Joe Biden prekida izvoz LNG-a u najnovijem činu ekonomske sabotaže protiv Teksasa i zapadnoeuropskih zemalja

Bidenov odnos prema EU i Sjevernom toku 2
23 komentara

Ovo je doista nevjerojatan razvoj događaja. Joe Biden je upravo zaustavio sav novi izvoz LNG-a iz Sjedinjenih Država, a to se događa nakon što je američka mornarica uništila plinovode Nord Stream opskrbljujući Europu energijom. Uz to, Katar je upravo najavio obustavu izvoza LNG-a zbog opasnosti od oštećenja brodova u sukobu između jemenskih pobunjenika i američke mornarice u Crvenom moru.

Kao rezultat toga, Europa je izgubila TRI izvora LNG-a (tekućeg prirodnog plina), dok je u isto vrijeme Europa u velikoj mjeri uništila ili stavila na konzervu svoju vlastitu energetsku infrastrukturu kako bi umirila cmizdravu Gretu Thunberg i njezino maltretiranje nad besmislicama kulta klime. Bez uvoza energije i vrlo malo domaće proizvodnje energije, zapadna Europa srlja u potpuni ekonomski kolaps (koji je već počeo).

SAD je očito u ratu sa Zapadnom Europom i Bidenov posljednji potez je u biti najnovije poglavlje energetskog embarga protiv europskih zemalja, od kojih sve još uvijek bizarno smatraju SAD “saveznikom”. Pravi saveznik koji može pomoći Zapadnoj Europi je Rusija, ali SAD nastavljaju zabijati klin između Njemačke i Rusije kako bi Zapadnu Europu pokušali učiniti ovisnom o izvozu američkog LNG-a… a onda Biden i njih prekida!

Ovo je uistinu sulud niz događaja ekonomskog terorizma/sabotaže koje Sjedinjene Države provode protiv zapadne Europe, kako bi uništile europsku industriju i gospodarstvo i pokušale učiniti SAD moćnijima u usporedbi s njima. Europljani bi trebali biti ogorčeni, ali previše su poslušni i indoktrinirani klimatskim kultistima da bi mrdnuli prstom dok su njihove vlastite zemlje uništene, preplavljene, a energija izgladnjela u zaborav. Teksas se barem zauzima za sebe i kaže “Ne!” Ali europski nacionalni čelnici ne zalažu se ni za što osim za samospaljivanje.

Zapadna Europa ide prema kolapsu.

BideneuropaLNGSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 mjeseci prije

Ekonomski rat?
Ne, u pitanju je psihološki inženjering jer da nije tako onda svoje stanovništvo ne bi gurali pod led.
A sve se radi u savršenoj koordinaciji sa evropskim vlastima – kao da nije dovoljno zastrašivanje najavama rata, sada nemačka vlast “savetuje” svoje građanje da svoje domove pretvore u sklonište?!?

Rezultat ovakve psihološke torture u kombinaciji sa realnim (iako veštački izazvanim) opasnostima dovešće do toga da ljudi prihvate bilo kakvo rešenje ako smatraju da će se situacija bar malo popraviti. A sud će donositi na osnovu mantri sa MSM-a.

Hagar
2 mjeseci prije

Neki govore od Majdana da je EU u ratu sa Amerima. Amere drzi Kult, preko moci fondova BlackRock, Vanguard kad su na kljucne pozicije stavili svoje ljude nakon 2009 kad su “pomogli” drzavi stabilizirati propast banaka ( koji su sami uzrokovali) . Tko god da vodi Kult pametan je , uspio je srediti cijelu
europu bez metka a da drzave Europe ni neznaju sto im se desava. Bravo.

Sparkling
2 mjeseci prije

Moram se uvijek ponavljati, ali kažu da je ponavljanje majka znanja. Pa da još jednom napišem što bi moglo biti blizu nekoj istini. Iako je to samo moje gledište. Kao što i svi znaju da svijet očekuju neki novi vjetrovi i nitko tu promjenu ne može zaustaviti. I sada dolazimo do onog o čemu smo toliko puta govorili i pisali. Kome te promjene ne idu u prilog? Pa zna se, “izuzetnima”!! I naravnao da ranjena zvijer na sve moguće načine želi to spriječiti. I zato izaziva ratove i krize gdje će oni imati najmanje gubitke. Što više ratova to njihova industrija u većem plusu. Ali nije tu u pitanju samo vojna industrija, ratovima se postiže opća nesigurnost u svijetu i strah. A tada su manipulacije s neposlušnim zemljama puno lakše. Nuklearni sukob nije tema jer nisu glupi da unište sami sebe. Nestanak ovakvog zapadnog načina vladanja neće biti brz jer… Čitaj više »

Josip
2 mjeseci prije

Cudim se amerikancima pa barem oni znaju kako ubiti predsjednika?

Schwarze Hunderte
2 mjeseci prije

Будет холодно, да, европейцы 🤔 ?! 🤣 👍 🍸

Pero
2 mjeseci prije

Ništa Biden nije uradio a nije ni sposoban sve radi židovska deep state.

tihobl
2 mjeseci prije

Ovo je trampisticka propaganda.
Bajden nije zaustavio izvoz LNG zbog Teksasa, vec da pomogne EK EU u borbi protiv klimatskih promjena. Samo je izasao u susret usruljinoj molbi.

Max
2 mjeseci prije

Teksašani se neće dati ali mi smo gotovi.

Keki
2 mjeseci prije

Bravo Texas, puna podrška u borbi protiv nasilnog useljavanja migranata.

Telac sitnog zuba
2 mjeseci prije

Sve bu to platila stoka sitnog zuba…..

македонец
2 mjeseci prije

od reči do reči tačno ! 👏

mane
2 mjeseci prije

sve po planu.narativ da je amerika neprijatelj rusije i da ona gura jadnu evropu na rusiju nije tacna.najveci neprijatelj rusije je evropa.isto kao i u prvom i drugom svetskom ratu,napoleonovim ratovima,krstaskim ratovima… u kojem su rusi i amerikanci bili saveznici.evropa je ta koja nema energente,rude,obradivu zemlju.ona je ta koja bez americkih ratova po citavom svetu ne moze da ekonomski naprduje.amerikanci vise ne zele da budu svetski policajac,evropa (centri moci i aristokratija) to vidi i besni.amerika ima svega i vise nego sto joj treba,a evropljani da zive od tudjeg rada i tudjih ruda i energenata vise nece da moze.to sto razni centri moci u americi (klintonovi,obamini,busovi,sorosevi,cionisticki klanovi…)zele propast rusije,dzabe im kad americka vojska nije pod njihovom kontrolom,vec pod kontrolom onih ciji je tramp glasnogovornik

Ante
2 mjeseci prije

Europu nije briga što se događa sa njenom ekonomijom. Europski poltičlari su to pokazuju već 30 godina.

Tupko Glupko
2 mjeseci prije

Gluplji od ovog dementnog glupana sa slike su samo oni koji ga slijede i bespogovorno slušaju uništavajući sami sebe.
Oni bi trebali biti tri puta veća sprdnja od ovog senilnog starca.

Darko
2 mjeseci prije

Tko još ne vidi kako su Ameri na vlast doveli nikad veći drek za koji će im trebati jako velika Creina cisterna za odvoz na preradu 🙂

tojenamanasa
2 mjeseci prije

Dogadaji na geopolitickoj scent su zanimljiviji od bilo kojeg krimica. Jedva cekam nastavak.

zoran
2 mjeseci prije

Neprijatelja imati kao SAD je opasno, ali prijatelja je fatalno, jer gleda samo svoje interese i za drugog nema vremena i nema interesa. Do sada mnogo puta dokazano, ali korumpirani politicari su kao guske u magli.

duki
2 mjeseci prije

Izmet koji su Amerikanci izabrali za predsjednika svoj ured u bijeloj kući će predati Donaldu samo mrtav ,jer zna da bi odmah nakon izbora završio iza rešetaka ! Zato i potpisuje ovu ratnu atmosferu! Uostalom kao i eu poglavnici i ice .A to što su ostali bez plina to vam je trebalo biti jasno odmah nakon izbora !!! U americi je isto kao i u Australiji skupljen sav ološa svijeta tj.njihovi potomci !

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI