Juri Butusov, ukrajinski psiho-poremećeni novinar, fizički napao sugovornika zbog suprotnog mišljenja

Ukrajinski novinar
48 komentara

Ukrajina sve više kroči tami. Plaćenici, poslušnici i psiho-poremećene osobe, dolaze do izražaja po onoj “kada se pametni povuku, budale isplivaju”. Ovoga puta ćemo spomenuti Jurija Butusova, pro NATO ukrajinskog novinara kojeg vlast nagrađuje nagradama, o on zbog oprečnog mišljenja fizički napada osobu u studiju. Sve to prenose domaći mainstream medji s riječima “narod je dao podršku agresoru”.

Ne zna se tko je veća bagra, strani ili domaći mediji koji permanentno huškaju i sanjaju o krvavim sukobima u kojima će nastradati samo nevini ljudi.

O psiho-poremećenom novinaru Juriju Butusovu, govore razni dokumenti, a jedan je i njegova nazočnost na frontu gdje se hvali pucanjem iz topa na svoje sugrađane. Dakle, ne radi se o novinaru, nego o klasičnoj nacističkoj bagri, željnoj krvi.

Zapadni plaćenici su, uz pomoć medija, desetljećima probirali i u prvi plan stavili nesposobne i krvoločne osobe koje u svakom sukobu čine najveće zločine. Narodi Balkana su sve to osjetili na svojoj koži zadnjih 2500 godina, ali i danas.

Pamet u glavu, a sve one koji zagovaraju rat, zapamtite dobro.

Juri Butusovtučaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
48 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

ovakvih ludosti su se nasi narodi nagledali pocetkom 90-ih godina..posebno od tzv.novinarske branse.daj boze da smo naucili lekciju i da,sada,imamo vise pameti i zdravog razuma nego tada.ako ni zbog cega drugog,onda radi bliznjih,a posebno djece.hvala i svako dobro.

2 godine prije

a i ovo mi je prejako..vrijeme njegove replike i dalje ide,hahaha..valjda se poslije ukljucila var soba.pamet u glavu,ljudi dobre volje.hvala.

pirat sa kariba
2 godine prije

i da ocekujemo od ove osobe istinu i nepristranost ,da ce da smanjuje napetosti, kroz svoje clanke ,. Ali ima i jedna pozitivna strana ,sad kad smo vidjeli kakvi novinari tamo zive upucuje da sve clanke koji se tamo napisu kao i clanke zapadnih medija koji ga placaju treba primiti sa velikom dozom sumnje ,ovaj je u stanju svasta napisati

Oki nava
2 godine prije

Ista shema, isti princip, ista paradigma i uvik iste “budale ginu za ideale” a pritom zas*ru sve oko sebe.

zdrlje
2 godine prije

Bolje i ovo nego gledati gej papke.

Perun
2 godine prije

Hazari su Ukrajinu pretvorili u BANANA drzavu a ,,predsjednik” komedijant Zelenski je mali igrač u velikoj igri. Ili kada je očajnički vapio za američkom pomoći, a onda pokušavao da razvodnji USA političku igru o gomilanju Russkih trupa i invaziji na Ukrajinu, shvatajući da će ta prevlika igra odneti i njega i Ukrajinu do vraga .. Danas Ukrajincima ne da nije bolje, nego ih toliko guraju u rat da će teško izbeći da im ne bude ponovo još gore. A komedijant Zelenski to nije mogao da promijeni.. Četrdesetčetvorogodišnji Volodimir Zelenski je veći deo svoje profesionalne karijere zarađivao za život kao komičar. Poslednje nepune tri godine, otkako je predsednik, daleko je od lakog žanra komedije. Zelenski, rođen u Krivom Rogu u jevrejskoj porodici, na predsedničkiim izborima 2019. godine pobedio je kralja čokolade Petra Porošenka, koji nije uspeo Ukrajincima da učini život slađim ali zato je ovo cudo od komičara toliko zagorcalo zivot… Čitaj više »

mrdo
2 godine prije

Butusov sigurno porijeklom iz zapadne bivše ukrajine, galicije. Galicijani su ekstraordinarno i iznenađujuće primitivna sorta. Čak gledano iz perspektive nas balkanaca su uh fuj pljuc.

Max
2 godine prije

Luđak.

gandi
2 godine prije

….i onda bi Zelenko htio A-bombe

BTK
2 godine prije

Džemperić je prvi opalio plesku Košuljiću. A onda je Košuljić na podu Džemperića, cini mi se. Koji je Jura?

abc
2 godine prije

Ukrajinski parlament možete slobodno nazvati psihiatrijskom ustanovom, u kojoj se pacienti izživljavaju nad normalnim osobama.

abc
2 godine prije

Kad se hazarski jevreji i ukronacisti pobrate, onda je rezultat današnja Ukrajina.

Antifašista
2 godine prije

pa rat je već tu, ruska paravojska je na teritoriju Ukrajne, u Donbasu. Pitanje je samo da li će Rusija još jaće napasti Ukrajnu…

Jery
2 godine prije

Bljuvotina od bljuvotine! Pa ovi majmuni stvarno nisu svjesni kako debeli zapadnjački k…c puše!

drago
2 godine prije

Sad ce Rusija ceka Kinu pa ce sinhronizirano.
Vec su poznati dizajneri izbacili kolekciju mode proljece-ljeto,u crnoj boji.

Alen
2 godine prije

Kad jednu i drugu stranu kontroliraju iste organizacije,a naivci misle da se sve ovo desava spontano,onako kako se predstavlja na povrsini.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI