Imperij uzvraća udarac – Alex Jones osuđen na nevjerojatnih MILIJARDU dolara kazne

Alex Jones
29 komentara

Zla imperija ponovno pokazuje kako se brutalno planira obračunati sa svima koji propituju narativ režima i koji se usude prakticirati slobodu govora. Teoretičar zavjera i osnivač Info Warsa Alex Jones osuđen je na nevjerojatnih 965 milijuna dolara kazne i odštete koje bi trebale biti dodijeljene obiteljima navodno poginule djece u navodnom „masakru“ u Sandy Hook školi.

Podsjetimo, to je bila najveća pucnjava u nekoj Američkoj školi u kojoj je navodno poginulo 6 odraslih i 20-ak djece. Nakon tog događaja počele su izlaziti vrlo čudne informacije o tome da se zapravo radilo o vježbi, a neki ljudi koji su davali izjave novinarima kasnije se pokazalo da ne postoje, i da su najvjerojatnije glumci. Da cijela stvar bude još čudnija, škola Sandy Hook je srušena do temelja odmah nakon ovog incidenta i nikakva daljnja istraga više nije bila moguća.

Nakon tog događaja vlasti su počele uvoditi zakone o strožoj kontroli oružja, što je prema tvrdnjama Alexa Jonesa i bio plan otpočetka, i razlog zašto je organizirana lažna pucnjava. Tijekom suđenja Alex je ipak rekao da misli da je pucnjava bila prava, ali potpuno je nejasno zašto se porota odlučila na dodjeljivanje tako velikih iznosa obiteljima koje Alex Jones nikad nije spominjao imenima.

Porota iz Connecticuta dodijelila je stotine milijuna dolara odštete za 15 tužitelja koje je oklevetao teoretičar zavjere Alex Jones kada je voditelj Infowarsa pucnjavu u osnovnoj školi Sandy Hook 2012. nazvao prijevarom koju su izveli glumci prema scenariju koji je napisala vlada kako bi izgradila podršku kontroli oružja .

Ukupna kompenzacijska šteta iznosi oko milijardu dolara, daleko premašujući nagradu u prethodnom slučaju u Teksasu. Naređeno mu je da plati jedva 50 milijuna dolara u tom slučaju, što je odlučeno u kolovozu.

Porota je također dodijelila odvjetničke naknade i troškove u srijedu.

Jones, koji je bio u eteru sa svojim radijskim programom dok se čitala presuda, rekao je svojim slušateljima: “Ovo mora da je pakao — samo su pročitali odštetu, iako nemate novac.”

Njegov odvjetnik, Norm Pattis, rekao je novinarima da planiraju uložiti žalbu na odluku.

“Iskreno govoreći, od početka do kraja, sve je bilo namješteno u ovom slučaju”, rekao je Pattis ispred zgrade suda. “Ne slažemo se s osnovom presude, ne slažemo se s dokaznim odlukama suda.”

“U više od 200 suđenja u mojoj karijeri, nikada nisam vidio ovakvo suđenje”, nastavio je.

Tužitelji, rodbina žrtava i agent FBI-a koji je došao na mjesto događaja tvrdili su da su ih mučili Jonesovi sljedbenici koji su povjerovali njegovim lažima o masakru. Obitelji su rekle kako su bili maltretirani i prijećeno im je desetljeće nakon pucnjave.

Čitanje ove skandalozne presude u kojoj se obiteljima dodijeljuje po 30-ak milijuna možete pogledati ovdje

Alex JonesInfo WarsSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
29 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 godina prije

Montirani sudski proces.

mrdo
1 godina prije

Ne smije se protiv interesa kapitalista. Ovo je poruka svima.

Tedi
1 godina prije

Fasizam galopira punim galopom.

Optimista
1 godina prije

Nije lijepo lagati

danjan
1 godina prije

stoka smrdljiva…

tihobl
1 godina prije

Jos jedan koji ce morati bejzati u Rusiju, oazu slobode govora u kojoj su samo dvije stvari zabranjene: propagiranje pederluka i laganje protiv ruske vojske.

Sir Oliver
1 godina prije

Samo država ima pravo da laže i obmanjuje bez kazne.Svi ostali koji žele ljudima otvorti oči su protiv države.Dobro si i prošao mogao te pojet mrak.

Jadranka S.
1 godina prije

“Tužitelji, rodbina žrtava i agent FBI-a koji je došao na mjesto događaja tvrdili su da su ih mučili Jonesovi sljedbenici koji su povjerovali njegovim lažima o masakru. Obitelji su rekle kako su bili maltretirani i prijećeno im je desetljeće nakon pucnjave.”

Iz aviona se vidi da su ovo teske lazi/ manipulacija …………

norbert
1 godina prije

gubi sa privatnost i unutar toga anonimnost komentatora

Hagar
1 godina prije

Znaci bio je u pravu.

Partizan
1 godina prije

S jedne strane imamo korumpirane političare koji su izvođači radova za insvestitore, bankare i financijske fondove, koji naoružavaju i huškaju ukrajince, a s druge hrpu NVO koje rovare protiv istorije, tradicije, kulture raznih autohtonih naroda koji teže suverenizmu. Nije li to podlo i perfidno licemjerstvo “zlatne milijarde”?

grom iz vedra neba
1 godina prije

Onako, na prvu – kako su ‘Jonesovi sljedbenici’ mogli maltretirat ‘obitelji žrtava’ ako Jones nije objavio ko su žrtve?

Joža
1 godina prije

Imperija zla što očekivati drugo od njih, bitno da se kunu u demokraciju!

Fabijan
1 godina prije

Ovo sotonistima odgovara da se što dalje čuje da nekome ne bi palo na pamet da govori protiv laži! Istina je da istina uvijek pobjeđuje ali na žalost laž je zaštičena.

Jadtanka S.
1 godina prije

Imate komentar od komentatora ” grom iz vedra neba” koji je dio dokaza o lazima/manipulaciji rekao.

A sto vi vidite? Po vasem komentaru – NISTA.

dulebg
1 godina prije

A koja šansa da ga doniramo?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI