Hrvatska – Njonjo prijeti: “Učinit ćemo sve da Rusija bude poražena”

Njojo i Pelosi
247 komentara

Obećali smo da o političarima nećemo pisati i toga se držimo. Domaći i strani političari ne odlučuju o ničemu. To su obični poslušnici i tako ih treba i gledati. Ovaj put ne pišemo o političarima nego hrvatskim i američkim cirkusantima.

Vjerojatno uskoro bivša predsjednica Zastupničkog doma američkog Kongresa Nancy Pelosi stigla je u Hrvatsku posjetiti hrvatske političke Teletabise, te im se zahvalila za podršku Ukrajini. Kolače nije donijela, bar ih mi nismo vidjeli.

Tu se našla kompletna garnitura razno-raznih HDZ-ovih Teletabisa koji trče i ljube noge predsjednici koja je do jučer drhtala k’o prutić nakon što su Trumpovi prosvjednici okružili zgradu u kojoj se nalazila.

Umjesto mudrog ponašanja u teška vremena Gordan Jandroković zvani Njonjo (tako su mu kolege dale ime, ne mi) izjavi sljedeće “Učinit ćemo sve kako bi Ukrajina dobila ovaj rat, a Rusija bila poražena”, te je nastavio “Naši odnosi su prijateljski, partnerski, saveznički, a Hrvatska i SAD dijele iste vrijednosti – slobodu, demokraciju, zaštitu ljudskih prava”.

Njonjo bi trebao pitati što misle Iračani, Sirijci, Libijci, Afganistanci i drugi narodi o američkoj demokraciji i zaštiti ljudskih prava. Većina Hrvata i drugih balkanskih naroda odlično poznajte zapadne “vrijednosti”.

Nije nam dosta što su nas sluganski političari uvukli u Prvi i Drugi svjetski rat. Nije nam dosta što smo se tukli sa svojim susjedima. Sada treba ići u rat protiv nuklearne sile Rusije, a Njonjo je tu da ih upozori.

Pelosi je tu da muti i stvara nove sukobe, kako bi oslabila Europu i europske narode. To je činila i na Tajvanu. Americi treba globalni rat, kako bi izbjegla slom u kući. Kako je to davno Makijaveli opisao u svom djelu Vladalac, bitno je izabrati domaće poslušnike. Ne previše inteligente, ali iznimno poslušne.

HDZ-ovci i svi ostali u Saboru su idealan resurs za globalnog hegemona. Anemični je već obećao prihvat ukrajinskih vojnika kako bi se obučavali i time Hrvatsku stavio u težak položaj. Javio se i predsjednik Milanović, koji nas je također više puta iznevjerio, ali ovaj put je u pravu. Anemični nema mandat odlučivati o prihvatu ukrajinskih vojnika na hrvatski teritorij. To što čini je protuustavno.

Hrvatska nikada nije bila u gorem položaju. Iznova će je domaći poslušnici uvući u sukob gdje će ginuti hrvatski sinovi, a oni tatini sinovi će studirati i pokazivati liječničke ispričnice za anemiju, lomove i slične laži i manipulacije.

Gordan JandrokovićNancy PelosiukrajinaZagreb
Pretplatiti se
Obavijesti o
247 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Oli
1 godina prije

Njonjo,popuši pelozi

Gjuro1977
1 godina prije

Toliko problema u Hrvatskoj Njonjo se samozavarava s Ukrajinom

ANTIFASISTA
1 godina prije

ZNA SE DA SU RUSI PORAZENI DEBELO IM JE NESTO ZAPELO JER KADA RAZMISLJAS O PREDZADNJOJ I ZADNJOJ OPCIJI A TO JE TA NUKLEARNA VARIJANTA ONDA POKAZUJES NEMOC , GDJE JE TA TEHNIKA RUSKA I VOJNA NADMOC U SVIJETU NARAVNO DA SU ZASNOVANI NA STARIM SSSR SISTEMIMA I ORUZJU KOJE VISE NIJE NI ZA OTPADA.

Valter
1 godina prije

Znate šta, ako vam se nizaju ovakve umobolne nakaradne spodobe nakon tzv. Domovinskog Rata, a bez ikakve reakcije kao što je bila u Šri Lanki, onda Hrvati stvarno zaslužuju taj izopačeni sotonski smrad.

Što se drugo može reći nakon svega? Samo se treba prisjetiti Markotićke što je rekla za hrvatsku djecu – treba ubrizgavati židovskom splačinom a doslovno su imuna na “covid” – i nikome ništa nakon takve izjave!

Što se duže pravda odgađa i takvi storovi ignoriraju, to će veće biti divljanje izvan svakog okvira pameti. To je jednostavno kako stvarnost funkcionira, kao što je 2 + 2.

Perun
1 godina prije

Samo za predsjednicu Zastupničkog doma američkog Kongresa Nancy Pelosi …Amerika i amerikanci bi trebali pokazati da se mogu prilagoditi promjenjivim okolnostima i politickom trenutku ako to ne naprave jednostavno ce se raspasti kao kula od karata ….predsjednik Hrvatske Drzave Milanović ima pravo a samoje strane ima punu podrsku u onome sto radi govori i cini kao predsjednik Hrvatske Drzave ….SFSN

Ivan
1 godina prije

Njonju obuci u uniformu i mars u Ukrajinu skupa s kretencinom Plenkovicem. Mozda nas Rusi oslobode HDZ govana?

CroExit
1 godina prije

Njonjo šonjo će porazit’ Rusiju 🤣🤣🤣🤣

Hogar
1 godina prije

Poslati njonju u Donbas?

Tupko Glupko
1 godina prije

Na zadnjim parlamentarnim izborima 2020. za HDZ je glasalo 16,9% svih potencijalnih birača.

Na zadnjim predsjedničkim izborima iste te 2020. godine za Zorana Milanovića je glasalo 27,7% svih potencijalnih birača – skoro duplo više.

Pametnome dosta kakvo je mišljenje većine Hrvata.
Mogu mainstream mediji usmjeravati bilo naroda koliko hoće – nitko im više ne vjeruje.
Naročito poslije Covid farse.

1 godina prije

star 2 mjeseca ali jako dobar video kako zenska mumija,pelosi,moze napraviti veliko njesra..bez obzira sha je na odlasku WORLD WAR NANCY https://youtu.be/e6Bh9-ywUfo ono sha je posebno gadljivo kod ovakvog ulizivackog ponasanja prema americi,uz ocigledno crtanje mete na vlastitu glavu,je kratko pamcenje.USA nije bila nikakav prakticni saveznik hrvatskoj za vrijeme rata 90-ih.dapace,vise je prakticne pomoci doslo iz same rusije a i priznali su hrvatsku kao drzavu prije amera.znajuci da zivim u blizini LNG terminala u omislju,a sa druge strane mi je ogromna radarska postaja na ucki..koja pokriva sire podrucje sjevernog jadrana-citaj AVIANO-..nadam se da ovakvo poltronstvo nece poluciti najgore rezultate.hvala.

tuf
1 godina prije

Vlada RH se ide petljati u opasne poslove. Na ovom forumu raspravlja se o prisilnom vraćanju Krima (jer kako drukčije nakon što je narod svoje rekao višestruko putem referenduma), biti će dobro ako se ne zaigraju pa krenu raspravljati i o raspačavanju Rusije kao na nedavnom forumu u Pragu. Milanović, ironično, jedini kao kakav-takav glas razuma. O tempora, o mores!

Ziv je Geza
1 godina prije

Hrvatska se politika nicim izazvana, direktno ukljucila u ukrajinski rat. Izravno ukljucivanje u rat ,pocelo je jos davne 2014.godine,razno raznim inicijativama poput tzv balticke uspravnice, kojom je mahala Putinu ispred nosa tadasnja( prijecijednica) gospodja Kitarovic,te se nastavilo inicijativama iz Zagreba, odnosno prijedlozima o mirnoj reintegraciji Donbasa, sada se cuju inicijative o mirnoj reintegraciji Krima i nebi me cudilo da slijedecih mjeseci, trust mozgova okupljen oko anemicnog i njonjavog odluci odaslati inicijativu o mirnoj kapitulaciji RF. Nevjerojatna je lakoca sarlatanstva kojom ta bagra na vlasti u Hrvatskoj,svaki dan crta sve vecu metu na ledjima Hrvatskih gradjana. Jos je nevjerojatnije da niko od te hipontisane gomile poslusnih robova trulog koruptivnog sistema,ukljucujuci i politicku oporbu u Hrvatskoj, ne reagira na ovakve izjave poput danasnjih, koje de fakto objava rata Ruskoj Federaciji. Neka nam je Bog na pomoci nakon sto se prasina slegne i spuste zastori nakon ovog sotonskog sektaskog okupljanja, ja mu drugo… Čitaj više »

Hattori Hanzo
1 godina prije

Njonjo uči ruski,brzi tečaj.Stid me ovo malo rusa koje poznajem radi ovih cirkusanata.

tabula
1 godina prije

Da si se upola zalagao za prava, kao i tvoj gazda, za prava svojih sunarodnjaka u BiH…

C.F.
1 godina prije

Za sve ljubitelje demokracije … Demokracija: Fašizam potječe kao središnja zapovijed drevnog rimskog zakona iz 451. pr.ne. demonstrirana simbolom poznatim kao “Cratis” kao “pravo na vladavinu” i “apsolutno provođenje moći”: (i) Fašizam dolazi od riječi “fasces” što znači svežanj ravnih drvenih šipki/štapova, koji se drže zajedno kožnim remenima koji se nazivaju lorum, uključujući i glavu sjekire koja se nosi kao jedan (1) od standarda rimskih legija. (ii) Sjekira kao dio simbola “Cratis” simbolizirala je “smrtnu kaznu” jer je odrubljivanje glave bila krajnja kazna za rimske građane koji nisu poslušali ili prekršili apsolutnu lojalnost, dok su drvene šipke predstavljale “tjelesnu kaznu” u obliku divljačkog premlaćivanja palicama, ponekad i do smrti ako bi legionar zaspao na položaju ili nije poslušao zapovijedi svojih nadređenih. Demokracija je pojam izmišljen u 16. stoljeću kao tvrdnja da se opiše teorijski sustav prema kojem svi odrasli članovi društva imaju jednaku riječ u državnim poslovima, ali u stvarnosti… Čitaj više »

Throne
1 godina prije

Tudjman krivousti okrece se u grobu kada gleda ove mlade hdz snage na vlasti, jedva je uspio u domovinskom ratu uz zapljenjeno oruzje jna te nesto stiglog oruzja iz argetine, dobiti ogroman povoljni kolac od rusa kako bi stvorio tada regionalno jaju hv. A ovi gnjetoritari beskicmwnjaci lizu dupe usrancima, britancima i natou koji je uveo embargo na oruzje za hrvatsku u domovinskom ratu. Ovdje ne treba oruzje vec dolari za njihov djep a nas obican narod na istocnu frontu, kao pavelic. Jeb… ti hdz izrode i izdajice hrvatskog naroda

1 godina prije

I kako se završio ” samit ” ?
Vjerovatno uz janjetinu i horsko pjevanje ” zovi , samo zovi ” …

Max
1 godina prije

Poslušnici ljube čizme histeričnoj babi- Jedan Scud i svi smo gotovi.

damjan
1 godina prije

smrad deformirani. on neče dozvolit. ma nabijen ga nakurac tako zakikanog…

mrdo
1 godina prije

Zašto su zapadni imperijalisti uništili pravu državu Titovu narodnu, socijalističku Jugoslaviju?
(Ima li ko da mu još uvijek nije jasno zašto?)

MrKamenjarac
1 godina prije

AUUUUU,JAKE SILE U PITSCHKU MATE-RINU

nessy
1 godina prije

E, ova izjava je “game changer”, kako bi rekli nasi zapadni partneri. Rusi, neka se dobro zamisle, do sada sto je bilo, bilo je. Kada se Njonjo naljuti, padaju carstva i vladari. I jos ima iza sebe drzavu sa skoro 4.000.000 stanovnika. Ovo podsjeca na vic, kad se zeko napio, pa trazi vuka da ga prebije. S tim, sto je zeko, olicenje muzevnosti i hrabrosti za ovu slinu od stakora. Samo totalni idiot moze izazivati nekoga neusporedivo jaceg od sebe, koji ti nista nazao nije napravio, naprotiv. Ali, zna slinavac, da ako Rusi i opletu, on nece biti ugrozen. Tada bi rekao da su njegove rijeci ‘izvadjene iz konteksta’, i da je on inace ljubitelj Ruske knjizevnosti i baleta. Bijednik bio, ostao, i biti ce, zauvjek.

stopostoo
1 godina prije

samo će totalne budale u rat, kao što su i pod igle
bolje 10 godina robije

Vojni analitičar
1 godina prije

Molim da legendarnog heroja Domovinskog rata i jednog od vodećih EUnuhijskih boraca za demokratsko pravo Ukrajinaca na upražnjavanje analnog seksa, promjenu spola i ostalih naših vrijednosti (koje eto dijelimo s našim američkim prijateljima, saveznicima i partnerima, takoreći našom braćom) ne nazivate Njonjom, I ne morate se bojati ruske odmazde. Rujama se već od ovog današnjeg zagrebačkog derneka gaće tresu ali ne smiju ni pisnnuti jer znaju da nas vode takvi prekaljeni borci i stratezi kao ovaj junak i od kojeg je hrabriji samo njegov ratni i poratni zapovjednik Plenković koji unatoč strašnoj anemiji nije tijekom cijelog Domovinskog rata ni za milimetar odstupio od svojeg položaja na prvoj crti bojišnice u Briselu a iste te položaje će zasigurno jednako hrabro držati i ako se nad Zagrebom pojave Cirkoni, Suhoji i ruski dronovi.

Mrčikola
1 godina prije

Kuhrac bi se održavale “krimske”, “praške” i kojekakve slične konferencije da je sukob, tkz. zapada i Rusije stvaran, a njonjko bi i misli kontrolirao, a kamoli jezičinu.
Kad se ova guba i kreature razmile i vrate u svoje jazbine, trebat će sve iza njih junački raskužit…(sumpor ne dolazi u obzir 😁).
Najbolje vatrom, a ne bi bilo na odmet svaku stopu kojom su prošli i sve prostore u kojima su obitavali zaliti blagoslovljenom vodom i zakaditi tamjanom.

p.s. “druženja” ovih stvorova neodoljivo podsjećaju na scene iz Papićeva “Izbavitelja”.

Grdi
1 godina prije

Njonjo podrzava koga? ….ukrajinski narod ili zlocinacku korumpiranu ukrajinsku politicku elitu, onu istu koja podize kupove stepana bandera tj, ukrajinskog antu pavelica …… pa da, srodni se podrzavaju ……

Nekoime
1 godina prije

Andrej Šubić Zrinski i Fran Njonjo Frankopan u pravednome bijesu kreću u rat.

Xyz
1 godina prije

Proći ćemo kao i Dudek kad su mu ovce pšenicu gazili, cijelo selo čiju zemlju nisu ni dirnuli jedu janjetinu, a pred Dudeka stavili kosti

tata mata
1 godina prije

koja budala ,umjesto da bude mudar , samo sebi i nama pravi probleme isto ko ostalo novopeceno nato smece sa sjevera koje se pokusava prikazati velikim a teska je bijeda

Samuraj
1 godina prije

Meni se doslovno bljuva na ovo sve i u tom kontekstu podrška predsjedniku Zoranu. Ne s Mjeseca, ne s Marsa, nego iz susjedne galaksije se vidi tko ovdje vodi rat protiv koga, a naše izdajice i poltroni još ugošćuju samu lutki američke duboke države koja je glavni remetilački faktor u svijetu i ratni huškač. Količina ušlihtavanja je degutantna. Plenković, zna se, taj bi mater svoju prodao da mu se netko iz Brisela samo nasmije, a kamoli pohvali. Slušam njonju danas, kaže da je čast primiti tako visokog predstavnika kojem je ovo, pazite sada prvi puta, da prvi puta u Hrvatskoj i da to govori koliko je naša veza kao jaka. 🤦🏻‍♂️ Ovdje govorimo o političkoj razini koja posjećuje našu Domovinu. Da je ovaj posjet bio sedmi, osmi ili deseti onda bi te riječi imale smisla. Ali ne, predsjednik parlamenta Amerike je ovdje prvi puta, dakle nakon više od 30 godina… Čitaj više »

Torpedo
1 godina prije

“Domovino moja ,
tvoje sunce pada,
ni umrijeti za te
Hrvat snage nema …”

tihobl
1 godina prije

Milanovic je u pravu. Sta se ima sastajati sa babom koja je uskoro bivsa. Od kako je poceo vikendom dolaziti u Laktase i on se osilio poput Dodika koji je Liz Trus rekao: “Koji k. si uopste ovamo dolazila? Ko je tebe zvao?” Liz je tad bila ministrica za koju se znalo da ce biti sledeca premijerka, a ova je vec politicki penzioner. Treba imati dostojanstva, a toga ovde nema. U diplomatiji zna se ko se sa kom sastaje – predsjednici sa predsjednicima, premijeri sa premijerima, parlammentarci sa parlamentarcima. A ovde primaju bezveznjakovice poput Karla Bilta i Miroslava Lajceka, i jos im se klanjaju do poda. U titovo vrijeme takvi bi mogli dospjeti samo do mladjeg referneta uz prethodno zakazivanje i visesatno cekanje na hodniku. Znate li koji je bio dzumbus kad je americki podpredsjednik dolazio u SFRJ? Tito ne moze da ga primi jer nije njegov nivo, a da… Čitaj više »

Goran
1 godina prije

Naša vlast je uvijek bila ta koja je radila protiv naroda al ovi su najgori,poltroni i fikusi,šupci HDZ

Radar
1 godina prije

Ajde ljudi ne paničarite bezveze !
Povijest se ipak ne zaboravlja.
Da sam na mjestu USA šefa obrane/napada ja bi nakon ove izjave bio vrlo zabrinut, jer kome je Hrvatska saveznik taj sigurno gubi rat !
A sada najkrače ponavljanje povijesti:
“Dana 14. prosinca 1941. godine Nezavisna Država Hrvatska objavila je rat Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji. Dogodilo se to tri dana nakon što je Hitler objavio rat SAD-u, a NDH je postupala kao njegova saveznica. SAD-u su rat objavile Mađarska, Rumunjska, Bugarska i Slovačka još dva dana prije Nezavisne Države Hrvatske, a Albanija tri dana nakon nje.”
Pa sad ….

Dokurčilomi
1 godina prije

Odmah s njime u prve redove.

ogo
1 godina prije

Oce li ovaj smrad Njonjo uzet pusku i pokazati nam kako se bori protiv Rusa ili ce radije
poslati Hrvatsku sirotinju u prve redove.

FATIH
1 godina prije

GOVORIS U MNOZINI SMRADU .PITAJ GRADJANE HRVATSKE BILI UCINILI SVE DA PORAZE RUSIJU.POKAZUJES SNISHODLJIVOST PREMA TOJ SUH…CKI.TAKO JE I POGLAVNIK BIO SNISHODLJIV PREMA FIRERU I MUSOLINIJU.

Lucija, prva
1 godina prije

“Hrvatska je postala zemlja MEDIOKRITETA ..glavaš, djapić, merčep, škoro, penava, prkačin, bušić, mamić, bandić, njavro, škegro, todorić, karamarko, soldo, ćesić, ćorić, čović, praljak, šagolj, marić, kordić, boban, prlić, puljić, barišić, brkić, skoko, kutle, skejo, musa, alilović, kujundžić, jozić, stojić, šušak, pašalić, paradžik, hrkač, milas, boras, rajić, ćavar, vukojević, artuković, vukojebić, miloš, pudić, brzica, luburić, filipović-majstorović, šakić, pavelić, naletilić-tuta, martinović-štela, vidović-krišto, vokić, markić, zovko, čuljak, tomašić, žalac …U 30 godina u Hrvatskoj par stotina talibana iz Bosne prodalo je sve što se moglo prodati – pokrasti ,odnijeli pare u nepoznatom smijeru , pokupilo državne dragulje,izvuklo milijarde iz proračuna,podmetnulo neke slike i medvjede u podrume domoljuba i otelo poslove stotinama tisuća Hrvata a prije toga su opljačkali i upropasti tvornice u kojima su radili. Pretvorili su Hrvatsku u zonu sumraka, kaosa, anarhije, bezvlađa , u taoca kleroustaške ideologije, vjerskog fundamentalizma i totalitarizma. Godinama potiču iselavanje.. ugrožavaju vitalni kapacitet države egzodusom najpotentnijeg, najfertilnijeg,… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

Italija: nimalo drugačija situacija od Hrvatske: “Italijanski profesor, strucnjak za antiterorizam na nacionalnom nivou. – ” UKRAJINA OSIROMASUJE ITALIJU”- ” Prilično je impresivno vidjeti vladu Zelenskog, raspalu vladu koja ostaje živa zahvaljujući našem novcu i našem oružju koja, stoga, gotovo u potpunosti ovisi o nama, kako neprestano intervenira u talijanski politički život donoseći prosudbe o našim vlastitima i glavnim političkim vođama. U teoriji bi se trebalo dogoditi suprotno od onoga što o njima govori kijevski ministar vanjskih poslova, koji ne bi našao mjesto ni pri dnu ljestvice prvih devetsto tisuća najboljih ministara u povijesti suvremene Europe. Zelenski stavlja Italiju pod stalnu etičko-političku prosudbu dok Italija živi u strahu od razgovora o političkoj besmislici ovog čovjeka koji je, umjesto da zaustavi invaziju koja sravnjuje čitave ukrajinske gradove sa zemljom, sve uradio da potakne rat. Nema zrna dostojanstva od strane naše političke klase; suvišno je govoriti o tome. Danas napadaju Berlusconija. Sutra… Čitaj više »

Emiliano Zapata
1 godina prije

Priprema za mobilizaciju

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

Njonjo proljupo i preuredio ime sada je NJONJO BUDALJA LIZDOPIZAC. Joj koje nacionalne sramote od šefa parlamenta.

tihobl
1 godina prije

Sprema se novi desant na Energodar: “Аеромобилне бригаде Оружаних снага Украјине из Житомирске и Виничке области распоређене су на запорошки правац”, рекао је Владимир Рогов. Медведев о гласинама да Русији понестаје војне опреме: “Не надајте се!” I objavio je snimak iz Uralvagonzavoda punog novih tenkova u sklapanju. Dejan Bericc: Lancet ulazi u serijsku proizvodnju. Sa 500 kom. mjesecno dizu proizvodnju na 100 dnevno. Cijena 500$. I potvrda iz drugog izvora: Direktor Rosteha je porucio vojsci da ce isporuciti sve kolicine koje zatraze. Ko je pratio telegram mogao je vidjeti masu klipova gdje lancet upada kroz prozor, pogadja protivbaterijske radare i vozila u pokretu, medju masom klipova gdje sa njim pogadjaju tehniku na polozaju. Ima snimaka gdje pogajaju i S-300 i bukove, sto znaci da imaju pojacan domet u odnosu na prvu verziju. Zapad neka salje tehniku, rusi ce je sprziti jeftinom dronovima. Пет највећих европских индустријских асоцијација затражило је од… Čitaj više »

Ringo10
1 godina prije

Neki u Hrvatskoj bi ponovo u rat protiv Rusije kao Poglavnik na Staljingrad
Ima li lijeka servilnosti hrvatskih takozvanih elita
Samo se vi kacite Sa Rusijom
Ali sad nema Tita da nas Hrvate izvlaci iz govana

duki
1 godina prije

Kako će ovi kvazi-političari za koji dan (oko 10.11.)promijeniti ploču !samo gledajte i smijte se !

Lucija, prva
1 godina prije

Nova Orbanova izjava:

“Mađarska vlada namerava da zaštiti zemlju od unutrašnjih i spoljnih pretnji, uključujući pretnje iz Brisela.
Mađarska izdrži kada je potrebno, uzvraća kada može i spremna je da izvuče mač ako joj se pruži prilika”, rekao je Orban.”

Oho. 😯🤔

Jadranka
1 godina prije

Pun k… Rusofila na ovom portalu.. 🤣😂

Jadranko
1 godina prije

Dobro jel jma netko da začepi te gubice ovim Njojama i Anemičarima, pa Rusi će nas poravnat ko Slavonsku ravicu ako ovi nastave sa sranjima!!!

m.ivanisevic
1 godina prije

Nego kad planira njonjo krenuti na Krim?

Samo U Prolazu
1 godina prije

Njonjo, bezvezni lik koji je dobio 808 glasova ide nekome prijetiti!?

The Who
1 godina prije

Tipično za hrvatsku i hrvate, tako su nastradali u 2. sv. ratu, kad veliki ratuju hrvati i hrvatska umišlja da je i ona tu nešto bitna pa se miješa, raspravlja, prijeti itd. itd. (gdje su francuzi, španjolci, portugalci, grci…, puno veći narodi, šute i čekaju). Ima jedna stara dobra, “ne zovu magare u svatove da se gosti, jede i pije, nego da nešto prenese, povuče”

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI