fbpx

Kćerka portparola Kremlja na Instagramu objavila fotografiju Hitlerovih zuba

Hitler

Znači Hitler nije pobjegao u Južnu Ameriku da vodi bar sa Elvisom? U petak je kćerka kremljskog sekretara za štampu objavila fotografiju njegovih posmrtnih ostataka, koja se čuva u tajnim arhivima Federalne službe bezbjednosti (FSB) u Moskvi.

Na svom popularnom Instagram nalogu Elizaveta Peskova podijelila je fotografije zubnih ostataka Adolfa Hitlera i njegove supruge Eve Braun.

View this post on Instagram

Как ни странно, во многих странах, в том числе и во Франции, до сих пор встречается псевдоисторики, оспаривающие факт смерти такого человека, как Адольф Гитлер в 1945 году. Точнее, его вряд ли можно назвать человеком. ⠀ Мой друг и коллега Пьер Малиновский, живущий историей, давно хотел в этом разобраться. Он обратился в архив ФСБ с просьбой показать ему соответствующие документ и артефакт. Не поверите – ему разрешили посетить одно из самых интересных и секретных зданий в стране. ⠀ Благодаря финальному анализу ДНК, проведённому в 2018 году французским антропологом г-ном Шарлье, мы смогли удостовериться в том, что останки Гитлера и Евы Браун находятся в секретных архивах ФСБ.

A post shared by Elizaveta Dmitrievna (@lisa_peskova) on

Peskova, čiji je otac Dmitrij Peskov portparol ruskog predsjednika Vladimira Putina od 2012, napisala je da je njen prijatelj i obožavalac istorije Pjer Malinovski tražio da vidi taj artefakt, pošto svi ne vjeruju da je Hitler umro 1945. godine.

“Vjerovali ili ne, dozvoljeno mu je da posjeti jednu od najzanimljivijih i najtajnijih zgrada u zemlji”, napisala je Peskova. “Zahvaljujući DNK analizi, koju je 2018. godine izvršio francuski antropolog gospodin Charlier, potvrđeno je da ostaci u tajnim arhivima FSB pripadaju Hitleru i Braunovoj.” Peskova je postala manja selebriti ličnost zbog svog prisustva na društvenim mrežama i ima preko 138.000 pratilaca na Instagramu. 2019. godine punila je naslove zbog stažiranja za Aymeric Chauprade, desničarskog poslanika u Evropskom parlamentu iz Francuske.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
31 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Cigo
Gost
Cigo
2 mjeseci prije

Još jedan nebitan članak! Boli me đon jel Hitler poginuo još 45 ili je otišao u Južnu Ameriku. To ništa na stvari ne mijenja. Cura našla dobar način da si povbća broj lajkova i fanova na instagramu. 🙂

Stjepan Vujec
Gost
Stjepan Vujec
2 mjeseci prije

Stephen Vujec
Vjerujem da “U”jama i njihovim sponzorima zaigralo srčeko kad si vide bivšeg šefa, odma su pokazali kak visoko raste kuruza 🙉😂🙉👹

Mrčikola
Gost
Mrčikola
2 mjeseci prije

Stjepan Vujec, nemoj tako.
A. P avelić je bio jedan od prvih modno osviještenih ljudi.
Prilikom susreta s Hitlerom stalno je gledao kakve cipele ovaj nosi.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 mjeseci prije

@Mrčikola :

Antipavelićisti=protivnici ?

Venom
Gost
Venom
2 mjeseci prije

Po DNK analizi je bilo utvđeno od uzorka lobanje i krvi na kauču, da ne pripadaju Hitleru !
Ni sam Stalin nije vjerovao pa čak ni Edgar Hoover, da je Hitler mrtav i da je pronađeno tjelo pred bunkerom njegovo.
NKVD je pisao raporte, da je Hitler pobjegao. Čak je na sudu u Poljskoj zarobljeni njemački pilot tvrdijo, da je sa avijonom “Storch” prevezao Hitlera iz Berlina na sjever Njemačke.

A što je zanimljivije je to, …………gdje jim je Eva Braun ?
Kako da nitko nju ne pominje i gdje su njeni ostatci ?

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 mjeseci prije

Imao je zube veličine banana,
a Eva Braun je bila poprilično ”žirafasta” ?
Obožavali su povratno spregovanje ?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
2 mjeseci prije

Umpah Pah ti nikako da zaboravis kombinaciju kroko-ziraf?

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 mjeseci prije

@Emiliano :
foto :
Hićo 750 pozdravlja sam sebe,
a glupi narodi preuzimaju pozdrav ?

Bobi
Gost
Bobi
2 mjeseci prije

Tako je Venom. Čak je cia priznala u pomaganju prebacivanja brke u J. Ameriku. Navodno skinuli sa top secret.

Djuro
Gost
Djuro
2 mjeseci prije

Venom, da li si čitao gonji tekst ili treba prijevod ?!

9953
Gost
9953
2 mjeseci prije

Ostali samo zubići

otpisani
Member
Famed Member
otpisani
2 mjeseci prije

Ja uopće ne sumnjam u autentičnost zubala, gotovo sigurno pripadaju Hitleru, jer 2018 je 100% bio mrtav …a nikako NE VJERUJEM da je umro 1945…
Koji je problem bio iskopati njegov grob negdje u J.Americi pa nekoliko košćura prodati Rusima kako njihova priča o Hitlerovom kraju može biti i “dokazana” (?)

Vjerojatno je prodavač tih kostiju napravio dobar posao a Ruse nitko više ne može optužiti da lažu.

Max
Member
Max
2 mjeseci prije

Sad bar znamo da je hićo skončao u bunkeru. A Peskova je lijepša od svog oca. 🙂

piždro
Gost
piždro
2 mjeseci prije

Jos u ove bajke povjerovat.. lud zbunjenoga uvjek odere..a kgbovcima vjerovat ko i udbi

Riddick
Gost
Riddick
2 mjeseci prije

Pre bih rekao da je žrtvovao svoj narod i da su Nemci podelili sa Hitlerom sudbinu nevoljno.
Samo mi jedna stvar nije jasna, kako je uspeo da ubaci Italijane i Japance u Arijevce, a Sloveni ne mogu da budu Arijevci, a mi smo za njih šmekeri, viši smo i krupniji i lepši smo brate, stvarno mi nije jasno koji mu je k…c

Lexilio
Gost
Lexilio
2 mjeseci prije

Mučilo ga je njegovo vlastito porijeklo. Juden, što bi rekle Švabe. Japanci nikako nisu Arijevci, ta grupu se naziva mongolidima, azijatima, žutima, kosookoima. Bio je podvojena ličnost pa je palio narod s onim što želi čuti (judenfrei) dok je s druge strane tajno spašavao Židove. Npr. skoro svi Židovi koji su došli u Englesku imali su odobrenje Gestapa, neki su čak bili i suradnici pa su nastavili špijunirati za Njemačku. Da nisam vidio suradničku iskaznicu frau Goldschmidth ne bih vjerovao. Frau Rebecca je bila u daljem srodstvu s Hitlerom a ništa čudno da je u srodstvu i sa Kate Middleton preko Goldsmithovih što je engleska verzija tog prezimena. U vezi suicida ne znam čemu mistifikacija? Trebalo je živjeti s porazom i više ništa nije imalo smisla. Nije njega zanimalo da se skriva i čeka smrt od starosti ili da mu sude. Najveći problem bio je taj njegov bipolarni poremećaj, kompleks porijekla i totalna nesposobnost kao vojskovođe, donosio je katastrofalne odluke na zgražavanje generalštaba. On je danas maneken i od njega je stvoren mit kao o najvećem borcu protiv Židova što ne odgovara činjenicama ali mnogi ga zazivaju od SAD do same Njemačke jer vjeruju u mit. Dok je bio na vlasti većina njemačkog naroda smatrala ga je Mesijom. Bio je prirodno nadaren za psihologiju mase i taj nerealni mit je stvaran još za njegovog života.

otpisani
Member
Famed Member
otpisani
2 mjeseci prije

Lexilio
Hm da, njegov “alterego” se ukantao u bunkeru a on je umro u Argentini … 😉

Lexilio
Gost
Lexilio
2 mjeseci prije

@otpisani, ljudi vole pretjerivati, istina da su izvukli neke likove posebno znanstvenike. Von Braun je najpoznatiji slučaj, on im je radio na raketnom programu. Mengelea su već morali skrivati po džunglama Brazila gdje je u tajnosti mogao nastaviti svoje eksperimente. Njega ipak nisu smjeli javno rehabilitirati kao Von Brauna. Hitler je iskorišten za projekt WW2 i on više nikome nije trebao. U jednom trenutku je djelovalo kao da im se oteo ali sve pogrešne korake je činio baš kako su i htjeli da završi WW2. Samom Hitleru više život nije bio potreban. Obični smrtnici bore se za dan života. Hitler kakav god je bio nije bio običan smrtnik i njegov život je porazom izgubio svaki smisao. Koja mu je fora negdje skriven čekati smrt od starosti? Svatko tko je proučavao nacistički okultizam zna da su oni imali metafizička iskustva i znali su puno više od običnih smrtnika. Točka gledišta običnog smrtnika da je fizički život najveća vrijednost. Točka gledišta nacističkog okultista da je samoubojstvo častan izlaz iz poraza. I Rommel se ubio nakon što nije uspio maknuti Hitlera. Ako je tebi fizički život najveća vrijednost ne možeš shvatiti njihovu točku gledišta. To su novinarske patke za masu: Hitler je živ, Elvis je živ, Sloba je živ, Arkan je živ. Svi su ovdje potrošna roba pa čak i oni koji su izabrali i financirali Hitlera za projekt WW2. Ta metoda lažne smrti obično se koristi u mafijaškim krugovima kada se gasi jedan identitet da bi se ustanovio novi ali to je ipak jedna niža razina. Ja više sudim po poznavanju materije nego što vjerujem ovima ili onima a svatko je slobodan vjerovati da je Hitler-Shicklgruber negdje čekao smrt od starosti što ga stavlja u kategoriju bijednika koji mole za dan života i time bi njegov poraz bio apsolutan.

otpisani
Member
Famed Member
otpisani
2 mjeseci prije

Lexilio
Tvoje objašnjenje je prihvatljivo, ali moraš priznati da je teško odbaciti tezu da je na kraju ipak u njemu prevladao onaj “bijedni običnosmrtnički poriv” za preživljavanjem, naročito ako uzmeš u obzir da je bio podvojena ličnost (?)

Awer
Gost
Awer
2 mjeseci prije

Najgore je kad glupi Hrvati i Srbi veličaju hitlera koji ih je smatrao smećem . Dreckstaaten

Riddick
Gost
Riddick
2 mjeseci prije

Arijevac je vise neka društveno ekonomska kategorija po tebi…
Što se tiče organizacije i uredjenja trebao je u Arijevce da uvrsti prvo Jevreje, to je jedan vrlo sposoban mali narod i ostavili su nesrazmeran trag naspram svoje brojnosti u ljudskoj istoriji.
I objasni mi fenomen Jakuza kod poštenih japanaca i teške zločine koje su počinili u Kini.
A cekaj nisi mi odgovorio za Italijane…

Riddick
Gost
Riddick
2 mjeseci prije

Svi su oni bili pagani po uverenju.
Šteta u šta ti veruješ…
A ti admine spavaš kao ugalj u rudniku a gore si jutros obrisao 2 potpuno čista komentara bespotrebno.

Lexilio
Gost
Lexilio
2 mjeseci prije

@Unsere vrlo lukavo ali providno. Pa najveći “antisemiti” bili su Jevreji koji su i stvorili “antisemitizam” koji je totalno pogrešan naziv da bi sublimirali opravdani bijes potlačenih naroda planete. Oni žele da ih se mrzi jer se hrane tom energijom pa je ravnodušnost najbolji lijek za njihov energetski zaplet. Od ovih što si naveo Goebbels i Hitler imali su lažirana rodoslovlja. Istina je da su bili katolici i da su koristili neke metode Katoličke Crkve za manipulaciju narodnim masama. Hitler je obožavao dogmu, vrlo koristan psihološki alat. Ali politički znali su da ne mogu računati na njihovu lojalnost jer Vatikan je priča za sebe. To se i pokazalo dobrom procjenom jer čim su se vjetrovi rata okrenuli Hitlerov veliki prijatelj Papa Pio XII krenuo je s operacijom ograđivanja i prešaltavanja pobjednicima jer svugdje je on imao svoje igrače pa čak i u SSSR-u što je malo istraženo i malo poznato. Gorbačov je najuspješniji projekt vatikanske tajne službe Opus Dei.

njofra
Gost
njofra
2 mjeseci prije

Izlupetao si se ti čovječe da boli . Kada već maltretiraš tipkovnicu, daj napiši ponešto, suvislo.

otpisani
Member
Famed Member
otpisani
2 mjeseci prije

njofra
Kome to govoriš ?!

otpisani
Member
Famed Member
otpisani
2 mjeseci prije

Slušaj majmune jedan! Odjebi polako istim putem kojim si i došao!

Lexilio
Gost
Lexilio
2 mjeseci prije

@Unsere i tako dalje, možda je proglašavanje Slavena nižom rasom njegov ustupak Židovima? Kao rasisti najviše mrze arijevsku rasu ali od svih tih bijelih naroda Slavene baš patološki mrze. Ne mogu dokučiti razlog ali možda zato što ih je knez Svjatoslav porazio još dok su se nazivali Kazari (Hazari). Kao German, Arijevac Hitler nije imao ni najmanje razloga mrziti Slavene ali podvojena ličnost imala je i drugu stranu svog porijekla koja je sasvim sigurno utjecala na odnos prema Slavenima. Ono što je pisao u Mein Kampfu o Slavenima kao da je prepisano iz cionističkih manifesta koji su kružili još za vrijeme carske Rusije. Carska Rusija je odgovorila javnom objavom Protokola Sionskih Mudraca. Nisu slučajno svi slavenski narodi imali eksperiment komunizma koji nije loš kao ideja ali u praksi obično biva sasvim suprotno. Nisu slučajno koordiniranom operacijom razbijeni SSSR država sa kulturnom dominacijom slavenskih naroda, Čehoslovačka (kom su oni smetali?) i Jugoslavija gdje su izabrali uzeti danak u krvi. Niti je slučajno da slavenske narode i danas drže zavađene kao na relacijama Poljaci-Rusi, Ukrajinci-Rusi, slavenske EU kolonije-Rusi dok na Balkanu svatko mrzi svakoga. Ujedinjeni Slaveni su noćna mora svakog cionista jer to bi značilo silu koja će im dati ono što su i zaradili zato se panslavenska ideja nikad neće ostvariti jer u svakom slavenskom narodu rovare protiv zdravih ideja i nisu oni samo židovske vjere već ih ima i pokrštenih katolika, pravoslavaca, ateista i islamiziranih. U Hrvatskoj ima najmanje 15% Izabranih samo se skrivaju iza hrvatskog imena i katoličke vjere. Čim se netko busa u prsa da je Hrvat katolik ja posumnjam na Izabranost.

otpisani
Member
Famed Member
otpisani
2 mjeseci prije

Lexilio 👍

Lexilio
Gost
Lexilio
2 mjeseci prije

Ma isti je ali što se kaže to je demokracija. Naravno da znaju iz redakcije što to znači ali sama redakcija nije odgovorna za pisanje komentatora pa ne može biti odgovorna ni za nickove koje koriste komentatori. Ipak to je istinska demokracija u kojoj sve opcije imaju pravo izraziti mišljenje. Ne ubijaju parole već ljudi. Druga je stvar što istinska demokracija na kraju vodi u anarhiju. Režim ako je pravedan zlata vrijedi samo pitanje je da li će ljudi ikad smoći snage iznjedriti pravedan režim u kojem će biti reda i koji će raditi na korist sviju. Meni se čini da nisu spremni na to i da ćemo prije dočekati propast svijeta nego naći idealno društveno uređenje. Redakcija bi trebala ustrajati na demokratičnosti jer i sami se bore protiv cenzure od strane kvazidemokratskih medija.

KGB spijun
Gost
KGB spijun
2 mjeseci prije

Hitler bio ruski KGB agenat

marko
Gost
marko
2 mjeseci prije

svaki qwarz ce te o tom zlocincu pronaci i objaviti–jbg-pretjerujete–dokurcili ste stvarno sa tim–fuj

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
31
0
()
x