Izrael zahtijeva da SAD povede rat protiv Irana kako bi uspostavio novu vladu: “Vrijeme je da SAD i njegovi saveznici sruše iranski režim”

Naftali Bennett o SAD i Iranu
163 komentara

Nije dovoljno da Sjedinjene Države jednostavno pošalju novac i oružje Izraelu kako bi mogle voditi rat protiv Gaze. Bivši izraelski premijer Naftali Bennett vjeruje da SAD također ima odgovornost voditi rat protiv Irana kako bi nametnuo promjenu režima u ime Izraela.

U op-edu koji je napisao za Wall Street Journal, Bennett je pokušao tvrditi da Amerika ima dužnost voditi rat Izraela s Iranom kako bi “srušila” njihov “režim”.

“Iranski režim je u središtu većine problema Bliskog istoka i velikog dijela globalnog terora”, napisao je Bennett. “Ipak, neobjašnjivo, gotovo nitko to ne dira.”

“Proteklih 45 godina režim je bio izvor beskrajnog rata, terora i patnje diljem svijeta. Shvatio sam da je dosta. Iransko carstvo zla mora biti srušeno.”

Prema Bennettu, Iran stoji iza mnogih napada za koje Izrael kaže da se redovito događaju duž njegovih granica. Iranski “zastupnici”, kako ih naziva Bennett, djeluju “na mjestima kao što su Libanon, Sirija, Irak, Gaza i Jemen.”

“Njegova brutalna jedinica Quds izvozila je teror diljem svijeta”, napisao je dalje Bennett o Iranu. “Iranski teroristički opunomoćenici zaratili su protiv svakog umjerenog elementa na Bliskom istoku.”

“Napali su saudijsku naftnu tvrtku Aramco, Ujedinjene Arapske Emirate, Kurde i Izrael u mnogo prilika. Najčudesniji dio: Iran se uglavnom izvukao.”

Nacionalna sigurnost Izraela ovisi o slabom Iranu, kaže Bennett

Mnogo je primjera u Bennettovom autorskom tekstu o stvarima koje Amerika može učiniti bolje kako bi zadovoljila Izrael u tom pogledu. Te stvari uključuju “osnaživanje domaće opozicije”, prema Bennettu.

Bennett također želi da Amerika “osigura kontinuitet interneta tijekom nereda protiv režima”, kao i da “ojača [iranske] neprijatelje” uz “pojačavanje sankcija i ekonomski pritisak”.

Izrael, prema Bennettovu mišljenju, “ne može i ne treba to učiniti sam”. Umjesto toga, SAD treba “predvoditi napore”, prema Bennettu, u osiguravanju postizanja izraelskih ciljeva, uključujući raspuštanje iranske vlade.

“Ovo ne zahtijeva rat pune razmjere, baš kao što propast Sovjetskog Saveza nije proizašla iz totalnog rata”, navodi Bennett. “Naprotiv, Sovjetski Savez se raspao zbog unutarnje truleži zajedno s vanjskim pritiskom SAD-a.”

Ukratko, Bennett kaže da SAD mora učiniti ono što Izrael zahtijeva postavljanjem jasnog cilja “rušenja iranskog zlog režima”. Bez obzira na sve, Bennett vjeruje da SAD imaju odgovornost srušiti Iran u ime Izraela, što je, kako kaže, “od vitalnog značaja za sigurnost i sigurnost Bliskog istoka – i cijelog civiliziranog svijeta.”

Važno je zapamtiti da je Izrael već rekao takve stvari. Davne 2002. Benjamin Netanyahu lagao je Americi o potrebi invazije na Irak, samo da bi potom ostavio američke trupe same bez slanja ijedne izraelske trupe u režim Saddama Husseina da pomogne u bitci:

Izrael je također prethodno uvjerio SAD da ubije iranskog generala Qasema Soleimanija dajući obavještajne podatke američkim dužnosnicima koji su Soleimanija opisali kao “neposrednu prijetnju”. Baš kao i s debaklom u Iraku, Izrael je potom nastavio s neuspjehom u podupiranju napora.

“Naš ‘poseban odnos’ s Izraelom potpuno je jednostran pothvat koji nas izolira od cijelog svijeta”, piše Chris Menahan za Information Liberation.

iranIZRAELNaftali BennettRatSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
163 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
3 mjeseci prije

Jedini globalni terroristi su – ćifuti ! sotonsko sjeme , plemena strvinara iz doline Volge 🤷

nastran
3 mjeseci prije

lud 100 gradi!

Biti-ili-ne-biti
3 mjeseci prije

Skoro svaka velika vlada bila je kriva za operacije pod lažnom zastavom za poticanje rata. Amerika je kriva za nekoliko stvari, ali evo samo nekoliko… Civilni putnici su ubijeni kada je torpedo pogodilo Lusitaniu. Istrage su otkrile da je eksploziv bio unutar broda, kojim je upravljao ratni profiter JP Morgan. Taj je događaj doveo Amerikance, koji prije nisu bili zainteresirani za uključivanje, u Prvi svjetski rat, gdje su izgubili preko sto tisuća sinova i kćeri. Također nisu bili zainteresirani za sudjelovanje u Drugom svjetskom ratu, ali nakon razbijanja japanskih kodova za šifriranje, američka vlada je znala za njihove planove napada na Pearl Harbor. Ali velike banke su financirale obje strane i očekivale goleme profite, pa su to dopustile kako bi potaknule Amerikance da žrtvuju gotovo pola milijuna svoje djece u Drugom svjetskom ratu. U kolovozu 1964. USS Maddox i Turner Joy svjesno su lagali da su sjevernovijetnamski brodovi pucali na… Čitaj više »

držnedaj
3 mjeseci prije

Mogi sta hoće…

“Izrael je jedina strana država kojoj je dopušteno imati lobi u Americi

Izrael je jedina zemlja koja ima zakone protiv bojkota u Americi

Izrael je jedina zemlja koja ignorira međunarodno pravo bez posljedica

Šaljemo više novca u Izrael nego u bilo koju drugu zemlju

Izrael špijunira Ameriku više od bilo koje druge zemlje

Oni su jedina zemlja koja je donijela zakone u više od 20 zemalja tako da ako dovodite u pitanje njihovu povijest idete u zatvor

Donijeli su zakone protiv slobode govora diljem Europe i Amerike

Ne razumijem zašto dopuštamo ovoj maloj zemlji da nas potpuno kontrolira i dominira

Jake Shields

Sjedinjene Države Izraela”

Nekoime
3 mjeseci prije

Iran (Perzija) postoji na tim prostorima preko 7 tisuća godina, pa se našao predstavnik države koja je izmišljena 1947. da im soli pamet.

Nenad
3 mjeseci prije

ČITATI portale koji nisu pod kontrolom sotonine sinagoge lažnih židova hazara koji upravljaju zapadnim zemljama, tzv ukrajinom i tzv izraelom izmišljenim, bivšim i pokojnim “državama” kako bi se nakon raznih talmudviziona koji šire lažne vijesti izvršila DETALMUDVIZACIJA !!!! Portale Veterans today, Mintpress, Gospa news, Sonar21, BitChute, Moon of Alabama, Realjewnews, Hal Turner radio show home gdje danas možete čitati (uz video dokaze) o tome kako postupaju sinovi sotone hazarske odvojene na talmudu I kakvoj bolesnoj GAMADI se tu radi …..

noppo
3 mjeseci prije

Irana ne diraju. Sumnjam da ima on nešto, da ga ne diraju…

duki
3 mjeseci prije

Zašto? Da bi vi mogli nesmetano klati u Gazi !
Neće ići Göebellsu !!!

Logicar
3 mjeseci prije

Pitanje je samo vremena kad ce amerika i izrael napasti Iran,a da bi im dao barem promisliti Iran mora sto brze doci do nuklearnog oruzja.Neshvacam rusiju zbog cega ne pomogne Iranu,jer jedino nuklearno oruzje moze odvrstiti ameriku i izrael od agresije.

Inhotep.
3 mjeseci prije

Dakle naslov kaže: “Izrael zahtijeva da SAD povede rat protiv Irana kako bi uspostavio novu vladu: “Vrijeme je da SAD i njegovi saveznici sruše iranski režim“.
A šta ja već jako dugo pišem na ovom portalu da Vanjsku politiku amerika kreira hazarski lobij u americi, drugim riječima amerikanci plašu kako hazari sviraju. Ili još bolje ratuju tamo gdje hazari žele i pri tome ginu amerikanci ali ne i hazari i njihova djeca. Evo recimo Sotonyahu je svog sina spremio na Floridu a druga djeca ginu.
Otvorite oči svjetsko zlo su hazari i dok ih se ne eliminira jednom za svagda uvijek će biti ratova, bijede, patnje i boli.

Magefun
3 mjeseci prije

Da a Rusi i Kinezi ce to promatrati sa strane..a bome i Pakistan…vi mozete pokusati naprasti Iran.

Anis
3 mjeseci prije

Svake godine kako sve vise pratim Izrael i njihove metode, okrutnost i zlobu koju posjeduju, skoro 99 posto sam siguran da Iran ima pravo kad dovodi u pitanje broj zrtava holokausta jer kazu da je taj broj izmisljotina i koje su benefite Izraelci stekli na osnovu tog broja stradalih iako ne vjerujem, a ako cemo o stradalim pa Rusa je vise stradalo u drugom sv ratu i od ove lazne zidovske cifre , pa nikom nista

Biti-ili-ne-biti
3 mjeseci prije

Insajder iz fondacije Billa Gatesa, koji je služio kao specijalista za cjepiva suosnivača Microsft-a, izdao je upozorenje javnosti da će masovni pad populacije uskoro uništiti čovječanstvo.
Bivši znanstvenik Fondacije Billa i Melinde Gates i stručnjak za cjepiva, dr. Geert Vanden Bossche upozorio je da će broj stanovništva širom svijeta pasti za „do 30-40 % u visoko procijepljenim zemljama“.

R M
3 mjeseci prije

Vlažni snovi

BanOvan
3 mjeseci prije

Za napasti Iran treba imati malo veća mooda no za Irak ili neke još manje KukuLele-lande.
Niko ne može predvidjeti šta bi se na kraju moglo desiti. Niko ne može garantovati, ko će se u tu igranku umiješati a ko ne. Možda bi bilo dovoljno “zderati” par nuksa u Jelouston pa da se možemo hebati mnogi , šta ćemo poslije.
Nisu svi sreće kao Holandija recimo ( članak ovdje bijaše o njima prije koji dan) da imaju “dubinu teritorije” a ne da moraju razmišljati šta bi se desilo da im neko potambura nasipe kojim se štite od mora. Sve pametan do pametnog i ne razmišlja o tome “šta, ako onaj sa druge strane zauzvrati”

Sardelino
3 mjeseci prije

Ako cionisti obuzdaju svoj apetit prema teritorijama susjednih zemalja i ispoštuju granice iz 67g steći će poziciju sa koje će vrlo lako uočiti da im Iran ne predstavlja nikakvu prijetnju.Iran će im biti prijetnja dok god budu upražnjavali svoju opsesivnost da se ratnim zločinima dočepaju tuđe zemlje.

Keki
3 mjeseci prije

Ovi su skroz šenuli.

zoran
3 mjeseci prije

TO je americka demokratije, nemjesanje u unutrasnja pitanja drustva, demokratske izbore, smjene vlada , izazivanja puceva, ako nemoze mirnim putem upotreba opozicija, kriminalaca, sticenje terrorista i proizvodnja istih, njkihova obuka i naoruzavanje. Poslije kao borba protiv istih. Tko treba prijatelja SAD nikako, jer je bolje djavola za prijatelja, nego njih.

stopostoo
3 mjeseci prije

Da ameri oslabe Iran kako bi cionisti mogli onda u miru pljačkati, ubijati, tjerati ljude kako im se čefne. Ako ameri taknu Iran, rusi i kinezi će ih maknut s lica zemlje skupa s cionistima. Baš kak se rusi bore protiv ukronacizma, tako će se uskoro i protiv cionizma.

Nenad
3 mjeseci prije

…. jedna od najpoznatijih izjava ovog sotonističkog hazarskog babuna i to puno prije neko je bio PM “Ponosan sam što sam ubio puno Arapa to jest Palestinaca”. Dakle, to izjavljuje krajni desničar kojemu je lijevica Yair Lapid i još plus 5 zastupnika Palestinaca u knessetu (tzv arapi 48.) povjerila da sastavi vladu samo kako bi makli Natanyahua s vlasti. To pišem da bi PREDOČIO o kakvoj se tu nesreći radi (Natanyahu) i u kakvim problemima se suočavaju okupatori —- i ovo uvijek ponavljam “ZNAJU DA IDU U KROVOM SMIJERU ALI I DALJE IDU SRLJAJUĆI U PROPAST …. TO JE JAČE OD NJIH …. TO JE NA BOLESNOM TALMUDU ODGOJENO, BOLJI NISU NI MOGLI ISPASTI I U KONAČNICI BOLJE NISU NI ZASLUŽILI !!!!!!

Jadranka S.
3 mjeseci prije

Na izvornoj neokonskoj (neokoni u Sjedinjenim Državama) listi za odstrjel od rujna 2000. su Libanon i Iran. Neokoni očajnički žele rat s Iranom. Agende Izraela i neokona su iste jer su oni isti.

Max
3 mjeseci prije

Bilo bi im to zadnje što su učinili s obzirom na snagu Irana. Preostaje im teror i atentati.

Zvone
3 mjeseci prije

Kako sam već rekao, arapske države kao ovce čekaju da jedna po jedna dođu na red za uništenje od strane Izraela i amera.

Perun
3 mjeseci prije

opet izraelski rep maše i mlatara američkim psetom ….ko tu koga i kako a ponajprije zašto i zbog
čega hebe …politicus interuptus … kako veli i piše Chris Menahan za Information Liberation..
….citat…“Naš ‘bizaran odnos’ s Izraelom potpuno je nastran pothvat koji nas prikazuje kao idiote u velikom dijelu svijeta”…P.S..izrael će raspasti zbog unutarnje truleži a pod ,,ljubavnim ” pritiskom SAD-a na izraelsko sveto duuuupe.”…. američki trocevci i izraelske dvocevke sa korodiranim cevima ” gologuzi pred cijelim dunjalukom demonstriraju kakav treba izgledati odnos ,tj politicus interuptus globalis…i sve to uz blagoslov argentinskog gaucha Franciska koji stoluje ,,svetom gradu Fuckticanu” koji blagosilja sve sexualne i političke dezorijentirane i nastrane skupine u drzavama a i drzave same koje propagiraju ,, politicus interuptus globalis”……kao da cita psalme iz Kamastre a ne iz ,,svetog pisma”…..

Dubro
3 mjeseci prije

Zamisljam kako Alzir poziva Kinu da udje u Izrael i promjeni rezim u ime Alzira. Doduse, Kina nije u vlasnistvu Alzira, pa poredjenje nije adekvatno, ali jeste logika geolokacijski. Cionisti su vlasnici USA Ltd. pa mogu da se medjusobno pozivaju na pomoc i suradnju.

FATIH
3 mjeseci prije

PRED ODLAZAK SOTONI U TAMU,ZADNJE STO ĆE HAZARSKO-CIONISTIČKS GAMAD VIDJETI JE ŠITSKI MAČ BIJESA I PRAVDE.

nessy
3 mjeseci prije

Da jedan isprdak od drzave, sa 8 miljuna ‘stanovnika’ (da budem politicki korektan), izaziva toliko zla, i tako bahato i drsko komunicira, to je nadrealno. Oni bi ratovali protiv Irana, ali, neka to netko drugi obavi. Prde o drzavnom terorizmu, a ubili su bezbroj Iranskih naucnika, na iranskom teritoriju, i hvalili se time. I ubojstvo mucenika generala Solejmanija je njihovo djelo. I ovaj pokolj od prije par dana, na obljetnici, za koji je odgovornost preuzeo ISIS, je njihovo djelo, pa zna se da su saveznici i da ih Izrael pomaze, i lijeci im ranjenike. Koja arogancija i oholost, a svi su fol vjernici. Jesu li oni ikada culi za 10 zapovijedi. J.Afrika je prije Mandele bila drzava apartheida, pa su dobili sankcije cijelog svijeta, bez iznimke. Ovo sto zidovi rade, bez glasa protesta (a o sancijama da ne govorimo), J.Africki rezim nije ni sanjao. Nacisti su za njih bili dobrotvori,… Čitaj više »

xyz
3 mjeseci prije

Jedno je sigurno. Ako USA napadne Iran, Iran če sravniti Izrael sa zemljom i napraviti od njega najgoru pustinju. I neče pri tom stati. Židovi neče biti sigurni nigdje na svetu.

Gregor Samsa
3 mjeseci prije

Ma što SAD i njihovi vazali, pardon saveznici Cijeli svijet ima svetu dužnost uništiti iiskorijeniti ne samo Iran sve na koj Izrael pokaže prstom i nazove ih neprijatlejima. Cijelo čovječanstvo ima dužnost iznad svih dužnosti beskompromisno po cijenu vlastitih života i za sva vremena braniti i pomagati (a naravno i financirati) Izrael i sve ostale pripadnike “izabranih”. Jer, znate… “holokaust”….

Biti-ili-ne-biti
3 mjeseci prije

Primjer divne prirodne obitelji:

jutarnji. hr/naslovnica/citava-obitelj-promijenila-spol-mama-postala-tata-tata-mama-kci-sin-a-sin-kci-6854919

Slike su isto prekrasne.
Tako se to radi u modernom društvu!

Motorola
3 mjeseci prije

Dva nuksa i Izrael više ne postoji.
RIP Hazariji….
A desiče se. To nije više pitanje. Pitanje je samo kada.

xyz
3 mjeseci prije

Libanon je upozorio Izrael na prijetnju rata velikih razmjera između zemalja | Rusko proljeće
Premijer Najib Mikati zahtijevao je od Izraela da povuče trupe iz Pojasa Gaze i upozorio na rizik od daljnje eskalacije na Bliskom istoku – pri čemu bi bilo kakvi napadi na libanonski jug doveli do rata velikih razmjera.
Premijer je na sastanku s visokim predstavnikom EU Borrellom rekao:
“Težimo postizanju stabilnosti i uspostavljamo potrebne kontakte u tom pogledu, jer će svako veliko bombardiranje južnog Libanona dovesti do velike eksplozije u regiji”, rekao je Mikati.
Prethodno je Izrael izveo udare na Libanon. Hezbolah je odgovorio napadom na vojnu bazu IDF-a.

goran
3 mjeseci prije

pa vi izraelski političari ste totalni debili a još veči idioti,a ameri su sto puta gluplji od kineza što vas slušaju.
stići če vas božlja kazna za ovo što radite ne morate se uopće brinuti.
nema te moći koju svjetlonoša lucifer posjedulje a da je jača od moći Sina Nebeskog YAHUSHA.
lucifer ima samo ono što mu je dopušteno da ima,to zapamtite vi sotonisti.

jane smith
3 mjeseci prije

fhdfhdfh

Lucija, prva
3 mjeseci prije

Nogaj narod. Realan narod. Obratite pažnju da osim što svi znaju za recimo Avarski kanat ili kaganat, ili, stoljećima poslije, Tatarski, ima i drugih. I nisu nepoznati. Ovaj narod po nazivu Nogaj potječe od praunuka Džingis Kana. Preci naroda Kalnika su došli sa Irtiša i potjerali ih… 500.000 je otišlo u Tursku u 16. stoljeću…ne znaju više jezik niti od kuda su potekli, ali se sjećaju nekih običaja… Mislite da bi se neki drugi sjećali? “The Nogais (Nogai: Ногай, Noğay …are a Turkic[2] ethnic group who live in the North Caucasus region… The name Nogai derives from Nogai Khan (died 1299/1300, great-great-grandson of Genghis Khan), a general of the Golden Horde(also called the KIPCHAK KHANATE[citation needed]). The Mongol tribe called the Manghits (Manghut) constituted a core of the Nogai Horde. The Nogai Horde supported the ASTRAKHAN KHANATE, and after the conquest of Astrakhan in 1556 by Russians, they transferred their… Čitaj više »

jane smith
3 mjeseci prije

cscscscasc

Darko
3 mjeseci prije

Izrael sravniti sa zemljom i nikada više toj stoci ne dozvoliti da se okupi na jednom mjestu osim možda na nekom golom otoku. A prije toga ih sve kastrirati..

borjana
3 mjeseci prije

Napuhivanje problema sa iranom (oprobana covid strategije globalnog zastrašivanja da se kupi cjepivo) i mogućoj eskalaciji koja može biti ugroza za cijelu svjetsku sigurnost, je ništa drugo nego obično globalno zastrašivanje da se kupi Gaza. Samo da se javnost uvjeri da je u globalnom interesu da se žrtvuje taj jadni Palestinski Narod, nego da dođe do globalne eskalacije sukoba. Nešto kao, da žrtvujemo sebe i da mislimo na druge, cjepimo se. Mislimo na druge i predajmo Palestince. Ako bi postojali ikakvi planovi za napad na iran, zasigurno ne bi bili javno obznanjeni niti javno traženi i to još od izraelskog zločinačkog režima. Nikakave eskalacije sa iranom neće biti. Mossad udara i po libanu i iranu, i ništa! Tako će i ostati. Podrazumjeva se, uz moguće sitne provokacije gdje je moguće da nekim nesretnim slučajem dođe do ozljede, a sve u cilju odražavanja kondicije straha da publika nebi mnogo razmišljala samo… Čitaj više »

Мунгос
3 mjeseci prije

Примећујем, не знам да ли са задовољством или са забринутошћу. Холокауст се руши као кула од карата. Као Вавилонска кула.

gigi pinna
3 mjeseci prije

A ruski međedi u Siriji spavaju zimski san?

Antiglobalist
3 mjeseci prije

To sa Iranom ne može proći jer iza Irana stoje Kina i Rusija.A sam Iran je malo tvrđi orah za njihove snove.Iran je razvio sve vrste raketnih projektila.Od krstarećih,balističkih pa do hipersoničnih.Uz to su blizu izradi vlastite atomske bombe iako se ne zna pouzdano da li ju već imaju.Btw,Sjeverna Koreja već ima balističku raketu sa nuklearnim punjenjem koja može gađati bilo koji dio USA.

Karma
3 mjeseci prije

Cionisticka kuga i kolera

Darko
3 mjeseci prije

Dobiti će Izrael po pički samo kada se Rusi koji obožavaju fašiste uključe u cijelu priču..

Nesko
3 mjeseci prije

Ovaj cionisticki retard iz naftalina zaista zamišlja da kauboji mogu tek tako zaratiti sa Iranom. Iz Afganistana pobegose a Iran je barem 50 puta veći zalogaj. Kakav bolesnik.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI