Indijska odvjetnička komora uručila je pravnu obavijest doktorici Soumya Swaminathan, glavnoj znanstvenici Svjetske zdravstvene organizacije (WHO)

Soumya Swaminathan

Trial Site Staff je 30. svibnja 2021. objavio zanimljivu kratku informaciju.

„Indijska odvjetnička komora (IBA) uručila je 25. svibnja 2021.  pravnu obavijest dr. Soumya Swaminathan, glavnoj znanstvenici Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), zbog navodnog čina širenja dezinformacija i time zavaravanja naroda Indije, a kako bi ispunila vlastitu agendu, stoji u tužbi.

U izvješću stoji da je dr. Soumya Swaminathan namjerno ignorirala i izostavila podatke vijeća FLCCC-a (Front Line COVID-19 Critical Care Alliance) i BIRD- a (British Ivermectin Recommendation Development) o učinkovitosti lijeka Ivermectina, s namjerom da odvrati građane Indije od korištenja Ivermectina. Štoviše, Indija je uključila Ivermectin u svoj nacionalni protokol i, kako je nedavno objavio Trial Site, u pokrajinama u kojima je Ivermectin u širokoj upotrebi, bilježi se nevjerojatno smanjenje broja slučajeva. Naravno, teško je dokazati izravnu korelaciju bez stručne studije, ali zaokret u broju slučajeva u Uttar Pradeshu, jednoj od pokrajina s protokolom liječenja Ivermectinom za čitavu populaciju, zaista je zapanjujući.

Prema napisima u indijskim medijima pravna obavijest se temelji na istraživanjima i kliničkim ispitivanjima koje su proveli vijeća alijanse FLCCC (Front Line COVID-19 Critical Care Alliance) i BIRD-a (British Ivermectin Recommendation Development), koji su iznijeli ogroman broj podataka koji podupiru argumente za korištenje Ivermectina u prevenciji i liječenju COVIDA-19.

Indijsko vijeće za medicinska istraživanja (ICMR, the Indian Council for Medical REsearch) i (AAIMS – All India Institute of Medical Sciences) – Indijski Institut za medicinu iz Delhija odbili su prihvatiti stajalište dr. Soumye Swaminathan i zadržali su preporuku za korištenje Ivermektina za pacijente s blagim simptomima i one u kućnoj izolaciji, navedeno je u “Nacionalnim smjernicama protiv COVIDA-19”, posljednji put ažuriranima 17. svibnja 2021.

Kako bi spriječila dr. Soumya Swaminathan da dalje nanosi štetu životu građana ove zemlje, Indijska odvjetnička komora je odlučila poduzeti pravne korake protiv nje te joj je kao dio postupka uručena pravna obavijest.

Kampanja dezinformiranja Svjetske zdravstvene organizacije?

Trial Site ima dokaze da Svjetska zdravstvena organizacija taji podatke jer su, kako je nedavno objavljeno, dali izvješće o značajnim lokalnim naporima javnozdravstvenog djelovanja u Uttar Pradeshu, izostavljajući međutim temeljnu činjenicu da je tamo Ivermectin u širokoj upotrebi. Zašto se Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) toliko trudi izostaviti tako važnu informaciju da je korištenje Ivermectina postupak koji zapravo djeluje? Kakvu je agendu usvojila ova organizacija kad se čini da koristi dezinformacije kako bi zavarala i poremetila nastojanja država da stave ovu pandemiju pod kontrolu? Je li ovaj pravni čin tek simbolična gesta ili pak predstavlja navještaj sličnih pravnih radnji u budućnosti?

I na kraju, moram se zahvaliti našim profesoricama koje su se uključile u borbu u ovim ludim  vremenima svojim prijevodima. Velika hvala.

Soumya SwaminathaSZOwho
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Patriot
2 godine prije

Motke su spremne, Indijci nisu glupi a brutalni su kad otkriju prevaru….

Jednostavno receno
2 godine prije

Izgleda da se obruč steže.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Osvojiti drzavnu televiziju i na njoj pustati Srecka Sladoljeva, Milu Aleckovic, Lidiju Gajski, Tomislava Terzina, Davora Pavunu ili Semira Osmanagica ovisno u kojoj drzavi zivite! Istovremeno oformiti gradansku policiju kojoj je duznost raditi GRADANSKA UHICENJA svih onih koji su prekrsili povelju o ljudskom pravu na rad, na slobodu, govora, na slobodu kretanja itd. Potom staviti nekog poput Branka Dragasa koji bi s svojim timom razotkrio prevare bankara, politicara, proglasio stetne ugovore protustavnim i ponistio ih te postavio zemlju na stabilne noge. Najbitnije je da bude vise ljudi poput ovih imenovanih (a ima ih puno da ih ne nabrajam sve) jer jednom aktivistu npr. Boris Malagruskom je lako zaprijetit ako ne podmitit ili ga ukloniti. Dakle trebamo spremne i odlucne gradane i hrpu pametnih poput Kresimira Misaka da savjetuju i upucuju ljude na istinu i put kako izaci iz loseg sistema… Tako da ono oko na vrhu piramide ostane samo bez… Čitaj više »

Krle
2 godine prije

Bravo!
Već 3 dana to niko ne spominje 😀 😀 😀
*ttps://www.logicno.com/politika/kampanja-protiv-ivermektina-glavni-znanstvenik-szo-a-dobio-pravnu-obavijest-o-dezinformacijama-i-suzbijanju-dokaza.html

2 godine prije zadnji put uredio Krle
Stara kuka
2 godine prije

Može li gospođa Arna ili neka od spomenutih profesorica koje su seuključile u borbu objasniti što to znači “uručiti pravnu obavijest”? Kakve posljedice takva jedna akcija donosi?

Starina
2 godine prije

Uručivanje pravne obavijesti znači da su joj poslali pismo sa povratnicom, a u kojem piše : Zabranjujemo ti lagati, mi opasni advokati Indije!
A ona se zgrozi sva, baci pismo u kantu i ode na novu konferenciju, lagati još više još bezočnije.
Okrutni sotonski sistem uništava i svoje sljedbenike, bez obzira koliko mu vjerni bili i koliko ga podržavali.
Baš kao ovaj programer što je radio na praćenju vakcine:
https://t.me/flushoutthetruth/22511
Tako i ovu doktoricu ne treba sprječavati da laže, samo joj treba svaka dva tjedna piknuti vakcinu, pošto su sigurne, efikasne i bezopasne. A za kaznu antivakseriima, oni ju moraju piknuti, nipošto vakseri. Neka budu široke ruke pa neka ju podare i sa dvi tri doze odjednom. Žena je zaslužila, ipak je na prvoj ratnoj crti
A onda tako i našim stožerašima, po svim županijama.
Jadni antivakseri al bi se napatili, velika je to psihička bol tolike ljude popikati.

2 godine prije zadnji put uredio Starina
2 godine prije

nasi stari od prije 100 i 300 godina su bili slicniji danasnjim ciganima nego nama.
mi smo drukciji.
kralj tomislav, car dusan, skenderbeg, barbarosa, svi ti povijesni likovi, bili su vise slicni ciganskim vodjama danas nego nasim vodjama sad.
prije 100 godina oni se nisu prali. svaki je isparavao. nitko nikomu nije smrdio jer su svi smrdili sami sebi pa navikli. dusan i tomislav su smrdili toliko da su komarci gotovo pa ne postojali. ja mislim da se ni nikola tesla nije oprao dok nije dosao u budimpestu a i onda tek jednom tjedno.
dusan je duje, sveti duje je duje a obojica su abdulah.

Krle
2 godine prije

Već sam napisao u prethodnoj temi, pravna obavijest može biti informacija da je dotična prekršila zakon u nekim od svojih odluka. Ne znamo kakve su uopće ingerencije Indije nad osobom na toj funkciji, možda nikakve. U tom slučaju ovo jeste samo obavijest s tim da neće zauvijek biti na toj funkciji i imati imunitet koji sad uživa. S druge strane, ako nema imunitet, ovo može biti kao neka opomena pred tužbu. Opet sve zavisi od stvarnih zakonskih mogućnosti i volje da se nešto provede do kraja. Znat ćemo u dogledno vrijeme, nadam se.

Lucija, prva
2 godine prije

Ovo nije baš šala, “legal notice” ima značenje Opomene pred tužbu.

Napisali su joj 51 stranu, referirajući se prije svega na njen twit protiv Ivermektina:

51-page legal notice was served on Geneva-based Dr Soumya Swaminathan, the World Health Organisation chief scientist by the Mumbai-based Indian Bar Association, a lawyers’ forum, for opposing use of Ivermectin for treating Covid patients.

It has threatened to prosecute her “under sections 302, 304 (II), 88, 120 (B) and 34 and other provisions of IPC and under Disaster Management Act, 2005, in the appropriate courts of law having jurisdiction FOR EACH DEATH caused due to your act of commission and omission.””

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI