Kalifornijske mega-crkve preimenovane su u obiteljske striptiz klubove u znak protesta zbog državnih ograničenja Covid-19

Kalifornija Crkva
8 komentara

Dvije mega-crkve odlučile su otvoriti nedjeljne službe na šaljiv način, kroz prosvjed protiv zatvaranja crkava u Kaliforniji, zbog virusa Covid-19. Naime, dok su okupljanja u crkvama zabranjena, striptiz klubovi su i dalje otvoreni.

Prije početka nedjeljne propovijedi, pastori u dvije crkve otvorili su službe kratkim burlesknim plesnim rutinama; skinuli su svoje jakne i čak bacili kravate među okupljene, koji su u stilu posjetitelja striptiz-klubova, simulirali uzbuđenje.

“Strip klubovi, crkve ne, izuzeti su od zaključavanja zbog Covida, a naš guverner striptiz-barove smatra ključnima!” Rekao je stariji pastor Probuđene crkve, JurgenMatthesius, na Instagramu. “Stoga smo odlučili da ćemo postati Probuđena crkva-striptiz klub,” nastavio je.

Pastor je nakon toga objasnio kakav su to oni zapravo striptiz klub i što oni zapravo skidaju: „Mi skidamo jaram kojeg Sotona ima nad ljudima i njihovim životima!“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jurgen Matthesius (@jurgmeister)

Dok je Bog djelovao na tajanstvene načine, nešto slično izveo je pastor Rob McCoy u svojoj kapeli. “Ovo je ludo!” McCoy je kasnije komentirao o nejednakim pravilima koja su postavljena za crkve i striptiz-klubove u državi. “Ne vide li Amerikanci licemjerje i glupost svega ovoga”, pitao se nakon čega je nametanje ovakvih pravila nazvao tiranijom.

Ovakve reakcije u pogledu mjera zatvaranja u crkvama nastale su nakon odluke Vrhovnog suda, koja je donesena u San Diegu 06. studenog, a koja je omogućila ponovno otvaranje striptiz klubova, dok su crkve i dalje morale ostati zatvorene.

Kalifornijskim kršćanima već nekoliko mjeseci nije dopušteno održavati bogoslužja i mise. “Postoji očajnička potreba za crkvom zbog slomljenosti unutar naše zajednice”,  rekao je stariji pastor Matthesius za ”Dobro jutro San Diego” ranije ovog mjeseca.

COVID-19crkvakalifornijaKoronavirus
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zagor
3 godine prije

Kod nas se striptiz klubovi i kafići preregistriraju u crkve. Isto zbog virusa.

A neg.
3 godine prije

Skidajte se do kraja…

Davor
3 godine prije

PREPOZNAT ĆETE IH PO PLODOVIMA… Reče Isus : 13 Uđite na uska vrata, jer široka vrata i prostran put vode u propast i mnogo je onih koji ulaze na ta vrata. 14 A uska vrata i tijesan put vode u život i malo je onih koji ih nalaze. 15 Čuvajte se lažnih proroka koji dolaze k vama u ovčjem runu, a zapravo su grabežljivi vukovi. 16 Prepoznat ćete ih po njihovim plodovima. Zar se grožđe bere s trnja ili smokve s čička? 17 Tako svako dobro drvo donosi dobar plod, a svako loše drvo donosi bezvrijedan plod. 18 Dobro drvo ne može donijeti bezvrijedan plod niti loše drvo može donijeti dobar plod. 19 Svako drvo koje ne donosi dobar plod siječe se i baca u vatru. 20 Dakle, prepoznat ćete ih po njihovim plodovima. 21 Neće svatko tko mi govori: ‘Gospodine, Gospodine!’ ući u nebesko kraljevstvo, nego samo onaj tko vrši volju mog Oca koji je na nebesima.… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Dobar pokazatelj suludih mjera

Angela
3 godine prije

Ameri su vrlo inventivni u pravljenju profita!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI