Kineski ministar vanjskih poslova otkrio rezultate istraživanja podrijetla COVID-19

covid-19
35 komentara

Iako je Kina bila prva zemlja koja je prijavila slučajeve novog koronavirusa, dosad nije bilo čvrstih dokaza o podrijetlu virusa, koji je mutirao i prešao ne samo na životinje, već i na ljude. Međutim, američki predsjednik Donald Trump ustrajno tvrdi da je kineska vlada “razvila” patogen COVID-19 u svom laboratoriju.

Kineski ministar vanjskih poslova Wang Yi otkrio je da je Peking ubrzo nakon otkrivanja virusa COVID-19 pokrenuo epidemiološku istragu. Također je rekao da je istraživanje pokazalo kako je trenutna pandemija “vjerojatno” uzrokovana nizom zasebnih epidemija, koje su se proširile na više mjesta širom svijeta.

Wang Yi je dodao da je Kina prva zemlja koja je prijavila slučajeve zaraze koronavirusom kod ljudi te je napomenuo da je Peking odmah započeo napore na identificiranju patogena, kao i na provođenju sekvenciranja genoma i objavljivanju informacija. Dalje je dodao kako ne samo da se zemlja morala boriti protiv virusa, nego je pomagala i drugim zemljama u učinkovitoj borbi protiv Covida-19, ali je bila prisiljena i na borbu protiv dezinformacija koje su optuživale Kinu za odgovornost za širenje koronavirusa.

“Stali smo na čelo borbe protiv dezinformacija, pobijajući pokušaje politizacije i stigmatizacije. Bili smo odlučni osigurati da objektivno narativno i kolektivno sjećanje na bitku protiv pandemije ne bude iskrivljeno lažima”, rekao je Wang Yi.

Primjedba kineskog ministra vanjskih poslova dolazi u svjetlu kontinuiranih optužbi od strane američkog predsjednika Donalda Trumpa o tome da je virus umjetno kreiran u biološkom laboratoriju u Kini i da je namjerno pušten. Trump je bolest više puta nazivao “kineskim virusom” i “kung-fu gripom”, ali nije uspio iznijeti dokaze koji bi potkrijepili njegove navode o podrijetlu COVIDA-19.

U prosincu 2019. Kina je prva izvijestila o mutaciji koronavirusa koji je prethodno zahvaćao samo životinje. Međutim, Peking je snažno negirao Trumpove optužbe koje su govorile da je uzročnik umjetno stvoren u kineskom laboratoriju. Vlada je također porekla POTUS-ove insinuacije o tome da je Peking namjerno umanjio razmjere izbijanja bolesti u svojoj zemlji što je dovelo do širenja bolesti širom svijeta.

COVID-19POTUS
Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Blu trabant
3 godine prije

Isprika sismisu i babi sa pijace?

xor
3 godine prije

Laži, laži, laži me ti me lažeš najbolje…

Alka Vuica & Xi Jinping

Picajzl
3 godine prije

O koje je podrijetlo? Nisam skužil.

PERA KOJOT
3 godine prije

Kao što je lijepo pokazano i prikazano u izvrsnom filmu PLANDEMIJA 2. dio INDOKTRINACIJA, virus su sukreirali Ameri i Kinezi, a prema francuskom znanstveniku Fourtillanu i Francuzi (Pasteur Institut) su bili dio te ekipe koja je radila na proizvodnji COVID-19 virusa. Mila Alečković čak tvrdi da su prije puštanja Fourtillana iz umobolnice (u kojoj je završio zbog svoje tvrdnje da je Pasteur Institut sukreator virusa) neki od dužnosnika Pasteur Instituta priznali da je Fourtillan bio u pravu kad je tvrdio to zbog čega su ga strpali u ludnicu. Ne znam je li Alečkovićka slagala da je Pasteur institut priznao svoje sukreatorstvo COVID-19 virusa, ali nisam tu informaciju do sada uspio provjeriti na nikoji način. Mnogi vrhunski znanstvenici (uključujući i neke nobelovce) su odbacili svaku sumnju u to da je virus stvoren u laboratoriju, kao potpuno deplasiranu. Dakle, tvrdnja da je virus prirodno mutirao je kao što reče nobelovac Luc Montaigner… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio PERA KOJOT
Hattori Hanzo
3 godine prije

1.sjecnja Trump potpisao odobrenje za aktivaciju FEMA kampova,onako ispod radara prošlo.Glavno je pitanje za koga.

Stara kuka
3 godine prije

I koji su to rezultati? U članku ih nema.

Osim ove nebuloze: “trenutna pandemija “vjerojatno” uzrokovana nizom zasebnih epidemija, koje su se proširile na više mjesta širom svijeta.

Znači virus nepoznatog geografskog podrijetla, najprije primjećen u Kini, je prvo mutirao, pa negdje,ne zna se gdje, s šišmiša prešao na neke ljude, Što je opet prvo primjećeno u Kini i potajno i neprimjećen se infiltrirao u veći broj zemalja širom svijeta.

A onda su se, kao na neki dogovoren signal, te populacije strateški širom globusa razmještenih virusa odjednom aktivirale, krenule u koordinirani napad i u kratkom roku pokrenule niz epidemija koje su se spojile i pretvorile u pandemiju. Vjerojatno.

Ako je i od Kineza previše je.

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Sunseeker
3 godine prije

Zaboravili ste jos ubaciti da je prešao na kivi i papaju…😁

roki
3 godine prije

Pa eto Kinezi su prvi prijavili “PTIČJI GRIP” pa su prvi prijavili “SVINJSKI GRIP” a znamo da je u prošlim vremenima i kuga dospela u evropu iz Kine a i opijumski rat im je dobro išao ……itd ! Čini mi se da će još mnogo sranja doć iz Kine !

ledno doba
3 godine prije

američki globalni internacisti, ono što se naziva duboka država (Fauci, CDC i kompanija) i kineski internacisti, pod maskom lažnih komunista, te WHO (pod kontrolom duboke države), zajednički su organizirali lažnu pandemiju.  Da li virus uopće postoji, ili je sve samo iluzija i prevara, tu se mišljenja razilaze, ali definitivno je sigurnio da su američka duboka država i kineski crveni fašisti, zajednički organizirali sve to. Još u onom scenariju Zaklade Rockefeller 2010., Kina je hvaljena na sav glas, jer će se najbolje suprostaviti pandemiji. A činjenica je da su na vježbi pandemije koronavirusa u listopadu 2019. u New Yorku, pored Zaklade Gatesa, Sveučilišta John Hopkins, WEF-a i američkog CDC-a (glavna državna ustanova za zaštitu od zaraznih bolesti), sudjelovali i predstavnici iste glavne kineske državne ustanove,.. te predstavnici glavnih farmaceutskih koncerna, kao i predstavnici nekih drugih velikih multinacionalnih firmi, među njima, naprimjer i njemačka avionska kompanija Lufthansa, jedna od najvećih na svijetu…. Zato za… Čitaj više »

A neg.
3 godine prije

Kungfušišmišgripa 19

nekoime
3 godine prije

Virus je prešao s Billa Gatesa na čovjeka.

Pipistrella
3 godine prije

https://www.youtube.com/watch?v=cwuNENqaqJQ

Najnoviji intervju s dr.Wodargom koji objašnjava sve ovo što nam se dešava,
Nažalost, kome god od svojih poznanika sam poslala link, nitko se nije trudio ni otvoriti, a kamo li slušati do kraja. U svemu ovome najviše me razočarala ljudska ravnodušnost i nesposobnost poimanja šire slike.

dulebg
3 godine prije

Pa i podmetnuti požari kreću odjednom sa više strana?

zderonje
3 godine prije

Kinezi,pa i vecina stano vnika dalekog istoka jede vec tisucama godina sve sto se mice,pa tako i sismise,ljuskavce ,crve,gliste itd te se namece jednostavno pitanje gdje je dosad bio covid-19 ?

Vesna Šipuš
3 godine prije

Glede cjepiva Markotićki i kompaniji: Bravo! Ubojice! Znali smo da ćete kokati nemoćne osobe. Ova holivudska predstava s cijepljenjem ubojica nikoga neće prevariti. Ja cijepim životinje i znam da se ovako ne cijepi. Što smo upravo vidjeli? Prvo su “cjepitelji” dobro opipali golim rukama “cijepljenike” zatim su i drugi oko njih to učinili. Onda nismo vidjeli, ali je sugerirano da jesmo, “izvlačenje” cjepiva iz bočice, onda postavljanje nekog flastera da se sve zamaskira i onda se vidi da se netko “cijepi”. Ma daj! Što je osnovna pogreška, osim već navedenih? Kad cijepim životinje, pritisnem špricu da malo cjepiva iziđe, kako u tkivo ne bi ušla guma od zatvarača. Onda na dezinficirani dio unesem cjepivo. Sve to nismo vidjeli. Lažljivci, ubojice. Svim medijima koji ovo podržavaju želim pravo cijepljenje, neka budu pokusni kunići. Svatko na sebi može isprobati ako želi. Upravo je u tijeku jedan sprovod. Muči nas pitanje jesu li pokojnicu… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI