Laptop Huntera Bidena otkriva veze obitelji Biden s tajnim biološkim projektima u Ukrajini

Hunter i Joe Biden
12 komentara

Bivša ratna soba: Voditelj pandemije Jack Maxey kaže da “laptop iz pakla” Huntera Bidena sadrži strašne informacije o tome kako je kriminalna obitelj Biden uključena u “tajne biološke projekte” u Ukrajini.

Maxey, koji je sada u Švicarskoj i objavljuje cijeli sadržaj Bidenovog prijenosnog računala na privatnom poslužitelju, kaže da su Ministarstvo obrane (DoD) i sindikati organiziranog kriminala u Ukrajini također uključeni u shemu.

Tvrtka pod nazivom Metabiota, svakako pročitajte našu potpunu pokrivenost koja povezuje Metabiotu, EcoHealthAlliance, koju možete pronaći ovdje: https://naturalnews.com/2022-03-23-ukraine-biolabs-operator-metabiota-ecohealth-wef-epstein.html, Svjetski ekonomski forum (WEF) i Jeffreyja Epsteina s epidemijom koronavirusa nastalog u Wuhanu (Covid-19),  navodno je pomogla u vođenju projekata.

Ono što znamo iz najnovijih deponija podataka jest da je Hunter Biden sklopio zavjeru s MykolomZlochevskyjem, čelnikom zloglasne ukrajinske plinske tvrtke Burisma, da provedu ove tajne biološke projekte u Ukrajini. I Hunteru i Mykoli obećano je peterostruko vraćanje u tri mjeseca.

“Privatizirali su rad naših bioloških laboratorija u Fort Detricku u Sjedinjenim Državama i vodili razvoj tih projekata u Ukrajini”, kaže Maxey.Fort Detrick, inače, je biološki laboratorij koji vodi DoD i koji je vodio programe biološkog oružja još 1969. godine. Ime se također pojavilo nekoliko puta u istragama o pravom podrijetlu Covida.

Cijeli sadržaj Hunterovog prijenosnog računala otkriva se svijetu

To su obećavajući razvoji, ali cinici se zasigurno pitaju: Hoće li se od svega ovoga išta zapravo dogoditi?Budući da otkrića na Hunterovom prijenosnom računalu također upućuju na njegovog oca u Bijelu kuću, velike su šanse da će skandal biti gurnut pod tepih što je više moguće – barem što je dulje moguće.

“Vlasti će ignorirati sve na Hunterovom prijenosnom računalu jer će udubljivanje u zločine obitelji Biden razotkriti više od same Hunterove korupcije”, napisao je netko iz Creative Destruction Media. “Više nego samo korupcija Bidenovog kartela. Pogledajte samo kako su riješili slučaj Maxwell.”

“Oni su ju proglasilo krivom, ali nisu pratili slučaj do njegovog logičnog završetka hvatajući muškarce/žene koji su dobili usluge ovih mladih djevojaka. TO bi razotkrilo zaštićenu klasu. Hunter je puno ‘veći’ od Maxwella (JOŠ uvijek se skriva iza renomea poznate osobe) no njega, u ovom slučaju, neće ni dobiti. Sve će nestati. Kao i obično.”

Druga je osoba istaknula da ni o jednom od Hunterovih zločina, niti o sadržaju njegovog prijenosnog računala, ne govore više mainstream “konzervativnije” novinske kuće. Čak se i War Room sada više usredotočuje na saslušanje kandidata za Vrhovni sud, zanemarujući što se događa s prijenosnim računalom.

“Isključio sam Bannona; Završila sam sa slušanjem”, napisala je ova osoba. “Kao što je Jack rekao, ne može niti natjerati nikoga od njih da ga nazovu. Sramota za Bannona! On igra pravo u plan globalista, OMETANJE! Hvala za sve što možemo čuti od Jacka!”

Bez obzira na to što se o tome izvještava, Maxey kaže da će i dalje ispustiti cijeli sadržaj Hunterovog prijenosnog računala da ga svijet vidi. To će i dalje razotkriti pravi razmjer i razinu korupcije koja se odvija iza tankog platna vlade kako se javno predstavlja.

“Ako su nas posljednje 2 godine ičemu naučile, onda je to da ti ljudi žele da se to dogodi”, sugerirala je druga osoba.

“Oni žele kolaps. Žele nasilnu revoluciju. Žele novi svjetski poredak, jednu svjetsku vladu. Neće biti ništa šokantno što bi odjednom šokiralo ljude natrag k sebi. Nikada nisu imali; svi su jednostavno izašli iz ormara kao marksisti nakon što su dosegli kritičnu masu, a sada su vani i ponosni.”

Bidenbio laboratorijeHunter Bidenlaptopukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

Pravda za sve pa tako i ozloglašenu obitelj Biden. Koliko su samo Trumpa masirali zbog ničega dok je ovo ozbiljna kriminalna radnja čitave obitelji!!

tihobl
2 godine prije

Pa Bajden je presjecao traku na otvaranju nekih od tih ustanova dok je bio na malo nizoj funkciji.

Jomla
2 godine prije

Ma je..š Bidene, što ćemo s ostalih tristotinjak korporacijskih biolaboratorija po svijetu pod patronatom vlade USA???

Lenko
2 godine prije

U rijetkoj poruci Giselli Cardiji, Nebeski Otac nedavno kazao:

Ja, vaš Otac, ovdje sam da vas podsjetim da vas sve volim. Ne bojte se… Ne brini; pusti ljudske stvari i imajte vjeru – sve će se ispuniti prema Mom planu. Anđeli, na mjestu koje sam blagoslovio, zaštitit će vas i učiniti sigurnim; učinit će vas nevidljivim i neću vas ostaviti. Ja sam dobar Otac, ali sam pravedan Otac. Volim vas, djeco Moja, toliko vas volim: ne bojte se, ne bojte se, sve što će te imati bit će samo po Mojoj milosti. – 10. ožujka 2022

Mali zloco
2 godine prije

Ja u to ne verujem,to je namesteno sotoninom malom.

gigi pinna
2 godine prije

I baš se sad, kao slučajno, raskokodakali o nečemu što je očito, kao ovo, svi MSM-ovi.

abc
2 godine prije

Zločinačka familija…

Max
2 godine prije

Rat u Ukrajini im je pomrsio plan.

Roccos
2 godine prije

Đuro S Zlikovski u crtiću, Mikola Zločevski u stvarnosti.Krug je zatvoren.

Tristan
2 godine prije

A nađen je i laptop NATOa negdje u Donjecku, iz neke njemačke baze.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI