Hunter Biden spreman svjedočiti

Hunter Biden
4 komentara

Predsjednikov sin će razgovarati s Republikancima koji traže opoziv njegovog oca, rekao je njegov odvjetnik

Hunter Biden spreman je javno svjedočiti pred republikanskim odborom koji istražuje navodnu trgovinu utjecajem njegova oca, napisao je njegov odvjetnik u pismu u utorak. GOP je pozdravio pismo, ali je inzistirao na privatnom saslušanju s predsjednikovim sinom. U pismu predsjedniku Odbora za nadzor Predstavničkog doma Jamesu Comeru, odvjetnik Abbe Lowell rekao je da je Hunter Biden spreman “odgovoriti na sva bitna i relevantna pitanja koja biste vi ili vaši kolege mogli imati” na javnoj raspravi, koja bi se trebala održati 13. prosinca ili drugog datuma u prosincu.

”Vidjeli smo da koristite sjednice iza zatvorenih vrata kako biste manipulirali, čak iskrivili činjenice i dezinformirali javnost. Stoga predlažemo otvaranje vrata. Ako su, kao što tvrdite, vaši napori važni i uključuju pitanja o kojima bi Amerikanci trebali znati, onda neka se rasvijetli ovaj postupak”, napisao je Lowell, objašnjavajući zašto bi predsjednikov sin svjedočio samo na javnom saslušanju. O klasificiranim podacima obično se ne može raspravljati na takvoj javnoj raspravi.

Odbor trenutno provodi istragu o opozivu predsjednika Joea Bidena i njegove navodne umiješanosti u inozemne poslove njegova sina. Republikanci tvrde da je Hunter Biden stranim klijentima naplaćivao desetke milijuna dolara za sastanke s njegovim ocem, dok je ovaj bio potpredsjednik SAD-a. Predsjednik poriče bilo kakvo znanje ili umiješanost u Hunterove poslovne poslove, a Lowell je u svom pismu ustvrdio da Comerov odbor “radi gotovo godinu dana bez uspjeha na povezivanju poslovnih aktivnosti našeg klijenta s njegovim ocem”.

Međutim, Joe Biden je fotografiran s nekoliko klijenata svog sina, a Hunterov bivši poslovni partner Devon Archer, rekao je odboru u srpnju da mu je Hunterovo mjesto u upravnom odboru Burisme, ukrajinske energetske tvrtke, dodijeljeno isključivo kako bi jamčio da tvrtka bi imala utjecaj na politiku SAD-a. Archer je također naveo da je Joe Biden više puta večerao s Hunterovim klijentima te da je Hunter primio novčane transfere odmah nakon najmanje dva od tih sastanaka.

Ranije ove godine, Odbor za nadzor i Odbor za pravosuđe Predstavničkog doma objavili su dokaze koji upućuju na to da su Biden i njegova obitelj primili oko 20 milijuna dolara isplata preko lažnih tvrtki od poslovnih osoba i političara iz Ukrajine, Kine, Rusije i Kazahstana. Prema odborima, oko 150 od ovih transakcija Ministarstvo financija označilo kao “sumnjive”.

Odbor je ranije ovog mjeseca poslao sudski poziv Hunteru, kao i Jamesu Bidenu, predsjednikovom bratu. Prema GOP-u, James Biden je ispisao ček od 40.000 dolara Joeu Bidenu od veće sume koju je kineska energetska tvrtka platila Hunteru 2017. godine. Odgovarajući na Lowellovo pismo, Comer je optužio Huntera Bidena da “pokušava igrati po vlastitim pravilima”. Republikanac iz Kentuckyja rekao je da sudski poziv zahtijeva da se Biden pojavi radi privatnog svjedočenja, ali da će predsjednikov sin “imati priliku svjedočiti u javnom okruženju kasnije”.

Hunter BidenrepublikanciSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
4 mjeseci prije

Pedofil i kriminalac kao i njegov otac.

BanOvan
4 mjeseci prije

Kako je krenulo, ispast će stvarno da Hunterovac nema veze sa jeBidenovce, ko zna ko je sklepao hunterovca… Kod njih se i onako ne zna ko koga taslači.
Tako je to sve pošteno i je*eno u tvorevini potomaka deportiranih kjurvi i kriminalaca.
Svi sazorjeli za glogov kolac.

xyz
4 mjeseci prije

Tipični američki kravata-drogeraš

nessy
4 mjeseci prije

To je postena vamilija, to svi znaju. Ovo su sve politicka podmetanja, pustimo istitucije da rade svoj posao, kako bi rekao viskopostovani A.P. Sasvim sam siguran da oni nikad ne bi maznuli lovu, ako ne bi mogli. Negdje sigurno postoji podatak koji se njihov predak tamo doselio izBosne, da izbjegne katran i perje. Postoji predaja da mu je ime bilo Jole, nadimak ‘lovac u mutnom’. Zivio je u blizini granice, sibicario i varao, dok njegovi mjestani nisu odlucili da je dosta, pa je dao petama vjetra. Ova zgodna prica se redovito ponavlja prilikom obiteljskih okupljanja. Sta ti je odgoarajuce rodoslovlje. Neki svjedoci tvrde da Hunter ima na untarnjem retrovizoru krunicu i bijele carapice.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI