocenzura u glavama stotina milijuna njenih građana. Ono što nazivamo “zapadna civilizacija” već barem dva desetljeća ne postoji. I, budimo realni, u stanju u kakvom je… Čitaj više »

Loki
2 godine prije

Koristiš li glavu samo za šišanje.?

Hik!
2 godine prije

Tko je “Strange Sounds”. Na internetu se nalazi jedino:”U Čudnim zvucima, Timothy D. Taylor objašnjava čuđenje i tjeskobu izazvanu tehnološkom revolucijom koja je započela 1940-ih i koja svakodnevno hara. Tejlor govori o kulturnoj ulozi tehnologije, njenoj upotrebi u stvaranju muzike i neizbežnoj zabrinutosti oko “autentičnosti” koja proizilazi iz elektronske muzike. … Google Books
Prvobitno objavljeno: 2001″ Knjiga se može skinuti u pdf formatu.

Flint
2 godine prije

Onda će rusi poletit letećim pijatima😂

FATIH
2 godine prije

ZBOG UBIJANJA INDIJANACA,STAVLJANJE U OKOVE CRNOG COVIJEKA,ZBOG KOLONIJALNE PLJACKE,ZBOG ROBOVLASNISTVA,ZBOG LAOSA,VIJETNAMA,KAMBODZE, ZBOG PESTINE,IRAKA,JEMENA,ATOMSKE BOMBE,ZBOG DVA VELIKA RATA,ZBOG KENEDIJA,ZBOG SNISHODLJIVOSTI PREMA HAZARIMA,ZBOG NEOLIBERALNOG KAPITALIZMA,ZBOG VJERE U SOTONU………..ALLAH-BOG CE PRESUDITI VASIM POLITICKIM ELITAMA!!!
POZDRAV IZ SUNCANE HERCEGOVINE!!!!

Dina
2 godine prije

Kako si ti dosadan

rade
2 godine prije

Problem je u tome sto zapad ne zna sta sve Rusi imaju.

Otpornik
2 godine prije

I dosadan je ko proljev.

Tim Kunić
2 godine prije

Zapadna civilizacija si je već odavno pucala u glavu legalizirajući i potičući svakojake nastranosti, izopačenosti, ubijajući djecu pobačajem, dovođenjem muslimana i promicanjem feminiziranosti muškog roda. Tako feminizirano, egoistično, sadističko, psihopatsko mekušasto društvo samo zove da ga već jednom netko natakne na ku… i izgleda da će to opet biti Rusi..

Toni
2 godine prije

Tako je! Kad se veliča cara, to se zove komentiranje. A kad ga se kritizira, to je ometanje komentiranja😂. Tako i car doma radi. Jebeš ovu dekadentnu zapadnu Evropu di svak može s.at što hoće…

tihobl
2 godine prije

Zato sto im generise posjecenost stranice.

zdrlje
2 godine prije

Vjerovatno da če Rusi proširiti svoje granice.Najprije preko RH jer u nju masovno dolaze pod izbjegličkim valom Ruski pravoslavci ciljano.Niko ne ide u Rusiju i Srbiju.Da ne spominjem ostale pravoslavne zemlje.Ovaj val izbjeglica opasniji je po Evropu od prošlog.

MrKamenjarac
2 godine prije

…KAMO SRECE DA JESTE ;DOSTA JE BILO NJIHOVE DEMOKRATIJE…..

Čudan lik
2 godine prije

Ne!!! Promjena teze!!!
Pitanje svih pitanja je:

Zašto bi ikoga zanimala dešavanja u Ukrajini???

Saudijska Arabija već nekoliko godina vrši agresiju i ubija Jemence pa im nitko ne uvodi sankcije!
Amerika oduvijek napada suverene države pa im nitko nikada nije uveo sankcije!!!

Zašto bismo mi Europljani trebali trpjeti uništenje ekonomije, hiperinflaciju, nestašice,… zbog Ukrajine???

Ukrajina NIJE članica niti EU niti NATO-a niti nas je ičim zadužila da bismo se trebali žrtvovati zbog njih!!

Znam da su vas mediji dresirali da navijate za jednu ili drugu stranu ali pokušajte bar jednom u životu boriti se za svoje interese.
Vaš interes NISU astronomske cijene goriva, nestašice, otkazi, inflacija,… nego upravo suprotno!!!

MKD
2 godine prije

Đuro šuti, jedan , nedovoljno, sedi i muči gubicom ni reč

tihobl
2 godine prije

Za klona Debelog Djure:

Putinu se pola Rusije ponudilo da ide u dobrovoljce. Kad ih je odbio, prijavili su se kod Kadirova. Pola islamskog svijeta i pola Afrike nudi dobrovoljce. Putin ih je odbio. Kad se 20.000 sirijaca obratilo sa molbom da ih pusti da stupe u vojsku DNR i LNR Putin je popustio. Sam je sebi skocio u stomak kad je priznao ove dvije drzave i sad ne moze da zabranjuje njihove dobrovoljce. Ali to nije sve: ODKB trazi od Putina da se posalju zajednicke snage da uspostave ustavni poredak u Ukrajini kao sto su uradili u Kazahstanu. Putinu se ne vraca kilavi Janukovic na vlast.

Citav svijet pritiska Putina da dodje u bivsu Ukrajinu i da se tu obracunava sa zapadom.

Red Dog
2 godine prije

Hoce.
Sta se je desilo sada ja da su se pripreme za fizicki otpor materijalizovale. Povucena je crta i receno je: „Dosta je“.
Zapad histerise od nemoci i uglavnom povredjuje sebe. Sjebu sebi sredstva dominacije, kao SWIFT i dolare.
Ostali gledaju nemoc i to ohrabruje i njih da se dizu. A kapitalizam koji ne moze ekspandirati se urusava.

Legendarni Grk
2 godine prije

Kompjutere, laptope, mobitele, printere, skenere, modeme, routere i ostale digitalne uređaje strpati u aluminijske folije ili slične oklope, da ne budu sprženi.
Ali ako ostali budu sprženi, kao i operateri, onda ni to neće mnogo pomoći, jer će i sav digitalni novac u svim bankama biti spržen – to će biti kraj tehnološke i digitalne fikcije.
Od tada na dalje ćemo se grijati uz vatru i živjeti u skladu s prirodom, a ne u skladu s digitalijama.

hiber
2 godine prije

Ne postoji Zapadna civilizacija. Danasnja civilizacija je globalna i kao takva se urusava. Ovo agresija je zapravo unutarcivilizacijski građanski rat. Proxi rusi navođeni od kineza, napadaju proxi europu navođenu od USA. Na vrhu svega je globalistička elita koja se bori za opstanak u ekonomiji koja se urušava.

Mali Boro
2 godine prije

Voliš ti biti anglosaksonska podguzna muha,paše ti šnjof njihova prkna.

Gorki
2 godine prije

Dole Đuro – živilo jednoumlje !

ad astra
2 godine prije

Ovo je izvrsno pitanje samo ga je trebalo dopuniti s godinom očekivanog sloma. Sve što je stvoreno ima svoj kraj pa tako i zapadna civilizacija. Da li će to biti slijedećeg milenija ili onog poslije to nitko sa sigurnošću ne može kazati. Ali kad dođe do sloma zapadne razvijene civilizacije onda će ostatak svijeta biti debelo u banani. Ne sviđa mi se ovakvo pitanje pa će ja probati malo korigirati tezu. Da li će zapadna civilizacija biti razočarana s činjenicom da se Rusija sunovratila u propast.

bruegel the elder
2 godine prije

Debeli je tu da skuplja klikove.

bruegel the elder
2 godine prije

Patrick J. BuchananSmrt Zapada.Knjiga napisana 2001.

Sardelino
2 godine prije

G. Đuro.
Jedno lagano pitanje za Vas.
Uz dužno poštovanje dajte mi odgovor.
Dali je Oluja koju ste se posredno dotakli bila.
A. Ničim izazvana agresija hrvatske vojske na teritorije na kojem su vjekovima živjeli Srbi sa ciljem okupacije i etničkog čišćenja teritorije.
B. Specijalna vojna akcija za oslobađanje hrvatskog okupiranog teritorija.
Napomena.
U Ukrajini nema genocida, nema ni etničkog čišćenja, nema ni masovnih zločina, nema ni obitelji Zec,…..

Hattori Hanzo
2 godine prije

Možemo li za sada ostati na tome da rusi oslobađaju ukrajinu od terorista.Ako smo se mogli praviti bu*ale kad su amerikanci oslobađali irak,siriju,afganistan od zločestih terorista i ganjali Bin ladena radi tornjeva koje su sebi srusili pravimo se bu*ale i sada.
Zašto se sad zaziva propast civilizacije,treći svjetski rat itd…a ranije u prethodnim ratovima nije.
Evo NATO se zavukao u rupu i svaki dan ponove da neće ratovati.Cekaju da ovi preporu ukrajinu što će i učiniti.

Max
2 godine prije

Mislim da hoće ali svijet je propao i bez toga, Ali to će ubrzati stvar.

Mali Boro
2 godine prije

Mlatni me opet u bezobrazno prkno please….

Klokan
2 godine prije

Da ali samo ideje NWO koji nam kabala namece kao nesto o cemu nas ni ne pitaju. Oni su odredili kakav ce svijet biti i ne misle odustati, no nisu racunali da ima i onih koje se jos pita

Гавран
2 godine prije

Američki novinar Nolan Peterson izvijestio je danas da su ruske zračno-svemirske snage pokrenule “masovni” napad na odlazni punkt za strane plaćenike koji se nalazi u regiji Lavov. Dakle, može se reći da je riječ o poligonu Yavorovsky, gdje je danas pao udar preciznim oružjem . Ukrajinski mediji već izvještavaju o 30 projektila, iako su u početku izvijestili o osam. Inače, ruski udar na poligon doveo je do toga da su plaćenici koji su već stigli u Ukrajinu izgubili želju za borbom. Prema istom Petersonu, od 200 militanata, samo je 30 ljudi izrazilo želju za sudjelovanjem u neprijateljstvima, ostali su odbili. Prema američkom novinaru, militanti se žale na ponestajanje hrane i vode, nedostatak streljiva, i što je najvažnije, na nedostatak prednosti zapadne civilizacije. Kako je Peterson naglasio, u redovima militanata vlada tmurno raspoloženje, a ni ruski udar im nije donio radost. Novinar pritom napominje da je njegov sugovornik dobro uvježban veteran… Čitaj više »

Pontifex
2 godine prije

i zelenski (mozda i vise) i putin u povijesti bit ce zapisani medu idiote koji su odradili vlastite narode. naravno, ako ostane na ovom

Samuraj
2 godine prije

Uopće se ne brinem, znam kome vjerujem, znam u Čije ruke predajem sve. ko je bez grijeha neka baci kamen prvi. Može se krenuti krivim putem, ali čovječe ne trebaš ostati na tom putu. Dobro znaš kome se uvijek možeš obratiti, tko te uvijek čeka raširenih ruku. Gospodin je jasno rekao – “Ne boj se. ” Kad je On uz tebe, ma tko se usudi biti protiv tebe!!! Sve oko tebe je koncipirano na taj način da ti zamagli pogled, da te udalji od (Izvora), a ti dobro znaš duboko u sebi Tko je Izvor, o da. Dođi k sebi. Čovječe tako je jednostavno. Uopće se ne brinem.

Crvene brigade
2 godine prije

Poceli ste i vi zapadne lazi da sirite, jos jedno ovako laganje i ofćd nas block

Agron Dark
2 godine prije

Hoće li sukob Rusije i Ukrajine završiti slomom Zapadne civilizacije?
naravno da hoće jer je i pokrenut zbog toga da bude jedan od koraka u tom procesu.
usput, postoji i nenuklearn EMP, i može ga se postaviti na satelit pa iz orbite birati ciljeve ko na dlanu.

Stribor Panov
2 godine prije

HOĆE i hvala Bogu !

Djuro
2 godine prije

“Umjesto toga, ove su bombe dizajnirane da se detoniraju visoko na nebu, gdje generiraju snažan elektromagnetski impuls (EMP) koji može onesposobiti elektrane i elektroničke uređaje u radijusu od stotina tisuća kilometara“. Stotina tisuća kilometara? lol

Svi smo mi ljudi
2 godine prije

Nema naprijed dok se ne slomi ovaj zapad.
Dvostruki standardi i sljepost/spavanje ljudi.

Mustafa Čandić
2 godine prije

Portal “Logično”: Gadite mi se !!!

Koks
2 godine prije

Ja se iskreno nadam… Jer zapadni mentalitetet, liberaizam i nakaradnost nas sve više vuku za sobom u kaos i nazadnost. Treba vratiti red i zdrave vrijednosti koje će nas vratiti putu evolucije civilizacije. To se može jedino direktnim suprotstavljanjem. Skroz suprotna, divovska sila! Upravo kako radi Carska Rusija! Nadam se da više neće biti kao prije…

MrKamenjarac
2 godine prije

….BILA JEDNOM JEDNA EUROPSKA UNIJA ….AAAAMEEEN

...
2 godine prije

Nevjerojatno da postajete isto smeće koje nas bombardira svim i svačim godinama, a pogtovo zadnje 2 godine…. Mogu vam samo reci stidite se, jer u zadnje vrijeme ocito i u vas neki novi vjetrovi money money pušu

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI