fbpx

Kalifornijske mega-crkve preimenovane su u obiteljske striptiz klubove u znak protesta zbog državnih ograničenja Covid-19

Kalifornija Crkva

Dvije mega-crkve odlučile su otvoriti nedjeljne službe na šaljiv način, kroz prosvjed protiv zatvaranja crkava u Kaliforniji, zbog virusa Covid-19. Naime, dok su okupljanja u crkvama zabranjena, striptiz klubovi su i dalje otvoreni.

Prije početka nedjeljne propovijedi, pastori u dvije crkve otvorili su službe kratkim burlesknim plesnim rutinama; skinuli su svoje jakne i čak bacili kravate među okupljene, koji su u stilu posjetitelja striptiz-klubova, simulirali uzbuđenje.

“Strip klubovi, crkve ne, izuzeti su od zaključavanja zbog Covida, a naš guverner striptiz-barove smatra ključnima!” Rekao je stariji pastor Probuđene crkve, JurgenMatthesius, na Instagramu. “Stoga smo odlučili da ćemo postati Probuđena crkva-striptiz klub,” nastavio je.

Pastor je nakon toga objasnio kakav su to oni zapravo striptiz klub i što oni zapravo skidaju: „Mi skidamo jaram kojeg Sotona ima nad ljudima i njihovim životima!“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jurgen Matthesius (@jurgmeister)

Dok je Bog djelovao na tajanstvene načine, nešto slično izveo je pastor Rob McCoy u svojoj kapeli. “Ovo je ludo!” McCoy je kasnije komentirao o nejednakim pravilima koja su postavljena za crkve i striptiz-klubove u državi. “Ne vide li Amerikanci licemjerje i glupost svega ovoga”, pitao se nakon čega je nametanje ovakvih pravila nazvao tiranijom.

Ovakve reakcije u pogledu mjera zatvaranja u crkvama nastale su nakon odluke Vrhovnog suda, koja je donesena u San Diegu 06. studenog, a koja je omogućila ponovno otvaranje striptiz klubova, dok su crkve i dalje morale ostati zatvorene.

Kalifornijskim kršćanima već nekoliko mjeseci nije dopušteno održavati bogoslužja i mise. “Postoji očajnička potreba za crkvom zbog slomljenosti unutar naše zajednice”,  rekao je stariji pastor Matthesius za ”Dobro jutro San Diego” ranije ovog mjeseca.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
8 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Zagor
Gost
Zagor
4 mjeseci prije

Kod nas se striptiz klubovi i kafići preregistriraju u crkve. Isto zbog virusa.

Chen
Gost
Chen
4 mjeseci prije
Reply to  Zagor

Kod nas gore rade u džamijama.

Tadmur Palmirović
Gost
Tadmur Palmirović
4 mjeseci prije
Reply to  Zagor

😀😀

A neg.
Gost
A neg.
4 mjeseci prije

Skidajte se do kraja…

Davor
Gost
Davor
4 mjeseci prije

PREPOZNAT ĆETE IH PO PLODOVIMA… Reče Isus : 13 Uđite na uska vrata, jer široka vrata i prostran put vode u propast i mnogo je onih koji ulaze na ta vrata. 14 A uska vrata i tijesan put vode u život i malo je onih koji ih nalaze. 15 Čuvajte se lažnih proroka koji dolaze k vama u ovčjem runu, a zapravo su grabežljivi vukovi. 16 Prepoznat ćete ih po njihovim plodovima. Zar se grožđe bere s trnja ili smokve s čička? 17 Tako svako dobro drvo donosi dobar plod, a svako loše drvo donosi bezvrijedan plod. 18 Dobro drvo ne može donijeti bezvrijedan plod niti loše drvo može donijeti dobar plod. 19 Svako drvo koje ne donosi dobar plod siječe se i baca u vatru. 20 Dakle, prepoznat ćete ih po njihovim plodovima. 21 Neće svatko tko mi govori: ‘Gospodine, Gospodine!’ ući u nebesko kraljevstvo, nego samo onaj tko vrši volju mog Oca koji je na nebesima. 22 Mnogi će mi reći u onaj dan: ‘Gospodine, Gospodine, nismo li u tvoje ime proricali i u tvoje ime istjerivali demone i u tvoje ime činili mnoga silna djela?’ 23 Tada ću im kazati: ‘Nikad vas nisam poznavao! Odlazite od mene, zlotvori!’ (Matej 7:13-23) A ja bih dodao,prepoznat ćete ih i… Pročitaj više »

Scooby
Gost
Scooby
4 mjeseci prije
Reply to  Davor

Pa Krist i jest Sunce. Evanđelje: Lk 1, 67-79
Pohodi nas Mlado sunce s visine.
Čitanje svetog Evanđelja po Luki
 
U ono vrijeme: Zaharija, otac Ivanov, napuni se Duha Svetoga i stade prorokovati:
»Blagoslovljen Gospodin Bog Izraelov, što pohodi i otkupi narod svoj! Podiže nam snagu spasenja u domu Davida, sluge svojega kao što obeća na usta svetih proroka svojih odvijeka: spasiti nas od neprijatelja naših i od ruke sviju koji nas mrze; iskazati dobrotu ocima našim i sjetiti se svetog Saveza svojega, zakletve kojom se zakle Abrahamu, ocu našemu: da će nam dati te mu, izbavljeni iz ruku neprijateljâ, služimo bez straha u svetosti i pravednosti pred njim u sve dane svoje. A ti, dijete, prorok ćeš se Svevišnjega zvati jer ćeš ići pred Gospodinom da mu pripraviš putove, da pružiš spoznaju spasenja narodu njegovu po otpuštenju grijeha njihovih, darom premilosrdnog srca Boga našega po kojem će nas pohoditi Mlado sunce s visine da obasja one što sjede u tmini i sjeni smrtnoj, da upravi noge naše na put mira.«

Max
Member
Max
4 mjeseci prije

Dobar pokazatelj suludih mjera

Angela
Gost
Angela
4 mjeseci prije

Ameri su vrlo inventivni u pravljenju profita!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik