Još jedan iznenadni infarkt – preminuo visokorangirani srpski političar

Branko Marinković
39 komentara

Branko Marinković (41), zamjenik generalnog sekretara Narodne skupštine, preminuo je u Beogradu. Marinković je preminuo u svom stanu na Voždovcu oko 16 sati. Uzrok smrti je najvjerojatnije infarkt. Pokušana je reanimacija, ali bezuspješno.

Branko Marinković rođen je 2. oktobra 1980. godine, a živio je i radio u Beogradu. Po zanimanju je bio diplomirani pravnik. Gimnaziju je započeo u Surdulici, maturirao u Vinfildu, Luizijana, SAD u okviru međunarodnog programa – Pacific intercultural exchange – kao učenik generacije i kao jedan od najboljih polaznika nagrađen Certifikatom sa odlikom. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Nišu i Elektronskom fakultetu u Nišu, a završio je i Diplomatsku akademiju pri Ministarstvu vanjskih poslova u Beogradu.

Jedan je od pobjednika međunarodnog takmičenja u simulaciji suđenja pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu, 2011 – odlično poznavanje međunarodnog prava iz oblasti ljudskih prava i međunarodnog procesnog prava.

Bio je savjetnik u Generalnom sekretarijatu Narodne skupštine 2014. godine, zamjenik generalnog sekretara Narodne skupštine od 2014. godine i zamjenik sekretara Republičke izborne komisije od 2016.

Aktivno je govorio engleski jezik, a služio se francuskim i bugarskim.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić uputio je danas saučešće povodom smrti zamjenika generalnog sekretara Narodne skupštine Branka Marinkovića.

– Branko Marinković je bio izuzetan pravni stručnjak, izgubili smo prerano poštovanog i dragog kolegu, koji je sav svoj rad i znanje posvetio parlamentu i njegovom uspješnom i efikasnom radu – navodi se u telegramu saučešća Ivice Dačića.

IZVOR: alo.rs

Branko Marinkovićpolitičarsmrtsrbija
Pretplatiti se
Obavijesti o
39 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Xam
2 godine prije

Uvek osetim veliku tugu i žalost kad debeli političar otegne papke.

sebastian
2 godine prije

Žao mi je čovjeka,ali recite ono najbitnije u ovom trenutku.Je li se ili nije cijepio?To što je bio kardiopata ne mora značiti i fatalni infarkt s 41 godinom života.Ako je igla bila u igri,
onda stvari postaju već malo logičnije.

Komplicirano
2 godine prije

svakodnevno se dešava,,jučer također,umire moj dobar poznanik,neloš čovjek dapače,,,50 i kusur godina,zdrav,aktivan,no,poprilično aktivnih veza sa hdz-om,,vjerojatno glavu gubi upravo iz tog razloga,,cijepi se,cijepi se,,,mislim da je to,,,kažem,na svakodnevnoj bazi se dešava,dokaza nemamo,,jedna nevjerojatna urota šutnje,,,kažu uvijek je bilo,,hmmmDA!,,bilo jeste,,ali,samo idi-ot ili nepopravljivi lažov može reći da je bilo u ovolikoj mjeri,,,,što za poznate osobe čujemo,a što je i koliko je onih za koje ne čujemo,,,jedan apsolutno zli,sotonski pomor se dešava pod parolom “ujo vuk magarca”,,,i to je ono što boli,,,

Jery
2 godine prije

Cijepljen samo 2 puta! Šteta ovakvog perspektivnog politickog podrepnika!

Iva
2 godine prije

Pre par dana umro je čovek (60) na ulici u Beogradu. Takvih slučajeva je sve više i više. Broj srčanih oboljenja i smrti povećan poslednjih godina. O tome niko ne govori.

Hehehehehe
2 godine prije

Eno i tri cijepljena stradala u prometu. To cjepivo je veoma opasno.

ime
2 godine prije

da bar oce neki nas

Gorki šećer
2 godine prije

Šteta, zaista šteta što svoje bogato znanje nije koristio za dobrobit naroda.

Smokva
2 godine prije

Vidimo da se ruše kao kruške, od sportaša, političara, mladih da ne nabrajam, znači dosta njih je umrlo ugrušak u srcu glavi plučima, od čega, gdje je službena pravna potvrda.
Ili se namjerno šuti

Boba Lazarević
2 godine prije

Kada vidim da mlađi i uspješniji od mene počinju da umiru, onda mi postane jasno da nešto ipak dobro radim.

Ivo
2 godine prije

Sudeci prema biografiji, sorosevo pseto.

Nene
2 godine prije

Žao mi je svakoga tko umre, ali ovaj je sigurno podržavao kovidaše.

Max
2 godine prije

Vaks a možda i atentat.

Dupla Kamilica
2 godine prije

Ovaj nije vidio placeba

KISIK
2 godine prije

Kad nije iznenadni ?
Pa posle igle…ništa nije iznenađenje.
Divota te čitat.

Praetorian
2 godine prije

Ovo je odlicna vijest, sto vice krepaju, to bolje

banana
2 godine prije

da sam završio sve te škole u tako kratkom roku.. i mene bi ftrefilo.. barem tri puta odjednom.

ŠuputKurva
2 godine prije

Pa ovaj ima 120 kila samu u glavi

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI