Kanadski režim počeo blokirati bankovne račune – samohrana majka ostala bez svog novca jer je donirala 50 dolara za konvoj

Mark Strahl
29 komentara

Kanadski zastupnik Mark Strahl, konzervativni član parlamenta za Chilliwack – Hope kaže da je Trudeauova vlada blokirala bankovni račun jednoj članici njegovog okruga – samohranoj majci – nakon što je potpuno legalno donirala 50 dolara za prosvjed kamiondžija “FreedomConvoy”.

U objavi na Twitteru, Strahl je detaljno opisao kako je Brianne, “samohrana majka iz Chilliwacka koja radi posao s minimalnom plaćom” dala 50 dolara konvoju kada je to bilo “100 % legalno”.

“Nije sudjelovala ni na koji drugi način. Njezin bankovni račun je sada zamrznut”, napisao je Strahl.

Zastupnik je dodao: “To je ono na koga Justin Trudeau zapravo cilja svojim naredbama iz Zakona o hitnim slučajevima.”

U naknadnom tweetu, Strahl je primijetio kako je samohrana majka postala meta kritika onih koji se protive prosvjedu “FreedomConvoy”, ističući da neće otkriti njezin identitet kako bi je zaštitio.

“Znam tko je ona i neću se prestati boriti za nju.”

Nejasno je koliko je računa zamrznula Trudeauova vlada izravno ili na prijedlog Trudeauove vlade financijskim institucijama.

Unatoč zahtjevima konzervativnih članova parlamenta, Trudeauova vlada je dosad odbijala pružiti potpunu transparentnost s pojedinostima o računima i pojedincima koji su bili na meti njezinog poteza suzbijanja prosvjednika, koji su se prije nekoliko tjedana okupili u Ottawi kako bi protestirali protiv mandata cjepiva i druga ograničenja.

Osim ciljanja na bankovne račune, gradonačelnik Ottawe Jim Watson predložio je zaplijeniti vozila od prosvjednika “FreedomConvoy” i prodati ih, čime se ukida njihova mogućnost zarađivanja za život.

“Ovo košta malo bogatstvo za porezne obveznike Ottawe”, tvrdi Watson.

“To je jedan od razloga zašto sam po Zakonu o izvanrednim situacijama pitao našeg odvjetnika i našeg gradskog upravitelja: Kako da zadržimo šlepere i kampere i kombije i sve ostalo što smo zaplijenili i da prodamo tu opremu koja će pomoći nadoknaditi neke od troškova? To je, dakle, jedna od odredbi Zakona o hitnim slučajevima, a mi smo bili korisnik Zakona o hitnim situacijama”, dodao je gradonačelnik.

Potez Trudeauove vlade i dužnosnika Ottawe osudio je konzervativni političar Pierre Poilievre, koji ga je opisao kao “neopravdano otimanje vlasti”. Poilievre je rekao da ciljanje na one koji su donirali konvoj “nije samo napad na njihove financije, već i na njihovu osobnu sigurnost”.

“Ako vam je bankovni račun zamrznut, ne možete kupovati hranu, ne možete kupiti gorivo, ne možete plaćati naknade za dječji vrtić, a prema ovom zakonu možete se suočiti s tim osobnim napadom bez ikakve službene optužnice”, rekao je.

IZVOR: rebelnews.com

Bankovni računkanadaMark StrahlVlada
Pretplatiti se
Obavijesti o
29 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Armagedon
2 godine prije

Sumrak demokracije.Bliži se kraj zapanjačkoj hegemoniji.

iNCOG
2 godine prije

E da, kabala skrenila pozornost s Kanade, ratom u Ukrajini, a tamo fašizam uvode!

drago
2 godine prije

Visibabe dolaze sa proljecem

tihobl
2 godine prije

Pogrijesila je sto je rekla da je samohrana majka. Sad ce joj oduzeti djecu jer ne moze da ih hrani, posto nema para. To vam se zove demokratija i pravna drzava.

Nostradurus
2 godine prije

Da slučajno imaju na raspolaganju elektrošokove dati svakome tko je bio donator, bilo bi možda i toga.

Toni
2 godine prije

Trudeaovi fašisti ne odustaju. Očito da mu je masonerija dobro natrljala nos jer nije uspio potpuno ovladati situacijom i u Kanadu uvesti NWO totalitarizam. Sad je na popravnom.

Ja to onako
2 godine prije

Znaci dosao je kraj kabalinoj demokraciji dok to rede…………….Samo jako Vladimire do oslobodjenja

Emiliano Zapata
2 godine prije

Uvod u Veliki Reset.
Slijedi nevidena diktatura tirana, robstvo, glad i smaknuca.

Badžo
2 godine prije

Emergency Act je ništavan. Pošto je prošao “Donji Dom” uz pomoč NDP-a jučer ga je ukinuo sam Trudeau nekoliko sati prije izglasavanja u Senatu jer je vidio da neće proči!

Prangijaš.
2 godine prije

Trenutna Canadska vlada ima jednako zločinačke principe kao i trenutna vlada u Crimovurvaciji. Izgleda da su Trudeau i Plenković sinovi istog oca ili samo imaju istog mentora.

Max
2 godine prije

Branite sebe i svoje . Borite se za život. Pustite igrokaze pravi rat je protiv ljudi.

Stela
2 godine prije

Podržavam kamiondžije od početka, ali ipak mislim da se time neće postići željeni rezultat. Država će ih etiketirati kao nekakve jakobince i onda sankcionirati, a u javnosti će biti prepoznati kao galamdžije koji su doveli do još gorih mjera.

Prof. Lovrinović je dao recept, za kojeg smatram da je efikasniji, a to je osobni bojkot. Npr. kad vam država kaže da vas neće liječiti, prekinite plaćati dopunsko; kad sve poskupi 300% treba stvoriti mrežu trampe i kupovine hrane direktno s polja; kad vam nafrlje 5G prekinuti pretplatu za mobitel. Možda ne čini razliku ako je u pitanju pojedinac, ali kad bi bilo masovno, svakako bi imalo odjeka.

Vele
2 godine prije

To je ta debilna zapadnjačka ovisnost o elektronici, karticama, e bankarstvu. “Samohrana majka” je trebala progledati di živi i na vrime podići keš i spasiti što se spasiti da, a po potrebi i razmišljati o iseljenju.

Fala bogu da kod nas na balkanu još postoje dućani i birtije u kojima stoji, ne može lolo kartica, samo lova. Bar nismo toliko izdegenerirani.

Tim Kunić
2 godine prije

Bolje da je kupila metke. Jedino oni jamče slobodu.

Praetorian
2 godine prije

I onda su Rusi problem…, A guske u magli i dalje puse medijske price

abc
2 godine prije

Pa šta Kanađani još čekaju? Batine u ruke i pobiti političku kriminalnu marvu, koja jim uvodi totalitarni mafijski sistem.

abc
2 godine prije

I to sve zbog kobajagi brige za njezino zdravje.

Scorpiorex
2 godine prije

Nasa buducnost. Nisi bacio smece,blokirano sve.kad otkriju da se neko drogira,pije,guzi van kuce=katastrofa

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI