Kćerka portparola Kremlja na Instagramu objavila fotografiju Hitlerovih zuba

Hitler
31 komentar

Znači Hitler nije pobjegao u Južnu Ameriku da vodi bar sa Elvisom? U petak je kćerka kremljskog sekretara za štampu objavila fotografiju njegovih posmrtnih ostataka, koja se čuva u tajnim arhivima Federalne službe bezbjednosti (FSB) u Moskvi.

Na svom popularnom Instagram nalogu Elizaveta Peskova podijelila je fotografije zubnih ostataka Adolfa Hitlera i njegove supruge Eve Braun.

View this post on Instagram

Как ни странно, во многих странах, в том числе и во Франции, до сих пор встречается псевдоисторики, оспаривающие факт смерти такого человека, как Адольф Гитлер в 1945 году. Точнее, его вряд ли можно назвать человеком. ⠀ Мой друг и коллега Пьер Малиновский, живущий историей, давно хотел в этом разобраться. Он обратился в архив ФСБ с просьбой показать ему соответствующие документ и артефакт. Не поверите – ему разрешили посетить одно из самых интересных и секретных зданий в стране. ⠀ Благодаря финальному анализу ДНК, проведённому в 2018 году французским антропологом г-ном Шарлье, мы смогли удостовериться в том, что останки Гитлера и Евы Браун находятся в секретных архивах ФСБ.

A post shared by Elizaveta Dmitrievna (@lisa_peskova) on

Peskova, čiji je otac Dmitrij Peskov portparol ruskog predsjednika Vladimira Putina od 2012, napisala je da je njen prijatelj i obožavalac istorije Pjer Malinovski tražio da vidi taj artefakt, pošto svi ne vjeruju da je Hitler umro 1945. godine.

“Vjerovali ili ne, dozvoljeno mu je da posjeti jednu od najzanimljivijih i najtajnijih zgrada u zemlji”, napisala je Peskova. “Zahvaljujući DNK analizi, koju je 2018. godine izvršio francuski antropolog gospodin Charlier, potvrđeno je da ostaci u tajnim arhivima FSB pripadaju Hitleru i Braunovoj.” Peskova je postala manja selebriti ličnost zbog svog prisustva na društvenim mrežama i ima preko 138.000 pratilaca na Instagramu. 2019. godine punila je naslove zbog stažiranja za Aymeric Chauprade, desničarskog poslanika u Evropskom parlamentu iz Francuske.

Adolf Hitlerostacirusija
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Cigo
3 godine prije

Još jedan nebitan članak! Boli me đon jel Hitler poginuo još 45 ili je otišao u Južnu Ameriku. To ništa na stvari ne mijenja. Cura našla dobar način da si povbća broj lajkova i fanova na instagramu. 🙂

Venom
3 godine prije

Po DNK analizi je bilo utvđeno od uzorka lobanje i krvi na kauču, da ne pripadaju Hitleru !
Ni sam Stalin nije vjerovao pa čak ni Edgar Hoover, da je Hitler mrtav i da je pronađeno tjelo pred bunkerom njegovo.
NKVD je pisao raporte, da je Hitler pobjegao. Čak je na sudu u Poljskoj zarobljeni njemački pilot tvrdijo, da je sa avijonom “Storch” prevezao Hitlera iz Berlina na sjever Njemačke.

A što je zanimljivije je to, …………gdje jim je Eva Braun ?
Kako da nitko nju ne pominje i gdje su njeni ostatci ?

9953
3 godine prije

Ostali samo zubići

nepoželjni
3 godine prije

Ja uopće ne sumnjam u autentičnost zubala, gotovo sigurno pripadaju Hitleru, jer 2018 je 100% bio mrtav …a nikako NE VJERUJEM da je umro 1945…
Koji je problem bio iskopati njegov grob negdje u J.Americi pa nekoliko košćura prodati Rusima kako njihova priča o Hitlerovom kraju može biti i “dokazana” (?)

Vjerojatno je prodavač tih kostiju napravio dobar posao a Ruse nitko više ne može optužiti da lažu.

Max
3 godine prije

Sad bar znamo da je hićo skončao u bunkeru. A Peskova je lijepša od svog oca. 🙂

piždro
3 godine prije

Jos u ove bajke povjerovat.. lud zbunjenoga uvjek odere..a kgbovcima vjerovat ko i udbi

Riddick
3 godine prije

Pre bih rekao da je žrtvovao svoj narod i da su Nemci podelili sa Hitlerom sudbinu nevoljno.
Samo mi jedna stvar nije jasna, kako je uspeo da ubaci Italijane i Japance u Arijevce, a Sloveni ne mogu da budu Arijevci, a mi smo za njih šmekeri, viši smo i krupniji i lepši smo brate, stvarno mi nije jasno koji mu je k…c

KGB spijun
3 godine prije

Hitler bio ruski KGB agenat

marko
3 godine prije

svaki qwarz ce te o tom zlocincu pronaci i objaviti–jbg-pretjerujete–dokurcili ste stvarno sa tim–fuj

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI